V. Freimantāls. Kad sātanisti uzdodas par eņģeļiem- aizstāvēsim A. A. Bērziņu

Paldies par novērojumu „a“ !

Okupantu un kolaboracionistu tiesāšana nevar notikt, ja Latvijas patriotiem Latvijā nav savas bāzes – likumīgas un pastāvīgas, visiem zināmas un ērti pieejamas vietas kur tikties, strādāt un justies droši!

Kopš Rīgas Latviešu Biedrības brutālās, asiņainās un ciniskās iznīcināšanas 1993. gada 18. februāra naktī sarkanie cērmeņi jūtas labi un NEAPDRAUDĒTI.

Tagad viņu kapitāli un viņu Latvijas pārvaldes sistēma darbojas ar pilnu jaudu, nesdami visīstāko „bezstrādes peļņu miljonos un miljardos“.

Tagad viņu masu zombēšanas mašīna ir labāk noregulēta un palaista ar pilnu jaudu.

Praktiski Latvijā opozīcijas komunistu un čekistu varai nav !

Individuāli „šņuksti“ viņus absolūti nesatrauc !

Viņi lieliski zina un saprot, kas aiz kādas personas stāv.

Ikviens opozicionārs nejūtas drošs simtgades gaidošajā Dzimtenē !

Cita lieta – atcirst kādu zaru no „Varas koka“ !

Bet kas to izdarīs ?

Domājams, ka tikai un vienīgi pasaules sabiedriskā doma.

Tikai patiesas demokrātijas aizstāvji, kuri saprot, ka koks ir jācērt pārdomāti un pēc sistēmas ar ciršanai vai zāģēšanai paredzētiem instrumentiem !

Komunisma “baobabu” nenogazīs gar zemi sitot ar smildziņu !

Tam vajadzīgs cirvis vai zāģis un cirtējs vai zāģētājs!

KGBistu banda ir kļuvusi varenāka kā jebkad, maskējoties un muļķojot latviešus !

Nav jāpaskaidro, ka sistēmu var likvidēt tikai ar citu sistēmu(gudrāku).

Mums, latviešiem tāda ir iestrādāta satversmē, kuru sarkanie baroni izkropļojuši līdz nepazīšanai(uzspiežot „PARTIJU“ vēlēšanas).

Ģeržinska asinssuņu bars, kā nekad, nostiprinājuši savas pozīcijas un radījuši nebijušu „tautas atbalstu“.

Ja Staļina un Ļeņina rīkļurāvējus brīvā pasaule nosodīja, tad šodienas organizētā „sarkanbaronu“ noziedzīgā grupa lien arvien dziļāk brīvās pasaules miesā- kā nejūtams nazis tuvāk sirdij !

Maskējušies ar „demokrātu“ lozungiem un pašpasludinātiem likumiem,- sātanisti uzdodas par eņģelīšiem.

Viņi algo milzīgu skaitu „vareno kastai pietuvinātos“ !

Un NEO(Poikāns) viņus izgaismoja.

Šie „pietuvinātie“ ir apmierināti ar dzīvi un ir visas komunistu sistēmas balsts !

Tie ir negodprātīgi un augstākā mērā „pērkami“ ļaudis – bez principiem, tiešs pretstats Ansim Ataolam Bērziņam !

Tikai atjaunojot Rīgas Latviešu Biedrības likumīgos 1938. gada statūtus mēs radīsim sev diskusiju un analītisko centru „MĀMUĻĀ“, kur ikviens Latvijas patriots jutīsies ka mājās !

Tad, pieņemot rezolūcijas par amatpersonu likumpārkāpumiem iztīrīsim „Augeja staļļus“ !

Tāds ceļš ir ejams, ne noziedzīgais „brīvo“ latviešu komunistu un čekistu apjūsmošanas ceļš ! (Cik viņi labi organizētāji visās jomās) !

Cik neaizstājami ir selekcionētie bezprincipu mērgļi !

Viņi organizē ne tikai daļēju, bet pilnīgu latviešu kultūras likvidāciju !

Vai mums maz ar latviešu tautas zaudējumiem(Vai nepietiek) ?

Tikko Viktors Avotiņš galerijā „Rīga“ noorganizēja preses konferenci Anša Ataola Berziņa aizstāvībai ! Tas tika filmēts nākamajam paaudzēm, pateicoties iespaidīgai apzinīgo patriotu kopā sanākšanai !

Lūk, no kā sarkanie mošķi baidās – no domājošiem, aukstasinīgiem latviešiem.

Visdziļākā cieņa galerijas „Rīga“ īpašniekam Dagam Vidulejam.

Latvija mostas !

Cik žēl, ka „Māmuļā“ saimnieko komunisti un čekisti, ka tauta nevar sanākt kopā Merķeļa ielā 13 un pieņemt lēmumu – nekavējoties atbrīvot Ansi Ataolu Bērziņu !!!

Ar Rīgas Latviešu Biedrības lēmumu ir jārēķinās tieslietu ministram un valsts prezidentam ! (Tā, lūk ir latviešu kultūras īpatnība un gadsimtos noslīpētā tautas gudrība) !

Nobeigumā teikšu Gunāra Astras vārdus: „Zinu, ka ar laiku Latvijā izzudīs komunistu un čekistu vara kā šausmīgākais murgs“ !

Dievs, svēti Latviju !

Dievs, aizstāvi latviešu ģimenes !

Dievs, apvieno Helsinkos 86 visu Latviju !





LRTT pielikums V. Freimantāla sacītajam:

No Tautas

Šodien, 0:19
A. Balts
Šodien Dzirnavu ielas 67 Nr. “Galerijā Rīga” 7.stāvā notika A.A.Bērziņa preses konferences tipa atbalsta akcija, kuru rīkoja A.A.Bērziņa māte J.Staburova un tēvs, dzejnieks – tulkotājs Uldis Bērziņš un Anša advokāts un pasākuma vadītājs bija Viktors Avotiņš.. Nelielajā telpā bija sapulcējušies apm. 20-25 cilvēki, žurnālisti un pārsvarā dažādu sabiedrisko organizāciju pārstāvji, no varas pozīcijas puses bija juristu biedrības pārstāvis Rihards Bunka. Izņemot minēto personu, visi citi izteica nedalītu atbalstu 4.maija varturu upurim, nesalauztajam patiesības cīnītājam A .A. Bērziņam un nosodījumu LV tiesu sistēmas politiskās izrēķināšanās farsam. Dīvaini, bet šķiet, ka nevienā masu mēdijā tas netika atspoguļots!
********************
Un patiesi, bija daudz dažādu izdevumu žurnālisti, arī no LTV-1, bet…
———————————————————————–
Vai tas, ka mēdijiem bija pavēlēts vai iebiedēti par šo atbalsta pasākumu 22. martā A.A.Bērziņam neziņot, nav liecība par 4.maija varas iestāžu noziedzīgu, izmeklējamu un tiesājamu rīcību ?!

Vakar, 21:06 Atbildēt

Imants

Šeit LETA kārtējo reizi apmelo Latvijas pilsoni Ansi Ataolu Bērziņu !!! Augstākā tiesa piespriežot nosacīto sodu norādīja, ka nav vajadzīga probācijas dienesta uzraudzība !!! Probācijas dienests ar savu “kabatas tiesnešu” palīdzību uzspļāva Latvijas likumiem un ignorējot Augstākās tiesas lēmumu piesprieda A. A. Bērziņam cietumsodu !?!?!?

Tā ir patiesība !!!  Varbūt, ka gaidīja kukuli, bet nesagaidījuši uzspļāva likumam ??? Šeit parādās patiesās valsts Prezidenta, Ģenerālprokurora un Augstākās tiesas priekšsēdētāja sejas !!! Visi nepilda savus valsts dienesta pienākumus – aizstāvēt likumību un Latvijas pilsoņa tiesības, izliekoties, ka neko nesaprot…





Tieši par šo noziedzīgo tiesu un tiesnešu darbību runā arī tikko mīklainos apstākļos- naktī no savas mājas pazudusī bijušā prokurore Biruta Loze.

Ieklausieties, kaut arī tiek runāts par pesonīgo LIETU, ko viņa saka par šodenas tiesu sistēmu Latvijā:

Sarkano cionistu slepkavu banda ignorē visus, ne tikai MORĀLES, bet arī krimināl- LIKUMUS. Tas tiek darīts apzināti, lai tautā iedzītu para- normālas bailes,-  atņemt gribu cīnīties par PATIESĪBAS un Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā. Tikko komentētājs A. Balts pieminēja slepkavu Rihardu Bunku, kurš arī bija ieradies šajā pasākumā un bija vienīgais, kas neizteica atbalstu A. A. Bērziņam.

Rihards Bunka ir žīds(slepkavas A. Bunkas audžudēls)- Godmaņa & Borovkova bandas pasūtīto slepkavību realizētājs. Šis deģenerāts RCC veica eksekūcijas ar letāliem iznākumiem.

Vienīgais sods, ko šis slepkava “saņēma”, bija: atļauja strādāt Rīgas Stradiņa Universitātē, kur izglītos topošos policistus(atvērt)… .

R. Bunka zem viltus izkārtnes- Latvijas Juristu Apvienība(skatīt), veic un organizē šodienas žīdLatvijas pretinieku slepkavības.

Ilzes Cīrules un Birutas Lozes likvidēšana ir tikai dažu pēdējo dienu Borovkova & Godmaņa(R. Bunkas izpildījumā) roku darbs. Šie cionisti latviešus slepkavo masveidā. Visi, kuri ir bijušo noziegumu liecinieki- un pašreiz izsaka neapmierinātību kādā jautājumā, tiek aizvākti no “skatuves”. Kaut vai K. Pupurs un Liepājas Pašvaldības policijas priekšnieks Normuds Dīķis(kaut arī pistole pie sāniem, tomēr izvēlējās “pakārties. Vai nav interesanta kombinācija ? Protams, ka tika no “kolēģiem” pakārts. Lieki liecinieki nav vajadzīgi. Lemberga LIETĀ 13 licinieki nolēma “atvadīties”).

(Lasi Astrīdas Babānes liecības par šo slepkavu- krievžīdu izdzimu).

Lūk pēc tādiem principiem strādā 1940.g. okupantu un mūsu tautas slepkavu pēcteči(Komunisms bija nekas vairāk, kā maskēts jūdaisma totalitārisms).

Šī jūdaistu – nacistu banda ir pilnībā pārņēmusi Latviju !

Un,- !!!: ne tikai Latviju, bet Krieviju un ES !

Kamēr nebūs no pasaules “izdedzināts” judaisms- komunisms, MIERS NEBŪS !

24.03.18       L. Grantiņš

Der izlasīt, kā APSKAIDROJAS prāts, kad pats nokļūsti nelaimē(atvērt).





Ja mēs noskatāmies šo VIDEO, tad jebkuram kļūst skaidrs, ka 4. maija kliķe ir slepkavu banda, kura ir jāaizvelk uz HĀGAS TRIBUNĀLU un pēc tam visas pasaules priekšā jānošauj, tieši tā, kā to dara Ķīnā.

Jurists Redisons saka, ka valsts varu savās rokās ir pārņēmusi “KĀDA GRUPA” !

Kas tad ir šī GRUPA un, kur ir viņas mītnes vieta- VALSTS ?

Informēju, ka Redisons ir Riharda Bunkas vadītajā LJA. Pēdējā laikā viņam ir nesaskaņas ar šo slepkavu fīreru. Viņš tika padzīts no LJB valdes.

Ši Redisona runa ir nostāšanās pret Borovkova & Godmaņa & Bunkas bandu, kura ir viņa pieminētā: KĀDA NOZIEDZĪGĀ GRUPA.

Domājams, ka tuvākā laikā Redisonsdosies ceļā pie sava tēva un mātes” !

You may also like...

8 komentāru

  1. Sīrs saka:

    Noklausījos Birutu Lozi … prasās pēc šmaisera .
    .
    .
    .
    Admins
    Tas vēl viss ir priekšā, jo ar labu šie slepkavas prom neies… .

  2. Aelita saka:

    Labi vismaz, ka Valdis nav nekur pazudis.
    Atceros, toreiz pēc 13.janvāra, kad dziedāja pat Rīgas bruģis, pēc tam medijos aicināja stučīt- kurš atpazīst šos jauniešus, lai ziņo. Un laikam tak ziņoja.
    Katalonijā cilvēki iziet ielās, protestējot pret savējo apcietināšanu. Mums vēl tas totalitārisma mantojums – bailes – ko vara cenšas uzturēt. Viss iet kā agrāk, pirms 30 gadiem, būs dziesmu svētki, tauta dziedās tiem, kas sēdēs pirmajās rindās…

  3. Modrība saka:

    Katalonijas deputāti šodien sabāzti cietumos,jo viņi pārāk ticēja demokrātijas tiesībām. Šodien jums stāsta,ka visa Latvija jāpārklāj ar savstarpēji saslēgtu videoiekārtu tīklu jūsu drošībai. Rītu jūs uzzināsiet,cik vērta varas priekšā ir jūsu demokrātiskā neaizskaramība. Nevienam neebūs,kur patverties no vajāšanām. “Lai tikai kāds vēl pamēğina lietot vārdus: TAUTA,NĀCIJA!”

  4. ES saka:

    Anša sakarā, gaidīšu atbildi no Latvijas valsts prezidenta, kurš kā korumpēta valsts amatpersona ir pārkāpis Valsts prezidenta pilnvaras, jo par Valsts prezidentu var kļūt LR pilsonis ar nevainojamu repudāciju, kāda Vējonim nav. Turklāt Vējonis, būdams Vides ministra krēslā, savulaik izpārdeva Vaidavas upi Karvas HES būvniecībai.

  5. O.Migla saka:

    Nav “mums” Latvijā nekāda totalitāra mantojuma!
    Totalitārisms Latvijā pastāv kā Valsts pārvaldes uzturmehānisms. SAB un DP ir nodrošinātāji totalitārai Valsts pārvaldei. Gan lēmējvara,gan izpildvara-ir zem SAB un DP. Bet tie zem krievu FSB.
    Aizsegs (maskēšana) totalitāriskajam Kremļa režīmam ir-korupcija.
    Korupcijas aizsegā ir viegli uzturēt totalitāru Valsti,kas atrodas ES un NATO iekšienē.

    Genocīda noziegums tas ir-pret Mieru un Cilvēci! Latvija,NATO un ES Valsts-ir ar Totalitāru Krievijas pārvaldes režīmu…FSB krievu diktē Latvijas gan iekšpolitiku,gan ārpolitiku.

    Gluži kā “pasakā”,pa labi iesi-par āzi paliksi,pa kreisi iesi-pūķis apēdīs…nav nekāda zelta vidusceļa..

  6. No iekšienes saka:

    Nez,nez vai Ansi apžēlos prezidents Vējonis.
    1.Jāizvērtē vai Krievijai to vajag?

    Loģiski ka nevajag. Jo Latvija kā totalitāra Valsts Krievijai ir nepieciešama. Bet apžēlojot Ansi,tiks radīts slikts precidents,iedrošinot citus, ka var vērsties pret pastāvošo Valsts iekārtu.

    2.Vējonis svarīgus jautājumus neizlemj. To lems vai ir jau izlēmuši Maskavā,Kremlī.

    Vējonis jau bija labs puika,strādājot par ministru. Līdz “paņēma” nedaudz naudiņas no Venspils A.Lemberga. Nezinot, ka Lembergs sen jau kā ir savervēts aģents DP.
    DP taču neliktu par Valsts Prezidentu nekontrolējamu un pastāvīgu cilvēku.
    Totalitàrisma definīciju katrs interesents var izlasīt vikipēdijā.

  7. a. saka:

    O.Miglam
    Kā mums nav totalitārā mantojuma? Pēc kara un deportācijām cilv3ki bija tā iebiedēti, ka nevarēja ne vārdu bilst pret varu. Un tagad arī ir svētās govis, ko nedrīkst aiztikt, var dabūt tādu vajāšanu, kasagribēsies kaut uz Sibīriju mukt. Noklausīties dzīvokļus, ietekmēt ģimenes locekļus, līst privātajā dzīvē… :(

  8. O.Migla saka:

    Tas jau nav totalitàrais mantojums. Tas ir totalitàrisms.
    Totalitàrisms krievu KGB/FSB ir Latvijà klātesošs kopš krievźīdu atkàtotas okupàcijas 1944/45.
    Okupàcija turpinàs. Nekas nav beidzies.
    Un tas nav nekāds mantojums. Tas ir krievu noziegums,noziegums pret cilvēcību un mieru!
    “Mantojums” nav arī Krievijas agresori okupanti un viņu bērneļi. Tas ir noziegums,kurš jālikvidē.

    Nevar taču atjaunot citu valsti krievu agresori okupanti un koloboranti. Okupantu vara nevar atjaunot LR. Viņiem cietumā ir vieta…ne jau parlamentā/saeimā,tiesnešos,prokuroros,valsts drošībā… Neiespējami absurdi,loģiski domājošiem cilvēkiem.
    Noziegums nekad nerada likumīgas sekas. Nekad!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *