Pārmaiņas. Lai nolādēta sarkanā sērga !

Lai nolādētā sarkanā sērga, tie vienmēr ir melojuši, tie vienmēr uzdevušies par tiem,kas nav patiesībā. Un visos laikos ir grāvuši cilvēku plānus no iekšpuses, iepriekš tur iefiltrējoties, lai vēlāk okupētu un anektētu.
Patreiz Ukrainā notiekošā, prokremliskās valdības veidošana, ko atklāja MI6, neradīja nekādu pārsteigumu. Par to jau rakstīju vairākas nedēļas iepriekš, atliek tikai zināt vēsturi un bezsmadzeņu sarkanie radījumi ir paredzami kā blaktis uz suņa.

Wikipēdija:
1928. gada Saeimas vēlēšanās LKP izvirzītais strādnieku un darba zemnieku deputātu kandidātu saraksts ieguva 6 deputātu vietas. Pēc šiem panākumiem LKP uz neilgu laiku legalizējās kā Latvijas Neatkarīgo sociālistu partija. 1928. gadā PSRS un Kominternes vadība uzdeva LKP sākt aktīvi gatavoties iespējamam karam, tādēļ Pēteris Stučka aicināja aktualizēt Latgales separātisma ideju un ieteica komunistiem stāties aizsargu organizācijā: «Kas būs par nelaimi, ja cīņas brīdī visur būtu mūsu ļaudis jeb mums piekrītošas personas, kas paņemtu ieročus, nokautu vadoņus utt.»[3]

https://lv.wikipedia.org/wiki/Latvijas_Komunistisk%C4%81_partija

Tikai 4.maija kliķes vēsturnieķeļi, ne ar pušplēstu vārdu nav pieminējuši, ka Latvijā šos sarkano parazītu midzeņus notiesāja un apcietināja K.Ulmaņa valdība. Toties kārtējo reizi nav piemirsts uzsvērt par Ulmaņa diktatūru.

Kremļa KGBešņiku mērķis vienkāršāks par vienkāršu, ar ASV ieročiem apbruņoto Ukrainu “iztīrīt”no patriotiem, bet NATO alianses ieročus pagriezt kremlim vajadzīgā virzienā.
Kremļa nacistu izdzimumi pat neslēpj vairs savus mērķus.

24.01.22

You may also like...

4 komentāru

  1. pāmaiņām saka:

    Milzu tāles,sirdij tuvas-
    Viena Tēvuzeme tā:
    Ukrainā pār stepes druvām
    Vējš no Krievu zemes nāk.

  2. Pārmaiņas saka:

    Kā lai nepiekrīt Arkādijam, kas krievu (visu tautību) asinskāro dabu pieredzējis Groznijas bombardēšanā un Gruzijas kara laikā.
    https://www.youtube.com/watch?v=iGOIwvJg19I

  3. Mēs arī tā domājam! saka:

    Ja nemodīsimies, ja pa vienam klusējot nodosim sevi un bērnu rītdienu!
     1:38, 25. janvāris 2022
    Vai tiešām mūsu un citas tautas veselie, domājošie un normālie cilvēki pieņems šos perverso nekauņu murgus bez protesta, bez loģiskas un saprotamas šī idiotisma noraidīšanas, kā tāds stulbu, gļēvu aunu bars?! Nejēdzot, ka tas vēl ir tikai šo slimo nekauņu visas sabiedrības pacietības un pakļaušanas izmēģinājuma poligons. Plānotai daudz lielākai nenormālību uzspiešanai nākotnē, “step by step”gatavojot cilvēcei vēl ko pretīgāku un idiotiskāku, pamatā orientētu pret mūsu bērniem, ja nebūs veselo ļaužu sabiedrības drosmīgas un cilvēciskas pretestības! Mostieties!E.P.

    Palasiet īsta zemcilvēku slimiķa teksta piemēru:
     3:45, 25. janvāris 2022
    Māris 13:32, 18. decembris 2021 Palasīju citus komentārus- tagad nožēloju savu dalību zemcilvēku caurejā. (Šāda leksika te ir cieņā) ————————————- tu melna naida pilnais fekaljon rupuci te smirdi pret normāļiem un veseliem cilvēkiem, kas redziet neatbalsta tavas slimās pakaļnieka novirzes?! Un tu zilpedāli uzskati par normu, ka veselajiem būtu tevi nez kāpēc jāatbalsta pretīgajās zilo ģeķībās un nevis gādīgi jāved pie psihiatra! Aiz ārzemju cionistu naudas maisa paslēpušies, ar šo naudu uzpirktajiem valdības un mēdiju neliešiem tu un tava 0,01-0,02% pūžņa mikrobu daļiņa būs tā kas diktēs un valdīis mūsu valstī visu sabiedrības veselo cilvēku absolūtā vairākuma daļu?! Tu sajēdz, cik esiet slimi, lai noticētu, kas tas turpinās ilgi un bez smaga soda jums par likumu izcūkošanu un plānoto jaunatnes, bērnu psiholoģijas apzinātu kropļošanu?

    “Brīvā slimo Eiropa” ir slepus piezagusies!
     0:04, 27. janvāris 2022
    njā , vairs smiekli nenāk, jo slimi idioti pārņem varu un mūsu, veselo pilsoņu milzīgās masas idiotiski klusē… un tā arī mūs saliks būros, kas pa vienam pretī runās, izkastrēs pašus un izkropļos bērnus! Jo bērni ir tie ,kas ir šo slimo neliešu galvenais , pats, pats galvenais mērķis

    Uzlabots un trāpīgāks labs koments:
     0:15, 27. janvāris 2022
    Lūgtum-“Добро пожаловать atpakaļ psrsā!”  1:54, 22. decembris 2021 Mnjā, psrs arī nebija Ziemassvētku, Līgo,visi bija biedri ,un uzrunā “Dāmas un Kungi” varēja beigties ar trakomāju,vai lēģeri! Neizskatās ka “demokrātiskā” eirostulbuma diktartūra,būtu labāks par totalitārās krievu psrs uzspiesto dzīvesveidu! Tikai tur uzspieda ar varu,bet te šķiet visādi paiderasti un lezbes, varas kangaru amatos salikti, nu to pašu dara ar viltu, naudu un likumdošanas izkropļošanu!

    galvas dakteris tev vate “ļoti” palīdzēs
     0:34, 27. janvāris 2022
    jo tik dumi un prasti troļļot var tikai kremļzābaki, cerot ka te letiņi būs tikpat dumi, kā tavi vatņiki! hi, hi par kremļa zagļiem “saskaņu” tikai paši svešo okupantu draņķi un to uzpirktie daži kangari var balsot ! un ja visi psrs okupanti būtu izdzīti, kā arī vajadzēja , tad tāda “saskaņas” banda nemaz nebūtu smirdējusi mūsu latvju zemē

    Jā Anna
     0:41, 27. janvāris 2022
    Patiesi šī “jaunā” NA ir sveša un tikpat komerciāla sīkpartija, kā te visas citas! Visi patiesi nacionāli konservatīvie cilvēki ir no vadības izēsti, izspiesti vai tīši sakompromitēti! NA vadība dara visu, lai vadībā, valdē nebūtu neviens patiesi nacionāli domājošs valsts patriots! Ja vēl kāds ir, tas tiek visos veidos klusināts un pie vārda nelaists! Un šāds process notiek ilgstoši, kopš pie varas ir raivis dzintars!

    Skumīgi, bet tā iIR TAISNĪBA!
     1:18, 27. janvāris 2022
    nu jā Fcuk 0:53, 27. janvāris 2022 tā viš i – dzintarelis izlīda virsotnē un nu iznīcina nacionālus, bet…tāds arī bija viņam uzdevums, ko viņs īstenoja soli pa solim! Pirmie tika izēsti visi īstie,dedzīgie nacionālie puikas, kas pat tajā salā viņam blakus stāvēja un kur šodien ir tie padsmit drosminieki ??! Kur nu šodien, jau “vakar”, kā tika Saeimā, tā kažoku pārmeta, publiski solīto DDD “aizmirsa” un nu ir viņš beidzot – viens fīrers, vēl tik ir parādnieks ,visi retie daži citi ir no LNNK un TB, jau tik formāli iepīkstas!

  4. Ildze saka:

    Reizēm sanāk kaut kāds juceklis… Tagadējos puteņus par sarkaniem tā kā nevarētu saukt, viņi drīzāk būtu baltie, carisms pēc vēstures ņemot.
    Es kādreiz arī ticēju, ka jaunie ar Raivi varētu ko mainīt tautai par labu, kaut ko tādu uzrakstīju arī internetā, par ko dabūju nepatikšanas no zināmām aprindām. Nezinu tagad visu to ķēķi, tikai tik daudz, cik no medijiem, kādā medijā paspīdēja, ka Raivim diezgan tuva ir Elita, un viņa jau nu mācēja ievirzīt tādā gultnē, kā vajag.
    Ja agrāk K.Ulmanis bija pret sarkanajiem, tad tagad ir problēma, ka tāda Ulmaņa nav. Viņš tomēr bija arī mazliet demokrātisks, aicināja saimniekus labi izturēties pret kalpiem, gājējiem. Viņš teica, ka katrs darbs ir godājams un katrs darba cilvēks savā vietā. Un viņa laikā cilvēki nebēga uz ārzemēm, gluži otrādi, viesstrādnieki brauca uz šejieni.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *