“Ciānas gudro” darba taktika

pētniece 2022. gada 5. decembris 12.20(Labot)

Esmu pilnīgā šokā par Grantiņa zooloģisko naidu pret Puči.Skaidrs,ka Grantiņš nav lasījis grāmatu par A.Nagliņu/Raini/,nemaz nerunājot par Pučes lielisko grāmatu par H.Cukuru””Jūs viņu nekad nenogalināsiet””.Kungs Grantiņ,ja gribat tik asi,rupjiem vārdiem,vērsties pret autoru,izlasiet kaut vienu viņa grāmatu!Un nokaunieties!

Atjēdzies, latviet, un sāc domāt pats ar savu galvu, nevis informēties no šiem cilvēces atkritumiem !

Kad rakstīju par Puči, ka viņš ir nekas vairāk kā ĢENĒTISKS CIVILIZĀCIJAS ATKRITUMS, zināju, ka gan jau nekavējoties atsauksies kāds no Pučes “darba devējiem”- “Ciānas Gudro” varzas, bez kuras labvēlības Latvijā nekas nedrīkst tikt darīts. Visi KLIĶES “prezidenti” tiek sinagogā “četrāpus” apstrādāti. Visi klanās kriminālelementa Suharenko priekšā !

Šie Ciānas baciļi ir pārpārēm piesārņojuši visus Latvijas “varas gaiteņus” ! Neviena skola un neviens informācijas līdzeklis nemāca Latvijā cilvēkus LOĢISKI DOMĀT un nonākt pie adekvātiem secinājumiem. Tiek apzināti radīta- audzināta bioloģiska patērētāja masa, kuru var viegli uzkūdīt uz to, kurš cenšas pret visu šo idiotismu cīnīties.

Minēšu pavisam primitīvus piemērus, kā tiek grauta Latvijas nākotne,- tās industriālā attīstība. Un tā: ir nolemts izbūvēt vēja enerģijas parku. Tūlīt nekavējoties tiek organizētas dažnedažādas aptaujas, spriešanas- cik viss tas esot kaitīgs dabai un cilvēkam ! Tiek nolemts būvēt kādu lielu rūpnīcu, kurā varētu pārstrādāt Latvijas kokmateriālus un pārdot jau gatavu produkciju ! Atkal notiek tas pats. Šī rūpnīca piesārņošot vidi un nobendēšot iedzīvotājus !

(Atceraties, kā žīd- čekists Savickis nobremzēja vareno celulozes rūpnīcas celšanu ! Kā tika iznīcināts Liepājas Metalurgs ! Kā tika noslepkavots latviešu uzņēmējs Peimanis, kurš vēlējā uzcelt milzīgu spirta rūpnīcu ! Kurš tad nogalināja Peimani(atver) ?)

Šajā rakstā redzamie četri DEĢENERĀTI ir no tās pašas šlakas, kuri veido negatīvismu par visu latvisko. Nu nav lielāki izdzimteņi par šiem ĢENĒTISKAJIEM ATKRITUMIEM ! Te tad ir arī atbilde, kāpēc Lietuva un Igaunija mums ir aizsteigušās garām ar prātam neaptveramu ātrumu. To, ko neuzcēla Latvijā, to uzcēla Lietuva, Igaunijā vai Somijā ! Ja kāds piesārņo vidi, tad tie ir šie izdzimumi, nevis vēja ģeneratori vai spirta rūpnīcas. Vēlreiz atkārtoju par ŠO MĒRGLI PUČI: Nu kurš latvietis tev lika rakstīt par šo vēsturisko tēmu ? Šodien ir simtiem svarīgu tēmu, kurās iejaukti Latvijas apzadzēji ! Kāpēc NEROC zem šiem noziedzniekiem, bet grābsties tur, kur pats neesi bijis klāt ?

Lielākais Latvijas ienaidnieks nav tas, kurš tevi atklāti nīst, bet tieši šie zemiskie mēsli, kuri, ar savu negatīvismu pret visu latvisko, veido to ienaidnieku, kuru pieminēju šī teikuma sākumā.

Dižā PĒTNIECE komentārā piemin H. Cukuru, par kuru “klasiķis” Puče esot brīnišķīgi uzrakstījis ! Tad lūk, šis ir klasiskais cionistu paņēmiens, kā naidot un noniecināt kādu tautu. Par H. Cukuru nekas nebija jāraksta un viņš jāglorificē, jo bija tā laika sistēmas upuris ! Un, kuri tad stāvēja aiz VĀCU NACISMA, vai ne tie paši, kuri šodien aiz putiniskās Krievijas ?

Tikai tad, kad tiks demontēta cionistu citadele, tikai tad iestāsies miers virs zemes ! Dievs, pasargi mūs no cionistiskajiem sātanistiem, visāda kalibra pučēm un lapsām !

Vai tad Dombrovska īstā vieta nav RCC ? Bet nē, šis noziedznieks sēž ES galvenajā ložā. Tātad, blakus viņam nu nekādi nevar būt labāki !

13.12.22

You may also like...

27 komentāru

  1. Paņikovskis saka:

    Grantiņ , Tu esi glums , tikpat cik Lapsa .

  2. avots saka:

    Var strīdēties,glorificēt,vai nē.
    Cukurs pats sevi ir glorificējis,tāpat kā Rainis,neatkarīgi no rejām.Viņi ir glorificējuši latviešus,un par to viņiem milzīgs paldies. Cukurs ir viens no latviešu svētiem mocekļiem.Viņa asinis sauc uz mums…..kā jūs nepiedevāt it ne vienam…
    Mūsu gods un parāds viņiem ir nenokārtoti rēķini. Viņu Glore un mūsu parādi ieies jaunas Latvijas pamatos.

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Te nu pats atkal izcel to, ko nevar noslēpt un duras jau acis tā Herberta Cukura būšana tāpat, kā Ulmaņa tēla slavēšana. Vai ta Herbis uz tā laika sabiedrības acīm nebij pārāk augsti pacelts? Kas tanī laikā fotografēja Ulmani un pārvaldīja presi? Kādas sugas ļaudis tanī laikā pārvaldīja rūpniecību? Redzies vai Lietuva aizsteigusies ir priekšā Latvijai, bet pats paskat uz to, ko tu izliec. Uz kā rēķina ir izpletusies leišu tirgoņi? Cik jau nu tie ir garīgi augsti atistiti neivanisi salīdzinājumā ar tiem pašiem krievu bidlam? Vien tikai ir pienācies dzirdēt no krievu krimināliem, ka viņiem pašiem ir bail saskarties ar leišu mafiju un pienākas ta dzirdēt, ka kilerus algo bieži no lietuviešiem, kad kāds ir jānovāc. Starptautiski leiši arī mēdz būt dzirdami, kad lietas iet par netiribam. Tā pati maucibas industrija un narko tirgus. Bieži vien Grantins ir nožēlojami naivs. Visu pirms rūpniecība Latvijā nav vajadzīga Latvijas kaimiņiem un to pašu spirtu 90 tajos veda no Vācijas i Polijas. Tas pats ir ar visu pārtikas industriju, ka sāka grūst totālas samazgas pārtikā un ļaudis ēda, lai tik izdzīvotu. Šodiena ēst samazgas iepakotas glaunos celofāna iepakojumos ir normāla parādība. Te nu ziņa, ka Rīgas miesnieku pārpērk igauņi! Tā nu nav tikai Latvijā, bet arī citās valstīs nopērk uzņēma shilti, bet realitātē tā prece tiek ražota Turcijā vai Polija ar vācu zīmes īpatnību. Rūpniecība sen ir parnesta uz Ķīnu un Indiju un tur izmaksas ir 100 reižu izdevīgākas par Eiropu. Ķīna tai pašā laikā ir piedirsuse savas upes, ka tajās dzīvības neradīsies vēl gadu simtenus.

  4. Valodas stūrītis saka:

    “Ir veca patiesība,ka valsts stiprumam par mērauklu jāņem trūcīgāko ļaužu domas par valsts vadītājiem.”
    “Galu galā dzidra valoda ir katra īsta latvieša dabā. Mūsu tautai raksturīga skaidra domu izteiksme.”
    Vilis Veldre

  5. Pie valodas stūrīša saka:

    To visu lieto valodas piesārņotāji; daidžests,preorgatīva,producents,mākleris,bukmeikeris,dīdžejs,megija,džedajs,taims,diskleimers,editors,rollings,reivs,kidnappings,distributors,etaps. > Neviena no tiem vārdiem nav latviešu valodā!
    Jums ir tiesības pieprasīt runāt latviski!
    RUNĀSIM LATVISKI!

  6. nekauņa saka:

    Ļoti uzmanīgi sekojot Ukrainas ziņām nevar palikt nepamanīts,ka valdošo žīdu kliķe tur ļoti piesargās no ukraiņu tautiskas pašapziņas atmodas. Tur notiek Zeļenska loka žīdu kults! Bet ukraiņu vēsturiskie tautiskie varoņi nav godā. Cionisti baidās,ka ukraiņu tautiskās pašapziņas dēļ var tikt izrauta vara Ukrainā žīdiem no nagiem! Un pagaidām; jo vairāk slāvi tiek izkauti karā,jo jūdiem labāk.
    .
    .
    .
    Admins
    Tikai neiedomājies, ka krievi(krievžīdi) ir slāvi. Tieši krievi pilda žīdu uzdevumu un iznīcina slāvus, proti, ukraiņus.
    Slava ukraiņu karavīriem, kuri pieliks punktu sātaniskajiem cionistiem- zeļenskiem un levitiem !

  7. 85 saka:

    “Atjēdzies, latviet, un sāc domāt pats ar savu galvu, nevis informēties no šiem cilvēces atkritumiem !”
    It kā parasts, pareizs, loģiski labvēlīgs, sauklis – bet varbūt vārds “pats” ir lieks?
    Un “sāc domāt (bez “pats”) ar savu galvu” ir pietiekami saprotams domas formulējums?
    Ko īsti tu domāji (nevis tu “pats”) ar uzsaukumu “atjēdzies”?
    Parazītmehānismam zūdot nebūtībā, dzīvotāji (nevis “ie_dzīvotāji”) cilvēki
    (neparazitāras dabas, dieva celsmaugsmes) – domājiet ar savām galvām, tas ir normāli.

  8. 85 saka:

    “Neviena skola un neviens informācijas līdzeklis nemāca Latvijā cilvēkus LOĢISKI DOMĀT un nonākt pie adekvātiem secinājumiem. Tiek apzināti radīta- audzināta bioloģiska patērētāja masa, kuru var viegli uzkūdīt uz to, kurš cenšas pret visu šo idiotismu cīnīties.”
    Vai tu, raksta autor (Linard Grantiņ, admin?), šādu in_formāciju apzināti izplati bez tālāka situācijas risinājuma un nosodījuma? Globālparazītu virspretlikumīgas MANIPULĀCIJAS PRET cilvēku sugas dzīvotāju VĒLĒM, TIEK NOSODĪTAS tādā mērā, lai neturpinātos sociumā un dabā.
    Un varbūt pareizi rakstīt konstatēt nevesela sociuma faktu – daudzas nebūtībā zūdošā parazītmehānisma organizētās iz_glītības iestādes – skolas (nevis “neviena”).
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tu jau arī esi cionistu globālists, slepkavu aizstāvis. Brauc uz Dāniju, Norvēģiju, Somiju vai Austriju un sludini, ka viņi ir pretīgi globālisti… Savas krievus slavinošās žļurgas vari iemest klozetes podā… .

  9. 85 saka:

    Bet labi arī, ka milzīgā spirta rupnīca netika uzcelta. Kaitniekuzņēmējdarbība (cilvēku sugas noindēšana ar alkohola indi) pret cilvēku veselību ir nosodāma.

  10. 85 saka:

    Vai “pētniece” virspretlikumīgi vilto īstenību (melo)? “Šoka stāvoklis” tomēr ir smags medicīnisks traumatisms. Šādu frāžu lietošana nevietā apzināti ir nosodāma.

  11. 85 saka:

    Admin, nesaprotu tavus “ieteikumus”, tie ir lieki, un neaizstāvu cionistus – parazitāras dabas globālistu virspretlikumīgus instrumentus.

  12. 85 saka:

    Kas (konkrēti) jums veido vizuālo materiālu – parazītu “pretīgo purnu” kolāžas? Tās ir īstas fotogrāfijas vai montāža (ar virspretlikumīgu organizētās kaitniekpsiholoģijas sērgas devu)?

  13. Anonīms saka:

    Nūja! Zelenskim bail no ukrainu nacionālisma? No tā viņiem ir bijis bail vienmēr un visādi tautām ir bijis izlikti viltus vadoni, kad tautā kāds asi ir nosodījis varas ļaunumu. Tāds maldus vadonis bij ar Ulmanis un līdz tam 34. gadam tautā patiesi virmoja neapmierinātība pret žīdiem, kas tanī laikā zaga tāpat, kā zog šodien. Kas viņus atklāti sistemātiski nosodīja? Svētais Rīgas Jānis! Ta vish bij vienkārši Latvijas Pareizticīgo baznīcas galva un tāda personība īpaši riebās tiem latviešu socialistiem, kas sasmerejusies bij ar cilvēku asinīm Krievijā. Zelenskis līdzīgi sadarbojas ar Maskavu, kad tās lietas nāks gaismā, tad izrādīsies, ka arī Latvijas zhidi ir līdzatbildīgi ukrainu apzagšana uz patriotisma jūtām spēlējot. Pieminēsim 80 to gadu beigas, kad nozelojamiem ļautiņiem izskara nacionālos lozungus un tā vienkārši gāja līdzi izkartai lupatai kuru nesa komunistu ielikteņi. Kur aizgāja 90 tajos? Tas Jurģis Liepnieks jau pēc feisa izsaka savu būtību un laikam ar6Skeli bij kopīgas steles? Šķēle arī uzradās ar skaistu emocionālo bildi, kas daudzām sievietēm simpatizēja. Vīrietis un trīs bērni ģimenē! Tieši tanī laikā šķiet Albertu Kaulu novāca no ceļa un tauta lēja jam virsū samazgas un šodiena jūs strādājat vergu darbus Anglijā! Emocijas ir jākontrolē un neko citu viņi jums nelej glāzē, kā vien sluru, lai tur jūs atrastu patiesību. Šņabi ir dzēruši un dzers, bet nezin kāpēc rietumos ražotais šņabis nerada pohmelainu stavokli. To arī ražo no visādiem sūdiem!

  14. xxx saka:

    Linards Grantiņš,ar pārējiem mazgāja netīro veļu.
    Te atnāca Kindzulis un sacīja: “Tikko no Rīgas atvests atkal vagons ar netīro veļu.”

  15. W >>> anonimusam saka:

    Pretžīdu cīnītājiem vienmēr ir sūri nācies atrast kādu nišu,kur no stabilākas pozīcijas izvērst pretžīdu cīņu.
    Tiesībslavoņu (“pareizticīgo”) baznīca Latvijā,pagājušā gadsimta sākumā bija kļuvusi par ievērojamu pretžīdu bastionu. Patiesi godājamais Jānis Dāvis (grāmatas šajā vietnē),arī bija tās baznīcas dalībnieks! Viss pavisam citādi pārtapa pēc 2. Pasaules kara bēdīgajiem rezultātiem.
    Tagad var teikt: JÜDA! Un droši rādīt uz pašreizējo tiesībslavoņu “pareizticīgo” baznīcu.

  16. AG saka:

    Raini tiešām aiztikt nevajag, bet, aicinot NERAKSTĪT PAR CUKURU, Plāmgrantiņš uzskatāmi parāda, ka pats kalpo MOSSADam…
    .
    .
    .
    Admins
    Es nedomāju, ka neproti un neizproti latviski rakstīto, bet tavs krievžīda uzdevums ir sēt naidu(tāpat kā Gardas varzai), ko tu arī dari, protams, pretīgi vulgārā veidā.

  17. :))) saka:

    Mjā , pēdējā laikā Liepnieka feiss parādas uzkrītoši publiski ,šodien ar tādu ģeimi ,ka prasās pēc … khmmm :D
    Laikam vecie blēži ,oļigarhi, nolēmuši atgriezties , vai ,vismaz savas dirssas saglābt no nārām.
    Un , Grantiņ , Jūs arī te meilastību nesējat ,tātad ,pēc Visuma likumiem , to arī pļausiet.

  18. Anonīms saka:

    Notikusi 4.maija režīma varas kārtējā pašiecelšana,ar Krišjāni priekšgalā. “Jumtajānis” un pārējie varas diktāta turētāji gādās,ka arī turpmākie varas groži ar deputāta algām; 8000€ mēnesī piederētu vienīgi un tikai kliķes režīmam.

  19. Ehe! saka:

    Jumtajānis Karš: “Nu,kas ir 8000€.?! Cienītie kolēģi! Veikalos cenas aug,inflācija tāpat. Es,jau tagad nevaru atļauties ietaupīt no tās kabatnaudas.
    Bet cienītie kolēģi,es ierosinu noapaļot mūsu ikmēneša algu uz 10 000€.,tad pietiks kādam laikam,un mums nevajadzēs klausīties pārmetumus,ka mēs par maz pelnam. Aicinu balsot PAR!”:

  20. Wikimedia saka:

    Tāpat,kā Garda ir vēl viena kurva; Anda Dzene,sarkanajā laikā čekai visādi izkalpojusies,vīru,uzdevumā noindējusi un turpināja tāpat 4.maija režīmam izkalpoties. Cik vēl tādu “Spīdalu” nav latviešiem visapkārt! Kāds vēl prasa čekas mīzeļu mīlestībā dzīvot! Latviešiem jāiztīra vidi sev visapkārt!

  21. Par viltus "neatkarīgajiem" ru mēdijiem saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=9pg_Y25-S1w

    ПОЧЕМУ ВСЕ РУССКИЕ ЖУРНАЛИСТЫ ДОЛЖНЫ ЗАМОЛЧАТЬ ДО КОНЦА ВОЙНЫ

  22. Johanna saka:

    Kāds pieminēja Liepnieka feisu.
    Dž-Spot pie Džilindžera diezgan gara intervija. Nu jā, arī Nīče pieminēts.
    Nīče – nikns pretinieks kristietībai, demokrātijai, sociālismam. Vergu morāles vietā jāstājas kungu morālei ; vājie un nespējīgie lai iet bojā, lai valda lepnais, instinktiem bagātais, pašapzinīgais, pret sevi un citiem skarbais, valdīt kārais un spējīgais… Morāles pamatā – griba uz varu. Nīčes ideāls – augstākās sugas cilvēks – pārcilvēks. (Teksts no Latviešu konversācija vārdnīcas, 1937.g.)
    Tātad – pārcilvēka teorija attaisno arī mūsdienu varenos, kampējus, kam sveša līdzcietība pret pārējo mazturīgo tautu, kas viņuprāt mierīgi var iet bojā vai aizbraukt no valsts?
    Liepnieks atzīst, ka, nu jā, Zviedrijā sociālisms ir ko panācis, bet Psrs tas ir pilnīgi izgāzies, tāpēc neesot labākas iekārtas par kapitālismu.
    Tad nu mums būtu jāgodā mūslaiku varenie kā pārcilvēki? Šķēle un Lembergs neesot tik daudz grābuši, kā tagad grābjot, tā runāja Liepnieks.
    Tikai viena “nelaime” – mūsu Satversmē paredzēts, ka Latvija ir demokrātiska valsts. Tad nu tiem pārcilvēkiem būtu jāmaina Satversme, ja negrib melot, jānostiprina oligarhijas vara.
    .
    .
    .
    Admins
    Labs komentārs, kura katrs teikums ir piepildīts ar jēdzīgu saturu, ko nevar sacīt par 85 pārgudra teksta savārstījumiem.

  23. pētniece saka:

    Paldies,ka ievērojāt manu necilo komentāru!Bet vai Jūs izlasījāt abas Pučes grāmatas?
    .
    .
    .
    Admins
    Komentārs pēc tā satura, protams, ir necils, bet tas izstaro neiedomājamu naida enerģiju pret visu latvisko.
    Tāpēc, tas “ieduras” acīs pat tad, kad to vēl neesi izlasījis.
    Tas ir tāpat kā ar sūdu. Tas ir necils, tu viņu neredzi, bet zini, ka viņš ir tuvumā, jo par to liecina smirdoņa.
    Tā, lūk, “cienītā” hazār-kundze.

  24. pētniece saka:

    Tad jau labi,ka jūs ar saviem rakstiem neizstarojat naidu pret visu latvisko.Man visa ilggadīgā cieņa pret jums zudusi.grāmatas neesat lasījis,bet dēvējat svešus cilvēkus par hazāriem.Gaišreģis esat?Es par Raini zināju jau pirms 65 gadiem.Kas bija viņa lielākie draugi,ar ko viņš bučojās Brāļu kapos,kamēr viens jauns ģimnāzists nolika večuku pie vietas.Un tie nudien nebija latvieši,ar kuriem viņš bučojās,ar kuriem viņš braukāja pa Palestīnu un kuru ginekologiem viņš uzticēja sevis ārstēšanu.Jūsu karalis ir puspliks boļševikiem noderīgs muļķītis.Jūs kā īsts padomju cilvēks,grāmatas neesat lasījis ,bet izteikties nāvīgi gribas.Tas jums par to “hazārkundzi””.

  25. pētniecei saka:

    Nevajag satraukāties , jo uz tā eksemplāra galvu var mietus test! :)))

  26. Rembrants saka:

    – Masõnu visuresošo melu tehnolõģija –
    Tiek pasviesta gaisā,kāda visus uztraucoša,bet melu ziņa.
    Tad,spēcīgs “pretinieks” ņemas visu ziņas patiesumu noliegt. Bet ziņas aizstāvībai tiek sacelta milzīga aizstāvības un apspriesšanas kampaņa.
    Apšaubīšanā iesaistas kāds ļoti ievērojams un tik vāji melo pretī ziņai,ka visiem tas atklājas redzams.
    Tad uzrodas kāda itkā neatkarīga,nejauša,bet visu cienījama puse,kura pārliecinoši apstiprina un “pierāda” ziņas patiesumu. Rezultātā,pilnīgai visu apmānīšanas ziņai visi notic,un jaunie meli tiek pasniegti kā pilnīgi pašsaprotama patiesība! Ir vēl līdzīgi masu propogandas instrumenti masõniem.

  27. neņem galvā saka:

    Kad vējš no Ventspil’ pūš, tur jau tās puķu “meitenes”, no viņām nāk tas odieris.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *