Gundars Kalve – no apsūdzētā par Goda pilsoni

Padomāsim, kas šajā Antras Grabes tekstā ir sapuvis ?

VAKARA ZIŅAS. Gundars Kalve – no apsūdzētā par Goda pilsoni

Antra Gabre schedule13.dec © GUNDARA KALVES PERSONISKAIS ARHĪVS

Jēkabpils novada Goda pilsoņa titulu šogad 18. novembrī saņēma Gundars Kalve. Tas pats, kuram prokuratūra cēla apsūdzību pēc diviem Krimināllikuma pantiem, proti, koku bojāšanu parkā un par kapa apgānīšanu, nolaupot (!) uz tā novietoto Otrā pasaules kara lielgabalu Jēkabpilī. Tas pats zemnieks, uzņēmējs un karavīrs, kurš brīvprātīgi karojis Ukrainā.

Izrādījās, ka Krievija ir agresorvalsts, un izrādījās, ka padomju militārismu slavinošajiem pieminekļiem Latvijā nav vietas. Izrādījās, ka Gundars Kalve nav vis noziegumā apsūdzētais, bet gan cienījams cilvēks, kuram nosaukums «Jēkabpils novada Goda pilsonis» piešķirts par Latvijas valsts vērtību un latvisko tradīciju kopšanu, saglabāšanu un nodošanu nākamajām paaudzēm. Arī prokuratūra izbeigusi lietu pret zemnieku un uzņēmēju Gundaru Kalvi par lielgabala nolaupīšanu no padomju memoriāla Jēkabpilī, Rīgas ielā. Apsūdzība daļā par kapu apgānīšanu arī izbeigta.

Cik zīmīgi, ka 2021. gada 24. februārī pēc pulksten 2 naktī lielgabals bez lafetes, kas bija uzstādīts uz postamenta minētajā parkā, tika demontēts un, izmantojot iekrāvēju, aizvests un iemests Daugavā. Bet 2022. gada 24. februārī Krievijas karaspēks uzbruka Ukrainai.

LRTT

Kas šajā tekstā ir sapuvis ? Protams, pašu A. Grabi būtu nevietā vainot, bet gan visu sapuvušo E. Levita veidoto 4. maija kliķi. Viņas raksts ir labs ar to, ka tā lasītājam automātiski rodas jautājumi: bet kas tad ir ar tiem “prokuroriem”, kuri izvirzīja šo apsūdzību ? Protams, ka nekas, viņi turpina saņemt savas nepelnīti lielās algas un graut TIESISKUMA PAMATUS mūsu valstī. Cik nevainīgu cilvēku šo sarkano izdzimteņu dēļ sēž Latvijas cietumos ?

Tādu ir vesels lērums !

Arī mani šie Ciānas deģenerāti– čekistu ielikteņi, cenšas jau kādu divdesmito reizi tiesāt(nākošā tiesa paredzēta 30. janvārī), kaut gan šie smirdoņas, ar Levitu un Stukānu priekšgalā, paši ir pelnījuši mūža ieslodzījumu par: ārprāta genocīda veikšanu pret latviešu tautu ! Cik tad tur trūka, ka G. Kalve būtu iemests aiz restēm uz daudziem gadiem ! Atcerēsimies tikai kā šī nolādētā Levita KLIĶE ar tiesnesi- cionisti Signi Kalniņu priekšgalā, piesprieda latvietim Mārtiņam Grinbergam 10 gadus cietuma !!!

Pēc būtības jāsēd ir tieši Levitam un viņa “tautas māsai” Kalniņai(kāda šī joskelmane var būt KALNIŅA), bet ne Mārtiņam ! Tā visa ir viena vienīga antisemītiska hazāru noziedznieku banda, kura šodien terorizē Latviju un latviešu tautu !

Par to visu runāja arī bijusī prokurore Biruta Loze(atver), kuru noslepkavoja Borovkova & Bunkas slepkavu banda ! Tas viss notika tikai dažas stundas pirms viņa vēlējās nodot atklātībā informāciju par slepkavu- čekas izdzimumu, A. Borovkovu.

Viņa VIDEO saka: var runāt un rakstīt ko gribi, bet nekas nemainās ! Kas notiek ar tiem, kuri vēlas ko mainīt, skaidri pasacīja Georgs Andrejevs.

Atceros, kā pēc pēdēja zvērīga aresta mani ieveda kādā RCC telpā, kur goda vietā bija “uzstādīts” Feliks Dzeržinskis ! To apstiprināja arī Astrīda Babane, kura liecināja par Riharda Bunkas noziedzīgo organizāciju !

Neskatoties uz visām liecībām par R. Bunkas noziegumiem, viņš atrodas “uz brīvām kājām” un turpina savus asins darbus. Mans advokāts Pāvels Rebenoks arī ir viņa upuris !

Interesanti paklausīties, kādā LATVIEŠU VALODĀ(atver) runā šis rokurors, kurš veica noziegumu selekcionējot “čekas maisus”- izvelkot no tiem tikai tos, kuri domāti lai sētu jukas un naitu starp cilvēkiem(Viņa runa liecina, ka latviešu valoda viņam ir svešvaloda !). Tieši tas jau arī ir “Ciānas Gudro” uzdevums… .

Gundar Kalve, esi pateicīgs LIKTENISM un visiem labajiem gariem, ka esi uz “brīvām kājām” !

Slava Ukrainai, nāvi krievu okupantiem un šeit pieminētajiem čekistiem un nodevējiem !

21.12,22

You may also like...

20 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Lato Lapsas portālā “Pietiek” ir publikācijas gan par Andri Guļānu un viņa dēla Armanda Guļāna noziedzīgām afērām kopā ar Krievijas biznesmeņiem vai FSB aģentiem, gan Rihardu Bunku un viņa tēvu, veco čekistu, Ivara Godmaņa (Purguļa) draugu Andri Bunku, gan Padomju okupācijas represīvo orgānu darboni Aivaru Borovkovs, kura dēls Andris Borovkovs un viņa sieva izkrāpa Oskara Kalpaka īpašumus (kuri pēc testamenta bija novēlēti Latvijas armijai), gan Solvitas Āboltiņas ģimenes draugu, pederastu Juri Stukānu.

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Izskats? Tad nu bieži vien Grantin pats tu mērot pēc sava mēra nonāc putrā, ka Bordans tev pēc ārējā izskata ir īsts latgalietis! Kramins tev ar bij īsts latvietis, bet pagāja laiks un kļuva par Maskavas aģentu. Vakar aizvedot tukšo alus taru vieteja veikalā – IbaL ri tapet – sievietes veic ģenerālo tīrīšanu robotam pa kura atveri liek iekšā alkoholiķu izdzertas pudeles. Stāv kāda latgaliete kurai arī esmu uzdevis provakativus jautājumus. Kāpēc uz Rēzeknes gaļas kombināta ražotājiem pelmeņiem nav rakstīts ne vārda pa latgaliskam? Redzies vai, kā latgaliete spēj izprast chulju īpatnības un ne visi tak saprot latgaliešu valodu. Šoreiz jautājums par labdarības pogu? Kur ta tā labdarības nauda paliek vai jums piemaksā par robota apkalpošanu? Protams, ka nepiemaksa un tiek sūtīta uz Ukrainu! Latgaliete protams nespēja izturēt, ka es esmu visur negatīvs un nosodu tādu labdarību, kad pašiem savā zemē ir cilvēki kuriem vajadzīga palīdzība, bet tie paši radi novēršas, kad ir nonācis kāds savējais bedrē. Tā ar te bij nelietis un kļuva varonis! Cik paši jūs esat tādi, kas savus līdz cilvēkus esat ierakusi pāragri bedrēs? Ieradās veikalā kāds mednieks, kas jau sen bij apsolījis man iedot no nomedita, bet domāju, kad tā diena būs? Tad nu šis aicina iziet līdz auto un norādu medniekam, kas arī bij mēģinājis startēt politika, ka tu dodot konservus nevaru atkal nepieminēt chempi. Protams Briedis ir hujna! Tikai redz, kad braucu ar velo no mātes drauga, kas dzīvo mežā i visu dzīvi ir mednieks ieraugu uz ceļa staltu Briedi. Gribi vai negribi, bet redzot šo zvēru domā par boksa čempionu! Medniekam arī sieva bij Soviet laikos no Ukrainas un ilglaicīgi slimoja ar vēzi, lai atvieglotu sievai tās sāpes vīram bij ja ieķīlā pēdējais, kas viņam bij. Protams bankas grib piekļūt, bet….. Tad nu arī šis mednieks politiski ir neveiksmīgs, kā Briedis un sieva ir krieviete, kas pasaulē dzemdejuse dēlu! Pats jau arī dzīvo kaimiņos kur apkārt vieni žīdi, bet vai viņa dēls būtu nepareizaks par Chempja dēliem tik dēļ tā, ka izlīdusi pasaulē no krievu pizdam? Ak tu vai! Visu Ukrainai un slavas Ukrainai, i labdarību Ukrainai, bet Zelenskis zog miljardus no ukraiņiem. Tā arī tev Grantin tā garīgā ģeogrāfija ir nojugusies!

  3. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    Anonīmam kļūdiņa- tā čekas stukača godmaņa segvārds ir “pugulis”, nevis “purgulis”! Bet otrs, mūžam naidīgais un pretlatviskais “anonīms” tīši jauc cēloņus ar sekām, jo kamēr kremlins kramiņš visur pamatoti kritizēja 4.maija salašņas un visu viņu vadošo varzu, tikmēr nevienam nebija iemesls to uzskatit par zemisku viltību un L. Grantiņš loģiski to novērtēja, kā taisnības teicēja tekstus, bet patiesajam kramiņam-kangaram atklājoties, arī attiecīgi reaģēja. Bet no jaukteņu dzimtas izrāpojušais provokators un ņerga “anonīms” dumi mēģina to pasniegt kā L. Grantiņa nekompetenci vai muļķību, pats sevi par prastu provokatoru izrādot.

  4. Valodas stūrītis saka:

    “mendžēšana” — Tāda vārda latviešu valodā nav! Tādu vārdu var izgudrot un lietot tikai garīgi kropļi!

  5. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    Gods un slava godavīram G. Kalvem, bet šis zemāk iekopētais teksts ir precīzs un aktuāls:

    “…Protams, pašu A. Grabi būtu nevietā vainot, bet gan visu sapuvušo E. Levita veidoto 4. maija kliķi. Viņas raksts ir labs ar to, ka tā lasītājam automātiski rodas jautājumi: bet kas tad ir ar tiem “prokuroriem”, kuri izvirzīja šo apsūdzību ? Protams, ka nekas, viņi turpina saņemt savas nepelnīti lielās algas un graut TIESISKUMA PAMATUS mūsu valstī. Cik nevainīgu cilvēku šo sarkano izdzimteņu dēļ sēž Latvijas cietumos?”

    Tauta ikdienas problēmām apkrauta nemostas un nemostas, bet 4.maija varas banda – zagļi, nelieši un okupanti turpina baroties un pamt no labumiem, zagtiem no latviešu tautas! Visi sodāmie kangari ir tajos pašos vai vēl labāk atalgotos amatos, gan nomocīta Ģederta Melngaiļa šodienas tiesneši – ārsti, kas dokumentāli attaisnoja vina mocīšanu un garīgi slimā statusa saglabāšanu, Anša Ataola Bērziņa zemiski juridiski saceptais pārmācības cirks, Linarda Grantiņa tiesāšanas neticami stulbais ekskomunistu varas demonstrācijas paradokss, gan daudzi, daudzi citi noklusētie vai apklusinātie cietušie kangaru režīma, bet šie noziedzinieki netraucēti turpina savas nelietības! Un bez Robina Huda tipa atriebējiem vai ārvalstu spēka palīdzības viss zemiskais un nelietīgais Latvijas 4.maija režīmā turpināsies!

  6. Pie valodas stūrīša saka:

    “auditorija” – klausītāji (Nav latviešu valodas vārds!)
    “Šodien mums restorānā pusdieno daudzskaitlīga auditorija.”
    — Pusdienotāji dodas uz restorānu klausīties! Tādas aplamības sāk runāt cilvēki,kuri labi nesaprot latviešu valodu un lieto svešvārdus,kurus arī nesaprot!

  7. Skolnieciņš saka:

    Vārda «Himars» skaidrojums. Hi, Mars! Mars is roman God of war. Mars protected Ukraine! ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš© ™Skolnieciņš
    P.S. Kara Dievs Mars sargā Ukrainu! Slava Ukrainai!!!

  8. Vēsture saka:

    G.Kalves liktenis,tikai daudz ļaunākā formā,ir piemeklējis daudzus Latvijas patriotus,kuru dzīves šie sumpurņi ir plosījuši.
    Nav nežēlīgāka soda,kādu tie nelieši ir pelnījuši,jo tie,kopā ar citiem tādiem, plosa visas tautas miesu un garu.
    Riebīgs,atgrūdošs pretekļu bars.

  9. Skolnieciņš saka:

    WINTER SOLSTICE — THE YULE LOG EVE (2022).
    Today is 21st December. For all people who live in the Northern Hemisphere, today is Winter solstice.
    The Winter Solstice or Yule Log Eve is celebrated on the shortest day and the longest night of the year. Heathen celebrations of Winter solstice can also include a lot of f rituals. For example, Norse heathens (Asatru believers) pray to Norse Gods, but Baltic heathens (dievturi) pray to Latvian Gods – God Perkons, Goddess Laima and Goddess Mara. Traditions can be different.
    Winter solstice are of great significance for the Baltic people. As in old times, to ward off the darkness, cold, last year’s hard luck, bad work and thoughts, people roll the Yule Log from one house to another and eventually burn it. The Yule Log burning symbolizes the beginning of a new solar year and the Sun itself, which is very important for latvians.
    Merry Winter solstice and blessed Yule!
    Skolnieciņš© ™Skolnieciņš

  10. Anonīms saka:

    Nūja! Tev un Grantinam esmu norādījis un noradisu simtam reižu, ka lielākie nodevēji ir nākusi no visu lielākajiem patriotiem. Fakts ir un paliek fakts? Tad jūs ļautiņi, kas sevi dēvē jāt par latviešiem no kādas iedomas jūs sevi atlaujaties nolikt par piederīgiem tautai ar kuru paši laulībā neesat krustoti? Par latviet var dēvēt sevi tikai tas, kam ir 100 procentiga ģenētiskā izcelsme no latgaļu semena. Ja tu un tev līdzīgi nacional aprobezotie nesaprot elementāras dabas lietas, ko tu vari bāzt savu acgarno morāli virsū citiem? Grantins arī Rinkevicu pedorastijas ministru izceļ par ideālo patriotu, tad tev fakta pēc varu pateikt, ka arī viņš gudri muldēja pret chempi, bet skolā viņš nekad nav redzēts uzkāpjam boksa ringā. Nekad nebij redzēts ar zilu aci vai netīru skolas uzvalku, kā normāliem puikiem, kas starp brīžos skaidro atiecibas, ja kāds runā netīrības. Jūsu garīgās netīrības es dzirdu visu savu dzīvi, bet norādot uz jūsu vēstures sūdiem kļūstat ļoti pašapzinīgi. Tad nu Grantina rakstos paskatiet, cik daudz viņam ir dumu fantāziju atieciba pret tiem, kas neietilpst viņa pasaules uztvere. Man piedirst jūsu latvietību un jūsu nacionālo nostāju! Piedirst man jūsu slavas Ulmanim ģermāņu bustardam, kas arī ir tas lielākais nodevējs. Kad Jums iebāž jūsu degunus jūsu pašu sūdos, tad protams visi ir nepareizie. Jūs vienmēr esat garīgi glauni un nevainīgi, bet realitātē paši sedat mēslos aiz savas garīgās ķecerības. Jūsu paspareizums izpaudās i pirms kara laikā un šodiena, bet dirsa ta jūs lienat Amerikai! Tas arī ir fakts, ka Amerikas karogam blakām plīvo pedorastu karogs! Fakts ir un paliek fakts, ka tieši Amerika ir tā, kas uzspiež acgarnos likumus un jūs lienat tai dirsa! Kad Grantins runā par klasiķiem un vēsturi, tad jānorāda uz to, kas rakstīts ir jūsu pašu vēstures grāmatās. Latviešu valoda ir izveidojusies no vidus dialekta! Tā nav valoda, bet vidus dialekts un sūds iziet ārā ķermenim pa vidu. Tātad jūsu vēsturiskā dirsana caur muti ir tieši šinī faktā! Pieminēsim to pašu Kavaci, ko viņš ir norādījis par žīdiem? Ka arī žīdi ir cēlušies no jūsu senču atvasēm, bet šodiena parādiet man tās jūsu dzimtas, kur nebūtu iespricejies žīds? Dirst vajag tolete! Paskatiet tās vēstures kartes un pakasiet sev pēcpusi, kur dzīvo latgali, kas ir kurši? Vai Zemgalē ir daudz zemgaliešu un vispār gadu simteņus tā saucās Kurzemes Zemgales hercogiste, tad tanī dzīvoja kādi ļaudis? Dieviņ žēlīgais, ka žīdu tur bij da hujishe, bet Rainis nezināja no kādām maukām pieķēra sociālisma triperi, kad tās apmaksāja viņa dzīvi Šveicē. Naivā tu pasaulīt, ka Ģenerālis Balodis nekādi savā sieva nespēja saskatīt zhideni un patriotiski nomira savā gultā, kā īstam tā laika ģenerālim pienācās. Ahujetj i ne v statj latishi! Tad jums vien noradisu iz skolas laikiem par jūsu pašu garīgo trulumu, ka tieši labie pionieri pārvērtās par īstajiem patriotiem un arī vēl 87. gadā kopā ar latviešu valodas skolotāju dziedāja slavas dziesmas komunismam. 88.gads sākas ar sarkanbalti sarkanu hujnas uzlīmi uz klases žurnāla vāka un komunisma hujnas vietā tā pati latviešu valodas skolotāja sāka visur slavēt nacionālo hujnu. Visi pionieri sprauda auseklisus tai vietā kur vēl pa visam nesen bij sprausts Ļeņins. Nekas nav mainījies un šodiena jūs sprauzat sev klāt nacionālās hujnas apliecinadami citiem, ka esat īstie latvieši. Normālam cilvēkam, kas ciena savus senčus nevajag rakstīt uz pieres, ka viņš ir latviets vai krievs. Katrs pats zin savus senčus, bet jūs melšat savas nacionālās pluras no kurām nav satura. 30 gadi un jūsu panākumi?

  11. Krišš cienītajai Fakta konstatācijai ! saka:

    Vai Jūs ,cienītā, esat brīva un dabonama? :)
    https://youtu.be/4FpT84tz46Y
    https://youtu.be/6hTN5nbsDWA
    https://youtu.be/F5GWRg7wlAQ

  12. Blieziens saka:

    Rogozinam paveicās šoreiz …daļēji .
    https://theins.ru/news/258063

  13. SOS saka:

    Pavļuta “universālās pretkoronas vakcīnas” ir tās,ko tagad špricē “pret gripu!

  14. -->Anonīms saka:

    Grantiņš, atšķirībā no tevis, nelamā visu latviešu tautu, bet gan tos, kuri viņaprāt tautai darījuši ļaunu.
    Tu raksti visādas klačiņas, bet vai vari tieši uzrakstīt, kāda tava galvenā ideja? Varbūt gribi, lai Latgale nonāk Krievijas sastāvā un tikai krievu skolas? Un kāpēc apsaukā pārējos latviešus par čūļiem (ko tas vispār nozīmē)? Kulturāli latgalieši tos sauc par baltiešiem.
    Mums, tiem, kas nav latgalieši, nav nekāda naida ne pret latgaļiem, ne ventiņiem, ne līviem. Vai tik tev nav poļu asins piejaukuma? Poļu laiki Vidzemē esot bijuši diezgan briesmīgi.

  15. tam anonīmajam saka:

    ahujetj , ka esi tik stulbs , ka nezini to , ko zin paši krievi ,proti, pie viņiem pederastu ir ka biezs. Aizej kaut uz mūsu cietumiem … . Bez tam Pjatibrats savā grāmatā, kura apraksta aizvēsturi , norāda , ka tagad krievijā mīt dahrena veco pederastu dvēseles.Kas tev ir ,ka visu laiku turi pipeli saujā , kā uz šūpuļzirdziņa šūpojies! ?

  16. AG saka:

    :))))))) un plāngrantiņa pareizie viedokļi…………………….:)))))))) Bordāniņš :)

  17. Tam Anonīms - 4.19 saka:

    Par “Anonīmo” rupuci: “Bet no jaukteņu dzimtas izrāpojušais provokators un ņerga “anonīms” dumi mēģina to pasniegt kā L. Grantiņa nekompetenci vai muļķību, pats sevi par prastu provokatoru izrādot.”

    Ha, has, beidzot šakālis neizturēja un visu sevī rūgušo puvekļa vircas bedri te izgāza, nu vairs nevarēs vismaz te tēlot “objektīvo” latviešu lasītāju domu melīgu ietekmētāju! Smerdelis, kas te intensīvi slēpjas aiz “Anonīms” kļikuhas ir 100% kremļa audzēknis un vina mēslu pūžņa – radu rakstus papētot, tur vieni okupantu, nodeveju-komunistu mūdži vien atrastos. Ja kāds var šo atkritumu no viņa vienveidīgās smirdoņas atšifrēt, lai dod ziņu, daudzi te viņa rakstiskās smirdoņas apgānītie lasītāji labprāt ar šo mēslu par viņa parazitēšanu Latvijā un blakts tipa uzskatiem aprunātos un paskaidrotu, kur un kā šis morāli un drīzāk ari fiziski svešo midzeņa izperētais augonis kļūdās.

  18. Tam a.g. pat dakters nelīdzēs saka:

    AG 2022. gada 22. decembris 13.39
    :))))))) un plāngrantiņa pareizie viedokļi…………………….:)))))))) Bordāniņš :)

    – ko tur pieblst – nu totāls idiņš, ar ieklemtām smadzenēm, maļ un maļ transā…

  19. Īstais AG saka:

    Tas bija viltus A.G.

  20. 85 saka:

    Nūja, tev ir daudz patiesības (spēks), prieks ka raksti skaidrā, un skaidrā valodā. Interesanti palasīt internetā par J.Balodi, nezināju ka tur tādas pretrunas.
    Organizētie nacismi (nacionālismi) kā pasaules neveselība ir jālikvidē, nevis jākurina, kā to virspretlikumīgi mēģina globālparazīti, masu dezinformācija un tribunāls.
    Parazītmehānismam zūdot nebūtībā, viltus un programmētā patriotisma lipinātie sārņi tiek izgaismoti, verot virzmi cilvēces (antiparazitārai) turpinātībai.

    Runājot par pieminekļiem (demolēšanas taisnošanas mēģinājumiem), konstatēts, ka arī “republikas” neapzinātu cilvēku
    (“b r ī v ī b a s” cīnītāju) vēles uz savām veselīgām un laimīgām dzīvildzēm bijušas virspretlikumīgi pārkāptas, ko apliecina dēmonkrātijas (“valdību”) organizētās “karadarbības” un tās programmēšana par normu sociumā. Piemēram, pāris dēmonkrātijas “republikas” pieminekļi Latvijā:

    Liepājā, “jums saulīte norietēja tēvu zemi aizstāvot, mums uzlēca zelta saule b r ī v a j ā Latvijā” (piemineklis ar nacismam līdzīgu simboliku un jocīgu zemtupeļnieku programmu),

    Drustos, “Un tūkstoši krita un kritīs vēl, kā savas dzimtenes sargi,
    bet Latvija dzīvos un b r ī v a būs – un tādēļ tas nebij par dārgi”.

    Lai dzīvotājiem (arī cilvēku avataros) (arī tiem, kuri “balsojuši” “vēlēšanās”) dieva likts niknums un dzīvvēle likvidē organizētās dēmonkrātijas parazītmehānismu nebūtībā, prom no pasaules.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *