VDK(čekistu) ielikteņa Ie.M. S. Ģirģena nodevīgā darbība

VIŅI(komunisti- čekisti) nevis izzūd, kā viena daļa tautas sprieda, bet notiek tieši pretējais, VIŅI vairojas paātrinātā variantā. VIŅI savus bioloģiskos pēcnācējus un dažāda kalibra ģenētiski deformētos, ir sabāzuši visās iespējamajās valsts pārvaldes struktūrās. Vai ir prātam aptverams, ka šodienas ne- deokupētās valsts varas struktūrās, kurās noteicēji ir čekisti- visīstākie tautas slepkavas, ir 10 reizes vairāk nomenklatūristi, nekā tas bija pie visiem komunistiem un dažāda kalibra parazītiem nīstā, Kārļa Ulmaņa Latvijas Brīvvalsts laikā.

Tas jau nebūs mūžīgi, jo to nepieļauj DABAS LIKUMI.

Šodien atkārtoti runāsim par par KGBistu iebīdīto Iekšlietu ministru Sandi Ģirģenu. Par šo komunistu- čekistu pārstāvi jau esam runājuši šajā vietnē un runāsim vēl.

Runāsim tik ilgi, līdz viņš no ministra KRĒSLA pa tiešo tiks pārsēdināts uz RCC otrā KORPUSA 203 kameras parašu. Daudzi šeit sacīto sapratīs kā sarkasmu, bet tas nebūt tāds nav. Viņa uzvedība no 1. līdz 9. maijam parādīja, ka viņš ir robotam līdzīgs kastrāts(glumais jefiņa izskats uz to norāda), kurš vistiešākā veidā pildīja okupācijas pārstāvju pavēles. Un galvenais, ka ne Saeima un ne dižie opozicionāri, sākot no Didža Šmita un Alda Gobzema, šo sīkumu nebija ievērojuši, neskaitot jau nemaz Kariņa & Levita tandēmu, kuriem viņu politiskajos skapjos ir “miljoniski skeleti”, kuri pēc “mutes pavēršanas” var tikt atdzīvināti !

Šajā vietnē jau tika rakstīts, ka Latvijā ir ārprātīgi “uzpūsts” policistu skaits, kuri pa visiem 90% sastāv no okupantiem un blata iebīdītiem krimināl-elementiem, kuriem pašiem būtu jāatrodas aiz restēm, bet ne jāgaiņā, tirgus tantiņas(Atceros kāda sadistu banda- ar četrām auto ekipāžām mani arestēja. Pavēļu devēji, ar Levitu, Mežvietu, Rasnaču….priekšgalā, ir pieskaitāmi pie tādiem pašiem sadistiem). Atkārtoti ievietoju šo TABELI, kas norāda, ka Latvijā valda KRIMINĀLISTI(vai ir kāds no šīs krievu- čekistu bandas ir atlaists).

Bet, slepkavas Indriksona ieliktenis- hemoroīds Ģirģens saka: mums katastrofāli trūkst policijas darbinieki ! Igaunijā uz 100 000 ir tikai 298, bet Latvijā, kurā katastrofāli trukstot policisti ir “tikai” 461 !!! Ja Latvijā būtu notikusi dekolonizācija, tad nevis Somija atrastos priekšgalā, bet gan Latvija.

Lai man nebūtu atkārtoti jāapraksta S. Ģirģena(šis, vārda vistiešākajā nozīmē- izkārnījums, gaida, ka čekists Indriksons viņu “pataisīs”par Latvijas futbola federācijas prezidentu), bijušā čekista- slepkavas G. Indriksona(Guntis indriksons- čekas 5. daļas, 7. nodaļas darbinieks, kurš bija atbildīgs par pretpadomju “elementu” slepkavībām, un, kurš aplaupot latviešu tautu šodien ir miljonārs) ielikteņa varoņdarbus, ievietoju vienreizēju Ritas Našenieces rakstu.

Arī R. Našeniece ir “pabijusi” šajā vietnē, bet tikai pozitīva nozīmē. Uzskatu, ka viņa ir vienīgā latviešu kultūras darbiniece, kura tik atklāti aizstāv latviešu tautu un Patiesību.

Es, Linards Grantiņš- LRTT & LCTAG H- 86 dibinātājs,- piešķiru Ritai Našeniecei LRTT & LCTAH H- 86 PATIESĪBAS GODA VIESA nosaukumu(LRTT & H-86 pārstāv visu latviešu tautu).

Un tagad iepazīsties ar R. Našenieces sacīto…

Rita Našeniece: Man grūti pateikt, vai 9. maija “svinētāji” saprot, ka viņi svin “nesvinētāju” okupāciju

RN Rita Našeniece 9:06, 22. Maijs 2020 Komentāri


Rita Našeniece
Kāpēc klusē Māra Zālīte, Jānis Peters, Dainis Īvāns….& Co(atver un lasi vairāk par šiem sarkanajiem gara kropļiem) ? Tāpēc, ka viņi ir 9. maija aizstāvji, jo bez šiem okupantiem, viņiem būtu jāstājas CILVĒCES TIESAS priekšā, jo devuši zvērestu KOMUNISTISKAJAM režīmam, kurš atbildīga par ne mazāk kā 100 000 000 bijušās Krievijas Impērijas nevainīgu cilvēku upurēšanu Sātanam !!!

23.05.20 L. Grantiņš

You may also like...

5 komentāru

  1. Armands saka:

    Kamdēļ tas Brīze pinaas ar to zhidu padauzu? Tak pašiem zināms, ka tā mūzikas skatuve tiek uzraudzīta caur zhidu lupu. R. Pauls tak visus Sovietu laikus kalpoja Maskavaj un apkārt viņam vieni deģenerāti.

  2. to jāņem vērā saka:

    Vajag publiskot visu komunistu un čekistu vārdus, kā arī viņu izdarītos noziegumus un upuru vārdus, lai cilvēki, arī pēc simt gadiem atskatoties pagātnē, saprastu, kuri nodarījuši ļaunumu latviešu tautai. Gunti Indriksonu desmit tūkstoškārtīgi pārspēj čekists Aldis Plaudis, viņa sieva Baiba Plaude un meita Līga, kuri ir viltīgāk nomaskējušies. Nekrietnības dara Alda Plauža un Baibas Plaudes izpildītāji, bet viņi paši paliek it kā malā neredzami un nedzirdami.

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Plaudis iesaistīts, Tomiņa pārvaldītās, Ģertrūdes ielas ēkā esošās aptiekas telpās novietoto manu gleznu izlaupīšanā! (Kopā ar iekšlietu ministrijas Gogoļa ielas krievu tautības izmeklētāju).

  4. ne vairs ``ir jāiemācās!`` saka:

    https://www.draugiem.lv/blogs/post/16534781?utm_source=say

    protestēt, bet ir jādodas protestēt, kad notiek valsts nozagšana! Kad notiek demokrātijas nozagšana. Kad notiek mūsu tiesību dzīvot nozagšana. Kad vara solidarizējas un apvienojas ar nozadzējiem.

  5. AGedroics saka:

    P.S. Raksta autore neatzīmē ne 1., ne 9. maiju, ne 16. martu.

    Baigā “patriote”, kurai 9.maijs un 16.marts stāv uz vienas strīpas !!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *