Kāpēc tāda kavēšanās ?

Protams, būtu interesanti uzzināt, kādi bija šie “objektīvie apstākļi”, kāpēc nav pat vēl līdz šim brīdim pieejams pilnais spriedums ?

Tiesa, tiesneses Moļņikas vadībā, beidzot nolēma visai šai nejēdzībai, kas grozījās ap L. Grantiņa noziegumu, pielikt punktu. L. Grantiņš abos apsūdzības punktos tika attaisnots ! Te tad arī, domājams, ka slēpjas tas “objektīvais iemesls” ! Ja L. Grantiņš nav veicis noziegumu pret latviešu tautu un Latvijas valsti, tad, pēc pašiem primitīvākajiem LOĢIKAS SPRIEDUMIEM, noziegumu ir veikuši uz foto skatāmie ! Viņi saprot, ka veikuši noziegumu, par kuru pienākas ASM ! Arī to, ka cietušajam jāsaņem kompensācija par veiktajiem asinsdarbiem un apmelojumiem pret viņu. Un, kompensācijai jābūt adekvātai pastrādātajam noziegumam !

Ir jātiek apsūdzētiem visiem tiem, kuri ir veikuši šo noziegumu pret aktīvās Atmodas aizsācēju un tādu ir vesels lērums ! Ne tikai uz foto redzamie, bet arī aizkulisēs mītošie un tādu nav mazums, sākot no ekspertiem treļiem un kronbergām, “juristiem” bunkām & borovkoviem, bet arī visiem tiem, kuri minuši Saeimas mītnes slieksni- dzintariem, urbanovičiem, šmitiem, līdakām un visiem citiem, kuri klusējuši par šo noziegumu. Jā, un tas pretīgākais, ka viņi visi par to saņēmuši nepelnīti lielu algu !

Visa šī cionistiskā 4. maija kliķe tiks tiesāta un īpašumi atsavināti par labu tautai līdz desmitajai radniecības pakāpei !

Jā, latviet, viņi visi noziedzīgā veidā ir klanījušies suharenko & co priekšā un pie pirmās iespējas laizījuši viņu izvadorgānus.

Jā, latviet, visi šie izkārnījumi ir plūkuši Atmodas augļus, bet to, kas šo Atmodu organizēja, centušies fiziski iznīcināt ! Visi Atmodas organizētāji ir miruši nabadzībā un aizmirstībā, kamēr šeit minētie peldējušies tautai nozagtajos labumos !!!

Latviet, ja tu šos mēslus uzskati par cilvēkiem, tad neesi labāks par viņiem !

Atgādinu, ka CĒLOŅU un SEKU LIKUMA priekšā visi esam vienādi, dievi vai cilvēki,- katrs saņems pelnīto ! Atmaksas dienā nebūs tev nekāda mīlestība vai piedošana,- viss pēc taviem darbiem !

Kropļi !

22.11.23

Arhīvs: Latvijas bendes !

You may also like...

5 komentāru

  1. Unabomber saka:

    Ikvienam latviešu nacionālistam iesaku pētīt masonu rituālus un idejas, kuras atbalsta brālība. Pēc dažu VIP cilvēku runas, kuri intervijās latviešu tautai iesaka ņemt piemēru no senajiem ebrejiem un izraēliešiem izdzīvošanai, var pieņemt, ka viņi ir brīvmūrnieki. Piemēram, režisors Hermanis. Bet viņš ir gudrs cilvēks, un ir arī Rugens un ne tikai viņš. Protams, Rugens tagad dedzīgi apbēdina padomju armiju par vācu sieviešu masveida izvarošanu, taču jāpainteresējas arī par to, ko viņš darīja padomju laikos.

  2. Varbūt saka:

    Varbūt,Newjaunā Stūra māja veic intensīvus miroņa atdzīvināšanas psākumus,un kapos vēl nav zvanīts.Grantiņa golgāts vēl nav galā,kaut arī spīdzināts ne pa knapu?

  3. no malas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=lg8nnfdkQDQ

    Visai interesanti tiek iztirzāta putina būtība un rīcība šodienas apstākļos un prognozes par iespējamo turpmāko!

  4. Paceļam augšā 2014 saka:

    Sabiedrības integrācijas fonda Projektu konkursu nodaļas vadītājas Lindas Mežvietes vīrs Normunds Mežviets ir tā pati persona, kas jaunais DP priekšnieks.

    No DP oficiāli izplatītās biogrāfijas izriet, ka N. Mežviets studējis Latvijas Universitātē un guvis sociālo zinātņu maģistra grādu politikas zinātnēs. Savukārt ārlietu ministra Edgara Rinkēviča oficiālajā biogrāfijā mēs redzam, ka arī viņš studējis Latvijas Universitātē un saņēmis maģistra grādu politikas zinātnēs. Abi dzimuši 1973. gadā. Līdz ar to ar lielu ticamības pakāpi var izteikt pieņēmumu, ka abi bijuši studiju biedri.

  5. Fēliks poļu židara saka:

    Lietas derīgiem idiotiem. Tāda kavēšanās. Būs,viss būs. Un Apelācijas sūdzība.
    Ar necieņu,Maskavas marionete,atmodas lāpstas derīgajam profānam. Čekas darbonis ar cieņu visu..

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *