Krievu čurku noriets(Laima Vaikule un “čurka” Raimonds Pauls)

Šodien, šai ekstrēmo notikumu pasaulē, labi saskatāma katra cilvēka GARĪGĀ PASAULE. Šeit redzamais video ir CEĻRĀDIS katra homo sapiens atbilstībai- atbilstībai cilvēciskajai morālei.

Vienreizēja Laimas Vaikules nostāja pret karu Ukrainā, pret tām šausmām, ko pret šo tautu veic krievi(pretekļi, orkas…). Tādu pašu nostāju izsaka arī Zigmārs Liepiņš & co… . Bet ir vēl tādi “latviešu” zvaigznes kā Raimonds Pauls, Mairis Briedis & co... .

Pareizi ir viedo cilvēku sacītais: nekad nejaukties ar krieviem !

Viņu pēcnācēji būs ar “lieko hromosomu”– saprotamā valodā runājot- bezmorāles kreatūras(kustoņi). Raimonds Pauls pats ir izmuldējies, ka viņa dzīslās rit hazāru asinis. Viņa sieva ir nelatviete. Viņu mazbērni neatrodas Latvijā un nerunā latviski. Pauls, kad bija jābalso par prettiesisko Abrenes atdošanu okupantiem, “stiepa” savu nodevīgo taukaino roķeli debesīs, lai pie Abrenes tiktu Krievija. Tas bija nodevības akts, par ko pienākas ASM galējais variants- NS. Tāds pats atkritums ir arī M. Briedis, kuram sieva no tās pašas šlakas un ir “pareizi ticīgās” baznīcas genosse !

Izskatīties jau mēs varam pēc cilvēka, bet vai visi “mēs” tādi esam ?

Slava Ukrainai, nāvi hazāriskajiem okupantu izdzimumiem !

P.S.

Noklausies un uzlabo sev garastāvokli

https://www.youtube.com/shorts/uy4zNVuMNZA

Bija laiks, kad latvieši(latviešu strēlnieki) mainīja pasauli. Neviena tauta šos hāriskos krievu deģenerātus neuzskatīja par cilvēciskiem radījumiem, jo viņu zvērības bija prātam neaptveramas. To labi pateicis Ļevs Tolstojs:

Kas ir krievs ? Ja kāds saka, ka ir krievu tauta, pret to, ievērojot augstāko cilvēces morāles KODEKSU, ir jāierosina krimināllieta. Šie atkritumi, kuri daļēji līdzinās cilvēkiem, par tādiem nav uzskatāmi.Tie ir ar nāvīgu TRAKUMSĒRGU inficēti vampīri, kuri gadsimtiem slepkavojuši savus kaimiņus. Visi “krievu” klasiķi krievus nav uzskatījuši par cilvēkiem !

17.12.22

You may also like...

20 komentārs

  1. Pārmaiņas saka:

    Tik tipiski krievijai, ka nemaz nepārsteidz.
    https://youtu.be/1WiXXMEEurw

  2. Valodas stūrītis saka:

    (“ĢIMENES STUDIJA” LVR.-1) “Jāmāca bērniem selfī veidošanu,arī publiskā vidē,bet,lai netraucē komfortu citiem,un viņi var mierīgi sēdēt savā onlain strīmingā”.
    — Tā runā skolotāji sabiedriskā vidē! Ko viņi var iemācīt bērniem?! Ko viņi izdara ar latviešu tautu?!

  3. Pie valodas stūrīša saka:

    “Mūsu uzdevums: interaktīvi komunicēt,lai citi koncencus var pieņemt etiķeti un interaktīvi un interatraktīvi var komunicēt.”
    (Paskaidrojumi neprasās.)

  4. Anonīms saka:

    Nūja! Nu redz, ka kārtējo reizi tu parādies ar savu un sev līdzīgu chulju garīgo īpatnību, kad sevi iesadomajies par dievišķo sogi. Vaikule? Vai ta nav zināms, kas ir Laima savā dzīves īpatnība? Nostājas Ukrainas pusē, lai viņai veicas, bet es atbalstu Briedi! Kādā intervijā taisnīgi Briedis norāda, ka Mātei jārūpējas visu pirms par saviem bērniem! Jūsu īpatnība ir īpaši rūpēties par svešu tautu bēdām, kad pašiem savā Tēvu sēta bēdu ir pa pilnam. Neatbalstu Ukrainu un arī Krieviju, lai viņi slakte viens otra nost! Kāda man tur daļa gar Krimas vēsturiskām problēmām? Briedim gribējāt uzkārt nacionālo varoņa tēlu, lai jaunajiem zeliem saceltos uz Karinu un tie ietu karot paši nesaprasdami savas dzīves sakuma ar beigām. Jums chulju bastardiem pašiem ir zhidiskas īpatnības ļoti daudz un nemitīgi jūs atgriezties pie strelku tēmas, bet tie arī pateicoties žīdiem slakteja Krievija i Pareizticigos, i civil iedzīvotājus. Ja latgalietis runā savā Tēvu valodā, tad viņš runā kropla latviešu valodā. Ja latviets ir saprecejies ar krievu beibi, tad nepareizs. Ja latviets iet Pareizticīgā baznīcā, tad krievu caurumā lidejs. Ja chulis lien caurumā rietumu korporāciju bastardiem, tad noteikti viņš ir Patriots. Briedis taisnīgi izdarīja, kad jums uzsplava virsū ar savu nacionālo hujnu, ko jūs cenšaties viņam uzbazst. Paši jūs lielākoties nespējat elementāras saspēles veikt savā starpā, bet moralizēt jums ir gana augstas spējas, kad paši sedat sūdos un negribat līst no tiem ārā. Sēdēt pie neta un raustīt pelīti nav tas pats, kad jākāpj boksa ringā un jācīnās. Kur nu vēl, kad jāiet šaut!? Savediet kārtībā visu pirms savu garīgo pasauli pirms bazat degunu cita vīra garīgās un saimes lietās!

  5. Skolnieciņš saka:

    Я бы с радостью принёс открытый балон газа в Российское посольство на улице Антонияс 2. И сказал бы я: «Жрите, суки, свой газ!».

  6. Urbāns saka:

    Jebkuri savstarpēji pretinieki aizgūtnēm stāsta patiesību,kad tā viņiem izdevīga gadās. Tad tā nu sanāk; ka reizēm Putinistāna nemelo,un reizēm 4.maija režīms nemelo. Tak nav,ko gaidīt labu no nelāga koka.

  7. Pilsonis saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=5Sf99E2UXE8

    peedeejo notikumu apskats Ukrainā un satriekta vāgnerieša muldoņa
    .
    .
    .
    Admins
    Sotņiks, kā saprotam no viņa runas ir nonācis pie tā paša secinājuma kā LRTT:”lai nolādēti visi krievi un viņu pasaule !” Tam tā arī jābūt, jo slepkavas nav citu neko pelnījuši- nav nedz labie, nedz sliktie krievi, viņi visi ir slepkavas.

  8. Lielā zive labsirdīga bija ... saka:

    ,mazo zivi tūlīt neaprija … (kas to zin ,kā būs vēlāk …) :)))
    https://youtu.be/33FtMSSZKzU

  9. Anonīms saka:

    Nūja! Nav Dievam ne viena laba šai pasaulē, kad jūs melš par labajiem vai sliktajiem. Jūs paši neatbilstat bieži tam par ko sevi uzdodat, kad pienāks tā diena ņemt rokās stroķi parādīsies jūsu īpatnības. Ticiet, ka še pat šaus viens otram virsū, jo pārāk daudz sūdu ir pastradajuse šī varina, kas visādi no sevis pasniedz, ka ir īstā māte par kuru ir jācīnās. Pārāk daudz ir pašos letinus tādu gnidu, kas visādi liedz dzīves līdz cilvēkam. Vai ne izpaudīsies vēlme apšaut darba devējus, kas ir apskatījuši? Banku darbiniekus un policajus, kas apkalpo rietumu korporatīvo sistēmu nacionālās labklājības vārda iegrudusi vīrus bedrēs negribēsies nošaut? Darba priekšnieces kuras pis vīriem smadzenes negribēsies palaist pa apli, kad radīsies tā iespēja? Likuma vārdā var jau tēlot no sevis svētos, bet X stundā katram nostrādās savas riebes un man tādu ir pa pilno pret jums Nacionāliem patriotiem!

  10. Anonīms saka:

    Kādas gaidas piepildīs Jumtajāņa plebeju valdība ???!!

  11. Patriots saka:

    Par nelaimi Dievs Anonīmu,atttiecībā uz X stundu,pažēlos.

  12. Aktuāls humors saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=Y8bFueRqnEo 
     
     Ворожка бачить смерть путіна-ДИЗЕЛЬ ШОУ 2022

  13. Cīņubiedri saka:

    Esi tik liels lūzeris “anonīmais trusi”, ka par zaudēto varu, amatu un finansēm spļauj bezspēka naidu pret visiem latviešiem, meklē kādas utis, pats savus utu midzeņus sevī negribot redzēt?!Slavē briedi, sev līdzīgo viņā saskatot un pret viņa nodevīgumu un alkatību visas tautas izteiktais nicinājums sapīgi tevi skar, jo esi tāds pats mēsls!

  14. Anonīms saka:

    Kas ir Ziemassvētku vecītis jeb Santa Klauss? Kas tas ir? Kāds sakars tam ir ar Lapzemi? Tas ir katoļu svētais Niks, kas radās viduslaikos. Viņa tēls izveidojās Eiropiešu apziņā viduslaiku beigās, tomēr tas bija vien lokāli un nekādas masveida svinēšanas tolaik nebija. Tomēr katoļu baznīcas sarakstos svētais Niks bija. Vēlāk 20. gadsimtā milzu uzņēmums “Coca-Cola” nolēma atrast sev reklāmas seju. Viņi ietērpa svēto Niku sarkanās drānās, piezīmēja baltu bārdu. Un iedeva viņam ziemeļbriežus ar sarkaniem deguniem. Un, lūk, viss kristīgās popkultūra stāsts.
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(
    Skolnieciņš© ®Skolnieciņš
    P.S. Ticēsim labāk Sentēvu Dieviem nekā kristīgajai popkultūrai.
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    Dievturība vienmēr dzīva.

  15. Skolnieciņš saka:

    Kas ir Ziemassvētku vecītis jeb Santa Klauss? Kas tas ir? Kāds sakars tam ir ar Lapzemi? Tas ir katoļu svētais Niks, kas radās viduslaikos. Viņa tēls izveidojās Eiropiešu apziņā viduslaiku beigās, tomēr tas bija vien lokāli un nekādas masveida svinēšanas tolaik nebija. Tomēr katoļu baznīcas sarakstos svētais Niks bija. Vēlāk 20. gadsimtā milzu uzņēmums “Coca-Cola” nolēma atrast sev reklāmas seju. Viņi ietērpa svēto Niku sarkanās drānās, piezīmēja baltu bārdu. Un iedeva viņam ziemeļbriežus ar sarkaniem deguniem. Un, lūk, viss kristīgās popkultūra stāsts.
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(
    Skolnieciņš© ®Skolnieciņš

  16. Labi draņķi te sevi izgaismo! saka:

    “pateicoties žīdiem slakteja Krievija i Pareizticigos, i civil iedzīvotājus. Ja latgalietis runā savā Tēvu valodā, tad viņš runā kropla latviešu valodā. Ja latviets ir saprecejies ar krievu beibi, tad nepareizs. Ja latviets iet Pareizticīgā baznīcā, tad krievu caurumā lidejs. Ja chulis lien caurumā rietumu korporāciju bastardiem, tad noteikti viņš ir Patriots. Briedis taisnīgi izdarīja, kad jums uzsplava virsū ar savu nacionālo hujnu, ko jūs…”

    Kas par pretīgu, izcili ļaunu kremlinu stila murgojumu?! Steidzami galvas daktera palīdzība vajadzīga šim melnas skaudības, ļaunuma un pretlatviska stulbuma pārņemtajam slimniekam!

  17. AG saka:

    Par Patriotu es Paulu, protams, nesaukšu, bet viņa mazmeitas runā gan latviski, esmu to vairākkārt TV redzējis. Par Plāngrantiņa mazbērniem gan nekas nav zināms…

  18. Anonīms saka:

    Nu ja! Nu lūk, ka jums pašiem chuljiem kārtējo reizi piemērs tam, ko merat jūs. Soviet times Laima Vaikyle bij variete dejotāja un skatīties uz viņas ligzdu nāca visādi tipi un pati pisas ar žīdiem, tad līdzīgi chulji Laimai arī runāja visādas netīrības, ja paši dzīvoja cepuri kuldami apkalpojot tos variete skatītājus. Šodiena jūs blayjat slavas dziesmas svešai tautai, bet paši savas mātes izliektat uz ielas, lai tik piekļūtu pie glauna auto pārdodot mātes īpašumus. Latvieši? Mēsli jūs esat lielākā daļa garīgajā pasaulē jūs neesat tā vērti, lai saprastu, ko nozīmē Briedis, kā boksa chem pis. Jūs īpatnība ir bijis vienmēr līst dirsa, kad ir izdevīgi un šodiena jūs lienat dirsa anglosaxsu jūdu pasaulitei. Varbūt jums gribas, lai Ukraina uzvarētu, bet Ukraina zaudēs karā! Ne tāpēc, ka man būtu tāda griba, bet ir ielikts no augšas, ko jums dalbohobiem nesaprast. Kāda ir Laimas dzīves dvēseles sāpe, ko viņa izliek pasaulei? To par piemēru nolieku tam jaunajam skukem kuras šodiena iet tādu pašu ceļu, lai pakasa savu būtību un padomā pirms atvērties svešai garīgai pasaulei. Ne jūs būsiet man vai Briedim tie, kas norādīs kādā pusē nostāties! Jums norāda uz jūsu pašu garīgo mācību, ko jūs ikdienā cenšaties bazsties virsa citiem. Ja jūs pisties ar Ukrainu žīdiem, tad nevajag bazsties man virsū, lai es jums par skaitu naudiņu labdarība, ka jums no pīšanas ir sanācis kārtējais vurdalaks. Slava Chempim – Slava Jersikai!

  19. tam Anonīmajam saka:

    Ja Ukraina (Tauta) zaudēs , tad tas nozīmē , ka žīdi vinnēs. Tu savā jūtu uzplūdā neredzi skaidri visu bildi… Žīdi (globālistu kabala) ir abās pusēs ,kā jau parasti. Es atceros to nakti uz rīta pusi ,kad šturmēja Kijevu ,tad pēc tam kad aizgāja gulēt raidījuma vadītāji , kādi peisaki palaida viņu svētku programmu … Domāja , ka Kijeva kritīs , bet ,redzi, Tauta nekrita …

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *