Kāpēc nobombardēja Gazu ?

Par sātaniskajiem cionistu asinssuņiem !

Meli, vieni vienīgi meli. Visi šodienas asinsdarbi tiek veikti ar vienu mērķi, lai viņi būtu pasaules uzmanības centrā, un, protams, kā cietēji. Un tas viņiem izdodas, jo šo viņu(sātanistu- cionistu) noziegumu negrib redzēt tā saucamā KRISTUS BAZNĪCA.

Kā jau es šeit iepriekšējos rakstos sacīju: tikai pilnīgs idiots un pats noziedznieks “neredz” īstos vainīgos. HAMAS ir Izraēlas drošības dienestu vadīts teroristisks veidojums, ar kura palīdzību tiek kultivēts naids pret arābiem. Pieņemsim, ka MOSSAD neredzēja visu šo HAMAS grandiozo gatavošanos uzbrukumam Izraēlai ! Vai tad loģiski nebūtu šo LIETU izskatīt pēc būtības,- atrast vainīgos un tos sodīt, jo šis dienests aprij neskaitāmus simtus miljonus dolāru, kuri tiek atņemti sadzīves vajadzībām ? Vai nebūtu bijis taisnīgāk aplenkt un sagūstīt iebrucējus, lai noskaidrotu patiesību ? Nostiprināt robežu un viss !

Un tas viss notiek ar palestīniešu vēsturiskajām teritorijām, kur hazāri- krievžīdi, ir ieperinājušies nelikumīgi !

Protams, ka šādu scenāriju cionisti nevarēja atļauties, jo tad varētu nākt gaismā visi viņu noziegumi,– ieskaitot 11. septembri ! Un, kā ķēdes reakcija, arī viņu noziegumi šodienas LATVIJĀ, jo neviens vadošais valdības loceklis, bez SINAGOGAS zīmoga, savā amatā netiek apstiprināts !

Latvija, šo sātanistu vadībā, tiek izlaupīta uz VELNA PARAUŠANU.

Un, skat’ tikai, cik tālu šis okupācijas izkārnījums ticis, ja kalpo sinagogai ! Šodien gandrīz vai ES prezidents !

Visur, kur šie sātaniskie hazāru cionisti ir pie teikšanas, ir totāls civilizācijas pagrimums.

Šīs pilsētas drupas parāda šo sātanistu dvēseles būtību- iznīcību, haosu un nāvi ! Pat Baidens pieprasīja Netanjahu aizvākšanos ! Krievija un Izraēla ir, kā jau rakstīju iepriekšējā rakstā, “viena monēta ar dažādām pusēm” !

Kādus šausmu darbus veica Krievija Sīrijā un šodien Ukrainā ? Visur viens un tas pats rokraksts ! Šīs divas sātaniskās valstis ir visvairāk nosodītākās ANO ! Tātad, pēc visvienkāršākās loģikas, šie divi veidojumi ir degradējami- pilnībā demontējami no no “zemes virsas” ! Tas arī drīz notiks, jo Pasaule ir celta uz PATIESĪBAS PAMATIEM ! Hazāržīdi nav nekāda Dieva izredzēta tauta, bet gan viena noziedzīga banda, kurai vieta aiz dzeloņdrātīm ! To nesaku es, bet gan VIŅU noziegumi pret cilvēci !

Vecā pasaule, kopā ar visiem melnsvārčiem, tiks iemesta Elles zaņķi un tur arī tai vieta !

Nemeklē, latviet, Dievu un Patiesību ārpus sevis, jo tas viss mīt tikai Tevī ! Pastāvi Patiesībā un Tu tiksi paglābts ! Visi tie, kuri lien sinagogās un baznīcās, ir nožēlojami zemes tārpi, kuri nespēj acis pacelt pret Debesīm. Tie vienmēr kādam kalpos un nodos visu, kas nododams !

19.11.23

You may also like...

3 komentāru

  1. nāves sējēji saka:

    Bildē ir skaidri redzams ko nozīmē viņu 450 triecieni pa Hamas objektiem.
    Ja tas viss notik,tad tas kādam ir vajadzīgs.Saka,ka tā tiekot apvienota arābu pasaule.Varbūt,bet cik cilvēku dzīvības!
    Kāds kliedz:,,Ķeriet zagli!”

  2. Odze. saka:

    Ja. Tad sadzejos Legendu,ka vainigi ,pie kautina , ir Nesemiti.
    Un visi,kas tadi ,tad, bus vainigi tikai TAAPEEC ,ka taada ir Legenda.
    Protams,ka ,sii Labi Reklameetaa PR delj, notikumiem ir plaanots aizvirziities uz LIELAS NAUDINAS NEPAARTAUKTU PLUUSMU
    uz Plaana un Legendas ieviesanas realitaatee- autoriem,vinu radiem,draugiem un pecnaaceejiem, nelimiteeta skaita paaudzees…
    Tikai.
    Apmaans izkuupeejis.
    Kaa piiles suuds veeja…………

  3. no malas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=BWdH2IuYCkM

    Krieveļu insekts no Baltijas muld savas standartkremliskās ģeķības un ir kā piliens pie piliena šo mūdžu birumā Latvijā, Ukrainā un visur citur, kur šie cilvēkveida insekti ieperinājušie! Cilvēki viņi nekad nebūs, tik maldinošais cilvēkveida paskats dod iespēju sariebt visur pamattautai, kur vien tie ieperinājušies. Mosties Baltija un patriec visus okupantus un šis ir labākais laiks beidzot drosmīgai un taisnīgai rīcībai!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *