Tā domā Māris Ruks(nodevības melnā gļota)

Mums par šiem mēsliem ir jāatgādina katru dienu !

Māris Ruks: Tagad Latvijā tiek palaista milzu propaganda pret krievu valodu, pret krievu valodu skolās. Bet katra valoda ir vērtība. Un bērniem ar dzimto krievu valodu un visiem, kas to vēlas, ir jāļauj mācīties krievu literatūru un valodu krieviski. Un tas nekādā veidā neapdraud latviešu valodu, tās pastāvēšanu un attīstību. Kariņvaldības koalīcija (kuras mentālā sastāvdaļa ir arī Staķa kompānija) gan apdraud — jo tieši viņu politikas dēļ būtiski samazinās latviešu skaits, Latvijas tautas skaits. Tās pašas Latvijas tautas, kurai Latvijā piederot suverēnā vara, valsts valoda un kultūra, kā mums vēsta Satversme.

LRTT

M. Ruks, kas tad viņš īstenībā ir ? Šodien patiešām ir ļoti kritisks laiks latviešu tautas pastāvēšanas vēsturē. Neapšaubāmi, ka valdošā kliķe ir mūsu tautas bende un negods. Pret to ir jācīnās ar visiem iespējamajiem Patiesības līdzekļiem, proti, viņi jāatmasko ! Bet Ruka “gadījums” nav viens no šiem, kas atmaskotu 4. maija noziedznieku bandu. Viņš ir viens tiem, kurš strādā vienotā frontē ar mūsu visnežēlīgākajiem ienaidniekiem– jebreju un krievu nacistiem,- cionistiem un krievu šovinistiem.

M. Ruks ir pieskaitāms pie latviešu tautas pēcAtmodas nodevēju avangarda. Viņš izmanto latviešu tautas traģēdiju savos savtīgos nolūkos. Ne jau par velti viņš ir nostājies MELU UN NOZIEDZĪBAS pusē. Vai tas nav ārprāts, ko viņš sarunāja pie Latvijas krievžīdiem: “Klusēšana, patiesība, antisemītisms un tā izcelsme studentu korporācijās Latvijā(lasīt) Šodien viņš ar putām uz lūpām sāk aizstāvēt nolādēto okupantu- krievžīdu “mātes” valodu. Šis garīgi pretīgi smirdošais nodevības simbols(Ruks) “aizmirst” pasacīt, ka nevienā nacionālā valstī visā pasaulē mācības notiek tikai un vienīgi valsts valodā un nemaz jau nerunājot par okupantu valodu. Kāpēc lai Latvija būtu izņēmums ?

Pats niknākais ienaidnieks nav tik briesmīgs, kā tāds vietējais nodevējs- kolaboraCIONISTS. Kā sacīja kāds VIEDAIS, kad viņam jautāja par nodevēju un nodevību, atbildēja: “Tāds lai labāk nebūtu dzimis, bet ja piedzimis, tad dzirnakmeni kaklā un iegrūst atvarā !” Šis VIEDĀ sacītais attiecināms uz tādu “m. ruku” 100%tīgā apmērā.

Tādi draņķi, kā šis ruks, ir mūsu tautas lāsts.

Šodien, kad Latvijā valda visizteiktākie bandīti, dažāda kalibra afēristiem ir zelta laiki, jo viss ko viņi saka par valdošajiem ir taisnība, tikai jautājums, kāds ir šo viltus taisnības sacītāju galamērķis ? Ja šo jautājumu sev neuzdod, tad var nokļūt šo bandītu ietekmē. Tādu nedomātāju mums ir pietiekoši daudz. Tāpēc tādi šleseri, krištopāni un citi no šīs varzas, ir atkal pie Saeimas SILES ! Noteikti pienāks diena, kad Ciānas sātanisms tiks iznīcināt, tad arī tādi ruki tiks aizvilkti uz TRIBŪNĀLU ar finišu karātavās !

Slava ukraiņu cīnītājiem un nāvi nodevējiem !

Dievs, svēti Latviju !

Šajās divās NORĀDĒS jūs vairāk iepazīties ar šī ģenētiska atkrituma darbību…

04.04.23

You may also like...

3 komentāru

  1. AG saka:

    Bet Māris Ruks tak ir pidars, un pidari tev patīk, vai ne? :))))

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Ko līdz runāt visiem izteikti literāri pareizi, ja pašiem nav sapratnes savā dzīves telpā? Ulmanu laikos latgaļiem uzspieda ar varu runāt valodu, kas nav viņu dzimtā valoda un ne tikai valoda tika izsmieta, bet latgaļiem dzīvojot savā zemē bij jādzird nicinoši vārdi. Protams no īstajiem nacionālistiem, ka latgaļu valoda ir kaut kāda kropla krievu jauktenu valoda un arī šodiena visu biežāk ir tā pati gara dumiba. Krieviski runā un angliski cenšas visādi kroploties chulis, bet tai pašā laikā ieejot kāda velo bodē tirgonis man sak, ka tas ir pilnībā Latvijas Brends. Mja? Kāds nožēlojams murgs no kura pamodos i visādi tas neliek miera, bet savdabīgi to pārdomājot gribētos, lai tā notiktos ar tiem, kas atļaujas pārkāpt tas Svētības, ko ielikuši ir senči. Sēdēju kāda lielā kultūras pasākuma starp liela daudzuma ļautiņiem, kas lielākoties darba vechi man apkārt, kas tas par pasākumu i ne jausmas. Tie blenza skatuves virzienā, bet pats es sevi neredzēju, jo biju gara būtībā un pēkšņi ieradās zālē kāds pa vecāks vīrs ar čemodānu rokās, kas bij kaut kāds politiķis? Tāds jau norietosos gados, bet zālē sēdošie vechi tai vīrā atpazina nožēlojamu stukachu un nodevēju, tad vulkāniskie tie vechi metās virsū tam no devējam ar dūrēm un i katrs viens gribēja iesist no devējam ar dūri. Tas vecis ar čemodānu jau tā bij nožēlojams, bet viņa energija bij tik riebīga, ka nosist viņu gribēja zālē i katrs viens. Nosita! Protams šajos laikos ir ļoti primitīvi sev piestiprināt nacionālā patriota nozīmīti un gudri muldēt par laikiem kuros liela daļa pati nav dzīvojuši. Pieminēsim Kgbeshnika teikto, ka viņa audzināšanas laikā par tām lietām kuram mēs šodien runājam pie kafijas, tad viņu vienkārši aizvestu līdz bedrei un nošautu! Mūsu laika nacionālie īpatņi bieži vien spriež par Soviet laikiem tā, ka tajos laikos viņi būtu tur bijusi lielie varoņi un paši nosoda to, kas Soviet laikos bij izveidots labs esam. Nosoda vien no sodīšanas pēc, lai tik būtu rejamais! Nodevējiem pienāks savs gals tāpat arī varoņiem, bet atšķirīgs būs gandarījums. Tas gara kronis, ko jūs slavejat Ulmanisma vien arī ir šā laika likumsakarība. I katrs viens vai ikviens? Valodas īpatnības, ko runāja vēl pirms kara laikā jau nu atšķīrās no šodienas un vajag man pūlēties svešiem ļaudīm stāstīt to, ko senči ir atstājuši manai zināšanai? Visu pirms ir jātiek savā Saime un mājā kārtībā, lai šķirotu, ko laist pie sevis par ciemiņu vai kļūt par seimei piederīgo. Iz dabas likumiem ir bijis un būs, ka likumīgs skaitās tas, kas ir abpusēji labprātīgi sakustējies =X. Angliski to sauc par – SeX. Sa kru st ojoties divām līnijām tās veido Jaunu līniju, bet šie Sovietu laikos sadzimusie ļaudis ir sadzimusi ne savā etniskajā vidē un bez manu senču piekrišanas sabraukuši dzīvot. Elementarno Vatson! Ja paši iezemieši dzīvo bez atbildīgu dzīvi, tad arī svešie ļaudis izmanto jūsu trulibas visādi jūs mulkojot.

  3. Maija saka:

    Ģeogrāfs par latviešu tautas vēsturi.
    https://www.youtube.com/watch?v=VVaKFYYHP1g
    .
    .
    .
    Admins
    Šis sātaniskais izdzimums nav nekāds “ģeogrāfs”, bet vismelnākais krievžīdu provokators. Viņa vieta ir karātavās ar finišu Ellē. Savas ģeogrāfiskās zināšanas viņš nozaga O. Ziļickim !
    Šeit par to vairāk: https://tautastribunals.eu/?p=22298
    https://tautastribunals.eu/?p=17286

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *