“Vienotības” deputātes Ilzes Viņķeles draudi

LCTAG GRUPAS HELSINKI- 86 dibināšanas dokuments

H-86 dibināšanas dokuments

HELSINKI- 86 dibinātāji.

Foto: No kreisās:Linards Grantiņš, Raimonds Bitenieks, Mārtiņš Bariss.

Trešā Atmoda, kuru sagrāva komunistiskie izdzimteņi.Saeimas deputāte Ilze Viņķele, dz. Vidiņa no “VIENOTĪBAS”, 3. februārī nobalsoja pret latviešu valodu. Es(L. Grantiņš) viņai atgādināju: Nav pretīgāka cilvēka par nodevēju. Nodevēji visās civilizācijās ir sodīti ar nāvi !

Foto: Šeit redzamā tautas “straume” nekad nav gājusi un neies aiz “viņķeļu” tipa surogātiem. Šī tautas masa reiz jūs iemīs atpakaļ mēslainē- no kurienes tu, Ilze, un tev līdzīgie ir nākuši.

Tas ir tikai un vienīgi LAIKA jautājums.

Atbildi saņēmu sekojošu: Par provokatoriem runājot –  Taviem gadiem ilgā plosīšanās un nāvessodu piespriešana pa labi un kreisi pārkāpj provokāciju robežas, jo ir vai nu apzināta naida kurināšana vai slima cilvēka izpausmes.  Tevis izteikto  norādījumu par mani kā nodevēju un to, ka nodevēji pelnījuši nāvi, uztveru kā draudēšanu. Uzskatu to par vēršanos pret mani kā Saeimas deputāti, izsakot draudus par manu pienākumu veikšanu, tāpēc vērsīšos par šo faktu policijā. Lai arī Tu, patriots būdams, esi izvēlējies par savu dzīvi Vaciju, ceru, ka ES nodrošinās iespējas garīgi nelīdzsvarotu personu ierobežosanai tā, lai tās neapdraud citus cilvēkusi
Patiesā nožēla par Tevi,
Ilze Viņķele
=========================================================

Ilze ViņķelePirms sākam “apskatīt” pašu Viņķeles kundzi, vēlētos viņai atgādināt, izejot no viņas pašas rakstītā: vai tad tevis nosauktā “garīgi nelīdzsvarotā persona” nenodibināja HELSINKI- 86, aiz kuras nostājās visa latviešu tauta ? 

Foto: Es, Ilze Viņķele, nekad nebalsošu tā kā balso VL, bet gan tā kā SC.

Tie neskaitāmie simti tūkstoši latvieši vēlējās latvisku Latviju, bez krievu okupantiem un, protams, arī bez tādiem parazītveidīgajiem bandītiem- kangariem, kādi ir Ēlerte un Štokenbergs. http://tautastribunals.eu/?p=3086 Neaizmirsti, nekauņa, ka šo “Godagaldu”, pie kura tu šodien lepni un uzpūtīgi esi piesēdusies, uzklāja, kā tu saki- “garīgi nelīdzsvarotās personas”. Par tavu nodevīgo balsojumu nav dzirdēts neviens pozitīvs vārds, jo tas ir nodevīgs un vieplisks jau savā BŪTĪBĀ, tāds pats kā tu, Ilze Viņķele. Tavu balsojumu asi nosodīja arī jūsu bijušie atbalstītāji- PBLA. Tu un tev līdzīgie esiet piekrāpuši latviešu vēlētājus- latviešu tautu. Tu un tev līdzīgie esiet pacēluši nodevības zobenu pret savu tautu, bet jūs, jūdasi, paši tiksiet sakapāti no šā zobena. Iespējams, ka Tu ar savu sūdzību varēsi ko panākt, jo ES pārvalda krievu šovinisti un žīdu cionisti. Un šiem neliešiem, ja ne tu, tad tavs vīrs ir devis zvērestu kalpot līdz pēdējam sirds pukstam.

Un- kā ir ar vienreizēji pretīgo A. Sluča nodevību no VIENOTĪBAS puses….pēc maskavas kungu pavēles… . Smerdekļi jūs esiet un nekas vairāk !!!

================================================

Ilzes Viņķeles vīrs ?

Kas tas tāds ? Kad vairāk par viņu(Juri Viņķeli) “parokas” pa interneta dzīlēm, tad arī ir saprotama I. Viņķeles antilatviskā darbība. Skat, kas atrodams par šo dižpolitiķi-klaunu-ākstu, vai pareizāk būtu teikts, par Krievijas specdienestu “darboni” :

Nodevējs Juris Viņķelis.<<<Anonīmajā ziņojumā par, iespējams, “sevišķas uzticamības PSRS drošības dienestu” aģentu nodēvētais Juris Viņķelis intervijā BNS izplatīto informāciju saistīja ar iesākto specdienestu reformu. Pēteris Viņķelis lūdz prokuratūru atbildēt, vai “pašreiz pastāv un jebkad ir pastāvējuši pierādījumi”, kas ļautu saukt viņu pie atbildības par spiegošanu, valsts noslēpuma izpaušanu vai citu noziegumu. “Atrast un sodīt likumpārkāpējus ir vienīgais veids, kā pierādīt, ka Latvijas likumi ir

Foto:“Juris Viņķelis ir bijušais VDK aģents ar segvārdu ”jūrnieks”. Interesanti, kāds tad šim nelietim ir maskavas dotais segvārds ?  

Zem tavām kājām reiz zeme degs, Jūdasa Iskariota dēls

vienādi visiem, tai skaitā specdienestu darbiniekiem,” teica Viņķelis. Pēteris Viņķelis lūdz prokuratūru nodot lietu izmeklēšanai Ģenerālprokuratūras īpaši pilnvarotajiem prokuroriem, nevis specdienestiem, jo viņam ir aizdomas, ka skandāla iniciatori ir nemierā ar valdības vēlmi sākt specdienestu reformu. Pagājušajā nedēļā vairāki Saeimas deputāti saņēma anonīmu ziņojumu, kurā norādīts, ka Repšes padomnieks Pēteris Viņķelis, “pēc partnerdienestu ziņām, ir Krievijas specdienestu aģents“, savukārt viņa sieva, “pēc partnerdienestu ziņām, ir SVR (služba vņešņei razvedki – ārējās izlūkošanas dienests) darbiniece”. Par Juri Viņķeli anonīmajā ziņojumā savukārt norādīts, ka viņš, iespējams, “tika pieskaitīts sevišķās uzticamības aģentiem, kuru uzskaites kartītes 70.gadu beigās, pēc PSRS VDK priekšsēdētāja pirmā vietnieka pavēles, tika izņemtas no kartotēkas”. Anonīmajā ziņojumā arī norādīts, ka “Juris Viņķelis ir bijušais VDK aģents ar segvārdu ”jūrnieks”, par kuru informācija ir arī Totalitārisma seku dokumentēšanas centra rīcībā”. “Juri Viņķeli vervējis LPSR VDK Rīgas pilsētas daļas virsnieks Volkovs.” Anonīmā ziņojuma sniegtā informācija liecina, ka “Jura Viņķeļa viens no uzdevumiem bija Pāvila Brūvera (tagad radio “Brīvā Eiropa” vadītājs) izstrāde. Viņķeļa sadarbība ar VDK fiksēta no 1975. līdz 1978.gadam, bet aģenta kartīte – forma Nr.3 – nav atrodama Latvijā atstātajā kartotēkā”. Anonīmajā ziņojumā norādīts: “Arī par Jura brāli Pēteri Viņķeli ir pamatota informācija par viņa saistību ar Krievijas specdienestiem. 1997.gadā Pēteris Viņķelis bija izstrādes objekts LR Aizsardzības ministrijas Militārās pretizlūkošanas dienestam”. Ziņojuma izplatītāji norāda, ka “gan iekšlietu ministrs, gan Ministru prezidents, gan vairāki Nacionālās drošības padomes locekļi ir informēti, ka pastāv informācija par premjera biedra Einara Repšes padomnieka Pētera Viņķeļa saistību ar Krievijas specdienestiem”. “Diemžēl Latvijas dienestiem ir dots uzdevums neko šajā jautājumā nedarīt un tālāk neinteresēties, jo ministrs saka, ka Repše ir informēts un vairs ne par ko nav jāuztraucas.>>>

Ja šis ziņojums neatbilstu taisnībai, tad tas būtu atsaukts un apmelotājs sodīts. Piem. šis teikums izsaka visu lietas būtību, kapēc tāds Viņķelis uzvedas kā bullis trauku veikalā: “Diemžēl Latvijas dienestiem ir dots uzdevums neko šajā jautājumā nedarīt un tālāk neinteresēties !!!”

Kas tad deva pavēli Latvijas DP neinteresēties par šiem brāļiem jūdām? Protams, ka Maskavas krievžīdu čekas diversiju centrs !!! Latvijas DP pret šo vareno iestādi ir maza un melna, jo pati ir pilna ar Maskavas čekas slepkavām. Ne tikai brāļi Viņķeļi ir Maskavas drošības dienestu aģenti, bet arī brāļi Brūveri, Olafs un Pāvils  http://tautastribunals.eu/?p=251  ir no tā paša kantora !!! Un cik jauki, Jura Viņķeļa aģenta kartīte – forma Nr.3 – nav atrodama Latvijā !!!  Maskava par saviem labi rūpējas !!! Nu redzi, Ilze, cik varena vīra sieva Tu esi !  Un kā izskatās ar tavām “bagātībām”,Ilzes kundze, vai tās ir godīgi nopelnītas ???

Šeit redzama “driģeņu” sarijušos āksta(Viņķeļa) ālēšanās Rīgas Domē:  http://tv.delfi.lv/video/2nCXKE51/   Ar savu uzvedību šis kangars ir pataisījis ne tikai sevi par pamuļķi, bet visu latviešu tautu  par apsmieklu krievu un visas pasaules acīs.

Par latviešu tautas nodevēja Jura Viņķeļa citāda veida mahenācijām arī daudz var izlasīt internetā.

========================================================= 

 Juris vidiņšTālāk, kas tad ir Ilzes Viņķeles tēvs ? Juris Vidiņš- komunists, kurš kādreiz man uzdevās par cīnītāju pret krievu okupantiem. Atmodas laikā nodomāju: re kāds drosmīgs komunists, spļauj virsū savai partijai. Bet, kā vēlāk kļuva zināms, tad viņš savu drosmi, tikties ar mani, ir darījis pēc VDK pavēles-ieteikuma. Domāju, arī vēl šodien tā domāju, ka Vidiņš patiešām gribēja brīvu Latviju, un ka varēs no komunistu bandas atrauties, ka tauta viņus padzīs uz neatgriešanos.

Foto: Izrādās tasnība, kas vienreiz nodod, tas vienmēr nodod.

Juri, un es Tev ticēju, ka pie manis nāci savas Sirdsapziņas sūtīts, bet Tu, tāpat kā Konstantīns Pupurs, pie manis “līdi” mūsu tautas slepkavu uzdevumā !!!

Heinis LāmaBet komunisti- KGBisti nedaudz vēlāk atkal sagrāba varu un Vidiņu salauza kā sakaltušu puņķa tapu. Viņš sāka pārmērīgi dzert, kļuva par perversu izvirtuli ar sadistiskām tieksmēm pret paša dzīvesbiedri, iznīcināja visu Helsinku kustību….praktiski palika par apsmieklu tautas acīs.

Foto: Helsinki-86 aktīvists. Heinis Lāma. “Man ir pierādījumi, ka Vidiņš ir čekas provokators”.

Pienāks diena, Heini, kad tauta atriebs taviem slepkavām, borovkoviem, godmaņiem, reinikiem….. nekur šie kangarveidīgie jūdasi neizspruks ! Lai Dievs Tev vienmēr ir klāt tavos Tāszemes laukos !

Iespējams, ka nodarījis vēl ko ļaunāku, jo vienu dienu pirms savas pazušanas helsinkietis Heinis Lāma Rīgā, daudzu cilvēku priekšā, pacēlis roku ar dokumentu sakot: šeit ir pierādījums, ka Juris Vidiņš ir čekas provokators. Bēdīgi!- kopš tā brīža Heinis Lāma ir pazudis bez pēdām… . Nesaku, ka pats Vidiņš viņu…., bet sakarā ar šo Vidiņa atmaskojošo dokumentu Lāma sev parakstīja nāves spriedumu, kuru izpildīja Aivara Borovkova kantoris. Ir vēl daudzas lietas, ko teikt par Vidiņu, bet atļausim viņam pašam tikt ar tām galā.

  =====================================================

Vidiņu ģimeneIlzes Viņķeles māte- Marija Vidiņa. Cilvēks, kurš pēdējā pusgada laikā no cilvēka pārtapis par- no cilvēka tāli stāvošu būtni.

Foto: Vidiņu ģimene. Priekšplānā: daudziem pazīstamā interneta “komentatore” PAMELA. Pa kreisi: meita Ilze Viņķele (Vidiņa) un vīrs Juris Vidiņš.

Internetā Marija Vidiņa (Pamela) pēdējā laikā bez jebkāda iemesla ir uzsākusi graujošu darbību pret Grantiņu un www.tautastribunals.eu

 (laikam jau tomēr ir kādi norādījumi no attiecīgām iestādēm) Tiek rakstītas lietas, kas nav savienojamas ar vesela cilvēka saprātu.  Šeit lasāmas PAMELAS preteklības zem dažādiem segvārdiem:   http://tautastribunals.eu/?p=3647   Kaut ko tādu pat neatļautos pēdējais žūpa vai bomzis ! Vēl daži draudi H-86 dibinātājam no “patriotes” PAMELAS: Ja tu te palaidīsi savu gļotaino muti un rakstīsi manus datus /BEZ MANAS ATĻAUJAS ! ,tad tu kā svētkus atcerēsies nesaprašanos ar žīdiem Vācijā ,kur laikam sevi uzskati par neaizskaramu.Arī trakiem ir vietas,kur jāpavada brīstiņš lai nāktu pie prāta,kā tas bija vasarā ar TEVI !
ATVAINO ,negribēju “veļu”| mazgāt VDK portālā,bet redzu,ka jūc arvien vairāk.

>>>Grantiņam, 15.02.2011 / 07:05

Zinu tavus datus,būšu spiesta lūgt slēgt tavu antisemītisko lapeli.Ja aizskarsi mani vai ģimeni,rīkošos pavisam agresīvi,jo tu esi bīstams sabiedrībai!

Vēl pirms nepilna gada mums bija ļoti labas un draudzīgas attiecības. Mūsu tel. sarunas bija ilgas, un vienmēr Marija man pateicās par zvanu un piebilda: “Tu ienesi gaismu un labu garastāvokli manā pelēkajā dzīvē, jo kā meita, tā vīrs no manis izvairās … .”

Gribas pajautāt Marijai: Marija, es taču nevienu sliktu vārdu uz Tevi neesmu sacījis…, kas ir noticis ar tevi ?”

Gribas pajautāt: “Kur jūs varoņi bijāt 1986. g. un pirms tam ?”

Kā redzams, tad es un man līdzīgie jums izjaucām jauko “idilli” komunistu paspārnē.

Nožēlojamie tautas pabiras… .

Balsošanas rezultāti
par 34, pret 32, atturas 22
Datums: 2011.02.03 09:12:29
Balsošanas motīvs: Grozījumi Darba likumā (206/Lp10), nodošana komisijām
Grupēt: pēc balsojuma rezultāta alfabētiskā kārtībā Vārds Frakcija Balss Vārds Frakcija Balss
 13. Valērijs Kravcovs SC Pret
1. Aija Barča ZZS Par 14. Imants Viesturs Lieģis Vienotība Pret
2. Silva Bendrāte Vienotība Par 15. Igors Meļņikovs SC Pret
3. Andris Bērziņš (Zemgale) ZZS Par 16. Sergejs Mirskis SC Pret
4. Gaidis Bērziņš VL-TB/LNNK Par 17. Vladimirs Nikonovs SC Pret
5. Augusts Brigmanis ZZS Par 18. Ņikita Ņikiforovs SC Pret
6. Andris Buiķis Vienotība Par 19. Igors Pimenovs SC Pret
7. Einārs Cilinskis VL-TB/LNNK Par 20. Ivans Ribakovs SC Pret
8. Ingmārs Čaklais Vienotība Par 21. Dmitrijs Rodionovs SC Pret
9. Jānis Dombrava VL-TB/LNNK Par 22. Uģis Rotbergs Vienotība Pret
10. Ina Druviete Vienotība Par 23. Artūrs Rubiks SC Pret
11. Māris Dzelzskalns ZZS Par 24. Raimonds Rubiks SC Pret
12. Raivis Dzintars VL-TB/LNNK Par 25. Aleksandrs Sakovskis SC Pret
13. Dzintra Hirša Vienotība Par 26. Juris Silovs SC Pret
14. Rasma Kārkliņa Vienotība Par 27. Edvards Smiltēns Vienotība Pret
15. Jānis Klaužs ZZS Par 28. Jānis Tutins SC Pret
16. Janīna Kursīte-Pakule Vienotība Par 29. Jānis Urbanovičs SC Pret
17. Inese Laizāne VL-TB/LNNK Par 30. Ilze Viņķele Vienotība Pret
18. Visvaldis Lācis VL-TB/LNNK Par 31. Mihails Zemļinskis SC Pret
19. Ingmārs Līdaka ZZS Par 32. Igors Zujevs SC Pret
20. Imants Parādnieks VL-TB/LNNK Par 

21. Dzintars Rasnačs VL-TB/LNNK Par 1. Solvita Āboltiņa Vienotība Atturas
22. Dace Reinika ZZS Par 2. Imants Jānis Bekešs PLL Atturas
23. Dana Reizniece ZZS Par 3. Andis Caunītis Vienotība Atturas
24. Guntis Rozītis ZZS Par 4. Ingrīda Circene Vienotība Atturas
25. Inguna Rībena Vienotība Par 5. Lolita Čigāne Vienotība Atturas
26. Kārlis Seržants ZZS Par 6. Gundars Daudze ZZS Atturas
27. Vitauts Staņa ZZS Par 7. Ints Dālderis Vienotība Atturas

28. Jānis Strazdiņš ZZS Par 8. Rihards Eigims ZZS Atturas
29. Staņislavs Šķesters ZZS Par    9. Ojārs Ēriks Kalniņš Vienotība Atturas
30. Ilze Vergina Vienotība Par    10. Māris Kučinskis PLL Atturas
31. Aivars Volfs Vienotība Par    11. Atis Lejiņš Vienotība Atturas
32. Jānis Vucāns ZZS Par    12. Liene Liepiņa Vienotība Atturas
33. Didzis Zemmers ZZS Par    13. Klāvs Olšteins Vienotība Atturas
34. Oskars Zīds ZZS Par    14. Jānis Reirs Vienotība Atturas
 15. Rita Strode PLL Atturas
1. Valērijs Agešins SC Pret    16. Laimis Šāvējs ZZS Atturas
2. Dzintars Ābiķis Vienotība Pret    17. Andris Šķēle PLL Atturas
3. Jānis Ādamsons SC Pret    18. Inese Šlesere PLL Atturas
4. Aleksejs Burunovs SC Pret  
19. Ainārs Šlesers PLL Atturas
 5. Sergejs Dolgopolovs SC Pret    20. Guntis Ulmanis PLL Atturas
6. Sergejs Fjodorovs SC Pret    21. Dzintars Zaķis Vienotība Atturas
7. Guntars Galvanovskis Vienotība Pret    22. Edgars Zalāns PLL Atturas
8. Valentīns Grigorjevs SC Pret   
9. Aleksejs Holostovs SC Pret    1. Iveta Grigule ZZS Nebalsoja
10. Aleksandrs Jakimovs SC Pret    2. Ainars Latkovskis Vienotība Nebalsoja
11. Nikolajs Kabanovs SC Pret    3. Vitālijs Orlovs SC Nebalsoja
12. Andrejs Klementjevs SC Pret    4. Ansis Saliņš Vienotība Nebalsoja

18.02.11.   LRTT

You may also like...

33 komentāru

  1. Eduards saka:

    God. Grantiņa kungs!
    Tagad man paliek skaidrs, kāpēc Jums nācās pamest Latviju!Man arī bija informācija ,ka te vai katrs otrais ir bijis,,stukačs” vai kaut kā saistīts ar ,,iestādēm”
    Es kuģojot nopelnīju ierakstu savā raksturojumā-politiku partiji i praviteļstva ņe poņimajet i ņe odobrjajet-tā ka nebiju ,,derīgs”tādam…
    Par Viņķeļiem,Vidiņiem…Diemžēl redzu ,ka ,,tādu,,darbība ir rezultāts tam,kas ir noticis ar valsti un Tautu..
    Un tikai tā kā ir teicis M Hadsons-vajag veikt Latvijas varas augšgala noziegumu Starptautisku izmeklēšanu un sodīšanu.Un tas drīz notiks.

  2. SociālistsRevolucionārs saka:

    Pilnīgi pareizi, drīz jau krievu valoda būs vienīgā valsts valoda Latvijā, ja turpinās valdīt Vienotība

  3. AG saka:

    Re, kāda ir tava drauga Jura Vidiņa un viņa sievas Marijas (Pamelas) meita! Bet atceries, gudrais linard, ka pats aicināji par viņu un viņas bandu balsot, bet mani par ienaidnieku sauci, kad pret šiem vērsos!

  4. Talmuds saka:

    kas tas par balsojumu?

    reku video ar vinkeli

    http://www.youtube.com/watch?v=XCROAQtqx_k

  5. Miervaldis saka:

    Nu cirks tas ir, cirks!Grantiņam pietiek kaut tik daudz dūšas, kā parādīt lietas, apmēram kādas tās ir!Protams, tāpat, kā dzērājam ģimenes vietā pudele – no turienes ar Viņķele cēlusies!Brīnums, kad šāda sistēma vēļ nav sabrukusi!Bet kā tam čekistam izdodas apvienot vairākus amatus kopā?Tad jāsauc palīgā bomži un prostiūtas, kā jau es apmēram minēju!

  6. Latvietis saka:

    Tautas Atmodai ir jabūt, jo 4.maija kangaru jūdasu režīms nevar valdīt mūžīgi. V ,ZSS,jūdasi nevar valdīt mūžīgi, jo pie varas kāro ari nelieši no SC un PLL. Vietnē gudrās galvas.lv Ilzei Vinķelei tika uzdots jautājums
    JAUTAJUMS Vai Jūs viemēr nīstat latviešus, ka tikai balsojot par Darba likumu ? Vai sarosiešiem īstā vieta nav SC ar ko balsojat kopā ? Pirms: 15 st. 37 min.
    ATBILDE: Es atbalstu loģiku un likumus, kas ir piemērojami. Piedāvātie grozījumi bija deklaratīvi, ne praktiski pielietojami. Soc.komisija lūgusi viedokli un priekšlikumus ekspertiem, arī valsts valodas centram, latv.val.pozicijas nostiprināšanai darba likumā. Vēl atbalstu valodu mācīšanos visos vecumos
    PS Ja kāds to grib pārliecinietis, tad paskatieties vietnē Gudrās galvas , kur ari trimdas pabirām ir līdzīgi jautājumi ar viņu atbildēm

  7. AMARILLA saka:

    SociālistsRevolucionārs saka:
    2011. gada 18. februāris 16.27

    Pilnīgi pareizi, drīz jau krievu valoda būs vienīgā valsts valoda Latvijā, ja turpinās valdīt Vienotība

    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    -jā, nu jau neslēpts smerdelis esi čekas SociālistsRevolucionār, ja tik primitīvi lobē SC salašņas, kuri visi nelieši palsoja PRET, bet tu dauni te murkšķi par Vienotību, no kuras tikai 5 izrādījās nodevēji!??

  8. informācija saka:

    http://www2.la.lv/lat/latvijas_avize/jaunakaja_numura/latvijas.zinas/?doc=94469

    Grib gāzt Pilsoniskās savienības frakcijas vadītāju Viņķeli

    19.02.2011.
    Autors: Ģirts Zvirbulis.

    Otrdien Pilsoniskās savienības (PS) Rīgas domes frakcijas sēdē, iespējams, tiks lemts par frakcijas vadītāja Jura Viņķeļa nomaiņu.

    Vēl vakar PS un “Jaunais laiks” izplatīja paziņojumu par “Vienotības” frakciju bloka izveidi Rīgas domē. Plānots, ka “Vienotības” frakcijas blokā būs divi priekšsēdētāji – abu bloka partiju Rīgas domes deputātu frakciju vadītāji – Edgars Jaunups (“JL”) un Juris Viņķelis (PS). Zem šīs ieceres esot parakstījušies visi iesaistīto partiju deputāti. Tāpat abu partiju pārstāvji uzsver, ka jau ilgstoši tām notiek kopīgas frakciju sēdes.

    Tomēr vienlaikus ar paziņojumu par tuvināšanos tiek saņemti arī signāli par iekšējo sašķeltību PS frakcijā. No drošiem avotiem kļuvis zināms, ka deputāti neesot apmierināti ar līdzšinējā frakcijas priekšsēdētāja J. Viņķeļa darbību un tuvākajā laikā tikšot lūgts viņu atcelt no amata un par frakcijas priekšsēdētāju virzīt pašreizējo Viņķeļa vietnieku Mārtiņu Zandbergu. Galvenie dumpinieki esot deputāti Jānis Mārtiņš Skuja, Dāvis Stalts un Antra Sakne. Paši apvērsuma iecerētāji ir nerunīgi kā partizāni. “Es negribētu šo lietu komentēt. Otrdien būs frakcijas sēde un tad lemsim. Neizslēdzu, ka notiks pārmaiņas,” teica J. M. Skuja. Tāpat viņš arī nevēlējās pastāstīt, kā vērtē Viņķeļa darbību. Tikpat izvairīga savos izteicienos bija A. Sakne. “Katrs mēs esam cilvēks, un katram vadītājam ir savi trūkumi,” teica deputāte, bet arī viņa līdz frakcijas sēdei nevēloties sīkāk runāt par Viņķeļa trūkumiem. Pēc neoficiālas informācijas, PS biedri neesot mierā ar Viņķeļu ģimenes pieaugošo ietekmi partijā. J. Viņķelis frakcijā esot izveidojis savu grupējumu no cilvēkiem, ar kuriem kopā savulaik strādājis RD Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekcijā.

    Pats J. Viņķelis teicās zinām par atsevišķu biedru vēlmi panākt pārmaiņas frakcijas vadībā, tomēr nevēlējās minēt, kas ir šīs neapmierinātības pamatā. Viņš tikai atgādināja, ka bijušas skarbas diskusijas par frakciju bloka veidošanu, bet galu galā izdevies panākt vienprātību. “Mums ir džentlmeņu vienošanās līdz frakcijas sēdei par šo jautājumu nerunāt,” atteica politiķis.

  9. Latvietis saka:

    Es atceros, ka Pamela ļoti aizstāvēja kangarieni cionistu rozenkroicieti ari tad, kad Lapsa rakstīja grāmatu Va(i)ras virtuve. Un Lapsa Pamelu iznesot cauri tai uzdāvināja minēto grāmatu.

  10. Latvietis saka:

    Par H-86 un helsinkiešiem ņirgāties var tikai lielākie valsts un Latvijas nodevēji.To varonība un drosme ir ierakstīta zelta butriem Latvijas vēsturē.

  11. Vova Aļ Kaponič saka:

    AG saka:
    2011. gada 18. februāris 16.50

    Re, kāda ir tava drauga Jura Vidiņa un viņa sievas Marijas (Pamelas) meita! Bet atceries, gudrais linard, ka pats aicināji par viņu un viņas bandu balsot, bet mani par ienaidnieku sauci, kad pret šiem vērsos!

    jess, tu AG ar ir svoj puika, tu gudrs kā Talmudiņš, bet citi naciki te nesaprot, ka tam Grantiņ taču vajadzēja kā šamans vai koldunam uzminēt, ka šitie Vinkeļi būs pēc laika ar cit kažok kopā ar to Pamela, nu tak mēs uzreiz būtu uzminējuš ar AG, kas tie Vinkeļ familij būs v buduščem un viss

  12. ziņa saka:

    Neraudiet,būs Latvijā prezidents Levits un tad sāksies zelta laiki.

  13. Psihiatrs saka:

    iznīcināja visu Helsinku kustību….praktiski palika par apsmieklu tautas acīs. ———————–
    Šito slimajam grantiņam pasē vajag ierakstīt. Tik precīzi pateikt par sevi reti kādam izdodas. Viņš pēdējā laikā dara visu, lai cilvēki kaunētos, ka viņu pazinuši.
    A es domāju, ka nesen slimnīcā viņu būs apārstējuši. bet nu izrādās, ka viņam paaugstināta reakcija pret pilnmēnesi.

  14. AG saka:

    Kāds vidiņš mēsls, es jau sen sapratu, kad viņš sāka aģitēt par stāšanos ES!

  15. Talmuds saka:

    piekrītu ziņai, tad visiem nacikiem mutes būs ciet

  16. Psihiatrs no 6 palātas saka:

    Slimais sarkanais ‘fašiks Talmuds pat sajēgt nespēj, ka “ziņa” ar prezi Levitu piedraudēja Latvijai, kas briesmīgs sagaida ar žīdu valsts vadībā

  17. Talmuds saka:

    Es tevi Psih no 6p. dzīvu izcepšu, es tavu sirdi apēdīšu, es suņjiem tevi izbarošu, ja vēl ko tādu pret izredzēto tautu teiksi un pret mani -izredzēto

  18. annamarija saka:

    Tie, kas “atturas”, patiesībā nobalsoja “pret”, tā ka nav ne par santīmu labāki.

  19. Miervaldis saka:

    soc.revolucinār – un tu domā, kad Latvji tur neko nespēj ietekmēt.Ja nespēj, tad šīs kangarveidīgās cūkas izkaus kā uz rudeni, un nebūs tev tev nekādu aizstāvju!Mēs jau tagad apmēram zinām, kurš ir kurš, nevajag piemest lieku papīru tavam, un tavu korišu sāpīgajam liktens ugunskuram!

  20. Miervaldis saka:

    Soc.revolucionār – skaidrs, kad “vienotība” drīz kritīs no sava troņa, jo tu pats atzinies, kad šī partija balstās uz tādām okupantu gnīdām, kā tu!Kritīs, kritīs ši partija, jo par laimi krievi nav pieraduši neko vadīt (jo ir stulbi), un arī neko atbalstīt!Un tavi kangari, kurus tu tik ļoti atbalsti, tiks vai nu akmeņu nomētāšanā, vai nu tiks izsmērēti pa asvaltu (Latvji tos mīņās kājām).Viņi vēl varbūt noturās pie varas, tapēc, kad tos vada noslēpumaini, neredzami spēki, kurus mēs tikai nojaust varam!Nu tad redzēsim kurus neliešus kārs, vai ne, Soc.revolucionār?! !! ?

  21. Edgars Dambītis H-86 saka:

    Visi kuri balsoja pret,atturējās vai nebalsoja un neataisnotu iemaslu dēļ neatradās zālē ir pasaules cionistu pakalpiņi latviešu tautas nodevēji.Dzīdamies savu labumu meklēšanā tie aizmirsuši ka nav izredzetās tautas pārstāvji,bet viņu noniecinātie gnīdas,paredzēti iznīcībai kā atkritumi.

  22. Talmuds saka:

    Jā, man tas riebj,ka taisnību jāatdzīst, bet tam E.Dambītim taisnība

  23. black_joker saka:

    Kopš kura laika, tad tu Talmud tādus nacikus atbalsti:):):)?

  24. black_joker saka:

    Parodētājam – atkal man piesējies? :):):)….

  25. black_joker saka:

    Parodētājam vēl – un vai tad nevari te kādu citu atrast,kā mani pie spoguļa vilkt?:):):)….

  26. Blēdis saka:

    Es saprotu ka pret kangariem jāvēršas asi
    tomēr par daudz naida – tas izēd no iekšas

    prettrieciens kangariem
    http://prettrieciens.weebly.com/

  27. eriks saka:

    Edgar dambiti, pilnigi piekritu Tev!

  28. Just wish to say your article is as amazing. The clarity in your post is simply cool and i can assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.

  29. Anonīms saka:

    ka tev nav kauna teikt,ka padomju laiki bija padomju okupacijas gadi. tu tad vareji mierigi dabut izglitibu,tavi vecaki stradaja. bet kas tagad? protams,ari tagad tavs virs sanem milzigu pensiju un tev bernus ir ar ko barot un par ko skolot. te tauta ir okupeta tagad ar tadiem ka tu. kauna tev nav. dievs redz visu

  30. arnis vīksna saka:

    God. Grantiņa kungs, beidziet cūkoties, Juris un Ilze Vidiņi ir kārtīgi cilvēki, viņus pazīstu. – Arnis Vīksna

    Admins
    Kārtīgi čekas izdzimteņi.

  1. 2011. gada 20. februāra

    […] Gan jau gan, tos “ČEKAS MAISUS” atvērsim, tad jau arī redzēsim, kurš ir tas garīgi nelīdzsvarotais un kurš no mums ir jāizolē !    http://tautastribunals.eu/?p=4169 […]

  2. 2011. gada 12. marta

    […] VIENOTĪBA bija ciešā “vienotībā” ar SC un PLL. Un kārtējo reizi Ilze Viņķele, http://tautastribunals.eu/?p=4169  kuras vīrs Juris Viņķelis un vīra brālis Pēteris Viņķelis ir Krievijas specdienestu […]

  3. 2011. gada 23. jūlija

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *