Komunistiskajam tautas bendem 75 !

www.tautastribunals.eu-12Šodien runāsim par mūsu tautas vismelnākajām personībām, par nodevējiem, kuri ietērpušies sniegbaltītes drānās, tā turpinot savus melnos darbus pret paša tautu. Vienam no šiem melnajiem nodevējiem piepildījās 75.gadi. Jubilārs, kā jau noprotat, ir J. Peterskomunists un VDK darbonis.

Jānis Peters, Māra Zālīte, Lūsēns, L.Purs, ZiedonisJa jau mēs runājam par šo noziedznieku, tad grēks būtu nepieminēt viņa partijas un „kantora”(VDK) biedreni M. Zālīti. Viņi nebija okupācijas laikā „stukači”, bet gan tie, kas uzklausīja stukačus. Viņi bija VDK darbinieki un tādi ir vēl šodien, jo tas, kurš devis zvērestu Sātanam, tāds paliek visu mūžu.

Šie „kustoņi” nebija pirmskara komunisti, kuri iestājās šajā noziedzīgajā veidojumā ticot „partijas” gaišajiem ideāliem. Nē, šie divi iestājās šajā organizācijā zinot visus noziegumus, ko šīs partijas piederīgie pastrādāja pret latviešu tautu un Latvijas valsti. Viņi zināja par līķu kaudzēm, deportācijām un koncentrācijas nometnēm. Viņi zvērēja šai sātaniskajai partijai uzticību un tālāk turpināt viņas aizsākto cīņu. Tātad, pilnīgi iznīcināt latviešu tautu. To arī šie divi noziedznieki(Peters,Zālīte) veic ar entuziasmu vēl šodien.

Ir nožēlojami un pat noziedzīgi, ka latvieši nespēj saredzēt šajos cilvēkos savas tautas bendes.

Krišjānis Peters, Ušakovs, Šlesers, Reinisks LRTTJa tu, latviet, slavini šos noziedzniekus, tad tu veicini noziegumu, proti, savas tautas iznīcināšanu. Tava muļķība var maksāt ar tavas Dvēseles iznīcināšanu, jo Garīgajā pasaulē galvenais kritērijs ir darbi. Baznīc-kungi tevi maldina, sakot, ka Dievs ir mīlestība.

Dievs ir LIKUMS, nevis mīlestība !

Tu vari lūgties un žēlot(diedelēt) savus grēkus gadiem, no tā nekas nemainīsies. Tev šie grēki ir jālabo- jāizpērk. Ja nepaspēsi šajā dzīvē, tad vaino tikai pats sevi. Aizejot no šīs realitātes tu tiksi ierauts drausmīgā- melnā iznīcības tumsā, kur tevi enerģētiski saplosīs sātaniskas kreatūras.

Dieva Likums tev ir devis visu, lai tu varētu atšķirt labo no ļaunā.

Ļaunais ir regress, kas bez žēlastības tiek iznīcināts, jo Dieva radītajai Pasaulei ir vajadzīga evolūcija.

Sātanista Jāņa Petera jubilejas svinības esot bijušas grandiozas. Cilvēkiem esot acīs bijušas asaras, arī pašam sātanistam, ja varam ticēt presei.

Kāpēc tu, latviet, gāji uz šo jubileju un godināji savas tautas bendi ?

Kāpēc ?

Viņš kārtējo reizi saņēma no tavas dvēseles enerģiju, lai turpinātu bendēt savu tautu(manu un tavu) un visu Dievišķo. Viņš bija tas, kas asiņainās KP uzdevumā aizveda latviešu tautas ilgi gaidīto Atmodu atpakaļ pie slepkavām. Visi viņa partijas biedri šodien ar saviem pēcnācējiem dzīvo kā „nieres pa taukiem”, kamēr tev ir jābrauc pa pasauli citiem cūku fermās sūdus stumt.

Viņš  bija tas, kurš Atmodas laikā mūs sašķēla.

Jānis ķuzulis, Māra Zālīte, Jānis Peters,LRTT, ReiniksTas, kas šodien notiek ar latviešu tautu un Latviju, ir tieši viņa radīts.

Tātad-, par ko tu, latviet, viņu, šo sātanisko gara kropli, godināji ? Ar šīm darbībām tu uzvilki nelabojamu lāstu sev un saviem tuviniekiem.

Ja mēs to darām- slavinām noziedznieku, tad nekad mūsu tauta nesaņems Dieva labvēlību.

Ļaunuma slavināšanai ir neiedomājams maģisks spēks.

Ja nebūtu šīs ļaunais gara kroplis Latviju aizvedis pa „skuju taku”, tad nebūtu iznīcināta mūsu lauksaimniecība, kuģniecība, rūpniecība. Nebūtu tādas PAREX krīzes un iekrišana ārprāta parādos. Nebūtu latvju zemes izpārdošana noziedzīgajai krievžīdu bandai. Nebūtu vairāki simti tokstošu aizbraukuši no savas Dzimtenes.

Būtu atvērti „čekas maisi” un godmaņi, borovkovi, gorbunovi un peteri sēdētu aiz restēm par genocīda veikšanu pret tautu.

Lūk, tāpēc jau arī šis noziedznieks raujas melnās miesās, lai nepievilktu pie zara… .

Atkārtoju, par ko tu, latviet, šo kropli slavināji ?

Laimonis-Purs-StrazdiņšTas, kas patreiz notiek ar latviešu valodu, ir tiešs Petera un Zālītes veidotais scenārijs. Ne jau čekistu prieka meitene VVF atmeta atpakaļ LIKUMU PAR VALODU, bet gan šie divi sātaniskie noziedznieki to izdarīja, jo viņi konsultēja ar prātu apdalīto VVF.

FOTO: Laimonis Purs. Kāpēc gan šīm nožēlojamām “blaktīm” neiziet tele-diskusijā ar šo CILVĒKU. Tad redzētu, kāda veida asaras slaucītu komunists Jānis.

Vai tev, latviet, galīgi prāts ir noslīdējis zem jostas vietas, ka neredzi Petera zemisko klanīšanos Ušakova priekšā, un, ka viņa degradētais pēcnācējs balotēsies vēlēšanās no SC.

Vai tu nesaproti, kādā veidā viss šis jubilejas šovs bija „uzbūvēts” ?

Tā bija ļauno spēku akcija, sasienot kopā priekšnesumus ar jubileju, tā iezombējot skatītāja smadzenes uz „pozitīvo” Peteru. Šis mīts tika taisīts speciāli priekš jaunās paaudzes, lai radītu par šo nožēlojamo kolaboracionistu pozitīvu mītu.

Viss šis komunistu- KGBistu šovs bija nožēlojams.

Īstenie latviešu inteliģences lielgari tiek noklusēti, kā jau tas sātanisma laikmetā pieņemts.

Kāpēc, piemēram, nevarētu TV vai kādā „HALLĒ” rīkot tikšanos: Jānis Peters & Laimonis Purs.

L.Purs DEGOŠO PILSKALNU, AIZEJOT ATSKATIES u.c. darbu autors.

Tad mēs redzētu, cik „varens” ir šis nožēlojamais čekas pabira- latviešu tautas bende- Jaņis Peters.

Laimonis Purs par visu savu grandiozo ieguldījumu nav saņēmis mūža pensiju, toties kāds krievu okupants- komunists, pēc Petera un Zālītes rekomendācijas, ir tādu saņēmis.

Gan jau pienāks atmaksas stunda šiem sātaniskajiem izdzimumiem !

Ar vienu nāves sodu ir par maz šiem gara kropļiem- latviešu tautas slepkavām.

Pienāks arī brīdis, kad visu šo sarkano izdzimteņu sprāgušās atliekas(jo pīšļi ir tikai cilvēkiem) tiks no latvju zemes izraktas un aiztransportētas pie „ēzeļaušu” dalītāja puķina vlaģimira vlaģimiroviča.

Ir jau vēl daudz ko par viņiem sacīt, bet, lai paliek kādai citai reizei… .

Pielikumā skatiet izvilkumus no interneta par šiem ”varoņiem”.

lasi šeit:Komuniste un VDK darbiniece nerimstas

========================================================

PIELIKUMS

Desmitiem tūkstoši latu gadā. Krišjānis Peters turpina “peldēt kā niere taukos”

http://www.vipi.lv/vip/latvija/idn55410/desmitiem-tukstosi-latu-gada-krisjanis-peters-turpina-peldet-ka-niere-taukos/

Uz Rīgas domes pirmo sēdi bija sanākuši arī dažādi politiskie relikti, kurus citkārt neredzēt – sak, varbūt izdodas «piezīsties» kādam pie varas tikušajam?!

Pie šīs sugas gan nevarētu pieskaitīt dzejnieka Jāņa Petera dēlu Krišjāni, kurš nesaprotamu iemeslu dēļ vienmēr ticis nesamērīgi augstos amatos. Jāatminas, ka «buldozera» Aināra Šlesera ziedu laikos viņa partijas biedrs Peters paguva pasēdēt gan satiksmes ministra krēslā, gan labi atalgotajā lidostas «Rīga» valdes priekšsēdētāja beņķī.

Pēc izsviešanas no turienes par Krišjāni Peteru kādu laiku nebija nekas dzirdēts, tāpēc visai dīvaina šķita viņa parādīšanās domes sēdē. Izrādās, nekā dīvaina – Peters jau sen klusi un rātni iekārtojies par domes Satiksmes departamenta direktora padomnieku.

Ikgadējā valsts amatpersonas deklarācijā viņš uzrādījis, ka par šo darbu pērn saņēmis 15 364 latus, tātad ap 1280 latiem «uz papīra»! Papildus tam dzejnieka dēls «barojies» arī pašvaldības uzņēmumā «Rīgas ūdens» – mistisks «uzņēmuma līgums» viņam devis 10 500 latu gadā, bet mārketinga direktora krēsls pagaidām vēl īsti nefunkcionējošajā dzeramā ūdens ražotnes apakšstruktūrā «Aqua Riga» – 4049 latus.

Krišjānis Peters pirmām kārtām piesaistīja skatus jau ar savu inovatīvo frizūru, kuras dēļ daudziem nācās apvaicāties, vai tas tiešām ir bijušais satiksmes ministrs. Laiku viņš kavēja kopā ar vēl vienu «bijušo» – LTV Ziņu dienesta kādreizējo šefu Mareku Gailīti, kurš nu jau pasen ir Andra Amerika komandā – Gailītis ir mēra vietnieka

Šeridans 01.07.2013 00:23

Kāda ir viņa kompetence ieņemtajos amatos? Vai ir atbilstība? Kā var vienlaikus sēdēt vairākos augstos krēslos!?.. un kā ir – vai nav disonanse ar uzvārdu ,,Peters” un paša rīcību? Mani , pat lasot šo rakstu, nepameta neērtības sajūta..

===============================================

http://forums.delfi.lv/read.php?f=98&t=20380&a=2

………….sākums atverot NORĀDI

Māra Zālite, Jānis Ķuzulis, Reiniks,LRTT.Mēs visi esam tikai cilvēki, katrs sava laika bērni, un arī V.Lācis bija sava laika un savas sabiedrības produkts. Māra Zālīte apgalvo, ka viņam esot bijusi izvēle. Jā, kāda tai laikā bija? Sadarboties vai tā vietā izpelnīties nāvi vai Sibīriju? Tad man ir jautājums pašai Mārai Zālītei: “Kāpēc Jūs pati sadarbojāties ar padomju varu? Jums taču arī bija izvēle?” Varējāt būt disidente un kā tāda tikt izraidīta no valsts, ieslodzīta psihiatriskajā iestādē vai saņemt aizliegumu publicēties un strādāt par apkopēju visu mūžu, bet Jūs tomēr izvēlējāties godu un slavu, iepirkšanos partijas komisijas veikalos, vakariņas “Jūras Pērlē,” ceļojumus un greznu dzīvi uz valsts un partijas rēķina.

Ar ko tad ‘M. Zālīte reāli atšķiras no V. Lāča? Jā, V.Lāča paraksts atnesa nāvi un izostīja dzīvi daudziem cilvēkiem, M. Zālītes, cik zināms, nevienam. Tomēr, ja V. Lācis būtu atteicies, viņš būtu visticamāk samaksājis ar savu dzīvību. M. Zālīte tādā mērā neriskēja. Viņa varēja vienkārši nestāties KP, nesadarboties, samierināties ar vietu ārpus priviliģētās padomju inteliģences loka, tad M. Zālītei būtu visas tiesības rādīt uz V. Lāci ar pirkstu un teikt: “Fui!”

Pirms divtūkstoš gadiem kāds cilvēks teica: “Pirmo akmeni lai met tas, kurš ir bez grēka.” Vai M.Zālīte un tie pārējie bijušie KP biedri, kuri baudījuši visas privilēģijas, ko viņiem piešķīra tā laika vara, ir tie, kuri drīkstētu mest akmeni uz V. Lāci?

Autors: Jātniece
Datums: 28.12.09. 17:20

Gan Petera dēls, gan Zālītes dēls strādā labu labos amatos lidostā. Ne jau pateicoteis savām spējām, bet vecāku – bojušo komunistu atbalstam. Mēs visi maināmies , arī bijušie komunisti. Tāda ir dzīve un gan jau nākamās paaudzes tiesās Zālīti.

Autors: Lāča rēgs
Datums: 09.01.10. 00:15

Zālīte ir tas pats Lācis tikai mūsdienās-varas elitei pietuvinātā,viņas ģimene (dēls) reāli veido Latvijas politiku…dīvaini,bet arī LPSR Māriņai bija viss tas pats,kas tagad!

Jānis Ķuzulis( Māras Zālītes dēls) -Starptautiskās lidostas Rīga valdes loceklis.

LRTT piebilde: Un kāpēc, lai dēliņš neatrastos tādā ienesīgā vietā, jo tēvs taču VDK kapteinis, protams, ka arī komunists, tāpat kā māte.

Vai tev lasītāj nerodas riebums uz šo komunisti, kad viņa pati būdama komuniste un KGB darbiniece, kritizēja Vili Lāci ?  Lācim piespieda parakstīt visus šos papīrus ar revolveri pie deniņiem. Mēs arī zinām, ka Kirhenšteins nemaz nebija tāds nodevējs, kā par viņu raksta.

Ja jau viņi bija tie vainīgie, tad kāpēc tika izvesti arī Igaunijas un Lietuvas pilsoņi, kur pēc Zālītes domu gājiena nebija tādi “lāči” ?

Var jau šos nabaga cilvēkus kritizēt, kuri bija ierauti drausmīgajā krievžīdu Elles mašinērijā, bet ja kritizē šī komunistiskā atšķauka, tad tas ir nozieguma kalngals.

01.06.14.   L. Grantiņš

You may also like...

12 komentārs

  1. Andris7 saka:

    VISU LABU DIENU !
    Kam domata Latvija?Paverojot M.Zalites veikumu,nav gruti nonakt pie atzinas
    ,ka viss daritais ir kada speka pasutijums.Par samaksu protams.Tur
    patiesiba PACEL ACIS,lai ieraudzitu nodevejus.
    http://www.svetkulaiks.lv/lv/pasakumi/view/34/803
    Indrika Hronika,Kaupens Mans Milais,Lacplesis,Muzikls par Herbertu Cukuru.
    Livonijas Indrika Hronika.Heinrici Cronicon Livoniae.
    http://img.zvab.com/member/10781b/41069423.jpg
    Katram ordenim bija hroniku rakstitajs,lai iemuzinatu savus “iekarojumus”.
    =======================
    Iekarojumus ar uguni un zobenu.Biskapam Albertam tads bija un tas bija
    Heinrici.Muks Heinrici.Ko isteniba vins dokumenteja mes nezinam.Varbut
    spidzinasanas,ar nokaitetu dzelzi,lai noliegtu savu tautu.
    http://scbankruptcyattorney.com/blog/wp-content/uploads/2011/03/spanish-inquisition1.jpg
    Musdienas,to dara savadak.Tikai paliek dokumentesana.
    https://www.youtube.com/watch?v=bcGEG_ENGdA
    ===========================
    Biskapa Alberta ienaksana Baltija.Inkvizicijas ierasanas.
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9e/Danmarks_flag_1219_Lorentzen.jpg
    Un mes celam piemineklus saviem bendem.
    https://www.riga.lv/NR/rdonlyres/B0C00B7A-B4BF-491D-890A-CDE69C48CF29/388/BiskapaAlbertapiemineklis.JPG
    Un liekam judus vadosajos amatos
    http://www.mfa.gov.lv/data/Israel/Lipkes_atklasana11.JPG
    =============================
    Un saceram pamfletus un odas M.Zalites ” veidotajam ” personalijam.
    Taja laika gramatas neko nepierakstija.Gutenberga gramatu sietuve un
    piemerotas lapas izmeru gramatai ,saka izmantot tikai XVI gst.Lidz
    tam visu pierakstija ,uz rulliem.Uz kadiem sarakstita judu TORA.
    http://guardianlv.com/wp-content/uploads/2013/04/HebrewScroll.jpg
    Kapec mums ir judu rullis Saeima?Saeimas kartibas rullis.Vai tomer
    judu kartibas rullis.

  2. Eduards Lunis saka:

    —Tāir DRAUSMĪGA PATIESĪBA!
    TĀPĒC JAU TA’ARĪ IR -VISS ATBILST JŪSU RAKSTĪTAJAM! DIEMŽĒL -VISĀS, KAUT CIK NOZĪMĪGAJĀS VADOŠAJĀS VIETĀS TADI IR SABĀSTI,VAI SALI’DUŠI PAŠI!
    UN TĀPĒC VIŅI IR ARĪ NESODĪTI-PAGAIDĀM! BET SODS PAR TĀDIEM ,,DARBIEM” NOTEIKTI BŪS ARI’UZ ZEMES…

  3. A.Gedroics saka:

    Un Purs ir ne mazāk liels mēsls par Peteru, izlasīju abas viņa atmiņu grāmatas, un tāds priekšstats par viņu man radās!
    .
    .
    Admins
    Krievžīdiem, Gedroic, tādiem kā tu, visi latvieši ir mēsli.
    Iepriekšējo komentāru arī apstiprināšu, bet tikai nākošā raksta titullapā.

  4. Andris7 saka:

    Atbilde Eduardam !
    Viniem patik dzives koks.Vai vini zina ta noslepumu?Vai vini raksta par
    to?Vai tautai dod tas vertibas,kuras laikam ejot nozagtas?NE.
    http://jaunagaita.net/jg153/JG153_lpp10a.jpg
    Vinu programma sastav,no varbutibas iespeju pasniegsanas,bez nekadas
    patiesibas pamata.Kur viens berna jautajums,var sagraut muza “darbu”.
    http://www.mythencyclopedia.com/images/mlw_0001_0004_0_img0194.jpg
    ========================
    Uzkapdami abstraktu domu kalngala un liekot visiem tam noticet,pasi
    nonak tada vieta,no kurienes ,nav iespejams atgriezties.Tapec jadoma,
    ka radit parmainu iluziju.Ja ticeja lidz sim,tad tices ari pec tam.
    http://jaunagaita.net/jg169/JG169_lpp41.jpg
    Te var smelties ,no Blanka tukso solijumu enciklopedijas.
    http://www.acadlib.lu.lv/site/vid/AitmatovsCingizs-LABR-Karogs-30-25.jpg
    Atrast kaut ko taustamu savejo vidu.
    http://www.kasjauns.lv/lv/bildes/Latvija/03.01.2011./peters_galv.jpg
    Un veidot barikades-iluzijai,nepabeigtai scenai,no 1905 gada un
    pie viena ietilpinat Sveices scenarija.
    ========================
    http://www.st-petersburg-essentialguide.com/images/the-1905-russian-revolution.jpg
    Tas bija,ka islaicigs iegribu murgs.Pabeigtas vakarinas latviesu stila.

  5. Andris7 saka:

    =================
    .
    .
    ADMINS
    Neapgrūtini, Andri, mani un lasītājus, liekot neskaitāmus komentārus.
    Apkopo vienā, lai man nav viņi jāstiķē kopā… .

  6. Repatriants saka:

    Taa cilveki izteikushies par to “tautas” dzejdari peteru

    Naivis Kvadrātā Pirms dažām sekundēm
    0 0
    Ko nu kolaboranti un to radi un algotņi rejiet – tauta pareizi sauc nodevējus par nodevējiem! Un nevajag aizmirst,ka tas pats cilvēciņš, kas spēj uz skatuves ko labu paveikt, nenozīmē, ka noejot no skatuves nedara lielas cūcības! Nemeklēsim pagātnē nepierādāmas vai grūti pierādāmas lietas, bet gan atcerēsiies visiem zināmas lietas, ka ne pauls, ne peters NEKAD nav bilduši NE VĀRDA par LV okupāciju, NEKAD neko pret okupantiem un to milzu skaitu, neko pret 4 maija režīmu, NEKAD ne vārda NEVIENS no tiem NAV bildis par latvisku Latviju! Un tas tikai ātrumā piemērs, kas tos raksturo spilgti un ir visiem zināms FAKTS!

    No Dāmu pulciņa 28.06.2014 00:46

    Vai esiet tik naivi,ka nesaprotiet, ka ja visa “elite” bija un ir mankurti,kas savu talantu pārdeva okupantiem, tad tā nekādi nav nejaušiba,bet gan rūpīgi atlasīti- ar talantu apdāvināti nodevēji,kas ar to varēs iepatikties tautai un tā sekmīgāk vienlaikus kalpot latvju tautas ienaidniekiem!

    Analize

    30.06.2014 13:51

    lasu un briinos, cik stulbi un cik bailigi te tik dazi saskata aiz koncerta spozuma un labas dzejas un labas muzikas patieso ainu, kuru sis koncerta pozitivais bridis nelauj aizmirst!
    Jo abu izcilo makslinieku darbi nespej noslept vinu cilvecisko savas tautas nodevibu, mantkaribu un izdabasanu visam varam un pat petera gadijuma kalposanu kgb
    Un te tie maksas vinu slavinataji, kas te truli stance “oh un ah”- cik skaisti, to nespej noslept

    Draugi un radi

    30.06.2014 14:02

    Viss it kā pareizi, patiesi skaistas melodijas, pacilājoši, tautiski un sirdi aizķeroši vārdi, bet…
    Bet neatstāja skumja, sāpīga sajūta par domu – nu kāpēc tieši šie talantīgākie, tautā mīlētākie mākslinieki ir vienlaikus VISSKURLĀKIE pret savu tautas sāpi! Kā VISSGĻĒVĀKIE kolaboranti,kas visos iespējamajos varantos ir nodevuši Tēvzemi, izdabājuši kremļa varai, naudas varai toreiz un tagad. Ka tiešie šie populārie un tāpēc varai vismazāk aizskaramie nekad nav uzdrošinājušies paust publisku protestu vai kaut sašutumu par notiekošo valstī, pret savas tautas iznīcināšanu, ne par turpinošos rusifikāciju utt. Ne vārda savas latviešu tautas aizstāvībai, bet kuras tie NEBŪTU NEKAS un neviens tos šodien nezinātu!

    Mēs to pašu jutām, paldies E.Purnim

    •Fakts

    03.07.2014 11:49

    talantīgs dzejnieks gan, bet arī pretīgs kolaborants un nodevējs

    http://www.delfi.lv/kultura/news/music/foto-grandiozais-jana-petera-75jubilejas-koncerts.d?id=44665320#ixzz36OVp9224

  7. Andris7 saka:

    Atbilde Repatriantam !
    Uz galda noliek melnu olu.Pirmajiem 9 skolniekiem liek teikt,ka ta ir
    balta.Arpuse 10 parbaudamie.Nosedina tos 9 bridinatos un ieaicina pirmo
    parbaudamo,ka desmito.Ka vins atbildes,ja 9 pirms vina,to nosaukusi par
    baltu olu?Vins ari teiks,ka ta ir balta.Diemzel mums jadzivo ar tadiem
    desmitajiem,kuri salikti vadosajos amatos tapec,ka vini saka,ka ta ir
    balta,neraugoties uz to,cik talantigi vini butu un vai kads vinus zinatu,
    ja teiktu,ka ta ir melna.Talantu izvirzitaji diemzel ari ir teikusi,ka ta
    ir balta,vinu izvirzitajiem u.t.t.Tadi nak un aiziet.
    Bet ir tadi,kuri ir teikusi,ka ta ir melna,jo vina patiesam ir melna,ja
    ari pirms viniem 100-ti un 1000-si butu teikusi,ka ta ir balta.Tadiem
    cilvekiem pieder muziba un paliekosa atmina lidzcilvekos.
    http://i1.ytimg.com/vi/-wV80GM_jHE/maxresdefault.jpg
    http://g2.delphi.lv/images/pix/520×360/c850ab06/file39335687_e96cc9a2.jpg
    http://www.kasjauns.lv/objs/news/lv/images/w_image_1382452805764_56962.jpg
    =======================
    http://i1.ytimg.com/vi/VjsT_L8YgMY/maxresdefault.jpg
    Un neskaitams daudzums citu.
    .
    .
    Admins
    Tas dzīves atspoguļojums ir ļoti patiess, bet kā ir, Andri, ar tevi pašu ?
    Vai neesi no tiem, kurš seko deviņniekiem ?
    Visa vēsture māca un pierāda, ka krievi ir impēriski zvēri, slepkavas un laupītāji, bet tu viņus gandrīz vai mīli(savus rusus).

  8. Andris7 saka:

    Atbilde Replikai !
    Latviesi ielenc judu pilsetu un gatavojas uzbrukumam.Pilseta visiem ir
    vienadi vardi un uzvardi.Janis Ozolins.50% ir judi un 50% vietejie
    latviesi.Pilseta ir jaiznicina,jo tur judi uztaisijusi izvirtibas
    perekli.Vietejos latviesus,no pilsetas ara nelaiz.Ka but ?
    Tapec ir jazin kaut kas tads,kas spej atpazit tautiesus.Ta ir genetiskas
    atminas asinsbalss un sagrozita vesture.
    Ja vecajas kartes Ortelius un Merkators parada,ka nebija valstu.Bija
    augsti attistita civilizacija.Musu saules un galaktiskas zimes bija
    visas senajas celtnes,no Portugales,lidz Japanai.Bija viena valoda un
    viena telu zimju rakstiba.Un brinumaina karta,no visa ta palikusi tikai
    latviesi,ar Vatikana uzspiesto latinismu 16 gst.Un viss.Laiks meklet
    lidzibas etnika,vesture un genetika.
    .
    .
    Admins
    Nemeklē, Andri, cilvēka līdzības pie zvēriem.
    Nebūsi cienīts ne pie vieniem, ne otriem… .
    Nu, kaut vai pie tādiem:
    A.Gedroics
    213.100.50.145
    Iesniegts 03.07.2014 at 17.47

    …un pastāsti, kā tevi cietumā pisa dirsā, Grantiņ, citādi tu tikai Pupuram un Hiršonam vien izlielījies! :))

  9. Andris7 saka:

    Atbilde Replikai Nr 2 !
    Ja zveri cilveka veidola,ar reptilisku butibu atnak pie cilvekiem un grib
    iekarot vinu zemi,valdit par viniem,tad kads ir vinu pirmuzdevums.Panakt
    maksimalu lidzibu.Sadalit cilvekus mazas teritorijas.Katrai teritorijai
    radit atskirigu valodu,atskirigu kulturu,atskirigu vesturi.Sanaidot
    teritorijas sava starpa,lai karo un iznicina viens otru.Tad beigas atnakt,
    pielikt visam punktu,parnemt varu,sagrozit vesturi sev par labu.Nemaz
    nerunajot par jauktam dzimumattiecibam,dzimusajiem jaukteniem un vienado
    vardu piesavinasanu.No Slavu Imperijas,kura ietver platibu,no Baltijas juras,lidz Uralu kalniem,no 12 miljoniem,Peteris I atstaja 3.To 3 miljonu
    skaita esam ari mes.Lidzibas bija,ir un bus.

  10. Repatriants saka:

    Esmu paarsteigts par taadu “nacionaalistu”, kaa tas gedroic, jo iisti patrioti juut atbildiibu par savu vaardu sekaam arii uz kopeejo nacionaalo kustiibu un viena dranka rupjiibas diskreditee visus nacionaalus. Tie gedroica komentari ir tik jeeli un pretiigi, ka pat ja shis treknais lops arii ko sakariigu izspiez, tad tas vina riebekliibu juuraa pazuud
    Tieshaam, dazu netiikamais areejais izskats reizem spilgti liecina par pasha atbaidosho buutiibu
    .
    .
    Admins
    Tas arī ir viņa uzdevums- diskreditēt nacionālo ideju un nacionāli domājošos… .

  11. Miervaldis saka:

    Paldies Grantiņam par čekas priekameitas izgaismošanu.Grāvī viņai vieta.

  12. Janka-riteņbraucējs saka:

    Tauki nierēm laimi nenes:
    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/170897/39-gadu-vecuma-peksni-miris-krisjanis-peters
    Žēl tikai, ka paspēja sačakarēt Rīgas centru ar saviem nepārdomātajime veloceliņiem. Laikam pats ar riteni nekad pa Rīgu nebija braucis. Un nu jau vairs arī nebrauks.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *