Par čekas maisu “ventilatoriem” stukāniem, muciņiem, kangeriem…

Turpināsim par šiem sātaniskajiem “čekas masu” pētniekiem/vētniekiem, īstiem VENTILATORIEM, kuri veic vēl neredzētu noziegumu pret tautu un valsti ! Radībai, kurā mīt Cilvēka DVĒSELE, kaut kas tāds pat prātā neienāktu selekcionēt tos, kurus noziedzīgā vara ar iebaidīšanu un šantāžu izmantoja pret pakļauto tautu. Tātad, uz FOTO mēs redzam visīstāko sātanistu bandu. Šoreiz minēšu vienu epizodi, kuru pēc būtības, pašam to neapzinoties, pasacīja Raimonds Pauls. Un te nu varam atkārtot jau visiem zināmo, ka: “Nekas nepaliek apslēpts, kas netaptu zināms !” R. Paulam, ja esiet ievērojuši, mēle tikpat kā vienmēr apsteidz smadzenes. Kādā intervijā runa bija par kādu viņa kolēģi, kurš izvilkts no “čekas maisa”. Daudz nedomājot viņš sacīja: “Man arī tur bija jābūt, bet sevi neatradu… !”

Vai atceraties, kāds bija pārsteigums, kad vesels lērums deputātu, kuriem ar galvu it kā viss bija kārtībā, nobalsoja par Abrenes apriņķa atdošanu okupētājvalstij- Krievijai ? Tas bija visīstākais NODEVĪBAS AKTS, par ko, pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, būs savu atlikušo dzīves daļu jāpavada aiz restēm vai pat “jākarājas” ! Lūk, tad arī atbilde pati “uzlēc uz mēles”: tie, kuri veica šo noziedzīgo AKTU, visi ir šo “maisu” saturā, izņemot okupantus- nelikumīgos PSRS laika kolonistus, kuri paši par sevi jau ir Latvijas slepkavas !

Lūk tā, ar čekas maisu palīdzību tiek veikti visi noziegumi pret latviešu tautu un Latvijas valsti.

Raimods Pauls nobalsoja par Abrenes atdošanu un palika čekas maisā vēl līdz šodienai, tāpat kā: 1. Agešins Valērijs, SC; 2. Aizbalts Vitālijs, LPP/LC; 3. Augulis Uldis, ZZS; 4. Ābiķis Dzintars, TP; 5. Ārbergs Māris, TP; 6. Barča Aija, TP; 7. Bērziņš Andris, LPP/LC; 8. Bērziņš Andris, ZZS; 9. Blumbergs Guntis, ZZS; 10. Bresis Vilnis, ZZS; 11. Briedis Uldis, TP; 12. Brigmanis Augusts, ZZS; 13. Buhvalovs Valērijs, PCTVL; 14. Buzajevs Vladimirs, PCTVL; 15. Cilevičs Boriss, SC; 16. Dalbiņš Juris, TP; 17. Daudze Gundars, ZZS; 18. Deņisovs Oļegs, SC; 19. Dolgopolovs Sergejs, SC; 20. Dukšinskis Jānis, LPP/LC; 21. Eglītis Jānis, TP; 22. Emsis Indulis, ZZS; 23. Feldmane Inta, LPP/LC; 24. Fjodorovs Sergejs, SC; 25. Golubovs Aleksandrs, SC; 26. Ģīlis Valdis, TP; 27. Hanka Pēteris, ZZS; 28.Jaundžeikars Dzintars, LPP/LC;29. Kabanovs Nikolajs, PCTVL; 30. Kāposts Andis, ZZS; 31. Klementjevs Andrejs, SC; 32. Klementjevs Ivans, SC; 33. Krastiņš Māris, TP; 34. Krauklis Vents, TP; 35. Kučinskis Māris, TP; 36. Lagzdiņš Jānis, TP; 37. Leiškalns Kārlis, TP; 38. Līdaka Ingmārs, ZZS; 39. Līdums Leons, TP; 40. Mirskis Aleksandrs, SC; 41. Mirskis Sergejs, SC; 42. Mitrofanovs Miroslavs, PCTVL; 43. Muižniece Vineta, TP; 44. Orlovs Vitālijs, SC; 45. Paegle Vaira, TP; 46. Pauls Raimonds, TP; 47. Pliners Jakovs, PCTVL; 48. Porietis Jānis, TP; 49. Putniņš Pauls, ZZS; 50. Ribakovs Ivans, SC; 51. Rubezis Ziedonis, TP; 52. Rubiks Artūrs, SC; 53. Rugāte Anta, TP; 54. Segliņš Mareks, TP; 55. Silaraupa Ligita, ZZS; 56. Sokolovskis Juris, PCTVL; 57. Stepaņenko Vjačeslavs, LPP/LC; 58. Strazdiņš Jānis, ZZS; 59. Ščerbatihs Viktors, ZZS; 60. Šķesters Staņislavs, ZZS; 61. Šmits Jānis, LPP/LC; 62. Turlais Dainis, LPP/LC; 63. Tutins Jānis, SC; 64. Upenieks Gunārs, ZZS; 65. Urbanovičs Jānis, SC; 66. Ušakovs Nils, SC; 67. Valers Imants, TP; 68. Vidavskis Aleksejs, SC; 69. Zommere Ērika, TP.

Vienīgā Satversmes Tiesas tiesnese Kristīne Krūma, kura pret to iebilda, PAR BRĪDINĀJUMU CITIEM tika aizraidīta un “LABĀKIEM MEDĪBU LAUKIEM” ! Lūk, tā darbojās K. Kangera VENTILATORU KOMANDA !

10.09.20

You may also like...

4 komentāru

  1. Armands saka:

    Sededami pie kūkām un kafijas spriedelejot ar iz bijušo kgb darbinieku par vēsturiskajām tautas problēmām, kurās viņš pats bij audzis un izaudzis kvēli un ar degsmi ne vienu vien reizi spļāva dusmās ārā. Pirmais kas ir no visas tās bandas nosaujams ir Raimonds Pauls. Viņam taisnība, ka tieši maestro Sovietu laikos bija tas cilvēks, kurš atbildīgs par Latvijas Psr skatuvi. Pats žīds būdams arī spēlēja mūzika pēc Maskavas norādījumiem tautai pielabinoties ar šlāgeri, kas laukiem protams ir sirds mīļā mūzika. Visa skatuve un tās mākslinieki bij kontrolēta un ir kontrolēta šodien. Tās nacionālās mūzikas ievirzes tak visas apzināti veidotas, lai tautu uzturētu saldā eiforijas sajūtā. Tak sovieti bieži dzied dziesmu, ka Sovjetu laikos latviešu tautas kultūra zēla. Vien R. Pauls un Imants Ziedonis ir īstie latviešu kultūras spožie pārstāvji. Imants Kalniņš, Vija Artmane, Ieva Akurātere, Jānis Lusens, Ivars Kalniņš, Eduards Pāvuls, Juris Kulakovs ir vien redzamākās pagātnes laika sejas, kuras tiek bieži piesauktas no sovietu puses, kā izcili Sovietu laika latvieši. Te jau tie Abrenes atdeveji visi gandrīz ir cilvēki, kuriem vispār nepienākas Latvijā nekādas pilsoņa tiesības. Okupants sevi uzdot par Latvijas patriotu un atdot okupācijas valstij latgaļu tautas zemi bez pašas tautas piekrišanas. Kur paši latgali ir sašutuši par Abrenes atdošanu? Diemžēl pašiem latgaliešiem tā neuztrauc, jo viņi nožēlojamu dzelzs krāmu dēļ pārdod savu tēvu zemi, lai tik vien ārēji izskatītos bagāti ļaudis. Kaut tas svešinieks piekļuvi pie latgaliešu zemes skatās uz latgalieti ar nicinājumu, kā nožēlojamu pamuļķi, kurš tēvu zemes bagātības iemanījies pret īslaicīgu dzīves glazūru. Tiem stukaciem tak vēl ir bērni un radi, kur noteikti atkal ir stukanu stukani no paaudzes paaudzē? Lielākā daļa tak kultūras spožās sejas bija izkalpojusies tiem Maskavas pārkārtošanās projektam. Par kārtojušies viņi protams jau ir uz nacionālo izkārtni, bet vai var vilku saimē uzradies kaķis saukt sevi par vilku? Tā sugas īpatnība, kas ir iekš viņiem cauri gadu simteņiem sitīs ārā bērnu bērnos. Tak latviešos stukaca īpatnība ir jau kļuvusi par nacionālu. Tirdzniecībā strādājot ne vienu vien reizi pārliecinājies esmu, ka apzinigakie stukani ir tieši latvieši. Viņiem tā ir dzīves uztvere, ka pakāpties dzīvē uz augšu var tad, kad viņš taisnīgi visu redz sev apkārt notiekošo un steidz vadībai stāstīt patiesību par saviem kolēģiem. Jebkurā organizācijā tak apzināti tika uzturēti stukani un rietumos stukanu kults ir ikdienas parādība, kā vēlme ieriebt kaimiņam.

  2. Armand, neblūdī! (viedoklis par viedokli) saka:

    “tak latviešos stukaca īpatnība ir jau kļuvusi par nacionālu“un turpat līdzās “Jebkurā organizācijā tak apzināti tika uzturēti stukani un rietumos stukanu kults ir ikdienas parādība, kā vēlme ieriebt kaimiņam“ un pa vidu vēl “vai var vilku saimē uzradies kaķis saukt sevi par vilku?“

    Pirmkārt:

    Stukanu kults nav vienīgi rietumos, austrumi ir vēl pilnāki ar stukanu kultu. Bet latvieši pa vidu burtiski tiek presēti, zombēti, potēti, stimulēti un blietēti ar stukanību no visām debesu pusēm. Tas, kas uzspiests ar nazi pie rīkles, stobtru pie deniņiem vai ar tuvinieku cilpā, nav nacionāls.
    Vakar “seriālā“ par īstenām latvju saimniecēm rādīja Īles bunkuru, kurā īstenie stukāni kā no austrumiem, tā rietumiem pielietoja “praksi“, kā iedzīt latvietī stukānu: zināmos gados tajā bunkurā sadzina “citādi“ domājošos uz uzvedušos, pie sienas piekāra sievu vai bērnu, vai abus divus, un sita viņus vai draudēja ar cilpu, kamēr latvietis nevar vairs to izturēt un nostukāno.

    Otrkārt:

    Tu jau tieši pats esi tāds kakis starp vilkiem, kas tēlo vilku. Nenoguris pats kādu stukano, liedams ūdeņus par“ latviešu nacionālo stukanību“ un visādi citādi pa savam viņus “izgaismodams“.

  3. Gribētos ticēt, ka Latvijas dedzīgie patrioti ir spējīgi atzīt vairākus momentus: 1) valsts drošības sargāšana ir nepieciešama arī Latvijas Republikai un tāpēc Latvijas Republikai ar laiku izveidosies savi “melnie maisi”; 2) valsts drošības sargāšana ir katra pilsoņa svēts pienākums un tas var notikt visdažādākajā formā; 3) valsts drošības sargāšana nebūt nav tikai nelietīga “stučīšana” par kaimiņu, kolēģi, sievas māti, bet pamatā ir intelektuāls darbs ar intelektuālu atdevi; 4) PSKP/VDK nomenklatūras morālie kastrāti XX gs. beigās pastrādāja šausmīgu noziegumu pret savu valsti, un viņi pastrādāja arī šausmīgu noziegumu pret savu profesiju, pārdodot Rietumiem to, ko pat vācu fašisti nepārdeva pēc zaudētā kara; 5) gribas cerēt, ka VDK mantiniece VDD nekad nepastrādās tādu šausmīgu noziegumu un netirgosies ar savas aģentūras datiem; 6) apkaunojoši nelietīgi un reizē smieklīgi ir slavēt latviešu sadarbību ar Rietumu speciālajiem dienestiem, turklāt ar fašistu speciālajiem dienestiem. Vai ir iespējams kaut kas ārprātīgāks – LR Valsts prezidents pederastu nācijas tēvs cildina LR valsts nodevēju – vācu nacistu aģentu Miķeli Valteru (Maksu), kā tas nesen notika? Plašāk par valsts drošību skat.: https://pietiek.com/raksti/velreiz_par_valsts_drosibu.

  4. lasitajs saka:

    Palasot Armanda tekstus ir skaidrs, ko šaho Armants.

    Ja interesē latvieša lieliskās rakstura īpašības ir jāpalasa klasiķi,un atkal skaidrs. Šodien tās ir vēl leiliskākas.Protams,ir izņēmumi.Cerams,ka tā ir nākotne.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *