Divi visīstākie čekas vadīti izdzimteņi, uzdodas par tautas aizstāvjiem(nāvi nodevējiem) !

Šeit redzamie REPTĪĻI, par genocīda veikšanu pret latviešu tautu un sadarbību ar okupācijas represīvajiem aparātiem, ir pelnījuši nāvi !

Tikai tādu nolādētu izdzimteņu dēļ(veidemanes & latkovska- abi nelatviskas izcelsmes), Latvija ir tur, kur viņa ir: dziļā bedrē un iznīcības priekšā ! Šie divi ģenētiskie atkritumi nav pelnījuši nedz nošaušanu nedz pakāršanu, bet linču tiesu, jo viņu darbības rezultātā darbu un dzīvību ir zaudējuši neskaitāmi tūkstoši Latvijas patriotu un parastie darba darītāji ! Bez šo “čekistu darba instrumentu” palīdzības, okupācijas sistēma nebūtu varējusi veikt savus asinsdarbus pret latviešu tautu. Veidemane: Gan sadzīves, gan politiskā mauka- pilnīgs netīrības un amorāles paraugs. Viscietsirdīgākā slepkava, kāda vien var būt. Viņa ir sava civilvīra A. Brīzes slepkava. (Visi tie kropļi jau tepat vien, to nesaku es, bet tas, kurš bija starp viņiem.) Tiko A. Brīze bija gatavs ar savu patriotisko veltījumu latviešu jaunatnei, tā tikai aizraidīts uz “aizsauli”, tāpat, kā bijušā prokurore B. Loze, kad ja sagatavojusi ziņojumu par slepkavu- hazāržīdu A. Borovkovu !

Šajā video mēs 16. minūtē varam pārliecināties par Latkovska garīgo LĪMENI, kur viņš jau uzstājas kā psihiatrijas speciālists, kas attiecas uz L. Grantiņu ! Atgadināsu Beņam(B.Latkovskim), ka par šiem vārdiem vien jau ir jāatrodas aiz restēm, jo tu to, kurš aizsāka aktīvi Latvijas Atmodu, nosauci par psihiski slimu personu.

Tas ir čekas secinājums, un, tad jau arī sanāk, ka visa Atmoda bija viena vienīgs “psiha murgs” ! Kam kalpo, parāda arī tas, ka popularizēji Rīgas H- 86 grupu, kuru vadīja aktīvs čekas aģents Juris Ziemelis ! Lūk, tāpēc tādi cilvēces izkārnījumi kā jūs abi, neesat pelnījuši “cienīgu” nāves sodu, bet nolinčošanu, nomētāšanu ar akmeņiem, apspļaudīšanu un pat apmīžami, kā to dara kriminālisti, lai kādu pataisītu par apsmieklu !

Protams, ka šodien jau jūs runājat “skaistus patiesības vārdus”, bet kāpēc, tas atkal ir jautājums ?

Jūs atkal gribat palikt straumes virspusē, lai izbēgtu no soda, bet vai šoreiz, pēc Ukrainas uzvaras pār sātanisko krievžīdiju, tas izdosies, diez vai !

Nāvi nodevējiem un latviešu tautas bendēm !

26.11.23

You may also like...

6 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Kaut kur 90to gadu sākumā Jūrmalas kino telpā būs koncerts ar Līvu piedalīšanos, tad nu zināt kāres pēc aizvilkos uz to koncertu, bet….. Sēdēdams zālē mani nebūt nepārsteidza tas, ka es sēdu zālē būdams viens vienīgais klausītājs. Sēdēju un sev jautāju vai vispār tie puikas spēlēs dēļ manis? Pirms koncerta sākuma izgāja Brīze zālē paskatit un uzsvilpa puikam, ka zālē sēd tikai viens skatītājs, ko darīsim!? Te nu Brīze pārsteidza, ja atnāca viens, tad spēlēsim viņam! Uh tu, ka es tiku pagodināts gandrīz vai par Kurlandijas ķeizaru sajutos, bet zālē piesluca vēl trīs veči. Tā nu tanī laikā bij latviešiem atieksme pret sabiedrības koncertiem. Vienkārši tiem vienmēr bij bail, ka ne tā sapratis. Cik pagāja gadu desmiti i sēdēju pie Rimi tirgoju spāņu ģenētiskās zemenes un novēroju to cilvēku debilismu, kad sievietei smalks kažoks un pilns grozs ar visādām samazgām, ko par pārtiku nosaukt nevar un viņai uztrauc – Jums tās zemenes noteikti ir ķīmiskās? Protams! Iesveriet divus kilo, ko darīt, ja tādi laiki. Kaut ko acu priekšā zīmējas Brīze, tad pajautāja vai varu iedot uzvanit pa telefonu? Protams varu! Tomēr nesaprotu to, kāda sūda dēļ tu pinies ar to zideni? Nu visa tā radio un TV sistēma sastāv no zidiskajiem elementiem. Nu kādu rītu pamodos atkal pienākas dzirdēt no paša rīta murgus, ko runā radio par Maximas jumta uz graušanu uz cilvēku galvām. Tas viss tiek pasniegts par tādu kriminalu stāstu bez jel kādas sodāmības stāsta beigās. Cietušo tuviniekiem tika izmaksātas kompensācijas un pie vainas saukts viens vienīgs cilvēks. Par laimi Grantins dzīvo Vācijā! Kam par laimi? Ir redzami gondoni un neredzami gondoni, bet tomēr tautas veselībai ir veselīgāk pisties bez gondoniem, tad arī rodas tās problēmas, ka ar kuru katru svaljy tu pisties negribēsi un sev klāt tuvumā laist visādas padauzas tikai tāpēc, lai apmierinātu savas zveriskas tieksmes noved pie bēdām. Tās maukas nebūs tās, kas rūpēsies par Saimnieka veselību un suks ārā visu, kas ir izsucams! Pašiem ir vēl japaanalize, kur tu bāz savu zināt kari?

  2. Par 4.maija salašņām vadibā un masmēdijos saka:

    Kas gan ar mūsu Latviju notiek, ka tādi valsts sagrāvēji, 100% politiskie līķi, kā šis pedofīlijā aizdomās turētētais birkavs var nekaunīgi izlīst pie Latv. radio 1. mikrofona un smirdēt par savu “lielo”devumu būtībā latviešu valsts iznīcināšanā! Visi šie politiskie līķi ir atdzīvojušies un visādi kristopeņi un šleseri utt. atkal tīko sagrābt tautas naudu, īpašumus un iznīcināt vēl palikušās nacionālās vērtības. Valsts pārvaldes, ministru-deputātu nodevības dēļ šie mēsli savas milzu nekaunības un alkatības dēļ cenšas atkal izlīst kolaborantu vadības politiskā dīķa viespusē, lai atkal melotu un zagtu, jo redz sabiedrības apstulbumu un totālo inertumu. Bet vismaz domājošās tautas daļas nicinājums tikai palielināsies pret šiem zagļie un nodevējiem – latviešu valsts un tautas kaitniekiem un varbūt beidzot izpaudīsies arī reālā pretdarbībā! 

  3. Andris saka:

    Kaut arī J. Ziemelis ir čekas maisos, tomēr vēlētos zināt no visgudrā Grantiņa, konkrēti par kurām personām viņš ir ziņojis čekai un kā ir izpaudusies viņa kā čekas aģenta darbība? Jebkuram apgalvojumam ir nepieciešami pamatoti pierādījumi.

  4. Olita saka:

    Tāds bargs izskats… vai tik tā nebija tā kundze , kas solīja pērienu Anonīmam? Viņi visi tais medijos ko tēlo , var jau izlikties gan par nacionālu , gan homofobi , bet patiesībā draudzēties kaut ar pašu nelabo.
    Ja nu toreiz tie tautfrontieši savā mītnē arī mīlēja cits citu , kas to varēja zināt? Ja nu vienīgi čekisti bija salikuši savus aparātus un noklausījās , nebūtu jau brīnums. Un šamējais toreiz bija vēl frišs , ne nu gluži Kristus , bet Kastro gan.
    Ja Dievs ir Patiesība , tad Patiesība ir Dievs? Tad jau vienalga, pa kādiem ceļiem Patiesība atnāk? Var tak būt izlūkošana un arī pretizlūkošana?
    Man šķiet, ka Dievs ir dzīvība – tā dzīvība, kas caurvij pasauli , ko mēs tik labi neapzināmies vairs kā gājputni , kuriem ir šī zināšana , kad atgriezties dzimtenē un vīt šeit ligzdas , turpināt savu dzimtu.
    Un te tagad ir gaišas naktis , jo pilns mēness un sniega klajumi , un apsniguši koki , un miers. Kamēr citur negaisi un kari…

  5. Uzmanību saka:

    Kur Godmanis, Veidemane un Kalniete, tur arī vecie čekisti Aivars Borovkovs, Aldis Plaudis, Guntis Indriksone, Juris Savickis, Andris Šķēle, Aivars Lembergs, Ainārs Šlesers un citi.

  6. bez vaarda (truukst vaardu) saka:

    “Par 4.maija salašņām vadibā un masmēdijos” 2023. gada 27. novembra 18.28 rakstaa viss pareizi, jo visi normaali cilveeki klausoties sho muudzi nevar saprast, kam LR jareklamee shos tiesaajamos meeslus, bet par neveikto DDD visus 30.gadus ne radio , ne TV “drosminieki” ne vārda nebilst! Un ne vaarda pat par superkatastrofaalo latvieshu tautas demograafisko situaaciju, kas ir jau visaa pasaulee latvieshu izniiciibas “paraugmodelis”!Jo patiesibaa ir gleevi , peerkami savas valsts un tautas nodeveeji!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *