Lasītājs par Izraēlas “prēmijas” laureātu Pļavnieku

Lasītāja komentārs rakstam:

Angļi savu Richard izrunā kā Ričard. Poļiem ar ir vārds Ričards. Viss noslēpums angliskajā rakstībā. Gan jau ka tas vecais Pļavnieks savu latvisko uzvārdu iegādājās starpkaru laikā ieprecoties latviešos. Rezultātā tagad pa pasauli bizo lumpeņu mankurts, kurš nāvīgi ienīst latviešus. Vai mazums redzēts līkroču, kuriem pie visa vainīgi latvieši !?

LRTT komentārs

Vairāk jau izskatās pēc 100%tīga izdomājuma. Izraēlas “projekts” jau tuvākajos divos gados tiek aizvērts. Rokfellers un Rotšilds to vairs nefinansēs. Viņiem vajadzīga nauda un šis atkal ir kārtējais mēģinājums uzsākt jaunas “slaukšanas” akcijas ne tikai no latviešiem, bet visur, kur vien tas ir iespējams. Poļi viņu, tieši Netanjahu, paraidīja uz klozeti, kad tas pieprasīja no poļiem 40 miljardus par poļu “drausmīgajiem” noziegumā pret jebrejiem. Šodien, neskatoties uz to, ka pret Netanjahu ierosinātas gan vietējās, gan starptautiskas KRIMINĀLLIETAS, atkal kļuvis par Izraēlas FĪRERU. Var sacīt, ka kopēts tiek Latvijas variants(vai otrādi, Latvija kopē jahvistus)- jo lielāks noziedznieks, jo augstāks postenis valsts pārvaldes struktūrās. Šizofrēnijas manifestācija: Divi “lielceļa laupītāji”, kuri apzogot latviešu tautu un Latvijas valsti, ir kļuvuši par prezidentiem- viens ministru prezidents, bet otrs, kurš izgājis apmācības kursus pie PSRS aģenta, čekas darbinieka Lēbera,- VALSTS PREZIDENTS !

Lūk, tā tiek pārskaitīta nauda Izraēlai:

Latvijas “slaukšana” notiek dažādās “formās”: caur dažādiem iepirkumiem, liel- objektu būvniecību, narko tranzītu, bērnu tirdzniecību un tagad viens MEGA projekts- KORONA VĪRUS, kā rezultātā, divi Briselē izskoloti cionistu izdzimumi, aizņēmās no starptautiskiem izdzimumiem 4. miljardus, kurus tauta nav jutusi pat “viena eiro apmēros” !

Un, ne tikai šie divi Briseles parazīti ir “tauta slaucēji”, bet tādu ir lielākā daļa Saeimas parazīti… un “oligarhi”, kuri visi saistīti ar PSRS varas – represīvajām struktūrām ! Pretīgi glumā izskata Pauļuts taču arī, pat ar putām uz lūpām, vēlas kārtējo reizi ko izspiest… priekš jebreju kopienas .Godmanis, Šlesers, Plaudis, Savickis, Kalvītis, Indriksons, Šķēle… un visi “Saskaņas” atkritumi, ar Urbanoviču priekšgalā, strādā MOOSAD paspārnē ! Neaizmirsīsim, ka pie šī slepkavas(Urbanviča) pat ASV vēstniece Latvijā, ierādās personīgā vizītē(Pēc LRTT sūdzības ASV, nekavējoties šī noziedzniece no Latvijas tika atsaukta).

Viņi jau arī ir tie saucamie SOROSISTI(sorosisti ir tie paši komunisti) !

Tā kā Latvijas izlaupīšana COVID 19 “vīrusa” aizsegā notiek turbo pastiprinātā veidā ! Var pat sacīt, ka izlaupīšanas operācijas koda vārds ir: KORONA !

Vai 4. maija kliķes presē būs atskaite par 4 000 000 000 izlietojumu ? Jau tagad var sacīt, ka redzēsim “vidējo pirkstu” Lazdiņa vai Levita izpildījumā !!!

https://irliepaja.lv/viedokli/janis-lagzdins-egils-levits-butu-pats-piemerotakais/

26.05.20 L. Grantiņš

You may also like...

3 komentāru

  1. Tedis saka:

    Miljoni iegūti likumīgi, bet prettiesiski un noziedzīgi.

  2. ir svarīgi! saka:

    informēt, informēt un vēlreiz informēt, kas notiek aiz koronširmja! Vai mūsu skolotājus, skolēnus, vecākus kāds latviski informē par slaktiņu, kas tiek īstenots mūsu pašu un mūsu bērnu rokām no aizširmja? Un tas iespējams tikai tāpēc, ka cilvēkiem nav informācijas par notiekošo aiz aizslietņa. Vai tiešām, vīri, šeit nav iespējams uzaicināt nevienu akadēmiķi, nevienu izglītotu, saprātīgu mediķi vai politiķi, kas cilvēkus informē, nevis dezinformē?

    https://www.youtube.com/watch?v=attKu2dlB1w&feature=emb_rel_end

  3. info saka:

    Ir vairāki signāli, ka kāda daļa no iepriekš piegādātajām medicīniskajām aizsargmaskām, iespējams, neatbilst solītajai kvalitātei, tāpēc tiek lūgts saglabāt preču iepakojumus un atgriezt tās Nacionālajam veselības dienestam, lai varētu celt pretenzijas pret piegādātāju, otrdien preses konferencē paziņoja veselības ministre Ilze Viņķele (AP).

    Pēc gada cilvēkiem mati sliesies augšā, uzzinot, kā Kariņa valdības laikā izzagti miļjardi. Bet Normunds Kalnmeiers, Jēkabs Straume, Ēriks Kalnmeiers tā vietā, lai apturētu valsts izzagšanu pandēmija laikā, kasa sev pautus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *