Par kādu Kremļa fekāliju- ekspertu ēriku treļu

MIGLA-SARKANĀ-NOLĀDĒTĀREINIKSĀBOLTIŅA3Ēriks Treļs,Ilona Kronberga,LRTT, Grantiņš.Latvija.Rihards Bunka.

FOTO: Jā mērkaķim uzvēlk kreklu un uzsien kaklasaiti, tas viņu nepataisa par cilvēku. Viņš ir un paliek mērkaķis… .

Iepazīsim nodevēju- kolaboracionistu purnus !

Par izdzimteni Treļu no Riharda Bunkas bandas !

Šis raksts ir netiešs turpinājums:http://tautastribunals.eu/?p=40461

Par latviešu tautas slepkavu bandu mums jāzina pēc iespējas vairāk, lai X stundā šie slepkavas mūs nepārsteigtu nesagatavotus. R. Bunka ap sevi nevāc gadījuma cilvēkus. Visi ir atlasīti pēc “pareizajiem” kritērijiem, tādi, kuru sirdsapziņa ir aptraipīta ar noziegumiem pret cilvēcību un LIKUMĪBU. Pats Bunka(idiots un stulbenis ar iniciatīvu) šajā procesā ir tikai butaforija,lai aiz tās varētu strādāt īstās “haizivis”: Godmanis, Borovkovs, Suharenko un citi cionistu izdzimumi. Kad sāks degt zeme zem kājām, tāds Bunka būs pirmais, kuru upurēs(avārija vai pārdozēts alkohols), lai aizmiglotu  īstos slepkavas.

Šis pats “Troļiks” jau arī tikai tāds nenozīmīgs hemoroīds Godmaņa un Borovkova ānusos vien ir. Kad vajadzēs, tad arī “izgriezīs”, lai nedotu stulbas liecības: ka visu pavēlējuši “godmaņveidīgie”. Ja dari netaisnus darbus, tad ir jāapzinās: vai nebūsi šai lietā nevajadzīgs liecinieks no kura reiz vēlēsies darba devējs tikt vaļā.

Bet sunim jau suņa alga !

8.-Ēriks-Treļs.Eksperte latviete Šarlote Bērziņa kategoriski atsacījās iesaistīties šajā noziegumā, bet hazār- izcelsmes surogāti saekspertīzēja 1940. g. stilā-, nu tieši kā vajag !

Abi(Ilona Kronberga, Ēriks Treļs) tā aizmurgojušies, ka krievžīdu vietā saprapējuši krievus un ebrejus. Ja Latvijā dzīvojošie krievžīdu okupantu salašņas ir ebreji- krievi, tad GONOREJA(triperis) ir ORGASMA augstākā pakāpē. Piedodiet par salīdzinājumu, bet precīzāku atrast nevarēju.

Tādas tautības kā KRIEVS un EBREJS neeksistē. Šī salašņu(OKUPANTU un SLEPKAVU) pasuga jau pati uz šo jautājumu ir atbildējusi, jo “norādījusi”, ka Latvijas informatīvajā telpā jālieto apzīmējums: KRIEVU TAUTĪBAS CILVĒKS, bet ne krievs !

Vo, bļeģ, izsauktos Ušakovs, ja viņš atrastos manā vietā !

9.-Eriks-TreļsI.-Saulīte.-R.-PoļaksLRTTŠie eksperti ir šo čekas noziedznieku pēcnācēji vai ielikteņi, kuri lasāmi dotajā norādē: http://tautastribunals.eu/?p=33495

Par tādiem  safabricējumiem, ko veic šie abi Maskavas marionetes(kronberga,troļs) pret H- 86 dibinātāju un Atmodas iniciatoru, kura atjaunoto VALSTI viņi  ir nozaguši, pienākas starptautiski publisks nāves sods.

Latvijā nav nedz ebreji, nedz krievi. Ir tikai okupanti, nelikumīgie kolonizatori un kolaboracionisti, kuri manā zemē ienāca to barbariski okupējot, slepkavojot šīs zemes patriotus, nežēlojot ne bērnus, ne sievietes, ne sirmgalvjus, nemaz jau nerunājot par vīriešiem brieduma gados… !

Jūs esiet sērga, kas ar zobenu un uguni jāiznīdē !

Šī banda vēl šobaltdien okupē un uzbrūk kaimiņiem, gruzīniem, čečeniem, moldāviem un ukraiņiem.

Jūs, Troļ, neviena pasaules valsts neuzskata par cilvēkiem. To rādīja nesenais balsojums ANO.

Ē. Treļs, Rihards Bunka,LRTT.Jānis Liepiņš

FOTO: Izlasi, Treļik, par savu “krievu un ebreju”(okupantu) varoņdarbiem Latvijā, un tad ver savas smirdošās noziedznieka žaunas vaļā ! Un pacenties necensties smirdošus asiņainus okupantus dēvēt par tur kādiem mistiskiem ebrejiem un krieviem. Par katru vārdu atbildēsi, ko esi teicis savā smērējumā, kas tiek dēvēts par EKSPERTA SLĒDZIENU.http://tautastribunals.eu/?p=1464

-Un tu, nolādētais “treļ”, esi viens no šīs bandas, kurš Latvijā atrodas nelikumīgi. Vēl jo vairāk, ja tev ir Latvijas pavalstniecība, tas esi pieskaitāms pie pašas pretīgākās cilvēku pasugas- NODEVĒJA !

-Tu, Treļ, un tava šaika neesat zvēri, bet nezvēri- sumpurņi !

Bet pareizāk jums būtu piemērojams jūs pašu sātaniskās sektas apzīmējums-GOJAS, kuras bez žēlastības jāsamin, jāuzspļauj, un ar tīru sirdsapziņu jāiet tālāk.

-Tādi, “treļi” ar saviem melīgajiem “ekspertojumiem” ir nāvē un nelaimē iedzinuši simtiem un tūkstošiem latviešu !

-Uz tādiem izdzimumiem tikai turas pie varas sarkano izdzimteņu varza, kura veic genocīdu pret latviešu tautu.

-Tu, Treļ(un arī mongoloīde Kronberga), esi nolādēts no Laiku sākuma līdz Laiku beigām.

-Tu ar savām darbībām esi nolādējis ne tikai sevi, bet visu savu dzimtu… .

Pienāks diena, kad mēs tevi kā žurku no visdziļākās alas izvilksim, lai arī kur tu būsi nolīdis.

Lai tevi un visu tavu dzimtu, un arī Bunku ar visu viņa šaiku velns parauj !

11.08.17     L. Grantiņš

Jūdi- 4Un tagad, latviet, skaties un brīnies par krievžīda Riharda Bunkas glumumu, stulbumu un gļēvumu. Kādā no iepriekšējiem rakstiem publicēju kā šis varonis savā mātes valodā sazinās Latvijas Republikā. Un, kāds brīnums, tagad ar Viloru Eihmani sazinās valsts valodā un uzrunu pat raksta ar lielo burtu !

Uz ko tas viss norāda ?

Tas viss norāda uz to, ka tāds Bunka pats no sevis ir zaķa spiras vērtībā. Saimnieks sadeva pa ausīm, jo bija sācis par agru sazināties okupantu krievžīdu slengā. Laikam jau izkalpoties gribēja veco čekistu priekšā.

Un nebūs ilgi jāgaida, ka Rihardiņš “pats pakārsies”. Kā jau sacīju: liecinieki nevienam noziedzniekam dzīvi nav izdevīgi. Tas pats attiecas arī uz daudziem citiem mēsliem no šīs šaikas.

Kuri “paši nepakārsies”, tos pakārs Tiesiski atjaunotās LR drošības iestādes. Par noziegumiem, ko šī banda veikusi pret cilvēcību un latviešu tautu, katram pienāksies pa pāris desmit nāvessodiem… . Nu apmēram tā, kā tas notiem pie amīšiem.

Rihards Bunka.LRTT. Grantiņ'd. Ē. Treļs.Un šeit pat neticās paša acīm, ka žīdiņš arī latviski māk rakstīt, bet vairāk jau izskatās pēc uzticīgās draudzenītes(no paša bandas) Dacītes Tarasovas rokraksta !

Solīja V. Eihmani uz “uz makušku ķenuķ”, kā redzaams, tad pašu naķenuļi !

No: rihards.bunka <rihards.bunka@gmail.com>
Datums: 2017. gada 6. augusts 13:35
Temats: ATB: Fwd: ATB: projeta vēstule tiesībsargam
Kam: Vilors Eihmanis <vilors.eihmanis@gmail.com>

Tev tiek maksāts, lai Tu celtu traci pret mūsu sponsoru ienaidniekiem. Pemēram pret Babāni, kura par Kristovska naudu izdeva avīzi pret Lembergu. Bet Tev visu laiku paslīd citas tēmas. Bet nauda iegrozīs pareizā gultnē Tavas smadzenes, kad kārtējo reizi aicināsi kādu noņemt. Sākumā saskaņo savu rīcību ar naudas devēju, un tikai tad aicini kādu noņemt no amata.

——– Sākotnējā ziņa ——–
No: Vilors Eihmanis <vilors.eihmanis@gmail.com>
Datums: 06.08.2017 11:40 (GMT+02:00)
Kam: Ivars Redisons <ivarsredisons@gmail.com>
Tēma: Fwd: ATB: projeta vēstule tiesībsargam
Par kādu naudu te iet runa? Jums ausis nekust no melošanas?
Labāk pasakiet, kāpēc  godīgi juristi ļauj Gintam Lazdiņam ļoti ilgstoši  ņirgāties par vecīšiem?
Pielikumā: apkopojums par Gintu Lazdiņu

You may also like...

6 komentāru

  1. ķiploks saka:

    Ierakstot google Šarlote Bērziņa parādās šāda bilde: https://www.google.lv/search?q=sarlote+berzina&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjpvrPMoNDVAhVlD5oKHeLuAz4Q_AUICigB&biw=1366&bih=662#imgrc=Y8CSou6neVhnnM:

    Ņemot vērā, ka viņa beigās nostājās tiesiskuma pusē, iespējams, būtu pareizi šo bildi ar aprakstu izņemt, lai neceltu neslavu šai sievietei. Domāju, ka šādas Bērziņas tāpat kā Babānes kundze, būs arvien vairāk un sitīs arvien spēcīgāk.

  2. Māris M. saka:

    http://jauns.lv/raksts/zinas/250317-zatlers-atminas-kadu-senu-gadijumu-ar-sleseru-kas-apliecina-oligarhu-sarunas-ir-istas

    Eksprezidents norādīja, ka ir pārsteigts par to, ka šīs sarunas turpinājās: “Tas, kas mani pārsteidz, ir tas, ka viņi zināja, ka viņus noklausījās, un turpināja.”

    Īsti Lemberga stilā. To skolu, ko viņš padomju laikā izgājis, nevar neatpazīt. Prasti un bērnišķīgi, bet droši.
    Ar šo teikumu Zatlers atmazgā oligarhus un liek izdarīt secinājumu, ka oligarhi speciāli blēņojušies ar sarunām un vazājuši aiz deguna KNĀBi.

  3. Ernests saka:

    Jānis Rožkalns par patiesības meklēšanu. Filmējis Inkins. Izmantojot lūgšanu mūziku un zem video uzskaitot visus titulus, ir kā mēģinājums parādīt sevi kā godīgu un patiesu intelektuāli. Lieki teikt, ka tas nekad neizdosies. Nožēlojami tiek noraktas pēdas un mainīti tēli, lai tikai maisītu gaisu.

    https://www.youtube.com/watch?v=R44Zu4Pkm_8
    .
    .
    .
    Admins
    Jefiņš(un tagad zināms, ka ir arī slepkava) savervelē, ka viss latviskais sācies ar “brāļu draudzēm”. Čomim ar grifiņu jāsaka: papūt stabulīti, lai prātiņš nāk atpakaļ zem cepures… .

  4. grāmata saka:

    Paskatieties 0:19-0:23 sekundes šajā video. Tas ir Latvijas galvenā KGB aģenta Aivara Borovkova grāmatu plaukts. Vai ieraudzījāt divas grāmatas ar nosaukumu synagoga?

    https://www.youtube.com/watch?v=VGyjQQKK5OE

    Tādi ir tie Latvijas lielie juristi un advokāti – latvisko spēku smeļas sinagogās. Nākamajā video varam redzēt kā Borovkovs uzstājas konferencē “Holokausta muzeji un piemiņas vietas post-padomju valstīs: iespējas un izaicinājumi”. Turpretī par komunistiskā genocīda piemiņu un izaicinājumiem šodien viņš gan diez vai vēlas runāt.

    https://www.youtube.com/watch?v=v21luSlEnNY
    .
    .
    .
    Admins
    Viņš nav KGB aģents, bet augstas pakāpes KGB virsnieks. Ieslodzījumā jautāju sevišķi svarīgo lietu izmeklētājam majoram Jānim Vilovičam Stikānam: kāda ir Borovkova pakāpe, viņš pasmaidīja un neatbildēja… . Borovkovs organizēja manu arestu par H-86 grupas dibināšanu. Vēlāk arī “kārtoja” manu fizisku iznīcināšanu “Šķirotavas” nometnē. Īsts žīdu izdzimums !

  5. info saka:

    Latvija ir pēdējā vietā Eiropā pēc balsstiesīgo iedzīvotāju skaita, kuri ir kādas partijas biedri. https://t.co/U3ersNUyv4 https://t.co/Rl6EXCwm8Z
    Zināmā mērā tā ir laba ziņa, jo visi zina, ka Latvijā opozīcijas partiju nav. Visas partijas kontrolē Latvijas mafiozā oligarhija, kas savas drošības nodrošināšanai radījusi savu birokrātisko aparātu (tie tad arī nobalso par ko vajag Latvijas mafiozai Oligarhijai).

  6. Toms saka:

    Tuvojoties jauno izpildītāju konkursam “Jaunais vilnis”, kas jau trešo gadu norisināsies Sočos, atklāti arī tie skatuves mākslinieki, kuri vērtēs muzikālās sacensības dalībniekus. Šogad starp viņiem ir arī latviešu mūziķis Intars Busulis.

    —————————–

    Vai tiešām viņš ir latvietis? Drīzāk jau viņu jāuzskata par Krimas okupantu atbalstītāju, kurš šodien sēž tā saucamā mūzikas žūrijas komisijā, bet rītā sēdēs krievu okupantu troikā un lems latviešu likteņus, tāpat kā okupācijas laikā ar represijām.
    .
    .
    .
    Admins
    Viņš(karmiski) būs viens no pirmajiem, kuram utainais okupants sprandu otrādi apgriezīs. Katrs mēs uz savu “bedri” ejam pēc sava garīgā attīstības līmeņa. Viens laizot slepkavam “asteskaulu”, bet cits ar ieročiem rokās cīnas pret šo slepkavu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *