LRTT. Par slepkavām- un “patriotiem”

I.Ronis.-L.Grantiņš.LRTT.-Helsinki-86.-Rīga3Arī docenta V. Pāvulāna slepkavības lietā neviens mani nevēlējās uzklausīt- ne Ģenerālprokuratūrā, ne Valsts policijā. Nepārprotami tāpēc, lai manis iztaujas protokolos neparādītos patiesas ziņas par Valsts policijā noziedzīgi infiltrētajiem čekistiem- noziedzniekiem.

Tāpēc informēju Eiropas Cilvēktiesību tiesu, ka docenta Viļņa Pāvulāna slepkavas iespējams bija divi. Pēc profesora- slepkavas A. Strangas vārda nosaukšanas, pēc kāda laika toreizējais Saeimas sekretārs Imants Daudišs man teica, ka veco čekistu vidū klīstot baumas, it kā V. Pāvulāna pēdējie vārdi esot bijuši: „Ko tu dari Inesi, ko tu dari Inesi ?” Vainīgais mums zināmais Inesis LU Vēstures un filozofijas fakultātē bija un ir profesors Inesis Feldmanis, pašlaik Latvijas Vēsturnieku komisijas priekšsēdētājs pie Valsts prezidenta Andra Bērziņa.

Te nu ir „ģenerālpēdas” pie slepkavības pasūtītājiem !

Lasīt visu: http://tautastribunals.eu/?p=17781

www.tautastribunals.eu-1411Zatlers,Strenga,Grantiņš,LRTT

FOTO: Sātana sinagoga, sātanisti vienkopus !!!

Sargies, slepkavas mums līdzās !

LAIKAM ir viena PAMATīpašība: visu sakārtot, tā teikt, salikt pa PLAUKTIEM. Šī īpašība ir Patiesu cilvēku gandarījums, bet noziedzniekiem visīstākais murgs.

Tikko iznāca pāršķirstīt Latvijas nodevīgās valdošās kliķes parazītu “albūmu”.

Caur kādu foto, kurā priekšplānā redzams bijušais karikatūrprezidents Zatlers(ar tankiem, tik ar tankiem un kopā ar Saskaņas centru, bija šī vēsturiskā ķēma lozungs) ar savu krievžīdiskās izcelsmes sievu Ļiļu, sejā “iešļācās” drausmīgs melns ļaunums.

Šajā foto pēcplānā redzama kāda izteikti ļauna seja. Jau pēc pāris sekundēm mans “bioloģiskais dators” atrada un salīdzināja redzamo fizionomiju ar zemapziņas plašumos atrodošo analogu- krievžīdu Aivaru Strangu.

Un, kur tad foto ņemts ?

Nekur citur kā sinagogā !

Lai man valdošā žīdu banda, 4. maija kliķe, “nepiesietu” tautu naidotāja titulu, tad atgādināšu, kas rakstīts kādā vienreizējā grāmatā, kuras vārds ir BĪBELE. Šī grāmata ir lielākais ienaidnieks tā saucamajiem kristiešiem, kaut gan viņi staigā ar To padusē. Viņi citē no Tās tikai: izraujot atsevišķas frāzes no kopējā konteksta, tā praktiski veicot ateistisku(Sātanisku- Antikrista) propagandu.

Lūk citāts, kuru jūs nekad nedzirdēsiet no melnsvārčiem: JĀŅA ATKLĀSMES GRĀMATA, 9- “Es zinu tavus grūtumus un nabadzību, bet tu esi bagāts, un, ka tevi zaimo tie, kas saucas par jūdiem un nav tādi, bet ir sātana sinagoga.”

Aivars Sranga,Inesis Feldmanis, Grantiņš,Ronis,LRTT(“tu esi bagāts….tevi zaimo tie, kas saucas par jūdiem….” Kāpēc tad viņi tevi zaimo ? Tāpēc, ka esi nabags, bet tai pašā laikā esi bagāts, jo pastāvi Patiesībā, kas šiem velna bērniem- jūdiem nav un nekad arī nebūs)

Es ievietoju abus šos foto šajā rakstā. Redzam, ka viss saliekas pa plauktiem. Šis foto runā nepārprotamu valodu: kas ir tie, kuri koriģē šodienas genocīdu pret latviešu tautu. Šeit arī redzam ar ko šīs sātanists nodarbojas un kāda ir viņa tautība: http://www.lu.lv/zinas/t/25925/

Slepkavas ir mums līdzās !

Tie nav kaut kādi mistiski radījumi no aiz- pasaules, bet mūsu līdzcilvēki, protams, ka cilvēciskums šajos viepļos neeksistē, tikai izskatās pēc daļējiem cilvēkiem. Tāpēc Latvijā, vairāk kā nevienā citā pasaules valsti, tur noslēpumā čekistu un sadarboņu vārdus.

Bet arī tas nepaliks vienmēr apslēpts.

Jau esmu rakstījis, ka pie slepkavām nav pieskaitāmi tikai tie, kuri pašrocīgi pārgriež rīkli savam kolēģim, kā Inesis Feldmanis un Aivars Strenga, bet arī tie, kuri melo un zog citu nopelnus, kā: “patrioti” gardas, lapinski, inkini, rožkalni, rubeņi….

A.Gardas laikrakstā tikko publicēts Rožkalns, kurš parādīts kā Helsinki- 86 dalībnieks, kaut gan viņš kategoriski atraidīja, tajos tālajos Atmodas laikos, manu priekšlikumu iestāties grupā. Šodien šis Johansona prusaks uzbrūk K. Streipam H- 86 vārdā.

Rožkalns,Grantiņš,Garda,LRTT

FOTO: A. Gardas laikraksts DDD apzināti, pēc žīd-cionistu norādījuma,  melīgi apgalvo, ka Johansona “darbonis” J. Rožkalns ir H- 86 dalībnieks. Tas tiek darīts ar tālejošām sekām, lai tautas acīs diskreditētu L. Grantiņu, šīs grupas dibinātāju.

Uzbrukt homoeksuālistiem, kad cionistu- žīdnacistu banda iznīcina tautu un valsti, ir apzināta cilvēku prāta novēršana no īstās problēmas. Viņi vienmēr ir bijuši un vienmēr arī būs, kamēr vien pastāvēs pasaule. Viņi nav ļaunuma sakne, bet gan evolucionāri Dieviķās Pasaules atkritumu produkts. Ļaunu sakne ir NODEVĪBA– pats Rožkalns ar savu “cīnītāju pulku”, kurš nekad neiestāsies par VDK dokumentu publicēšanu. Pret mani, proti, pret LRTT un H- 86,  vislielākās graušanas pūles ir pielikuši tieši šie- tikko pieminētie(gardas, lapinski, inkini, rožkalni, rubeņi) patrioti. Protams, tas viss pēc DP pavēles. Viņi ir pieskaitāmi pie vis īstākiem slepkavām.

Vējonis,Bergmanis, Grantiņš.LRTT

FOTO:Vai tad šis foto nerunā “savu” valodu ? Vai ir vajadzīgi vēl kādi pierādījumi, ka latviešu tauta tiek iznīcināta ?

Raksta sākumā ievietoju profesora- vēsturnieka Induļa Roņa sacīto, kas 4. maija kriev- žīdiskajai kliķei bija nāvīgs sitiens. Paldies Indulim Ronim par to. Viņš pasacīja ļoti daudz, bet visu vēl nepaspēja- cionistu banda viņu noslepkavoja. Es jau pieminēju, ka viņš man telefona sarunā sacīja, ka taisās rakstīt par žīda Z. A. Meierovica kaitniecisko darbību pret Kārli Ulmani un Latvijas valsti.

Nepaspēja… !

Tas būtu bijis vēl viens pamatīgs belziens pa “izredzēto” asiņainajiem ilkņiem !

Nav jau vairāk arī nekāds noslēpums, ka Jāni Raini arī viņi noslepkavoja !!!

Šī “sātana sinagoga” mūs slepkavo neieMairis Briedis,Grantiņš,Latvija,Latvia,Lettland,LRTTdomājamā skaitā…., bet, kā rakstīts: “Kamēr vajadzīgais skaits taisno nebūs nokauts, nekas nemanīsies…”

Pacenties, latviet, sekot savai Sirdsapziņai un neapmeklēt sātanisko baznīcu, kur melnsvārči sagroza SVĒTOS RAKSTUS un pat pa gabalu netuvojies sātanistu citadelei- sinagogai.

Paliec uzticīgs sev un savai tautai.

Mūsu veiksmīgais bokseris Mairis Briedis ir sacījis vienreizējus vārdus:

“Mans dopings ir mana tauta !”

Dievs svēti Latviju !

06.03.17          L. Grantiņš

P.S.

Šeit par “pareizajiem” krieviem: http://tulaprianik.livejournal.com/79916.html?utm_source=fbsharing&utm_medium=social

Latvijā jau notikusi tāda pat manipulācija, sākot no godmaņa un beidzot ar ušakovu un urbanoviču…. , visa viena banda.

You may also like...

1 Response

  1. :: saka:

    Tikai nevajag pārāk noniecināt to “atkritumu” kā Jūs sakāt , nozīmi :-)
    Streips reiz teica, labais onkulis S. ir atbalstījis daudzus mūsu žurnālistus. Tātad, ir ne maza ietekme. Tas arīvēl nebūtu nekas , bet viņu ideoloģija saistās ar globālismu, kosmopolītismu, tātad tautu sajaukšanos. Un tas jau mazajām tautām, arī mums , ir liktenīgi. To jau mēs redxam , kā tauta aizplūst.
    Vienīgà cerība, ka tās uzņēmējvalstis pārtrauks uzņemt migrantus un varbūt vēl sūtīs atpakaļ. Tā kà ar brexit, arī “sliktais” Tramps ir stingri pret migrāciju , kas globālistiem ir kā dadzis acī…
    Kā tad tie s-šu žurnālisti , gan no preses, gan TV un radio nemetās Jūs glābt , kad bijāt cietumā? Varbūt tāpēc, ka kādreiz iestājāties par VL , savukārt VL ir deklarējusi, ka esot pret homoseksuālismu, tātad viņu naidnieki. Es jau arī teicu , kāda jēga būt pret h.s. ,bet viņu ietekmi nevajag novērtēt par zemu. Varbūt es kaut kur savos izteikumos kļūdos , bet domāju, ka jebkādi sātanisma paveidi irgraujoši mūsu tautai , vienalga, no kuras puses tas nāk.
    .
    .
    .
    Admins
    Sātanisms ir viss, kas saistīts ar meliem un, protams, arī ar izvirtību.
    Par zemu h.s. šeit neviens nevērtē, bet par cīņas prioritāti ar viņiem, ir tieši tas, ko mūsu tautas bendes vēlas. Viņi ir vienmēr bijuši un vienmēr arī būs un piegriezt viņiem lielu vērību, nozīmē cīnīties ar evolūciju un tās atkritumiem… tas nozīmē mūžīgu un tukšu cīņu. Lai viņi vārās savā sulā !!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *