LRTT aicinājums AVJU ganiem

marSveiks, Linard!

 Man šķiet, ka tava vēstule* ir mazliet agresīva un neadekvāta. Man būs jāatbild Dieva priekšā par evaņģēlija sludināšanu. Latviešu valoda ir jāaizstāv, bet ne kurinot naidu un izsakot lāstus. Man kā mācītājam ir pienākums tev to pateikt. Lai Dievs tevi svētī, brāl!

 Mācītājs Mareks Ignats

=======================================================

H-86-2LRTT atbilde mācītājam  Marekam Ignatam.

Pirmkārt, es to nedaru savtīgu nolūku vadīts.

Tāpēc varbūt rītdienas sprediķī aicināsim savas AVIS iet un parakstīties par latviešu valodu.

Mums visiem ir jāaizstāv mūsu mazā tauta pret to drausmīgo ļaunumu, kas pret viņu tiek vērsts viņas etniskajā teritorijā. Domāju, ka pret netaisnību būtu jācīnās arī Garīgo aprindu cilvēkiem, tādiem kā Tu, Marek !

Bet jūs to nedariet.

Savu gļēvumu “jūsveidīgie” slēpj zem Evaņģēlija sludināšanas lozunga. Tai pašā laikā mācītāji dāsni pieņem ziedojumus no tautas par bēru, laulību, kristību un citiem pakalpojumiem. Aploksne tiek “iestumta” ķešā, pa labi un pa kreisi pabolot acis, bet nekad uz augšu…. .

Un Marek, es Tev neesmu nekāds Linards un brālis. Pati primitīvākā pieklājība prasa uzrunu “tu” rakstīt ar lielo burtu, bet, kā redzams, tas Tev ir paslīdējis “pieklājības” stundās gar ausīm…. . Arī Evaņģēlijs Tev ir tāds savāds. Tavs evaņģēlijs kardināli atšķiras no mana Evaņģēlija !!!

Mans Evaņģēlijs: “To, ko tu nodari pašam mazākajam, to tu nodari man.”

Tavs evaņģēlijs: “Kalpo ķeizaram, tad vēders vienmēr būs pilns”.

Jēzus par cīņu pret netaisnību tika krustā sists…. . Jēzus “sadeva” visiem, kuri zaimoja Svētvietas un uzvedās ne tā, kā tas ir pieņemts. Aramietis Jēzus nepagrieza otru vaigu, kad viņam sita pa pirmo !!! Romas vergturi un citi “svētie” pielaboja Evaņģēliju pēc sava prāta un vajadzības !

Redzi, Marek, vispirms ir jāiemācās lasīt Evaņģēlijs. Jāmāk atšķirt mūžsenās gudrības no attiecīgo laiku valdnieku pieliktajiem pazemību prasošiem stulbumiem. Ir arī jāsaprot, ka nav Dieva izredzētas tautas. Dievam visas tautas ir vienādas. Sātans gan ir izredzējis “kādu tautu”, kurai Tu un nospiedošais vairākums Latvijas mācītāju uzticīgi kalpo, un veic genocīdu pret savu tautu. Par Tava evaņģēlija sludināšanu neviens sodīts netiks, bet par Evaņģēlija sludināšanu gan.

Nobeigumā vēlreiz atkārtošu, aiciniet savus sekotājus parakstīties par mūsu valodu.

Taisnība vienmēr ir prasījusi upurus. To taču saka arī Jēzus dzīves ceļš !

Vai šodienas mācītāji ir spējīgi kaut tūkstošo daļu izciest no tā, ko izcieta Jēzus ?

 Atbildiet uz šo jautājumu savas Sirdsapziņas priekšā.

Viņa JUMS noteikti pateiks, vai JŪS kalpojat Evaņģēlijam vai evaņģēlijam.

L. Grantiņš   LRTT

*Vai jūsu pienākums nebūtu savos sprediķos atbalstīt latviešu valodu ?
Tā DIENA noteikti pienāks, kad jums būs jādod atskaites par savu kalpošanu TAM KUNGAM un LATVIEŠU TAUTAI !
Tikai gļēvuļi un nodevēji var vienaldzīgi noskatīties, kā šodien tiek iznīcināta un izvarota latviešu tauta.
Lai nolādēts tas, kurš VIŅU neaizstāv.

Burke

Kā Tu, Marek, domā, vai šī cilvēka mute spēj sludināt Evaņģēliju ?

Rakstīts krievu cietumnieku žargonā.

Patriots !!!

You may also like...

14 komentārs

  1. aģents saka:

    Apskatieties, ko dzeltenā prese raksta par Martinu Burke-Burkevicu:

    http://www.vipi.lv/vip/latvija/idn40732/latviesu-seksigakais-macitajs-martins-burkeburkevics-foto/#coment

    Latviešu seksīgākais mācītājs – Mārtiņš Burke-Burkevics (FOTO)
    Jāņa Groduma līdzinieks jaunībā, muzicējošs mācītājs, brauc ar Harley Davidson, šauj un fotografē. Izrādās – arī meiteņu elks; galvenā žūrētāja Kristīne Zadovska uzsver – par viņu zvanīs un balsos jaunas meitenes!

    Mārtiņš Burke-Burkevics ir 33 gadus vecs. Pēc pirmās šova reizes jau nosaukts par šarmantāko, iekārojamāko un seksīgāko šī projekta vīrieti.

    “Par tevi, Mārtiņ, un Auzānu balsos visas meitenes!” – savas simpātijas pret mācītāju kā vīrieti neslēpa operdziedātāja Kristīne Zadovska.

    Tāpat viņā tiek saskatīta līdzība ar talantīgo latviešu mūziķi Jāni Grodumu.

    Draugi par Mārtiņu zina stāstīt: brauc ar Hārliju deividsonu, fotografē, muzicē un esot labs šaušanas sporta speciālists. Agrāk strādājis bankā (toreiz Hansabankā), bet brīvdienās kalpojis draudzē.

    Talsenieks M.Burke-Burkevics par mācītāju ordinēts 2008. gada augustā, taču nokalpojis jau sešus gadus iepriekš – Balgalē, Dzirciemā, Mērsragā un Engurē (Talsu un Tukuma rajonā). Iepriekšējās lauku draudzītes esot mīļas, taču liela pilsētas draudze ir izaicinājums. “Bez Talsiem ir vēl tikai divas pilsētas, kurās es gribētu dzīvot: Cēsis un Kuldīga,” saka mācītājs. Ieskicējot savu raksturu, viņš atzīstas: Esmu tāds, kāds esmu – reizēm emocionāls, nacionālajos jautājumos varu būt arī skarbs. Taču skarbums nav ļaunums.” Pēc ordinēšanas Talsos Mārtiņš uzsver – vairāki mēneši paiešot, draudzi iepazīstot, un kardinālas pārmaiņas tūlīt netikšot realizētas. “Katra revolūcija jau iesākumā ir beigas,” viņš citē dziesminieku Kasparu Dimiteru.

    Bet te palasiet, ko par Martinu Burke-Burkevicu raksta cilvēki:

    :) 01.09.2010 17:17
    Zinu šo cilvēku jau ilgu laiku – skaisti prot runāt, taču dzīvē ir ļooooti ļaunatminīgs, nepieņem kritiku – nekādu!!Ja nedziedat slavas dziesmas, tad turaties!!!Tikai jautājums – kā tas iet kopā ar Dieva vārdu?

    mkiks 31.08.2010 21:09
    man arī liekas baigi smieklīgi… seksīgais izvirtuši neķītrais mācītājs,

  2. nevermind-nožēlojams fakts saka:

    Mums, komunistiem bija un ir mācītāji-pašieceltie starpnieki starp Dievu un cilvēkiem labākie palīgi un informatori, varu tikai ar labu vārdu tos pieminēt!

  3. Sigurds Graudiņš saka:

    Ar šo es informēju JŪS , ka rīt , 6,06. 2011. plkst .10.00 – 11.00 rīkoju atbalsta mītiņu ASV bosa B.Obamas runai 19. Maijā…Elizabetes 2 – bij. Rubika MĀJA…
    Mītiņa BŪTĪBA :
    B.OBAMA – Izraēlai jāatgriežas 1967.g. robežās…………….
    S.Graudiņš – Tas ir pirmais solis uz MIERU Tuvējos Austrumos…, ..Mr.PREZIDENT – ATDOT ASV Federālo Rezervju Banku TAUTAI , LAI IZBEIGTU EKONOMISKO KRĪZI PASAULĒ…!

    Vai es TICU masonu ložas biedram B.Obamam …? Protams , ka NĒ…!!! Tur apakšā ir kārtējie “ŽĪDU JOCIŅI ” , lai novērstu pasaules uzmanību no kaut kā GRAUJOŠA….
    Bet uz viņa PAZIŅOJUMA bāzes ir JURIDISKS PAMATS tautai vērt vaļā acis… Obama taču teica………………….!

  4. Eduards saka:

    Visu CIEŅU ,LINARD!Ceru, ka neapvainosieties par familiaritāti,bet JŪSU RAKSTĪTAIS ŠIM MELNSVĀRCIM, MAN IR TIK SAPROTAMS UN ATBALSTĀMS,ka tā izpaudās mana PATEICīBA!
    No sevis gribētos teikt-NEKO JAU LABU NENES UN NEDOD NE ŠIE UN CITI ,,MĀCĪTĀJI”,NE ARI ŠĪ TICĪBA KĀ TĀDA!TĀDS JAU ARĪ BIJA ŽIDU MĒRĶIS IZVEIDOJOT ŠO,,TICĪBU”!
    Brīnums-Graudiņš arī ir uzrakstījis kaut ko prātīgu…

  5. zonnenbergs saka:

    THE TRUTH OF JESUS/666/ skatit video

  6. Doktors Aikasap saka:

    Malacis Burkevics, sadeva tam psihopātām! grantiņš laikam no dusmām sev visas ūsas izplūkāja, ha, ha… Pieklājības normas grantiņš māca, smiekli nāk. Un to raksta psihiņš, kuram apziņa gar gļotām un asteskauliem vien rīvējas.

  7. Miervaldis saka:

    aa

  8. zonnenbergs saka:

    VISAS PERSONAS IR 33 GRADA MASONI
    JASTRELNIEKI ZINATU,KAS IR
    ENGELS,LENINS,TROCKIS,MARKS
    JA LEGIONARI ZINATU KAS IR
    CERCILS,RUZVELTS,TRUMENS
    JA MES ZINATU KAS IR
    GORBACOVS,JELCINS,MITERANS,KOLS,REIGANS
    TAD VERGTURU IEKARTA IZPALIGTU

  9. Doktors Aikasap saka:

    Nedomājiet, ka man kaut kas pret tribunālu vai grantiņu, nē, viņi mani nemaz neaizskar, nemaz viņi mani neuztrauc! Es tikai labu gribu, es tikai uz taisnību gribu jums acis atvērt, lai jūs visi redziet cik naidīgi un slimi tie tribunālisti pret normāliem bijušajiem komunistiem tik senā pagātnē un pret valsts aparātā godīgi strādājošiem ierēdņiem, ministriem, kas te pilnīgi nepelnīti tiek noķengāti. Man personīgi nekas nav pret viņiem, galīgi nekas, es varētu mierīgi savus plikos aktus turpināt bildēt, bet par jums – nabaga lasitājiem domājot to visu rakstu.

  10. Doktors Aikasap saka:

    Pilsonis LV saka:
    2011. gada 28. maijs 20.42

    white joker saka:
    2011. gada 16. maijs 23.13

    ..ag, kas tev meklēs nezināmu bībeli, nezināmos pakšos, iekopē te būtisko, lai visi zina, tev tak jāpriecājas būtu par iespēju reklamēt savu saukli par dekolonizāciju, a tu kā velns no krusta mūc, kas i, vai nedrīksti ko radikāli piemērojamu dzīvē reklamēt pret okupantiem, hi,h

    ebregejs saka:
    2011. gada 17. maijs 10.15

    Atbilde uz G. meiteņu jautājumu, kā kad un kas var veikt un veiks dekolonizāciju, nepārvēršot Latviju Čečenijā, bet izpelnoties visu starptautisko labējo spēku atbalstu, ļoti interesē arī mani. Un ne tikai AG atbilde, bet daudzu citu šā foruma rakstītāju atbildes.

    G. meitenes saka:
    2011. gada 18. maijs 14.03

    Nu ir tas AG sprukās,jo bļaut par abstraktu dekolonizāciju, tā atbaidot svārstīgos un nedomājošos ir viena lieta, bet dot konstruktīvu pamatojumu nepieciešamās un krietni novilcinātās dekolonizācijas veikšanai ir pavisam kas cits! Tā var nonākt naidā ar saviem kremļa šefiem, ja viss šis obligātais un likumīgais process tiek patiesi loģiski un galvenais īstenojami pamatots!

    JAUTĀJUMS AG -kāpēc esi izvairījies no šiem komentētāju uzdotajiem būtiskajiem jautājumiem un ne ar vārdu neesi atbildējis par savu dekolonizācijas īstenošanas reāli izpildāmo variantu??!!!

  11. white joker saka:

    ..hi, tā dziļāk papētot visas šlakas popus, tiem tāpat kā kriminālistiem vai žūpām nav ne nacionalitātes, ne patriotisma, ne tautiskuma i pats galvenais – tiem nav ticības un nevar būt, jo melot un liekuļot tos iedresē jau no pirmās dienas garīgajā seminārā

  12. white joker saka:

    ..hi, hi, reče nu -“patriots” ag pazuda, kā žīds pa miķēļiem, kad tik daudz reiz to spiež konkrēti atbildēt par dekolonizāciju, bez demagoģijas un bez tukšiem lozungiem

  13. white joker saka:

    ..a par tēmu – jebkuršs baznīckungs-pašiecelts Dieva starpnieks, kā augļotājs jau automātiski gatavs melot visu mūžu, lai sev sagādātu bezrūpīgu dzīvi bez īsta un smaga darba, tik žaunas plivināt un kāst vientiešus draudzēs

  14. zonnenbergs saka:

    Anunnaki History of Human Evolution
    Inside the Hollow Earth-Coast to coast AM 12-23-04
    Prorocestvo Biblii o nasem vremeni-c.1a iz 5(krieviski)
    http//masterkosta.rutube.ru/movies?p=1
    OBMAN OBAMI/The Obama Deception[RUS]
    The Truth And Only Truth About 2012 Part 2

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *