R. Dzintara, D. Beitneres un M. Zālītes pavēle nr. 30

 Levi Raivis Dzintars:

Cīņai sveiks !

Visu Izraēlai !

“Esmu pārliecināts, ka mūsu Egilam vēl ir daudz darāmā valsts labā !”

Levi Dagmāra De La Sūdamuša Beitnere:

“Katarse jurista E. Levita slavināšanā tika sasniegta D. Beitneres-Le Gallas uzrunā, kurā politiķe E. Levitu nodēvēja par Latvijas «šodienas nācijas tēvu».”

Levi Māra Zālīte:

“Salīdzinot ar daudzo gadu rēnajiem un bezcerīgajiem prezidentūras gadiem, Egila Levita kandidatūra ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. No spējas, un tas ir tik svarīgi, brīvi komunicēt četrās svešvalodās – angļu, vācu, franču un krievu. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus, un to Levits spēs, būdams augsti kvalificēts jurists. Tieši Levits lika juridiskos pamatus Latvijas valsts atjaunošanai, un visus šos gadus viņš ir bijis ciešā sasaistē ar Latviju. Mana pārliecība ir, ka viņš spētu visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos.”

L.Grantiņš:

Izlasot šo ārprātu, kas tiek sacīts par mūsu tautas slepkavas- poļitruka Jonasa Levita spermas produktu- Egilu Levitu, vairs neliekas, ka esi kādā apmauto kompānijā, bet visīstākajā velna apsēto trakomājas pagraba kamerā.

Tie ir cilvēkveidīgas kreatūras ar neatgriezeniskām prāta sairuma pazīmēm !

Viņi ir pilnībā sevi atstūmuši no tautas ! Viņi ir kļuvuši par tautas apsmieklu,- par tautas lāstu !

Idiots- uzņēmējs Normunds Bergs: “Es patiesi esmu noilgojies pēc prezidenta, kas spēj redzēt un domāt globālās kategorijās. Kas runā par mākslīgo intelektu, pamattiesībām uz humāno kontaktu, klimata maiņu un citiem riskiem, kas vistiešākā veidā mūs ietekmē jau tagad. Galu galā, kas brīvi spēj sazināties svešvalodās. Egils Levits tāds ir !”

Prāta apdalītais Aldis Austers: “Viņš kā cilvēks un reizē profesionālis jau šodien bauda plašu tautas cieņu un atpazīstamību. Mēs uzskatām, ka Levita kungs būtu izcils Valsts prezidents, kurš spētu pārstāvēt un aizstāvēt Satversmē ierakstītās Latvijas valsts pamatvērtības: latviskumu, eiropeiskumu, demokrātiskumu un tiesiskumu. Ar savām domām un darbiem viņš ir pārliecinoši parādījis, kā šīs četras vērtības darbojas un – kas ļoti būtiski – ka tās mūsu valstī nevar pastāvēt viena bez otras. Ja Levita kungs piekristu kandidēt, viņš būtu redzamākais un cilvēkiem saprotamākais pretendents uz Valsts prezidenta amatu.”

Aicinājumu parakstījuši Georgs Andrejevs, Normunds Bergs, Juris Cālītis, Lidija Doroņina-Lasmane, Zaiga Gaile, Uģis Gruntmanis, Alvis Hermanis, Nora Ikstena, Dainis Īvāns, Viesturs Kairišs, Andris Kronbergs, Mārtiņš Ķibilds, Veronika Krūmiņa, Lauris Liepa, Dāvis Sīmanis, Inna Šteinbuka, Edgars Vērpe, Anna Viduleja, Andris Vilks, Māra Zālīte, Vilis Vītols, Anna Žīgure un citi vairāk nekā 100 dažādu jomu inteliģences pārstāvji.

14.04.19

You may also like...

4 komentāru

  1. parodiskā demokrātija saka:

    Par Normundu Bergu un vispār plānošanu L(PS)R :

    http://www.lza.lv/index.php?option=com_content&task=view&id=2038&Itemid=420

    ……………………………………………….

    Viens prasts ķēķis.

  2. Laba diena ! saka:

    https://www.delfi.lv/delfi-tv-ar-jani-domburu/raksti/maisi-vala-vitis-zino-par-lsdsp-un-vidinu-belskis-nekomente-laikabiedri-atceras?id=50995029
    Kurs melo? Kurs vainigs? Laikabiedru maz palicis, tagad visi nemas fantazet ka nemetas. Skaidrs jau, ka ari VDK prata klat piedzejot.

  3. virtuozi saka:

    tvaiks ir prasmīgi nolaists – izņēma laukā “īstos varoņus” no maisiem, atstājot peškas un tagad vēl mēdekļos zelē kurš ņēma, kad ņēma…
    Ar mazsvarīgo pārsita svarīgo…
    Boļševiki paliks sēžot savos krēslos kā erceni.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *