Neatkarīgā Rīta Avīze- Kremļa rupors !

“Bordāns un Jurašs saņēmuši 500 000 eiro kukuli,” saka provokators Imants Vīksne

Vācu izdevums “Bild” publicējis Latvijas reputāciju graujošu rakstu. Caur mūsu bankām tiek atmazgāti Ziemeļkorejas miljardi, uzraudzības iestādes piesedz netīras naudas plūdus no Krievijas, bet tieslietu ministrs un Juridiskās komisijas vadītājs uz abiem ir saņēmuši 500 000 lielu kukuli, lai ļautu izzagt PNB banku.

NRA avīzē kāds Imants Vīksne publicējis vācu laikraksta “Bild” informāciju ar SAVU PIEBILDI, ka Bordāns un Jurašs saņēmuši pus miljonu kukuli ! Tā ir visīstākā dezinformācija, kas tēmēta tieši uz Tieslietu ministru J. Bordānu ! Tā ir Latvijas valsts SABOTĀŽA ! Mēs visi zinām, kuram pieder NRA ! Vai tad komunists- čekists Lembergs nav uz latviešu tautas rēķina kļuvis par miljardieri ? Vai viņa kaitnieciskās darbības rezultātā Latvijas valsts nav zaudējusi desmitiem miljardus ? Vai tad viņš Krievijas televīzijā nepaziņoja, ka: LATVIJA IR NEIZDEVUSIES VALSTS ? Vai tad šis pats Vīksne nezināja, ka abi raksta autori ir iesaistīti šajā Latvijas valsts nomelnošanas noziegumā un praktiski ir uz apsūdzēto sola ? Tieši viņi, Augusts Hanings un Anderss Rasmusens, bija šīs netīrās naudas atmazgātāji. Un, vai nav uzkrītoši tas, ka šo, “tik svarīgo informāciju” publicēja tikai NRA ?

Līdz ar to uzrodas jautājums: Vai NRA nav slēdzama un tās skribenti nododami tiesai ?

Šajā bīstamajā laikā, kad putiniskā noziedznieku banda terorizē ne tikai Ukrainu, bet visu Eiropu, nebūtu jārīkojas strikti ? Par tādas puspatiesības paušanu šis Vīksna ir aizsēdināms aiz restēm, blakus savam naudas devējam Lembergam, līdz sava necienīgā mūža beigām… . Tieši Bordāns ir tas, kurš to visu atklāja un cīnās pret šiem lembergiem, rasmuseniem, haningiem un citiem švaļiem… .

Lai veiksme J. Bordānam !!!

18.12.21

You may also like...

10 komentārs

  1. AG saka:

    Jā, Linardeli, par tevi jau Bordāns vis necīnās, un tev jau viņam nav, ko arī iedot, dod Dievs tev savus durkas sanitārus apmaksāt! :)))

  2. novērotājs saka:

    Neviens te Latvijā par žīdu Bordānu nepriecājas. Atbalsta žīdu Bordānu tikai viņa paša šlaka.

  3. AG saka:

    Un viens Rīgas centrālā par gaili nolaists nojūdzies pidars, kurš sapņos redz, ka Bordāns bāž šim pautus mutē! :))

  4. Herkus Mants saka:

    Grantins par saviem politiskajiem uzskatiem un pārliecību raksta, bet smerdeklis ag ķēzās regulāri pret Grantiņu personīgi, kā tāds algots stukačs! Pilnīgi saprotu tos, kas sados šim veprim par viņa cūciskumu pret lasītājiem, nekaunīgu rupjību pļerzas stilu un acīmredzamo pērkamību! Vai balamute “novērotājs”, kas dumji visas Latvijas vārdā te izsakās pret Bordānu, nav tik tas pats vepris ag?

  5. Herkus Mants saka:

    Pārdomas un pateicība! 2021. gada 17. decembris 1.56
    Par “disidentu” l. xiršony jautājumu nav, citādi 4.maija kliķe to nekad neapbalvotu, tāpat kā pārējos lielos oficiālos pretošanās kustības “varoņus”, kas gļēvi, nodevīgi klusē jau 30.gadus par sistemātisko latviešu iznīdēšanu un visa veida neklusējošo patriotu apklusināšanu un pazemošanu. Bet par to pretīgo AG gan ir nesaprotams viņa izlēcienu mērķis! Jo papētot arhīvu, labi redzams, ka nav jēgas no tā deklasētā cilvēciņa komentiem. Vieni vienīgi uzbraucieni L.Grantiņam, dumas, ļoti zema līmeņa rupjas lamas un tas viss ļoti īsi, pāris vārdos, bet toties visai vienādi regulāri, kā darba dežūras. Kā savu slimību neapzinošam šiziķim, kas nekādi nespēj pretoties vēlmei ieķēpāt kaut ko, vienlga ko, ka tik aizkaroši un rupji. Un nekad nekā konstruktīva, nekā loģiska par tā brīža tēmu tekstiem! Ja nu tiešām šim neveselīgā skata resnim ir garīga rakstura problēmas, kāda maniakāla novirze, nepiepildīta godkāre un slimīga nepieciešamība reklamēties. Un vienlaga kādā formā, vienalga cik zemā līmenī un vislaik savas uzsāktās ķengāšanas kursa robežās. Saprotamas ir te rakstošo cilvēku dusmas par viņa nesakarīgajām, pastulbajām rupjībām. Bet varbūt tās tiešam ir veselības problēmas, varb. personības dubultošanās, jo te jau daži rakstīja, ka radio komentos šis nabags izsakās korekti. Varbūt nevajag viņu fiziski sodīt satiekot, bet gan rāmi parunāt, ieteikt apciemot nervu ārstus, psihologus utt.
    Bet L.Grantiņa kungam var tikai izteikt pateicību par korekto miera saglabāšanu un loģiskajām, pragmātiskajām atbildēm, retajās reizēs reaģēkot uz dažādu naidnieku vai pajoliņu stulbībām un rupjībām! Pie tam novērtējot viņa gadiem ilgo darbu LRTT, kas ir brīvprātīgs, resursu un laikietilpīgs nesavtīgs un veltīts brīvas, latviskas Latvijas nākotnei.
    ——– ——-
    Citādi viss pareizi, bet redzams ka veprim vārdi nelīdzēs un “nolaists nojūdzies pidars,” pēc savas pieredzes vislaik arī par citiem pec savas Daugavpils pidara pieredzes spriedīs!

  6. Herkus Mants saka:

    Varb.beidzot sagaidiisim atbildi no AG? 2021. gada 11. decembris 22.26
    ebregejs saka:
    2011. gada 17. maijs 10.15

    Atbilde uz G. meiteņu jautājumu, kā kad un kas var veikt un veiks dekolonizāciju, nepārvēršot Latviju Čečenijā, bet izpelnoties visu starptautisko labējo spēku atbalstu, ļoti interesē arī mani. Un ne tikai AG atbilde, bet daudzu citu šā foruma rakstītāju atbildes.

    G. meitenes saka:
    2011. gada 18. maijs 14.03

    Nu ir tas AG sprukās,jo bļaut par abstraktu dekolonizāciju, tā atbaidot svārstīgos un nedomājošos ir viena lieta, bet dot konstruktīvu pamatojumu nepieciešamās un krietni novilcinātās dekolonizācijas veikšanai ir pavisam kas cits! Tā var nonākt naidā ar saviem kremļa šefiem, ja viss šis obligātais un likumīgais process tiek patiesi loģiski un galvenais īstenojami pamatots!

    JAUTĀJUMS AG -kāpēc esi izvairījies no šiem komentētāju uzdotajiem būtiskajiem

    jautājumiem un ne ar vārdu neesi atbildējis par savu dekolonizācijas īstenošanas reāli izpildāmo variantu??!!!
    ========= =========
    cik gadu jau pagaajis,bet lielais “nacionaalists” AG taa arii nav devis skaidru atbildi?!
    ———– ———-
    Vēl viens spilgts piemērs par lopiski rupjo primātu un kliķes demagogu ag!

  7. AG saka:

    Tas tiek jautāts man vai Gardam? :) Un tas Herkuless vai tikai nav AMCircenīte… :)))

  8. Andris un draugi saka:

    Par NRA piekrītam LRTT,, bet citi 4.maija mēdīji arī ir pērkamas kolaborantu prostitūtas! Bet tas rupeklis AG arī lasīt nemāk un vēl tik saskatāmā jaut, adresētu tieši viņam? Tiešām, tizli locās kā tārps!

  9. Māris M. saka:

    Priecīgus ziemassvētkus visiem tiem, kam latviešu tautas un Latvijas liktenis nav vienaldzīgs!

  10. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Latvijā jau vairākus gadus kukuļus nedod, jo kukulis ir krimināli sodāms!

    Pie mums dod tikai pateicību un tā nav sodāma parādība! Ja Jūs restorānā oberim atstājat dzeramnaudu 50 centus, tad neviens Jūs netiešas! Pateicības lielums jau nav noteikts. Tāpēc arī 500 štukas ir tikai pateicība!!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *