Vēlreiz par Latvijas žīdiskās DP provokāciju

Šo saraksti nevar un nedrīkst noklusēt, jo tas ir terora akts pret latviešu tautu. Šī nav tikai I. Mednes “personīgā darīšana”, jo tiek nomelnots Latvijas  aktīvās Atmodas aizsācējs, kura darba augļus plūc šie hazāržīdu izdzimteņi, kuri pārņēmuši varu pār latviešu tautu un veic pret to genocīdu ! Klusēšana nozīmētu, ka mēs esam iebaidīti. Un pēc tam viņi noteikti ietu tālāk, paklusām noslepkavotu, lai vēlāk atkal neradītu viņiem kādas problēmas. Lūk, šeit arī ir žīdsātanistu roku darbs:

Latvijas cionistiskās DP rokudarbs

Tur jau, Inese, ir tā problēma, ka Ivars Baltgailis slavēja Jāni Rību, kuru čekisti Z. Čevera vadībā noslepkavoja. Tas bija žīd-nacistu(cionistu) terora akts pret latviešu tautu. LRTT kādā pielikumā arī reiz nopublicēja Baltgalvja sacīto, protams, bez viņa vārda pieminēšanas. Šis I. Baltgalvis no sava laba prāta pret Tevi neuzstājas.

Viņš tiek terorizēts !

Ļoti labi, ka Anglijas drošībniekus par visu informēji. Tas viss tiek fiksēts, jo viņiem jādod atskaites augstākajai priekšniecībai. Balstoties uz tevis sacīto, viņi arī atbildēs Latvijas žīdsātanistiem(hazāru mafijai), bet galvenais, ka Anglijas iestādēm ir dota objektīva informācija par Osvalda Miglas gadījumu !

Un vēl, ja viss tas pret Tevi tika veikts, Tu vairs neskaities pie “vienkāršajiem” tautiešiem, jeb kā viņi saka: GOJĀM ! Tas nozīme arī vēl to, ka VIŅI no Tevis baidās. Tad, turpmāk centies uzvesties atbilstoši savam “statusam” ! Tu nedrīksti izjust bailes, jo baidās viņi !

Tu, Inese Medne, esi iekāpusi augstākajā līga !

Pacenties to novērtēt un apzināties savu vērtību !

L. Grantiņš





Inese Medne:

Atceries Ivaru Baltgaili, par kuru Tev tiku rakstījusi?

Tad, lūk, ar viņu esmu sanaidojusies, jo viņš nepārtraukti mani centās pārliecināt par to, lai nelasu tautastribunālu utt.

Vārdu sakot, es nezinu ko domāt, jo viņš taču tik dedzīgi stāstīja par Jāni Rību.

Jebkurā gadījumā, ar viņu jebkāda sarakste ir pārtraukta, un tā kā es viņam vairāk neatbildu, tad nebūtu nekāds brīnums, ka to vēstuli ir viņš sacerējis, vai arī kāds viņa paziņa. Es Tev nosūtīšu viņa rakstīto.

Latvijas hazāržīdiskās bandas(DP) dabiskā parādība-provokācija !




Te Ivara Baltgaiļa un mana sarakste(lasīt no apakšas uz augšu):

Ivars Baltgailis <ivars.baltgailis@gmail.com>
Date: Sat, 3 Nov 2018 at 10:13
Subject: Re: Par teroristisko organizāciju “tautas tribunāls”.
To: Inese M

http://fronte.lv/2012/08/kas-tas-tads-tautas-tribunals/

  1. g. 2. nov., plkst. 00:51 — lietotājs Ivars Baltgailis (<ivars.baltgailis@gmail.com>) rakstīja:

https://apollo.tvnet.lv/5354363/drosibas-policija-regulari-parbauda-tautas-tribunala-aktivitates

  1. g. 1. nov., plkst. 16:18 — lietotājs Ivars Baltgailis (<ivars.baltgailis@gmail.com>) rakstīja: Inese obligāti , vēl palasi Ļeņina “Kopotos rakstus”, Marksa “Kapitālu” un Hitlera “Mana cīņa” tie jau arī bija daļēji ķerti ļautiņi, tev noteikti patiks!
  2. g. 30. okt., plkst. 18:14 — lietotājs Ivars Baltgailis (<ivars.baltgailis@gmail.com>) rakstīja:

http://www.laikmetazimes.lv/2015/08/03/tautas-tribunals-trakonams-vai-provokacija/

  1. g. 30. okt., plkst. 12:18 — lietotājs Ivars Baltgailis (<ivars.baltgailis@gmail.com>) rakstīja:

Nezinu, nevienu, izņemot tevi, kas lasītu, tā trakā “tautas tribunālu”, un brīnos, ka tas mēsls nav bloķēts, laikam, neviens nav sūdzējies! Laikam, nāksies to darīt, attiecīgās instancēs, jo tas idiots Linards, cenšas,  sanaidot draugus un nodara lielu ļaunumu! Ja reiz viņš Vācijā slimo un ārstējas, lai tad ārstējas, un sēž klusu!

  1. g. 30. okt., plkst. 08:31 — lietotājs Inese M (<imlv1972@——.com>) rakstīja:

Tautastribunālu lasa visi kam nav slinkums. Lasīšana nav atbalstīšana. Man par viņu vēl nav viedokļa, bet tu gan atbalsti teroristisku organizāciju – IRA un ja es par to ziņošu, tad gan tu tiksi nopietnās nepatikšanās ! Plus fašisma glorificēšana, plus neskaitāmas atzīšanās par to, ka agrāk,……… Man ir tavas nesenās atzīšanās un arī tās, kuras rakstīji vairākus gadus atpakaļ.

Vārdu sakot tā: draugs tu man vairs neesi. To tu nepārprotami pierādīji un tāpēc es bloķēšu arī tavu e-pastu…. tu neesi pelnījis to, lai tev būtu draugi, jo tu esi niecīga nodevīga dvēsele.

  1. g. 30. okt., plkst. 00:46 — lietotājs Ivars Baltgailis (<ivars.baltgailis@gmail.com>) rakstīja:

Taisnību, nedrīkst aizstāvēt ar pretlikumīgām KRIMINĀLĀM metodēm! Ir jācīcas par taisnību, bet nav jāpakāpj likumdošana! Likumdošana garantē (t.i. visā Eiropā) arī noziedzniekiem TAISNĪGU TIESU, ko pārkāpj L.Grantiņa kungs, ar savu teroristisko “organizāciju “TAUTAS TRIBUNĀLS”. Par ko arī L.Gratiņam ir kriminālatbildība, ne vien pēc Latvijas, bet arī Eiropas tiesu prakses likumiem! Taču izbeidz ar to NENORMĀLO, vai tad nesaproti, ko viņš pakāpj, un ko nodara un ir jau nodarījis “saviem sekotājiem” ????????????? Pat tevi, jau UK policija pratināja, vai tad ar to nepietiek???????? .

otrd., 2018. g. 30. okt., plkst. 00:23 — lietotājs Inese M (<imlv1972@gmail.com>) rakstīja:

Piedevām, par šo tavu skribelējumu ziņošu kam pienākas!

Šantāžists, provokators un samazgu spainis tu esi un es uz tādu lupatu izšķiedu tik daudz gadus! Lai tevi Dievs soda par visu tavu netaisnību!!!!

On Mon, 29 Oct 2018 at 22:20, Inese M <imlv1972@gmail.com> wrote:

Es, KROPLI, esmu lasītāja nevis atbalstītāja un pēc šī gājiena vairāk neuzdrošinies man rakstīt. No šodienas es tevi nepazīstu!

On Mon, 29 Oct 2018 at 22:14, Ivars Baltgailis <ivars.baltgailis@gmail.com> wrote: I. Medne, brīdinu, – jūs kā teorētiskās organizācijas ” TAUTAS TRIBUNĀLS” atbalstītāja, pēc Eiropas un Apvienotās Karalistes likumiem, varat tik izsūtīta uz Latvijas valsti, lai saņemtu, sodu, pēc jūsu valsts piederības likumdošanu, ar Eiropas un Apvienotās Karalistes , likumdošanas atbalstu! Uz jūsu dēlu Mareku Medni, minētais neattiecas.

Rīgā 30.10.2018.





Ivars Baltgailis, vēstuļu ceļā, tika mani šantažējis agrāk. Labsirdīga būdama, es to vecajam vīram vienkārši piedevu.

Tā kā vēstulē rakstītais ir pilnīgs murgs un 100% Ivara Baltgaiļa stilā, tad es domāju, ka tas ir viņa roku darbs, lai mani sanaidotu ar Tevi. Zini, man ir tādas dusmas, ka cilvēki ir tik zemiski rāpuļi.

Visu dzīvi viena vienīga vilšanās !





Inese Medne:

Man mājās bija ielauzušies četri policisti, bet tas sakarā ar O. Miglu. Viens teica, ka viņam esot atteikts politiskais patvērums. Mans dēls bija mājās, tāpēc sākumā izprašņāja viņu. Tas nabags tikko no miega bija pamodies un nevarēja saprast par ko viņam rokas tur, kamēr pārējie pārmeklē visas telpas. Pēc pratināšanas viņam pateica, lai man nezvanot, bet viņš, protams, ka piezvanīja un pabrīdināja.

Es tajā brīdī biju darbā un tie okšķeri taču atbrauca uz manu darbu.

Policists teica, ka Osvalds esot nu baigi bīstamais noziedznieks, -tāda viņiem, acīm redzot, informācija no Latvijas ienākusi. Es viņiem izskaidroju, ka tie ir meli un, ka, ja viņi viņu noķers un atdos LV, tad tie tur viņu vienkārši cietumā nogalinās. Skaidroju viņiem cik korumpēta un noziedzīga valdība Latvijā bijusi visus šos gadus. Skaidroju kāpēc tas tā, par to, ka dekolonizācija netika savlaicīgi veikta utt. Stāstīju par Sintijas Bāliņas lietu, par to kā Latvijas policija nevīžīgi strādā, kā falsificē lietas.

Jā, bet problēma jau tāda, ka Anglijas policistiem ir vienalga kas pie mums valstī notiek, viņiem ir jādara savs darbs. Ir pavēlēts noķert, nu un viņi ķer arī. Kā viens policists man teica, ka tāda korupcija un noziedzība ir daudzās valstīs.

Pats galvenais izmeklētājs bija cilvēcīgs tajā ziņā, ka negribēja, lai es Osvaldu pati sakontaktēju caur Skype, ja uzskatu, ka viņam LV draud briesmas. Biju pārsteigta, ka viņi manas jūtas, par to ka vēlāk jutīšos vainīga, ja ar viņu kas notiks, lika augstāk par savu darbu viņu notvert.

Cik sapratu, tad viņiem ir dota informācija, ka Osvalds ir aukstasinīgs slepkava.

Es iztaujāšanas pašā sākumā tam izmeklētājam tā arī pajautāju: “Bet kāpēc jūs tiem, kuri prasa viņu izdot ticiet, bet Osvaldam neticiet ??

Es liecināju, ka es ticu viņa nevainībai un tam, ka viņš tika izprovocēts, viņam tika uzbrukts viņa paša mājās. Piedevām, viņš agrāk nebija sodīts, bet uzbrucējs bija recidīvists un dzēruma stāvoklī.

Man labi bija tas, ka mans darba menedžeris personīgi pazina to izmeklētāju, jo abi tika dienējuši karaliskajā jūras kara flotē un abi bija priecīgi satikties, tā kā 20 gadus nebija redzējušies. Menedžeris viņus uzcienāja ar kafiju un piedāvāja man palīdzēt sarunā ar viņiem, no kā es gan pateicīgi atteicos.

Lūk tādas tās lietas ! Nemaz nezinu vai Osvalds M vispār ir lietas kursā par to, ka viņu meklē.

Jā, bet tas e-pasts noteikti ir tā mana paziņas roku darbs, jo viņš taču man nedēļām Skype nedeva mieru, cenšoties uzspiest savu taisnību. Citam nav kam, jo nevienam citam neesmu teikusi to, ka pastāvīgi lasu tautastribunalu.

Jā, es tiku izmeklētājam arī stāstījusi par tavu nežēlīgo aizturēšanu, par salauzto roku un par to kā tagadējā LV DP izturas pret Latvijas neatkarības cīnītājiem. Nebrīnītos, ja izrādītos, ka Anglijas policija ir nodevusi Latvijas policijai izmeklēšanas rezultātus un arī manu liecību, kurā es izsaku neuzticēšanos korumpētajai Latvijas varai.





Ivars Baltgailis man uzrakstīja, ka tā vēstule nav no viņa.

Nezinu gan vai var ticēt. Jebkurā gadījumā, ar viņu sarakste ir izbeigta.




LRTT pēcvārds:

-Mēs kārtējo reizi redzam, kā Latvijas žīdsātaniskā kliķe grib izrēķināties ar Osvaldu Miglu, kurš piebiedrojās H- 86 grupai.

-Vai nav žīdsātanisms, ka Ansim Ataolam Bērziņam jāsēd cietumā par to, ka šie žīdsalašņas- komunisti ir izlaupījuši Latviju ?!

-Un vai nav ārprāts, ka visas šīs jezgas organizators- kroplais sātanģīmis, kurš ir atbildīgs par Latvijas katastrofālo stāvokli, A. Pabriks vēlas kļūt par Latvijas premjeru !

-Vai nav žīdsātanisms, ka 6. decembrī atkal tiks tiesāts Atmodas aizsācējs L. Grantiņš !

-Sātanistu asins rituāls ir Gintas Vocišas un Sintijas Bāliņas antilatviskais process !

Mārtiņa Grīnberga notiesāšana ir žīd-paraugtiesa pret tiem, kuri iedomājas viņus atmaskot. Grīnbergs izteica vēlmi sadarboties, lai atmaskotu musulmaņu ekstrēmistus un tā bija viņa kļūda. Pasaulei vairs nav noslēpums, ka musulmaņu ekstrēmistus vada un apmāca cionisti. Un vai ievērojāt, pēc kā izskatījās šī tiesnese, kura tiesāja Mārtiņu ?

-Tas, latviet, ir sātanisms, kas šodien žņaudz mūsu Dzimteni un tautu !!!

11.11.18              L. Grantiņš





Brīnumu pasaule:

Ta ar mums manipulē šodienas sātanisti !

Вы думали чудес не бывает? Смотрим, удивляемся…

Gepostet von Веселый переплет am Samstag, 18. März 2017





Noklusētās ziņas:

You may also like...

11 komentārs

  1. AGedroics saka:

    Kā tava tiesas diena, Linardiņ, tuvojas tak? Atkal par slimu izliksies, lai nav jābrauc? :)

  2. Gedroicam saka:

    Un ar ko tu esi labāks? Tu tāpat uzbrūc internetā , Grantiņam. Un Priedītis diezgan ir uzbrucis un gānījis latviešus. Latviešiem var uzbrukt ja ? Tas neskaitās . Latviešus var nīdēt no visām debess pusēm , no austumiem un rietumiem un vēl pašu bagātie kungi . Tad tos visus vajag tiesāt un likt cietumā .

  3. vispār interesanti ! . saka:

    Cik sapratu, tas Baltgailis arī nedzīvo Latvijā ?
    Kāpēc viņš tā cenšas visus “piegriest īstenajai ticībai” ???
    Ļāvis tak katram dzīvot ar savu redzējumu – pareizu vai nepareizu !

    Palasīju atrastās Gedroica perversās jēlības netā – laikam piedēvē savas diagnozes citiem ?
    Ja uzskata Grantiņu par slimu, tad kāpēc ļauni jāpriecājas par tāda cilvēka neveiksmēm ?
    Tā pat tā veiklā zvanīšana uz “Brīvo mikrofonu” radio:
    ar kārtējo lamu vārdu pats dod ieganstu sevi atslēgt un rada klausītājos negatīvu attieksmi pret sevi, lai gan doma būtu aktuāla…

  4. Ilgonis saka:

    Latviešu Jaunie konservatīvie krievžīdi svin Lāčplēša dienu.

    https://twitter.com/konservativie/status/1061738403509739522

    Priekšplānā ratiņos – nepilsoņu bērni,kuriem Bordāns valdības plānā grib dot Latvijas pilsonību kopš dzimšanas.

    http://m.delfi.lv/latvija/article.php?id=50568987

    Jaunie konservatīvie! Lāčplēša diena un pilsonība nepilsoņiem nav savienojamas un var liecināt par iespējamu grupveida šizofrēniju. Izvēlieties vai nu vienu vai otru.

  5. ??? saka:

    vai JK ir Pleskavas Ceļa atvases ?
    .
    .
    .
    Admins
    Nē, JKP ir šīs sistēmas galvenais ienaidnieks.
    Nekritīsim Bordānam virsū par nepareizu mnistru izvēli, bet norādīsim uz šo nākošo ministru noziegumiem… .
    Piem: ir jārunā visās iepējamās vietās un reizēs, ka Parādnieks ir visīstākais bijušo VDK ieliktenis, kurš ir saistīts ar slepkavu Rihardu Bunku un L. Grantiņa slepkavības organizēsanu !!!
    Bordāns ir mazs, bet labu gribošs cilvēciņš, kurš, ja mēs palīdzēsim viņam, palīdzēs visai sabiedrībai !
    Stāstīsim visur un vienmēr, ka Pabriks ir noziedznieks, kurš ir vainīgs Latvijas izzagšanā kopā ar Levitu un Godmani…uttt. Negaidi no Bordāna, bet palīdzi viņam…
    Nedomā, ko ņemt no valsts, bet domā, ko tu tai vari dot !!!
    Neesi līdzīgs Godmanim, kurš tikai spējīgs ņemt, esi līdzīgs savam tēvam un mātei, kuri tev vienmēr nesautīgi ir devuši… . Neesi līdzĪgs deputāTEĻIEM…., kuri māk tikai grābt… !
    Noteikti aizrīsies !
    Vai tu arī gribi aizrīties ?

  6. ... saka:

    uzskatu – K.Ulmaņa piegājiens bija produktīvākais Latvijai!
    Pārējos mēdijos tiek leijerēts, ka viss kas ir palīdzējis, tikai Ulmanis sēdējis rokas salicis. Apmēram tā.
    deputāTEĻI grābs un grābs un “aizrīsies”, kad ne tikai zaļas zāles vairs nebūs, bet būs dziļa bedre…

  7. E-vāks saka:

    Protams, ka K.Ulmaņa piegājiens bija produktīvākais, jo arī toreiz spēlējot demokrātiju pie varas pierausās zagļi, mahinātori un parazītisma atbalstītāji – boļševiki. Tajos gados tieši tāpat tika izzagta un korumpējās krievijas vara, Krievija bija badā un uz bankrota robežas, tādēļ to tik viegli bija izprovocēt karam, kas reizē atrisinātu vietējo izzadzēju samilzušās problēmas. Kādā mērogā tas viss izvērsīsies diezvai kādam apzagušamies krievžīdam bija nojausma, ko atkal organizē baņķieri miljardieri sātanisti.
    Tieši tas pats notika 90’tajos, tas pats scenārijs, kad ārvalstu speciālisti apmāca vietējos “zagt likumīgi”, bet vēlāk tos piespiež darboties viņu interesēs.
    https://youtu.be/8ufbuoLmQeY

  8. interesanti, saka:

    kāpēc K.Ulmaņa piegājiens tik grūti pielec sabiedrībai ?
    Vai tiešām šodien sabiedrības sastāvs nobīdījies uz proletāriešiem un laukstrādniekiem, kuri izdzirdot vārdu “strādāt” krīt ģībonī?
    Vai tiešām ražotņu īpašniekiem vārdi “saimnieks” un “vergturis” ir sinonīmi ?
    Kāda var būt valsts, ja saimnieks tik tīko nesamaksāt par darbu, bet strādniekam, lai izdzīvotu, jāpiezog !
    Vai valstij grūtā brīdī viņi būs vienos ierakumos ?
    Tāds ir jautājums…

  9. Austrumu kaimiņš saka:

    Krievija ir savā ziņā interesants fenomens.
    Gadsimtiem nevarēdami iegūt nacionālos valdniekus(principā visi, ar krieviskiem pseidonīmiem, bija gan no Austrumiem, gan no Rietumiem), izveidojās īpatnēja mentalitāte, kuras spilgtākās īpašības ir taupīties strādājot, gudri runāt, bet maz darīt un zvērīgs alkoholisms, ar visām no tā izrietošajām sekām, bez sirdapziņas pārmetumiem aplaupīt un pakļaut kaimiņus.

  10. ES saka:

    Nav ko tenterēt! Godmanis ir vispār cērmes atlieka, brīnos kā vēl tādu uz ielas nav nosituši.

  11. "valstsvīrs" godmann saka:

    parūpējies par apsardzi, ka pat uz nužņiku bez 4 galvu griezējiem neriskē iet.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *