Kādas “pētnieces”, (Ciānas gļotas) raizes par Raini

pētniece
dzintra88a@inbox.lv
Tad jau labi,ka jūs ar saviem rakstiem neizstarojat naidu pret visu latvisko.Man visa ilggadīgā cieņa pret jums zudusi.grāmatas neesat lasījis,bet dēvējat svešus cilvēkus par hazāriem.Gaišreģis esat?Es par Raini zināju jau pirms 65 gadiem.Kas bija viņa lielākie draugi,ar ko viņš bučojās Brāļu kapos,kamēr viens jauns ģimnāzists nolika večuku pie vietas.Un tie nudien nebija latvieši,ar kuriem viņš bučojās,ar kuriem viņš braukāja pa Palestīnu un kuru ginekologiem viņš uzticēja sevis ārstēšanu.Jūsu karalis ir puspliks boļševikiem noderīgs muļķītis.Jūs kā īsts padomju cilvēks,grāmatas neesat lasījis ,bet izteikties nāvīgi gribas.Tas jums par to “hazārkundzi””.

LRTT

Nu redzi, es arī to zināju, tad kāpēc tas vēl šodien bija jāceļ gaismā ? Te tad kārtējo reizi “hazāriete” parāda savu “milzīgo” zināšanu pūru. Un ne tikai milzīgs zināšanu pūrs viņai ir, bet arī prātam neaptverams gadu birums, jo tas šai “ekspertei- pētniecei” esot bijis zināms jau pirms 65 gadiem !!! Tātad, Pētnieces kundzes vecums tuvojas gadu-simtam ! Nu, ja tā, ja tas bija zināms pirms 65. gadiem, tad skaidrs, no kādiem informācijas “plauktiem” tas plūdis. No tiem, kur pat  katra zilbe tika kontrolēta. Bet, nu ar idiotu ir tāpat kā ar mirušo, kurš nezina, ka ir miris un idiots, savukārt, neapjēdz, ka ir idiots…, tā nododot sevi ar visiem paltrakiem, kā sacīja mūsu senči. Bet tas nu tā, lai paliek pašas zināšanai.

Nu nekādīgi “pētniece” nevar nomierināties. Par katru cenu Rainis jāapķēzī. Tāds ir cionistu uzdevums, latviešu pataisīt par gojām. Atņem viņiem visu, viņu inteliģenci pataisīt par neliešiem un nodevējiem. To arī par naudu dara visi šiem mēsli- pučes, lapsas, liepnieki, ruki un nvēl vesela plejāde čekistu apmaksāti “vēsturnieki” un “politologi”.

Šeit variet lasīt par vēl kāda ģenētiska izdzimuma murgiem:

Esmu šajā vietnē vairākkārt rakstījis par cionistu trikiem, kā viņi to dara. Tiek de- sinhronizēts LAIKS un TELPA. Katrs vēsturiskais notikums ir jāizvērtē pēc attiecīgā laika apstākļiem- situācijas. Un tieši tas tiek no šiem parazītiem darīts. Nekas daudz netiek melots !!! Tiek tikai vēsturiskais “notikums” pārbīdīts telpā !

Kas attiecas uz Raini. Rainis ir LAIKA “produkts” un ievietot Viņu šodienas LAIKA RĀMJOS, ir apzināts noziegums. Toreiz, kad Raini ceļoja pa Plestīnu, neviens par tādu CIONISMU neko nezināja, izņemot pašus cionistus, kuri Raini arī likvidēja. Toreiz visi ticēja Bībeles pasakām par DIEVIZREDZĒTO TAUTU un godāja viņus.

Latvijā tikai pēc tās okupācijas 1940. gadā un zvērībām, ko veica šie “dievizredzētie”, sāka pamazām apjēgt, kas viņi ir, kuriem dieviem viņi kalpo ?!

Un ir vēl pavisam vienkāršs jautājums šai pretīgajai kreatūrai: ja esi tik taisnīga, tad kāpēc neraksti ar savu senču doto vārdu, bet kā žurka no pagrīdes,- no mūžīgās tumsas, aprej latviešus. Lūk, te tad arī ir atbilde, kas tu esi- pretīga, sātaniska tumsības gļota un nekas vairāk !

Slava Ukraina, jo viņas uzvara būs arī uzvara pār cionismu !

19.12.22

Kāda attieksme 4. maija kliķei pret Raini, jautā A. Priedītis

You may also like...

15 komentārs

  1. :))) saka:

    Ja raugās no enerģijas kvalitātes , kura šiet tiek izstarota , tad te Nacionāls tiek pārvērsts par nacioanālu.

  2. Pie valodas stūrīša saka:

    TĀDIEM VĀRDIEM RUNĀ CILVĒKI,KURI ATTEIKUŠIES NO LATVIEŠU TAUTAS VALODAS:
    frīīstails,antihipertensīvs,nemelnbaltkontekstā,empātija,sinkrēta,popkultūra,jūtūbdziesmiņas,žanrs,mentālskatuve,žonglieri,triptik,podkāstos,bigblogs,eitanāzija,juniori,bezpriģels,huiņa,tarakāni,obrušīja,fenomenāli,latentas,dolmens,kruīzs,čats,debija,obalģenijs,pofig,raspizģajs,kosī,šedevrs,butilēt,mobings,minimizēt,metamorfozisks,debets,izprinterēt,koģenerācija,lapidārs,šortreks,brendi.

  3. Valodas stūrītis saka:

    Pabijām – pabivaļi Krievu vārds uzstiepts latviešu valodai. PSRS. okupācijas laika kroplība! Latviešu valodā tādas vārda izteiksmes nav!
    — bijām,esam bijuši,nebijām, …

  4. No Putinistānas rādio saka:

    Baškīru žīds Putins paziņoja,ka patriotisms drīkst būt tikai valstisks. Bet tautisks patriotisms ir ekstrēmisms,un nemaz nav pieļaujams. Visi Putinistānas dienesti Krievijā,tika aicināti ļoti bargi vērsties pret tādiem tautiskiem ekstrēmistiem.

  5. Labi draņķi te sevi izgaismo! saka:

    :))) 2022. gada 19. decembris 19.28
    Ja raugās no enerģijas kvalitātes , kura šiet tiek izstar…

    – ja raugās no rāma saprāta viedokļa, tad tava analā pļerza skaidri un nepārprotami pārvēršas par tavu zilgano novirzu atspoguļojumu, kas šādi muldot nav noslēpjams. Un no nacionālu tēmu vērtējuma spējām esi tikpat tālu, kā cūkai līdz kosmosam!

  6. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=CGX4AWefR4U – НЕАДЕКВАТНУЮ ЗАХАРОВУ сняли на видео

    Kremlinu muldoņa labi izsmieta un arī pret Latviju tajā tiek indīgi melots.

  7. tam > Labi draņķi te sevi izgaismo!4.26 saka:

    :))) ,ja raugās no tavas loģikas viedokļa , tad sanāk , ka visi ,kuri kārto dabiskās vajadzības ir zili! Nu moins , tu pat vēl līdz cūkai neesi ticis! Pasteidzies ,tas Laiks tuvojas.

  8. Anonīms saka:

    Nūja! Tomēr jautājums paliek atklāts, ko tas Grantins uztraucas par Raini, ja pat viņa uzvārds ir vien žīdiem pieskaņots, lai tie slavētu viņu caur mīļo R burtiņu? Neliek tev Grantin miera tas fakts, ka vēsturiski paši pisaties ar žīdiem un kopīgi taisījat revolūciju? Vēl šodiena viss jūsu patriotisms ir uz jūdaisma bāzes balstīts un visa tā dziesma Ukrainas varoņiem tā pati internacionale iepakota nacionālos fantikos. Ko tu gribi pierādīt, ka katram ir jālasa Raiņa darbi? Uz skolu braucot ziemas pretīgā laikā Ikarusa ieskanējās robotizeta krievu valodas bals – Sledujusaja ostonovka Sosni u Rainisa! Bleg aizver durvis ātrāka, ka tā ir auksti. Pirmā stunda skolā sākas ar latviešu valodu un protams 15 polit nodarbība. Kāda skuja pēc man tā politika bērnam? Tad nu tā skolotāja arī gribēja, lai es lasu Raini līdzīgi, kā latgaļu vecāmāte gribēja, lai skaitu pātarus Romas katoļu baznīcā, bet ne par ko! Nelasīju Raini un ne skaitīju pātarus tai baznīca kura organizēja manu senču izskaušanu. Reiz tes uzdeva jautājumu dievbijīgi vecai mātei, kā tu katoļu baznīcas lūdzēja pielavi, ka tava meita iestājas komunistiskajā partijā? Vecai mātei nolaidās acis uz zemes neko neatbildot, bet tādi bij tie audzināšanas laiki. Tomēr tanī laikā komunisti tādus sūdus bērnos ne stuke ja, ko stuke šā laika patrioti. Aizvestu uz nošaušanu! To jūs patriotiskie mēsli neesat aizmirsuši, kad jums norāda par šīsdienas īpatnībām, ka zhids sēd virsotnēs pateicoties tieši jums – Lhtviesiem.

  9. Aelita saka:

    Antireklāma arī tā kā sanāk reklāma? Tai grāmatai. Bet nevar jau visu nopirkt, un biblioteka tālu…
    Paskatījos, kas man rakstos par Raini. Izrādās, vecajā enciklopēdijā Rainis ir vairāk cienīts, kā padomijas, pat portrets lielāks ielikts. Un tas bija Ulmaņa laikā, sējums izdots 1938.gadā. Tur Rainis cildināts par nacionāli patriotiskiem dzejoļiem Daugava (Daugav’s abas malas mūžam nesadalās, ir Kurzeme, ir Vidzeme, ir Latgale mūsu) un Sveika, brīvā Latvija!
    Šos dzejoļus Rainis sarakstīja vēl emigrācijā, 1919.gadā. Sevišķi Daugava iedvesmoja karavīrus Brīvības cīņās. Minēts gan, ka Rainis bijis sociāldemokrāts, bet bez nosodījuma.
    Padomijas enciklopēdijā vairāk uzsvērts Raiņa internacionālisms.
    No Raiņa runām Saeimā izriet, ka viņa internacionālisms vērsts uz rietumiem, par Eiropu kā savienību, arī par Baltijas valstu kopību.
    Par revolūciju Rainis teica – ja nebūtu revolūcijas, nebūtu arī brīvas Latvijas!
    Protams, vai nu cars dotu brīvību?
    Tie, kam ir austrumu novirziens, protams, domā savādāk. Tiem mīļais cars atnestu gaidīto kārtību :(

  10. anonims saka:

    Pirms sešdesmit pieciem gadiem bija dzīvi cilvēki,kuri labi pazina Raini un Aspaziju un pirms 50 gadiem arī.

  11. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    tam > Labi draņķi te sevi izgaismo!4.26 2022. gada 20. decembris 21.13
    :))) ,ja raugās no tavas loģikas viedokļa , tad sanāk , ka visi ,kuri kārto dabiskās vajadzības ir zili! Nu moins , tu pat vēl līdz cūkai neesi ticis! Pasteidzies ,tas Laiks tuvojas.

    – tavs piemērs ir tikpat idiotisks, cik pats esi pretlatvisks un to tu kangarmūdzi nekādi noslēpt nevari…!Un par Laiku runājot tev un tev līdzīgajiem tas tuvojas, jo viss lēni, bet precīzi piepildās, ko vienīgais ticamais gaišreģis Finks bija pareģojis un jums okupantiem un to podlaižām, kangaru pretekļiem būs naski jamūk, ja paspēsiet!

  12. un vēl jau, Aelit saka:

    Lai Dievs dod cilvēkiem godaprātu neķidāt nevienu no mūsu garīgajiem līderiem bez konteksta ar laikmetu, bez saistības ar katra Likteni, ar katra Misiju! Utis viņu galvās meklē utainie, kuriem pašiem to netrūkst. Ja meklē, tad lai meklē dzīviem esot. Nevis, kad Taisaulē. Taisaulē esošais nevar nedz oponēt, pateikt savu viedokli par lietām, vai to, kā bija īstenībā. Vēstures raksta un pārraksta, vēstures tamborē. https://www.youtube.com/watch?v=WEPVH3NBLk4
    Tādas šolaik ir masas (nav jau sabiedrības) – ar masu kultūru: sist guļošos. Sist bez jēgas, sišanas pēc. Un reizē parazitēt uz nosistā ādas: saņemt honorārus, masu aplausus. https://www.youtube.com/watch?v=WEPVH3NBLk4

  13. Vai ne??! saka:

    Sanepidstacija tam > kurš konstatēja savu faktu bikšelēs!18.32 2022. gada 21. decembris 20.48
    https://www.higiena.lv/lv/veikals/higienas-un-papira-preces/tualetes-papirs/?gclid=Cj0KCQiA-oqdBhDfARIsAO0TrGHQIHI0frRd8prEw1WnFObPTg6TRZl62v0MZrIzPJeWlx7rMG0ogscaAmKDEALw_wcB

    Parasti jau taadas teemas un lietas izplata un reklamee parsonas, kuraam taas ir ikdienishkhi svariigas un par citiem spriez peec savaam ikdienas bikshu probleemaam!

  14. Anonīms saka:

    Dieva vārds ir Saturns. Šodien ir Saturnālijs! Brāļi un māsas, svinām Saturnāliju! Ballējam, neguļam! Dāvanas dāvinam! Un vergus atlaižām, mēs vergus neturam. Jo cilvēki ir brīvi un vienlīdzīgi Dievu priekšā!!!
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *