V. Freimantāls. Tieslietu min. J. Bordānam,- jūdaisti jāaptur

Tieslietu ministram Jānim Bordānam

Par GENOCIDĀLI izspiesto naudas summu atmaksāšanu daudzbērnu ģimenei !
valdis freimantāls <elvismuseumlv@gmail.com>
 07.06.2019 08:18

Es, Helsinki 86 cilvēktiesību aizstāvības grupas vārdā kategoriski pieprasu atmaksāt manai ģimenei izspiestos nodokļus un soda naudas !

Summa ir ļoti liela un tā ir jāprecizē !
Pieprasu tieslietu ministra Bordāna kunga personisku kontroli par ierēdņu – kaitnieku klasificēšanu un sodīšanu par kaitniecību !
Aptrakušie jūdasisti – valsts ierēdņi ir nekavējoši arestējami un atstādināmi no ieņemamajiem amatiem !
Pieprasu nekavējoties uzsākt kriminālprocesu pret jūdasistu grupējumu, kas apzināti terorizē manu 10 bērnu un 16 mazbērnu ģimeni.
Lūdzu ieviest Latvijas juridiskajā terminoloģijā jaunu, nepieciešamu terminu :   “ierēdnis – kaitnieks” !
Pienācis laiks reabilitēt Helsinki 86 cilvēktiesību aizstāvības sabiedrisko kustību kā tādu un izsludināt Helsinku 86 apkarošanas rīkojumus par juridisko spēku zaudējušiem no to izdošanas brīža.
Radīt visus apstākļus, lai cilvēktiesību sabiedriskā aizstāvības darbība netiktu apkarota un tās darbība bremzēta. (Kā tas notiek pašlaik, 2019. gadā, kad man uzbrūk valsts apmaksātu ierēdņu – kaitnieku banda!)
Tas nepieciešams, lai netiktu DISKRIMINĒTAS, APKAROTAS Latvijas daudzbērnu ģimenes un padziļināta DEMOGRĀFISKĀ KATASTROFA  Latvijā !
Ar cieņu, Valdis Freimantāls, p/k 100743-10132.   Rīgā, Lapu iela 3a -9.   Tel 27070695,  e pasts     elvismuseumlv@gmail.com.




Interesanta tēma pacelta Helsinku 86 vietnē – JŪDASISMS !

Cik daudz tas izsaka !

Kāda precizitāte !

Pati aktuālākā tēma latviešiem un Latvijai 2019. gadā.

Šodienas Latviju ir pārņēmusi JŪDASISMA sērga. (Valsts varas struktūrās ieperinājušies „JŪDASISTI“).

Manuprāt, genocīda ielaistajā stadijā, JŪDASISMS ir Latvijā jāaizliedz ar likumu !

Vēl vairāk – JŪDASISTI ir jāidentificē visi bez izņēmuma !

Šķiet, viņi nav labi cilvēki.

Jūdasistiem jāpiemēro rehabilitācija.

Jūdaistu rehabilitācijas kurss ir vēlams un tam nav jāžēlo līdzekļi.

Latvijas grimšana parādu purvā – ceļš uz „ITNEKUR“ !

Jūdasisti jāaptur !

Kādēļ tagad katrā māja nav kāds dedzīgs Helsinku 86 patriots ?

Komunistu 26 gadu (maskētas) totalitārās valsts pārvaldes uzdevums ir bijis izdzēst no tautas atmiņas brīvas biedrošanās vajadzību – kā tas bija 1992. un 1993.gadā.

Kā pēc Latvijas okupācijas uz 50 gadiem izdzēsa vispār, 100% latviešu biedrību darbību no sabiedriskās dzīves ?

Tagad varturu uzdevums ir izdzēst no tautas apziņas 100% Helsinku 86 jēgu un cilvēktiesību sabiedrisko aizstāvību vispār !

Kādēļ valdība vēl nav izdevusi likumu: “ Helsinku 86 apkarošanas rīkojumus un pavēles izsludināt par spēkā neesošiem no izdošanas brīža“ ? (Tas ir nepieciešams tādā pat mērā kā Latvijas valsts okupācijas fakta atzīšana un deportāciju nosodīšana).

Tādēļ nav reabilitēti visi H 86, daudz cietušie un pazemotie, sākumposma dalībnieki. Mans draugs, Edmunds Cirvelis baidas atgriezties Latvijā, zinot, ka šeit viņu vienkārši likvidēs. Mans draugs Dailis Rijnieks dzīvo klusi un pat neiedomājās aizstāvēt tos principus, par kuriem tika notiesāts. Pat ģeniālais piketētājs un nesalaužamais Edgars Dambītis klusē par 4. maija varturu noziegumiem, mans kolēģis un draugs Ģederts Melngailis pazemots un sakropļots cieš klusu !

Levita uzņemtais kurss ir nerunāt par Helsinki 86 mērķiem, noklusēt par Pilsoņu Kongresa izmešanu no Rīgas Latviešu Biedrības 1993. gada 18. februāra naktī, noklusēt par aizsargu organizācijas izmešanu no RLB tajā pašā naktī !(Un Jāņa Rības zvērīgo noslepkavošanu).

Noklusēt patiesību un murgot par nacionālo, LATVISKĀ vietā. (Neredzēt kliedzošus 13 satversmes pārkāpumus 4. maija valstī).

Neatjaunot aizsargu organizāciju tās uzdevumu pildīšanai – AIZSARGĀŠANAI.

Latvieši, Helsinku 86 apkarošana ir jāpārtrauc NEKAVĒJOTIES !

Helsinku 86 cilvēktiesību aizstāvībai ir jāpieslēdz visi latviešu juristi un patrioti!

Valstij ir Linardam Grantiņam JĀGARANTĒ cieņas pilna atgriešanās Latvijā un jāpiešķir Latvijas goda pilsoņa statuss !(Ar tiesībām kļūt par tautas vēlētu prezidentu!)

Tauta necieš melus !





LRTT:

FOTO: Sātanists !

„Kā pēc Latvijas okupācijas uz 50 gadiem izdzēsa vispār, 100% latviešu biedrību darbību no sabiedriskās dzīves ?”

Šo noziegumu veica tieši jūdaisti- komunisti un visam tam avangardā bija “latviec” Egils Jonasa dēls Levits !!!

Viņš ir cienīgs sava tēva- Jonasa darbu(latviešu likvidāciju) turpinātājs !!!





Komunisti- cionisti ir jūdaisma (sātanisma) ideoloģijas īstenotāji,- kreatūras, kurām ar cilvēku nav nekas kopīgs !


Egils Levis ir ģenētisks-patoloģisks slepkava

“Kādēļ valdība vēl nav izdevusi likumu: “ Helsinku 86 apkarošanas rīkojumus un pavēles izsludināt par spēkā neesošiem no izdošanas brīža“ ?”

Šodien pie teikšanas ir tā pati žīd- komunistu- sātanistu varza, kas bija Padomju laikā un tāpēc arī turpinās fiziska H- 86 dalībnieku iznīcināšana.

Gepostet von Черулёв Александр am Montag, 8. April 2019

Tā redzi, arī slavenais “latviec”, kurš aizliedza Padomju laikā Jāņus- Arvīds Pelše, ir žīds !!!

Žīds žīdu galā !!!

Latviešu tauta, šiem sātaniskajiem izdzimumiem, kuri nav cilvēku rases pārstāvji, ir ienaidnieks NR 1 !


Patiesība ir tā, ka konceptuālo varu (pasaules valdību) neveido cilvēki(atvērt).

To veido radības, kuras cenšas pakļaut cilvēkus, un kopā ar politiķiem un citiem cilvēkveidīgajiem veido opozīciju cilvēcei.

You may also like...

12 komentārs

  1. Aelita saka:

    Varbūt es kļūdos, bet man šķiet, sociālisma sistēmā daudzbērnu ģimenei nedraudētu izlikšana no mājām… Tikai brīvā Latvijā.

  2. Eduards Lunis saka:

    —Bordāns vēl nav man atbildējis ne uz iesniegtajiem dokumentierm, ne uz iespēju tikties, lai izvērtētu pie varas esošo atbilstību satversmei/
    Vara latvijā ir nelikumīgi sagrābta jau otro reizi.. 1940. gadā un 1991!?

  3. ××× saka:

    A kā tad izskaidrot faktus, ka sociālisma sistēma varēja izsūtīt uz Sībīriju pat slimus bērnus? Kā varēja izšķirt bērnus no vecākiem un vēl visus ģimenes locekļus katru pa dažādiem Sībīrijas plašumiem? Ir zināma ģimene, kurus izsūtīja kopā ar bērnu ar īpašām vajadzībām, turklāt tēvu aizsūtīja pavisam uz citu vietu. Tad to slimo bērnu sūtīja atpakaļ. Brālis viņu pavadīja, jo viņš pats par sevi nebija spējīgs rūpēties. Bet brālim “piešuva“ lietu, ka viņš esot bēdzis un aizsūtīja viņu atpakaļ uz Sbīriju par to, ka viņš pavadīja slimo atpakaļ uz Latviju? Kā var izskaidrot sociālisma labumu, ja 80os, 90os gados, kad sistēma it kā juka pa vīlēm, latviešu valodu saukāja par suņu valodu? Un kas šodien ir “brīvā Latvija“? Un kā ir dēvējama sistēma šajā L

  4. okupantu/kolaborantu metodes saka:

    nelielai diskusijai:

    opis no laukiem
    Mani visvairāk satrauca pagājušās Saeimas vēlēšanas,nevis EP vēlēšanas uz vietām Eiropas Pansionātā,kuras es ignorēju un apzināti neaizgāju. Kas tad dīvains notika pēdējās Saeimas vēlēšanās? Pirmkārt tika rupji pārkāpta tā prakse,ka pēdējās dienās pirms vēlēšanām bija noteikts aģitācijas aizliegums,ļaujot cilvēkiem mierīgi apdomāties.Taču šoreiz pēdējās pirmsvēlēšanu dienas vakarā politiskā aģitācija gāja pilnā sparā TV1. kanālā ar acīm redzamu tieksmi izgaismot bijušo knābistu deputātu kandidātus pozitīvā gaisotnē,pēc principa – kal dzelzi,kamēr tā karsta! Vēlēšanu rezultāti bija satriecoši,jo visas sabiedrisko domu izpētes aģentūras pirmo reizi savas pastāvēšanas īsajā vēsturē ļoti smagi izgāzās kā vecas sētas – partijas,kurām prognozēja svārstīties uz 5 % barjeras nepārvarēšanas robežas,aizgāja pa spici.Par to, ka Kaimiņa partija dabūs daudz vietu,neviens nešaubījās,bet,ka tik pat dabūs arī JKPīsti un nedaudz mazāk APisti – tas bija fenomens,kas vedināja uz domām par ļoti vērienīgu ārvalstu specdienestu iejaukšanos vēlēšanu procesā. Aizdomas pastiprināja arī tas apstāklis,ka aptuveni pēc nedēļas sākās vēlēšanu biļetenu smalcināšana,lai visi gali būtu ūdenī. Aizdomīgi bija arī tas,ka sabiedriskās domas izpētes aģentūras nekā nekomentēja savu smago izgāšanos,bet klusēja kā mēles norijuši. Tad,kad Bordānam neizdevās sagrābt Ministru Prezidenta varu un bija jāsamieriinās ar Tieslietu ministra amatu,sekoja Bordāna izmisīgs palīgā sauciens,rakstot vēstules ārvalstu vēstniecībām – glābjiet,man neļauj pildīt jums dotos solījumus! Saprotams,ka Bordāns nerakstīja vēstules ne Kongo Tautas Repullikas,ne Krievijas Federācijas vēstniecībām,bet tikai to valstu vēstniecībām,kuru specdienesti nodrošināja viņa partijas fantastiskos panākumus – noskaidrojiet ,kuru valstu vēstniecībām Bordāns rakstīja vēstules un kļūs skaidrs ,kuru valstu specdienesti iejaucās 13.Saeimas vēlēšanās!

    no https://nra.lv/viedokli/baiba-lulle/283250-ja-vainigs-jasoda-nevis-jauzperk.htm/komentari
    .
    .
    .
    Admins
    Tas ir OPIS no Krievijas pansionāta. Pastāv iespēja, ka Bordānam balsis drīzāk nozaga, nevis pieskaitīja… .Un, kuriem tad sāp tā sūdzēšanās ārzemju vēstniecībai ? Tikai un vienīgi “krievijas kurmjiem”- laupītājiem… .

  5. ... saka:

    Bordāns darbībā:

    https://nra.lv/viedokli/elita-veidemane/283252-kad-sunim-nav-ko-darit.htm

    Maza korekcija tai tekstā:
    Kad sunim nav impa ko laizīt – tas laiza … irsu(tas par
    Bordāna “pūlēm”)
    .
    .
    .
    Admins
    Veidemane ir algota čekas darbiniece un vistiešākā slepkava- hazāržīdiskas izcelsmes latvijiete- izteikta mauka un zagle..

  6. Aelita saka:

    Atbilde xxx
    Staļins nāca ar savu šķiru cīņas teoriju, tas bija drīzāk autoritārs režīms ar Staļina kā “tautu tēva” slavināšanu. Man kāda veca krieviete ar sašutumu
    stāstīja, viņa redzējusi, kā izved vecu slimu sievieti – viņa iecelta mašīnā un kruķi iemesti līdzi.
    Var jau jebkuru sistēmu samaitāt. Nacionālsociālisms – varbūt tas nebūtu slikti, ja Hitlers to nebūtu degradējis. Sagribējās iekarot visu pasauli.
    Bija mums kādreiz tāda nacionāldemokrātiskā partija (Jānis Akuraters u.c.), bet kkā ātri nozuda.

  7. :: saka:

    ZZS , TP, arī NA atbalstītāji no nra.lv varētu brēkt, ja viņu partijas būtu ievedušas tautu saulītē. Toties šīs labējās partijas var lepoties, ka mums ir daudz miljonāru.

  8. Pārmaiņām būt saka:

    Uz ātrām pārmaiņām būtu naivi cerēt, tomēr cilpa savelkas lēni, bet nenovēršami.
    —–
    Izlaupīšanas apjomi tikai atšķirīgi, bet sistēma un metodes tās pašas.
    Krievijas amatpersonas grēksūdze:
    https://youtu.be/UcVozD3ALSY

  9. >>> 2019. gada 10. Juni um 16.39 Uhr saka:

    “…Sagribējās iekarot visu pasauli…”

    Baidos, ka viņa situācijā cits nekas neatlika…
    Koloniālās impērijas apkārt, pēc WW1 Vāciju
    slauca visi, kam tikai nebija slinkums…

    Gan jau tīri labi apzinājās, ka blickrīga
    avantūra nolemta neveiksmei…
    Azarta spēlmaņa utopiska cerība – bet, ja nu tomēr !

    Tā muldēšana par pārcilvēciskumu – tikai lai parādītu,
    ka ir kaut kāds mērķis – lai armija nepajuktu kā vistu
    bars pa krūmiem un pats nepaliktu ar nolaistām
    biksēm klaja lauka vidū.
    Staļins ar saviem vergiem stāstīja, ka īstie kultūras
    nesēji pasaulei esot krievi, tāpēc svēts pienākums
    visus “atbrīvot”…
    Tikai… kautrīgi noklusēja par senajiem grieķiem,
    romiešiem un par tiem pašiem amerikāņiem(kuri,
    savukārt, dzīvoja uz vāciešu taukiem, kuru
    tehnoloģijas ar visiem izgudrotājiem banāli nopirka).

  10. gudri stāsta saka:

    Hitleram visi virsnieki esot bijuši ebreji (izņemot Geringu),Hitlers simtiem tūkstošus ebrejus esot pārvērtis par āriešiem…..Skolā mācīja,ka astoņsimtu gadus latviešus esot izmantojuši vācieši,bet tagad runā ka tie esot bijuši ebreji…..Tagad jau Latvijā ebreju uzvārdi ir bērziņš,ozoliņš u.t.t.
    Krievija esot tūkstoš gadu ebreju okupēta (krievi saka ka 800 gadus)…

  11. Juris saka:

    Kas ir noticis ar vilni busmani?

  12. RB - Aelita saka:

    Taisnība ka “sociālismā” cilvēki bija vairāk aizsargāti, tomēr bija daudz citu smagu problēmu. Sociālisms ir mūsu dzīvā atmiņā, tāpēc rodas vēlme salīdzināt. Patiesībā sociālismam, tāpat kā kapitālismam, feodālismam un pārējiem “ismiem” ir viena kopīga iezīme. Proti, ir kāds, kurš vienmēr mums norāda kā dzīvot.

    Patlaban notiek pāreja uz vienīgo dabisko sabiedrības organizācijas formu, kas ir tautas pašpārvalde. Te galvenais ir cilvēku apvienošanās, bet pārējam ir sekundāra nozīme. Tuvāk par to ir video https://youtu.be/U5t4rMWJbEI?t=747 .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *