Tam, kurš krievus uzskata par cilvēkiem, ir jāizrauj mēle !(Mums par šiem mēsliem ir jārunā katru dienu)

Labāk neskaties šo video, gulēt prieks pāries uz ilgu laiku !

Viņi dirsa bērnu istabās un dirsas slaucīja ar bērnu mantām ! Tā ir “krievu pasaule” un nekad tā nekļūs savādāka. Par to rakstīja arī Jānis Liepiņš: “Sarkano okupantu orģijas Latvijā !” Nekas krievu “dvēselē” nav manījies un arī nemainīsies. Tie ir un paliek cilvēces ģenētiskie atkritumi pēc Dievišķā evolūcijas procesa.

/Gunārs Freimanis/

Kolonist!
Tu nezināji,
Ka iebrien ne savā zemē?
. . Tu nezināji,
. . Ka veļos pārvērt zemes saimniekus?
Šodien tu prasi līdztiesību,
Tu prasi sadzīvošanu
. . Un apgalvo,
. . Ka arī tu esot cilvēks.
Tavs dēls esot šeit piedzimis,
Un arī tava dēla dēls,
Un nu tu prasi tās mājas,
Kuras saimniekus izkāvi.
. . Nē, kolonist!
. . Nekad tev Latvija nebūs mājas,
. . Nekad!
Ikdienas tu saņemsi
Nicināšanas pļauku sejā;
Bet reiz
. . Tev būs jābrauc uz turieni
. . No kurienes sākas tavs iebridums.

Unbenannt

Atbrīvotājs ir kā pavasaris- tas atnāk, tauta uzgavilē un ar prieku to pavada… .

Bet krievžīdu slepkavu varza “atbrīvoja” no visa. Tautu no brīvības, sievietes no goda, Latvijas pilsoņus no dzīvības un Dzimtenes. Palika tikai līķu kaudzes un izpostīta tautsaimniecība. Kādreiz plaukstošā Latvijas valsts pārvērtās par īstu “žurku ciemu”, kur apkārt vazājās pufaikās nosmirduši pauninieki, kuriem katrs otrais vārds skanēja- puškina, “dialektā”: bļeģ, hui, jobtvaju maķ un t.t. u.t.j. Un līdz šai dienai nekas nav mainījies. Divi Maskavas provokatori, slepkavību pasūtītāji, Maskavas aģenti, zagļi un KGB naudas atmazgātāji pārvalda Mūsu Rīgu. Abi lieto puškina valodu un tās “dialektu”, nekaunoties pat kameru priekšā, kādu deputāti Bogdanovu nosaukt par bļeģ (mauku).Vai kāds var nosaukt vēl citu pasaules valsti, kur tādi izdzimteņi kā Šlesers (Šlesera īstais uzvārds ir Leščinskis un viņš ir Rīgas otrās lielākās kriminālās autoritātes dēliņš) valdītu pār galvaspilsētu ? Tātad, bandīts kvadrātā. Un Latvijas valsts tiesību sargājošās iestādes, atņirgušas savas kastrātu fizionomijas, par visu to tikai pasmejas.

Nepietiek vēl ar to, tiek uzdāvināta šai nolādētai slepkavu bandai-valstij (Krievijai) Latvijas teritorija- Abrene !!! Pretrunā ar vispārējām internacionālajām tiesību normām-konvencijām, Latvijā tiek paturēti šie okupantu zvēri-izdzimteņi. Latvijā šos okupantu zvērus paturēja latviešu komunistu mēsli-kangari, kuriem rokas ir līdz padusēm ar savas tautas asinīm…slepkavas godmaņi, borovkovi, trubiņi, bērziņi, birkavi… .

Un tagad kāds citāts no Jāņa Liepiņa grāmatas ” Sarkano okupantu orģijas Latvijā”

slesers_usakovs1

Foto: No kreisās: krievu kultūras promitejs bļeģ N. Išakovs un apustuļa Ļedjajeva koriš ņihuja A. Šļesers (AŠ)2 . Ja šie divi ir Rīgas “Mēri”, tad Rīga ir “Ēdenes dārzs”. Šie divi klauni pa Rīgu var ārdīties tikai tāpēc, ka latviešiem ir atņemtas pilnīgi visas tiesības. Kad latvieši reiz atgūs Tiesības uz savu zemi, tad visi šie maskavas izdzimteņi tiks patriekti ar sūdainu koku ! Un ,- tas notiks ļoti drīz !!!

Rīgas pilsētas Staļina rajona 352. namu pārvaldes pārvaldnieka R. Kalniņa 1945.gada 23. maijā sastādītais akts par karaspēka daļu nelikumībām:
Šeit teiktais saīsināts, 1. Žogi, vārtu stabi izgāzti. 2. Pagalmi netīri, un ūdens mērītāju vāki aiznesti, bet pašu ūdens mērītāju šahtas izlietotas kā mēslu tvertnes. 3. Durvju atslēgas izskrūvētas, durvis ar visām koku daļām salauztas, sabojātas. 4. Logi izsisti, rāmji bojāti un pavisam aiznesti. 5. Sienas apmetums nosmērēts un vietām izlauzts sienas apmetums. 6. Centrālās apkures ierīces bojātas, radiatori saplēsti, no kuriem ūdens tek uz grīdas. 7. Grīdas pilnīgi bojātas, kā dēļu tā parketu. 8. Ūdens piegādes ierīces bojātas, caurules norautas no sienas, izskrūvēti krāni. 9.  Paši dzīvokļi atstāti netīri, ka riebjas tajos ieiet, vannas līdz pusei ar cilvēku izkārnījumiem, izkārnījumi arī dzīvokļu kaktos. Pagājušā 1944. gada 16. oktobrī karaspēks telpas saņēma pilnīgā kārtībā, kā arī pilnīgi mēbelētas.

daudze

Foto: Kāda pretīga latviešu jūdasa purns(Daudzes), kurš sūrojas, ka viņam alga esot par mazu, un kurš priekos berzēja rokas par Abrenes uzdāvināšanu krievijai… .

Par šo ziņojumu “varonīgās izkārnījumu armijas virspavēlnieks” Kalniņu gandrīz nošāva.

Bet varbūt, ka, Tu Ušakov un bandīt Šleser, domā, ka nacisti piedirsa vannu un nošāva poļu virsniekus Katiņā, un latviešu virsniekus Litenē ?

Šeit variet redzēt “krievu pasaules aizstāvjus”:

Vienam krievu valoda sargājama kā pērle starp “necilo latviešu mēli”, bet otram Rainis tautas nodevējs ! Savu tautu var noniecināt dažādi un uz to šie divi draņķi ir specializējušies !

06.04.23

You may also like...

5 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Krievu plāni Ukrainā (un netikai Ukrainā) pēc veiksmīgas speciālās operācijas.
    https://youtu.be/vEopSVX9LC4

  2. no malas saka:

    Paldies LRTTpar darbu!

  3. Maija saka:

    4. maija republikas Kremlini vienmēr izdomā dažādus iemeslus, lai atrastos pie varas. Viņu fantāzijai nav robežu! Tagad viņu jājamzirdziņš ir krievu valoda. Bet latviešu organizācijām nav skaidra plāna, kā apvienoties, un pārņem varu….Tā nu mēs esam spiesti gaidīt, kad viņi beidzot nosprāgs! Taču vienmēr jārēķinās, ka viņu bērni ir vēl alkatīgāki un rijīgāki!

  4. Anonīms saka:

    Nūja! Ne visur varbūt ar vajadzētu tos Soviet akmeņus novākt, jo ir arī vēsturiskā patiesiba, ka jau vairāk par pusi gadu simteņa dzīvo zem Soviet izdzimtenu varas. Ne jau tais ideoloģijas akmeņos, bet tomēr vēsturiskajos līkločos pienākas aizdomāties, kad vismaz braukājot ar velo uzini tās vietas kurās ir notikušas kauju sadursmes. Ja Soviet laikos nedrīkstēja runāt labus vārdus par vāciešiem, tad šajos laikos lej vienas samazgas par Soviet laikiem, ja arī paši latvieši tajos laikos izveidoja labus kolhozus, tad tik un tā slikti.

  5. Par 4.maija salašņām-slimajiem vadibā saka:

    TV3 raidījumā “900 sekundes” Rīgas mērs Mārtiņš Staķis (PP):”galvaspilsētas rēķinās, ka atbalsts varētu būt nepieciešams Rīgā dzīvojošajiem Krievijas pensionāriem, kuriem mūsu kaimiņvalsts Krievija sāks pensijas izmaksāt rubļos, kura pirktspēja ir būtiski kritusies, attiecīgi var būt nepieciešama mūsu palīdzība. Savukārt mājokļu pabalstu jomā Staķis lēš, ka to pieprasījumu skaits varētu augt par 70%. Līdz šim galvaspilsētā dažādus pabalstus saņēmuši 18 000 iedzīvotāju, no tiem 8500 saņēma mājokļu pabalstus, nešķirojot, kuri Krievijas, kuri pašu pilsoni.”

    Perverso partijas līderis atkal izcēlies ar savu pretlatvisko pozīciju un pretīgo pielīšanu krievijas okupantu pensionāriem, kurus internēšanas vietā, kangars gatavojas pabalstīt uz LV pensionēto pilsoņu rēķina?! No kuriem arī liela daļa ir no 4.maija kangaru varas nodevīgi saglabāto pretīgo okupantu varzas!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *