Krieviskuma un krievu vieta ir vēstures “sūda bedre” !

Arī dižais “rakstnieks” Māris Luste brīžiem lokās kā ZUTIS UZ PANNAS. Lūk, viņa secinājums: “Krievu kultūrai, tostarp valodai nav ne vainas. Tikai Krievijā valdošie cari, ģenseki un carveidīgie prezidenti to allaž ekspluatējuši šovinistiskiem un impēriskiem mērķiem.”

Kā redzams čomis mucā audzis un pa spundi barots. Pēc būtības nav tādas krievu kultūras un literatūras, tas viss reiz aizņemts no Rietumiem…. . Šodien, pēc visa tā, ko redzam, aizstāvēt šos prusakus, ir tas pats, kas būt pašam par tādu...

LRTT komentārs:

Nost ar krievu pasaules smirdekļiem Latvijā !

Šai smirdoņai, ar visu viņas “matu”(lamu vārdu kolekciju) , nav vietas starp pasaules valodām. Tās vieta ir SŪDU BEDRE , kopā ar viņu “krievu pasauli” !

Jā savādāks vārds šim kroplajam vēstures periodam nav piemērojams.. To nevar dēvēt par mēslaini, krieviskums un viss, kas ar to saistīts, ir jāiesviež vēstures sūda bedrē. Tas pasaulei nav devis pilnīgi neko pozitīvu. Tikai un vienīgi ciešanas nāvi asinis un asaras. Tam ir jāpazūd no cilvēku saprātiem.

To, ko mēs šodien redzam Ukrainā, liek asinīm stingt dzīslās. Tas nav pat zemiskums, tas ir pilnīgs sātanisms un pie tam vēl tāds sātanisms, kurs pārspēja pat vis-fantastisko sātanismu. Man personīgi ar šiem kroplajiem izdzimumiem ir bijusi pietiekoši liela saskare un ne tikai ieslodzījuma vietās. Piemēram visasākā vieta- pārdzīvojums un lūzums manā apziņā radās tad, kad mani pirmo reizi arestēja un “iemeta” Šķirotavas soda nometnē. Notika dalīšana pa zonām. Bija sapulcēti kādi simts ieslodzītie. Tad arī redzēju, kā katrs sevi izrādīja. Un tieši it sevišķi izcēlās krievi. Kā tika spārdīti un sistie tie, it kā kuri pirmsapcietinājumā bija ko “nogrēkojušies”. Tas bija skats, kas man vēl šodien rēgojas pirms acīm.

Es, ja tā varētu sacīt, biju diezgan daudz ietekmējies no no Svēto rakstu ietekmes. Par to, ka kādam nelietim centos aizrādīt, la savu nomesto “čiņčiku” pats iemet gružkastē, bet neliek to darīt vienam galīgi jauniņam…dabūju pirmo spērienu… .Viss tālākais kas notika, bija manam prātam neaptverams. Pamatā cilvēki tika sperti kājām. Tas bija lūzums manā apziņā pret šiem krievu sātaniskajiem izdzimumiem. Pie sevis nodomāju: ja man tagad būtu automāts, es viņus visus, pilnīgi visus uz vietas apšautu, notīrītu šaujamo, uzvārītu tēju un un gandarīts dotos pie nakts miera.

Tagad tad mēs varam iedomāties, kas notika ar cilvēkiem pēc okupācijas, kad tika redzētas šo krievžīdu sātaniskās orģijas pret miermīlīgajiem cilvēkiem, kad tika šauti un izvesti tuvinieki. Kas notika Gulaga nometnēs ?!

Šeit redzam visīstākos slepkavas !

Un nav pat tālu jāmeklē, kas notika ar mani pirms astoņiem gadiem, ka šie smirdošiem pundur- krievhazaržīdi mani arestēja ! Salauztiem kauliem bez medicīniskās apkopes iemeta kamerā. Aiz tā visa stāvēja krievžīds Rihards Bunka, karikatūržīds Aivars Borovkovs un krievžīds no mātes puses Raimonds Vējonis. Nelikumīgo arestu no ES vienpersoniski izrakstīja NĀCIJAS TĒVS- žīds Egils Levits. Tagad, kā izrādās, par manu “noziegumu” vispār nekādu pavēli nevarēja izrakstīt.

RCC viss apkalpojošais personāls sastāvēja no pietiekoši labi runājošiem “krievu pasaules izkārnījumiem”. Par to labi raksta savās liecībās arī Astrīda Babane, kura kādu laiku strādāja slepkavas R. Bunkas kantorī. To pašu R. Bunku padzina no RCC par ieslodzītā noslepkavošanu. Tā teikt, vēlāk paaugstināja amatā par viena latvieša iznīcināšanu. Tagad strādā par pasniedzēju kādā augstskolā ! Latviet, šī krievu pasaule pastāv katrā komunistā un katrā tajā, kurš iegājis/ ieaicināts Sinagogā un uzlicis uz savu trulo pauri šo Sātana svētīto pļocku.

Visa nauda, ko šī noziedznieku banda “noslaukusi” no latviešiem, mums ir jāatgūst, jo neviens latvietis nevienu hazāržīdu nav nošāvis un arī neavarēja nošaut, jo nepastāvēja tāda LATVIJAS VALSTS un individuāli latvietim nacisti tādas lietas neuzticējās. To pierādīja gan čekas noslepkavotais A. Grūtups un arī čekas noslepkavotais I. Ronis !!! Tā kā latviešu holokausts pret “jebrejiem” ir visīstākā provokācija, kura jāizskata Starptautiskā Tribunālā un vainīgie jāsoda ! Arī Izraēlas noziegumi pret palestīniešiem ir kāpušu visaugstākajos DEBESU LAUKOS, par ko būs smagi jāatbild, tāpat kā krievu orkām !

Krievu pasaules uzticības personas !!!

Lielā Tiesas diena mums vēl priekšā un tikai tad mūsu tauta varēs uzelpot, kad komunistu izdzimteņi ar savu “krievu pasauli” tiks iemesti Elles zaņķī uz mūžīgiem laikiem ! Nevienam krievam nav tiesības dzīvot LATVIJĀ ! Slava ukraiņu karavīriem- Dievs svēti viņus un mūsu Tēvzemi !

02.04.23

Krievu pasaules izdzimumi !

You may also like...

9 komentāru

  1. Maija saka:

    “Saprotams, ka vairākums koncentrācijas nometņu vadītāji bija žīdi. Bēdīgi slaveni kļuva Naftalijs Frenkels, Matvejs Bermans, Ārons Solcs, Jakovs Rapoports, un Lazars Kogans. Pēc žīdu publicista un pētnieka Arkadija Vaksberga datiem, sakumā no 12 nometņu priekšniekiem, 11 bija žīdi. Trockim bija ideja iznīcināt neatkarīgos lielsaimniekus un pārejos pārvērst par kibucu, jeb kopsaimniecību laukstrādniekiem. 1929. g. Staļins ar Koganoviču sāka šo ideju īstenot”. Tas bija citāts no J. Linna “Zem skorpiona zīmes”…….Ko lai piebilst? Medicīnā strādajot ir nācies sastapt īstos krievus, kuru vecāki bija strādājuši pie Cara, un noslepkavoti Gulagā. Viņi labi prot runāt latviski, kā nokļuva Latvijā, nejautāju. Tie krievi ir inteliģenti cilvēki, un ļoti atšķiras no mūsdienu krieviem, kuri sabrauca Latvijā okupācijas laikā. Tādu vairs ir maz. Mūsdienu krievi ir Mamona vergi, bez saknēm, kā Mankurti. Viņus virza neizmērojama alkatība, bet vienu gan zinu, daudzi no viņiem ļoti neieredz žīdus. Un saprotams kāpēc! Žīdi iznīcināja un izlaupīja Krieviju, un padarīja krievus par saviem vergiem, vai rokaspuišiem. Tikai nedaudziem revolūcijas laikā izdevās izbraukt uz Franciju, Kanādu, vai ASV.
    .
    .
    .
    .
    Admins
    Ne visai precīzs raksturojums. Paši krievi arī bija pa lielākai daļai hazāri- krievžīdi. To arī Putins pašlaik nenoliedz. Viņi visi ir no vieniem “māliem”mīcīti !
    https://www.youtube.com/watch?v=X4-7I_4-LmA&t=2s

  2. Pārmaiņas saka:

    Bijušo republiku aneksija un pārkrievošana līdz 2030 gadam ietilpst kremļa plānos. Ne velti Latvijā ir atstāta piektā kolonna.
    https://youtu.be/mSxuRoY7UHo

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Nu nevar salikt visus viena maisā, kā arī ikvienu, kas sevi sauc par latvieti būtu jāpieņem par savu tautas brāli. Paši krievi apliecina, ka lielākā daļa Krievija dzivojoso ir zhidu jaukteni un jāpateicas visu pirms ir tiem Cariem, kas arī ir vien vācu zhidu lēni. Puškins arī ir radniecīgs tiem pašiem Anglijas troņa izdzimteņiem un vienkāršajam darba vecim ne da poēzijas. Visa tā bļaustīšanās par dižo krievu kultūru ir tā pati zhidu izredzetiba. Tādi paši ir latviešu nacionalisti, kas mīl Dižoties ar savu izcelsmi un stuke visur citiem priekšā augstskolas izglītību. Maz vai vecis, kas strādā mežā ar zāģi rokās ir pēdējā nozelijamiba, bet bibliotēkas darbiniece kura spaida kompja pelīti ir augstas kultūras pārstāve un viņu vajag ievēlēt par domes deputāti, jo uz cienāja pirms vēlēšanām ar gotiņas konfekti uz kuras rakstīt Tēvzemei un Brīvībai. Ne īstu krievu ir daudz i īstu latviešu būtu daudz! Vien 20 gadsimts ir pastrādājis savu nelaimi ar 2 pasaules kariem starp kuriem krievus sistemātiski sava nost, bet nevar teikt, ka viņiem nav savas garīgās kroplības. Lielākā daļa viņi ir nožēlojami alkatīgi un primitīvi mantrausigi, ka nav bijis tādu kolektīvu kurā strādājot ar krieviem tie nezagtu. Zagšanu tie saprot, kā goda nodarbošanos. Nenajibjosh ne prazhivjosh! Iegrūst otru cilvēku bedrē un priecāties, ka pats dzīvo uz cita bēdām krieviem ir piemitosa īpatnība un vēl viņš tēlo Svēto. Svētie atbrīvotāji! Tikai liela bēda ir pašos latviešos, kas cenšas iestāstīt sev, ka mēs spējam sadzīvot kopīgi, lai tik būtu miers. Pēdējie 30 gadi maz ir paradijusi krievu alkatības? 90 tie gadi ir pilnībā viņu atbildība un par iznīcinātu saimniecisko darbību arī ir viņu atbildība. Cik daudz letinus ir kapos iegrudusi krievi es nezinu pēc skaita, bet darījumos visur viņiem ir viens lozungs – Najebalovka. Mēdz būt protams cilvēciskās atiecibas arī ar krieviem, bet to ir ļoti maz, kad runas skar par okupāciju, tad viņiem lielākajai daļai vecā dziesma – Osvobodilji vas ot fashizma. Soviet laiki bij neizbēgami, bet tomēr neatirit Latviju no okupantiem tas ir ļoti liels grēks. Vēl gribēt 50 gadus, lai lietiņu pēcteči dzīvotu kopā ar okupantiem? Tā jau lielākā daļa dzīvo izdzīti no savas senču zemes begulohot no vienas vietas uz citu, kā tik parsisties. Ja latviets nav Saimnieks, tad ir jēga vispār valsts būtībai?

  4. no Paardaugavas saka:

    Anonymous 2023. gada 3. April at 23.13, merci, shis beidzot bija labs un traapiigi pareizs komentaars! Bet,vai shis ir pavisam cits Anoniims, jeb tas ir vecais, tikai savus cangalus slaveejoshais un visu latviehu tautu dumi lamaajoshais tieshaam ir tas pats un praata apgaismes briinums noticis??!

  5. Manda saka:

    Cars nopirka Baltiju, maksājot zeltā! Godīgi, patīk vai nē!……Vai esat sev pajautājuši kā hazāržīdi un kremlini tika pie varas?… Tas notika pateicoties 1917. gada revolūcijai, kuru sarīkoja žīdi, un Cara ģimenes slepkavībai!…… Un kad Cars prasīja Rotšīldiem palīdzību revolūcijas laikā, Viņi to atteica. Rotšīldu ģērbonī jau sen Krievija no Ukrainas ir atdalītas sadalot Impērijas ērgli. Tad izdariet secinājumus, uz kurieni Viņi virzās…Vai gan ne uz Pasaules kundzību?…. Latvijas Republiku, vispār nodibināja juristi, bet nez kāpēc Satversmē nav atsevišķas nodaļas par pilsoņu tiesībām…..Latvijā latvieši nenosaka pilnīgi neko. Latvija ir tuvāko kaimiņvalstu Cionistu centrs. Tuvākais lielākais ir Čehijā! Latviešiem nav skaidrs kā atjaunot savu Valsti, pēc okupācijas, vēl šodien, kā apvienoties vienam mērķim!…. Mans tēvs to sauca par latvieša šauro domāšanu! Domāsim plašāk!

  6. Odze. saka:

    MANDAI
    Ja domasanai,kas ne ar ko nav LAUNU samaisita, pievieno bezkaunibu,viltibu,liekulibu,savtigumu, meligumu un citas ,, vertigas ipasibas,,,
    tad UZREIZI domasana paliek VAREN PLASHA !

  7. Manda saka:

    ODZEI
    Itin visam, ir kāda vērtība, arī laikam!. Par visu dzīvē ir JĀMAKSĀ! Un par velti, ir tikai siers peļu slazdā!

  8. Anonīms saka:

    Nūja! Tev no Pārdaugavas muļķim un nozelojamam nacionalistam vēlreiz noradisu, kad tu sāc gudri muldēt par Latgali un latgaļu garīgajām lietām, tad paskaties pats uz sevis un pajautā saviem senčiem, kas viņi ir patiesībā? Ja tavā dzimtā nav saites ar latgaļiem, tad arī tava muldēšana ir lieka, jo katrai tautai ir sava vieta, ko ielicis ir Dies dzīvot. Vēsturiski vismaz mani senči Kurshi sevi par latviešiem nav devejusi un tautība nosakas pa tēva sliedi =dēls – Sled. Tava un tev līdzīgo nacionālistu uztvere ir veidojusies no kaut kādām krāsainām žurnālu vāka bildītēm. Kurzemei un Latgalei ir atšķirīgas i garīgās, i saimnieciskās lietas. Ja Zemgale dzīvojošie dēvē sevi par latviešiem, tad no kādiem latgaliešiem tie būtu cēlušies? Vismaz jūs paši parskatat tās vēstures grāmatas, ko izliekat citiem par apbrīnu. Tad nu arī tas latīniskais burts, ko jūs rakstāt šodiena ir Latgalē pieņemts vēl pirms chuljiem. Jūsu slavetais Ulmanis turpināja latgaļu nicināšanu tāpat, kā to darīja Cars tētiņš! Kad norāda uz jūsu augstprātības sūdiem, tad lielās vurkskesanas, bet nezin kāpēc paši kroplojaties šodiena izlikdami uzrakstus anglicismos. Daudz jums apkārt angļu dzīvo? Saimnieks pēc burta ir tas pats, kas sūds uz Kija smailes! Darbus darīt vajag sakarīgus un nevis muldēt vien savas nacionālās pluras.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *