L. Grantiņa tiesa pratināšot ekspertus !

Labdien,

Vēlējos Jūs informēt par nākamās tiesas sēdes datumu, kas nolikts uz 28.09.2023 pl.10:00.

Tiesas sēde tika pārcelta, jo prokurore izteica tiesai lūgumu iegūt papildus informāciju vai nopratināt tiesas sēdē tos trīs ekspertus, kuri bija gatavojuši savu atzinumus krimināllietā, kuros izteica savu viedokli par to, vai ievietotie portālā raksti satur vai nesatur Krimināllikumā noteikto nodarījumu pazīmes.

Ar cieņu,

Jānis Vilders

Lūk kā, prokurore beidzot, pēc daudzu gadu provokācijām pret aktīvās Atmodas aizsācēju, vēlas nopratināt “ekspertus”, kuri L. Grantiņu pataisīja par noziedznieku !

Kas ir noticis, prokurore nākusi pie prāta vai arī “kāds” pavēlējis tai nākt pie prāta ? Tiesnese, cik var noprast, tad ar prātu vēl nav sākusi draudzēties, bet tikai prokurore… .

Esmu jau šajā i- vietnē runājis: ar kādām tiesībām šī noziedznieku varza vēlas mani tiesāt ? Šodien Latvijā valda okupācijas vara. Okupācija bija, tas ir pierādīts fakts. Ja bija okupācija, tad, lai Latvija atkal iegūtu demokrātiskas valsts statusu, bija jānotiek obligātai deokupācijai- 1949. gada Ženēvas KONVENCIJAS īstenošanai ! Tas nav noticis, visi varas orgāni atrodas to pašu okupācijas VARAS ORGĀNU rokās !

Noziedznieki, sarkanā cionistu(visi komunisti)– nacistu banda- kolaboraCionisti ! Neviens svešais(nekomunists) viņu vidū nedrīkstēja atrasties !
Šis nav LRTT, bet starptautisko ekspertu atzinums !!!

Ženēvas KONVENCIJAS ignorēšanu veica noziedzīgā Tautas Frontes banda, kura 100%tīgi sastāvēja no komunistiem- kolaboracionistiem ! Tas ir noziegums, kura izskatīšana vēl stāv priekšā ! Šī banda, visā pēcAtmodas periodā ir veikusi ārprāta genocīdu pret latviešu etnosu. Ir noslepkavoti neskaitāmi latviešu patrioti un latviešu uzņēmēji, aizstājot tos ar okupācijas laikā iepludinātajiem okupantiem- kolonistiem.

Vai tas nav GINESA GRĀMATAS augstākais idiotisma paraugs, ka: karikatūr- jebrejs, VDK virsnieks A. Borovkovs, kurš piedalījās 1986. gadā H- 86 grupas iznīcināšanā un manis arestā, šodien kļuvis par miljonāru un atkal cenšas mani iznīcināt ? To visu taču šī procesa tiesnese Moļņika un prokurore zināja jau no paša sākuma ! Un vai tad tas nav kvalificējams kā noziegums un sodāms ar bargu cietumsodu ?

Tas viss vēl šīm “kundzēm” stāv priekšā.

Kuri bija tie, kas ierosināja šo krimināllietu un algoja ekspertus E. Treļu un I. Kronbergu ? Un pats galvenais, ka šiem diviem “ekspertiem” nemaz nav tādas kvalifikācijas, lai veiktu tādu ekspertīzi ! Un vai šiem diviem nelatviskas izcelsmes ekspertiem, ja Latvijā būtu veikta LIKUMĀ paredzētā okupācijas demontāža, būtu tiesības atrasties Latvijā ? Vai nebūtu tā, ka viņi par darbību okupācijas represīvajos orgānos atrastos aiz restēm ? Kas ir Rihards Bunka, kurš terorizē Latvijas TIESU SISTĒMU ? Rihards Bunka ir nelatvietis, sadists un slepkava, tāds pats kā karikatūr-latvietis Aivars Borovkovs. Abu šo civilizācijas kropļu vieta ir karātavās.

Vai tad R. Bunka netika padzīts par sadismu un slepkavību no RCC ? Vairāk par šiem kropļiem lasiet dotajās norādēs.

Par R. Bunkas un Treļa bandu savas liecības devusi Babānes kundze:

Pret mani ir veikts prātam neiedomājams terors, kuram noilguma nebūs. Šo teroru ir veicinājušas tieši šīs tiesas tiesnese un prokurore. Manis pēdējais zvēriski asiņainais un nelikumīgais arests ir sekas šis tiesas nelikumīgajai darbībai. Ja šie eksperti jau pirmajā tiesas sēdē būtu nopratināti, tad noziegums, kas saistīts ar manu arestu, nebūtu noticis ! Un piebildīšu: par visām tām šausmām, ko jūs esiet veikuši pret mani, būs jāatbild Demokrātiskās Latvijas Tiesas priekšā un tas jau draud ar augstāko soda mēru- ASM. Un vēl, par to man pienāksies attiecīga kompensācijā, kas mērosies jau miljonos. Tā netiks atskaitīta no valsts budžeta, bet gan no šo sarkano slepkavu kontiem, arī no tiesneses Moļņikas un prokurores “iekrājumiem” !!!

Viss vēl tikai priekšā, izrēķināšanās būs galīga !

No LRTT arhīva

Kāda mūžsenā atziņa skan: “Dots devējam atdosies !”

Ilona Kronberga.LRTT

FOTO: Un kā, Iloniņ, ir ar jūsu nacionālo izcelsmi ? Vai tomēr nav jūsos kas aziātisks ? Vai jums ir morālas tiesības veikt “ekspertīzes” par tiem, kuri nepieder jūsu ģenētiskajai tuvībai ? Piemērs: Vai nebūtu absurdi, ja gurķis runātu par burkāna īpašībām un pasaules uztveri ? Kas jums ir devis tiesības “ekspertīzēt” par latviešiem ? Esperts Treļs jau arī nav latviskas izcelsmes ! Ja es paskatos uz uzvārdiem, kuri saistīti ar manu lietu, tad rodas tāda dīvaina sajūta… , M. Aukstikalnis, V. Ivonauska, M. Dolgova, G. Lorencs. A. Saveļjevs, R. Poļaks, A. Voino, K. Kraveca, Iluta Saulīte, A Moļņika… . Latviete Šarlote Bērziņa atteicās piedalīties šajā noziegumā…. bet jums, kā redzams, šī nodarbošānās ir īsta medusmaize !

Minēšu tikai vienu ļoti būtisku, prātam neaptveramu melīgu I. Kronbergas secinājumu, kur es rakstu par Baigo gadu. Spriež Kronberga: “No autora apgalvojumiem, latviešu tautībai piederīgs lasītājs var saprast, ka autora rīcībā ir informācija, atsauces uz kuru viņš gan nesniedz, nedz norāda uz tās iegūšanas citiem veidiem vai avotiem, kuras rezultātā autors ir izdarījis secinājumu, ka krievu un ebreju tautai piederīgie ir vērsušies pret latviešu tautības cilvēkiem ar mērķi tos iznīcināt. Šāds apgalvojums lasītājam var izraisīt nepatiku, dusmas, aizvainojumu un naidu pret krievu un ebreju tautai piederīgajiem. Ebreju un krievu tautības cilvēkiem(ieklausies, latviet, šajā formulējumā; ebreju un krievu tautības cilvēku ! ja tas jāuzsver, ka tas domāts uz cilvēkiem, tad jāsaprot, ka var būt arī ebreju un krievu tautības zvēri, lopi vai kas līdzīgs !), kuri iepazīstas ar šādas publikācijas saturu, var rasties priekšstats, ka pastāv tādi latviešu tautības cilvēki, kuri izplata objektīvos faktos nepamatotu informāciju par ebreju un krievu tautības cilvēkiem, draud viņus iznīcināt, neuzskatot tos par cilvēkiem un noliedzot viņu tiesības dzīvot, tādejādi ebreju un krievu tautības cilvēki var izjust bailes, dusmas un naidu pret latviešu tautai piederīgajiem.”

Šī nožēlojamā radība secina, ka autors, lūk, nesniedzot atsauces !!!

Par ko nesniedz atsauces ?

Vai par Baigo gadu un līķu kaudzēm, par ko ir izdotas neskaitāmas grāmatas un pilns internets ???

Viss ir sacīts(ekspertīzēts) staļinisma stilā: “Cilvēks ir, pantu atradīsim !”

Brīdina !!! par atteikšanos !!! izdarīt ekspertīzi…!!!

Šarlote Bērziņa. Grantiņš.LRTT
Pat draudi, ja neveikšot ekspertīzi ! Un, iegaumējiet šo frāzi: “apzināti nepatiesa atzinuma došanu” ! Mēs taču visi zinām, kādam bija pie komunistiem jābūt ATZINUMAM ! Šarlote Bērziņa tomēr nenobijās un neveica noziedznieku pasūtījumu, bet nelatviskie elementi to veica ar baudu !! Un, kas tie ir par tādiem “pieaicinātiem ekspertiem un izmeklētājiem ? Ne vārds, ne uzvārds, tikai skricelējums !!!

20.07.16    LRTT

06.07.23

You may also like...

10 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Katram lēmumam ir Sākums un iesācis lietu noved to līdz galam, tad tevi sauks par Laga zēnu, ka pusceļā neesi padevies dažādām nezālēm tomēr izaudzis esi cauri un visiem skauģiem uzziedējis par skaistu ziedu. Pirms iesākt Darbu ir kārtīgi japased un jāpadomā! Labs Sākums ir iedvesma visai darba dienai un netīras valodas dzirdot sev apkārt novers tās no sevis, lai ēd paši sevi tie, kam ļoti riebj viss skaistais. Sākums =Smukas – Smuki =Likums.

  2. Fgg saka:

    1. Prieks,ka Grantiņš beidzot ir sapratis,ka Latvija ir okupēta. Ar Krieviju. Tas ir paties prieks.
    2. Grantiņš 100% tiks notiesāts šai tiesā. Pamatojoties uz ekspertu slēdzieniem,liecībām. Un pierādījumu kopumu. Kas ir pietiekams LPSR un viltus LR Tiesai.
    Turklāt tāds naivums,ar Ekspertiem. Kā pierādījumu,Latvijā jau gadiem notiesā cilvēkus. Atzīšanās arī Tiesā upura nav vajadzīga vairs. Un klātesamība tiesā.
    Līdz okupētas Latvijas iestāšanai ES un NATo. Šitie Krievijas drošības dienesta tiesneši,vēl drusciņ baidījās tā notiesāt. Bet pēc iestāšanās,tiesnešus ne tikai nerepresēja un nesodīja. Bet pat apbalvoja vēl ES un cildināja… Kā rezultātā tiesneši sajuta pilnīgu bezsodāmību. Iekš Eiropas “civilizētās” rietumu savienības.
    Un kurš vēl tagad teiks,ka Krievijas izlūkdienests/valsts drošības,nav pats labākais uz planētas zeme ? Atjauno to valstu neatkarības,kuras ir okupējis. Turpina visu Baltiešu slepkavošanu,spīdzināšanu,tur verdzībā. Un šeftējas pa NATO ģenerālštābu. Ar NATO militārajiem noslēpumiem,caur Latviju,Igauniju,Lietuvu.

  3. Paskaties uz sevi spogulī saka:

    FOTO: Un kā, Iloniņ, ir ar jūsu nacionālo izcelsmi ? Vai tomēr nav jūsos kas aziātisks ?

    Un kā ar lībiešu asinīm latviešos?
    Lībieši ir ugrosomi, tas ir, viņi ir rasu eiropieši ar mongoloīdu iezīmju piejaukumu. Tas nav tā, ka gurķis spriež par burkānu, bet kā igaunis tiesā latvieti. Vārdu sakot, latvieši, paplašiniet savus drukātos apvāršņus! Ikvienā latvietī ir lībiešu asiņu lāse, tāpēc neatsakieties no saviem bērniem, ja šīs lāses viņos saplūst redzamākā kaudzē.
    Atgādinu, ka pēdējais pilntiesīgais lībiešu valodas iemītnieks nomira 2013. gadā. Lībieši fiziski dzīvo tikai latviešos. Latvietis, zini savas īstās saknes!

  4. Par 4.maija salašņām-kangariem un spiegiem saka:

    Kremļa mafija, sava izraisītā idiotiskā kara neveiksmju dēl ir pievilkusi “skrūves” saviem algotņiem pasaulē un arī Latvijā tas labi jūtams, jo sīkie kremļa kvekšķi rej atkal aktīvi un ir spiesti nodot sevi:

    https://www.youtube.com/watch?v=Uqxj5kwTjiY   – LIĀNAS LANGAS MELU UN NAIDA KURINĀŠANAS KAMPAŅA | Roberts Žemaitis

    https://www.youtube.com/watch?v=2CpobjdRKPU  –   DEKOLONIZATORS LEVITS | Roberts Žemaitis

  5. Svešo mēsli turpina smirdēt saka:

    Монумент «Воин-освободитель» с ребёнком на руках, которого немцы воспринимали как 300000-й вклад советских солдат в немецкий генофонд 2023. gada 4. jūlija 10.02
    Как Н-А-С-И-Л-О-В-А-Л-И немецких девочек и женщин советские солдаты в1945г.

    Labāk palasiet Vikipēdiju dažādās valodās par padomju armijas karavīru veiktajām vācu un citu Eiropas sieviešu masveida izvarošanām – ОТВАЛ БАШКИ. Ir vismaz divi psiholoģiski iemesli: 1) PSRS Staļina laiki bija aseksuāli, 2) vācu sieviešu izvarošana ir it kā vācu vīriešu kastrācija, pierādījums par vācu vīriešu personību neveiksmi.
    Bet tāpēc padomju karavīri to nedarīja ar latviešu sievietēm? Tikai aplaupīja un lauza uz niekiem.
    ——————————————————-
    Nesaprotami, maskēti muldēts par krievu zemcilvēku atbaidošo noziegumu “psiholoģiskajiem” iemesliem! Kamēr būs šādi krievu nezvēru attaisnotāji, tikmēr būs šādi sadistiski dzīvnieki formas tērpos, kas tā darīs jebkur, kur vien to nenormālie kropļi – kremļa vadoņi tos sūtīs okupēt, slepkavot. Un šo izveidotie mēsli mundieros nekad nemainīsies, tie nebija un nav cilvēki, tikai neradījumi ar cilvēku paskatu un ir iznīcināmi, jo nav labojami!

  6. AG saka:

    Labi gan, ka Bordāns nav aziāts! :))

  7. pederastam Aivaram Gedroicam saka:

    AG 2023. gada 7. jūlija 19.59
    Labi gan, ka Bordāns nav aziāts! :))

    smirdīgi nomīztā un pretīgi nodirstā Aivara Gardas taisnās zarnas un viņa anālās atveres vepriski resnais ostītāj Aivar Gedroiic, paņem acis rokās, lai deguna parāda kādi pretīgi purni ir tev pašam, tavam Aivaram Gardam un tavai plintniecei Lienei Apinei.

  8. Odze. saka:

    Gaismu sauca – Gaisma ausa !
    Augsam celsies Gaismas Pils.
    Driz.

  9. Adiks saka:

    Sveiciniet Sauli ar izstieptu labo roku!

  10. cita Skida saka:

    Adiks 2023. gada 9. jūlija 22.38
    Sveiciniet Sauli ar izstieptu labo roku!

    Varbūt labāk ar atšautu kreiso kāju??! Dzīvs paliksi un citiem būs miers!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *