Turpinājums- nobeigums. L. Grantiņa piedāvājums J. Bordānam

Ar šo rakstu nobeigšu savu “piedāvājumu” Jāņa Bordāna vadītajai JKP.

============================================================================

Egils Levits ?

Šis notikums bijušajiem disidentiem un LNNK dibinātājiem nerādījās pat ļaunākajos paredzējumos. Šī diena noteica: Latvijā nekad nebūs kolaborantu lustrācijas, VDK maisu atvēršanas, deokupācijas, dekolonizācijas, deboļševizācijas, nacionālas un starpnacionālas saskaņas. Turpmāk būs tikai matemātika.

1993.g. 13.februārī slepenā konsultatīvā apspriedē viesnīcā “Jūrmala” tika panākta vienošanās par priekšvēlēšanu bloka – savienības “Latvijas ceļš” (LC) izveidošanu [1]. Tika panākta vienošanās starp komunistiem – “kažokapmetējiem” un Pasaules brīvo latviešu apvienības (PBLA) vadību. Kā atceras Māris Gailis: “Aktīvs bija Egils Levits, kurš faktiski arī bija saite starp šejieniešiem un trimdiniekiem. Meierovics pat izteicās, ka, ja piedalīsies Egils, tad viņš arī ies.

5. Saeimas vēlēšanās 1993.g. jūnijā LC pārliecinoši uzvarēja un ieguva 36 vietas Saeimā. Anatolijs Gorbunovs tika ievēlēts par 5. Saeimas priekšsēdētāju, bet Valda Birkava veidotajā Ministru kabinetā par ministriem kļuva četri PBLA pārstāvji. Šīs valdības laikā, kuras Tieslietu ministrs bija PBLA konsultants un Kluba 21 biedrs Egils Levits, tika pieņemti galvenie valsts pamatlikumi, kuri noteica Latvijas turpmāko likteni, kā arī noslēgti līgumi ar Krieviju, tai skaitā, par militāro pensionāru mūžīgu palikšanu Latvijā ar visām ģimenēm un sociālo garantiju piešķiršanu tiem.

Lasīt visu: http://www.delfi.lv/news/comment/comment/andris-pauls-pavuls-si-diena-latvijas-vesture.d?id=47058369

Gorbunovs,Levits, Bordāns,Grantiņš,LRTTFoto: Uldis Briedis. No kreisās bijušais LKP Ideoloģiskais sekretārs, Augstākās padomes priekšsēdētājs Anatolijs Gorbunovs, PBLA priekšsēdis (1982. -1988.), līdz 1993. zinātnieks ASV Flotes medicīnas pētniecības institūtā, Birkava valdības Ārējās tirdzniecības un Eiropas kopienas lietu valsts ministrs Olģerts Pavlovskis, ASV Aizsardzības ministrijas darbinieks, PBLA priekšsēdis, Birkava valdības Baltijas valstu un Ziemeļvalstu lietu valsts ministrs Gunārs Meierovics, bijušais ASV Jūras desantnieku korpusa kapteinis, Amerikas latviešu apvienības priekšsēdis (1988. – 1992.), Birkava valdības Aizsardzības ministrs Valdis Pavlovskis.

Iegaumējiet, visi uz foto skatāmie nav latvieši ! Vai arī šādi sakāms: Visi ir tādi paši latvieši kā Egils Levits(tēvs krievžīds, bet mate latviete)– visi daļēji latvieši, tā teikt- latviski runājoši krievžīdi. Var tikai pabrīnīties- kāda vēsturiska sagadīšanās !!!

Zaļš, tautastribunals.euVai sapratāt: Kur būs Levits, tur “čekas maisu” atvēršanas nenotiks !!!

Ja iepazināmies ar iepriekš lasīto par Egilu Levitu, tad Jāņa Bordāna sacītais- Uz Latvijas Radio jautājumiem atbild Jaunās konservatīvās partijas priekšsēdētājs, premjerministra amata kandidāts Jānis Bordāns:

1. Kas ir jūsu kandidāts Valsts prezidenta amatam?

„Egils Levits, ja viņš piekristu. Ar Egila Levita ievēlēšanu par prezidentu tiktu dots signāls, ka šāds pavērsiens ir ceļš uz tiesisku, gan intelektuālu augsta līmeņa valsti, gan arogances izbeigšanu.”

skan kā ļauns “kapa zvans” latviešu tautai !!!

Kādā citā intervijā J. Bordāns nosauc Egilu Levitu par savu mīļāko profesoru !!!

Par E. Levitu ir pietiekoši daudz rakstīts LRTT i- vietnē, lai saprastu, ka viņš ir latviešu tautas bende.

Kādā manā telefona sarunā ar Induli Roni, viņš E. Levitu nosauca par pēdējo nelieti jo viņš nobēdzināja viņa(Induļa Roņa) sūdzību ES, kurā bija runa par sarkano nacistu pagātnes un šodienas noziegumiem pret latviešu tautu.

Neatkārtošos, šeit izvilkums no manis iepriekš sacītā:

“Un tagad kāda tik pat graujoša lieta, kuru krievžīdiskā “kasta” uzskata par draudu tās eksistēšanai: Sakarā ar mūsu tautas iznīcināšanu man radās doma, ka vajadzētu nodibināt neatkarīgu “čekas maisu” izpētes komisiju un piedalīties nākošajās vēlēšanās(pie Bordāna), protams, ar saviem cilvēkiem, jo man kā “kriminālelementam” un Vācijas pilsonim, tas tiktu liegts(Par to es runāšu tuvākajā laikā).

Aprunājos par šo tēmu ar pirmo savu cilvēku, kurš šādai idejai piekrita.

Tad zvanīju prāvestam Andrejam Kavacim un izklāstīju manu plānu par “čekas maisu” komisiju un balotēšanos nākošajās vēlēšanās. Kavacis centās iebilst, ka ir par vecu un veselība arī vairs neesot labā…, bet beigās, kad sacīju, ka veselības problēmas nav tik svarīgas, ka Vācijā ir ministri pat invalīdu ratiņos, ka galvenais ir viņa vārds. A. Kavacis tad nosacīja: Labi, tad jau redzēsim… . Praktiski deva savu piekrišanu.

Tad zvanīju savam trešajam “kandidātam”- Indulim Ronim.

Kad visu to pasacīju profesoram, sekoja nekavējoša un emocionāla atbilde: ”Vai jūs apjēdzat, Grantiņa kungs, ko tas nozīmē. Viņi mūs tūlīt fiziski iznīcinās !”

Es pirmajā brīdī jutos kā strāvas ķerts, tik emocionāla bija Roņa atbilde. “Tādas lietas jādara kādas ļoti prestižas ārzemju organizācijas paspārnē, kas traucētu viņu izrēķināšanos ar mums”, viņš sacīja. Un, kad pieminēju viņam otru lietu, ka ir doma iet kopā ar J. Bordānu nākošajās vēlēšanās, tad atkal sekoja emocionāla atbilde.

“Kā lai es balotējos kopā ar Bordānu, ja zinu, ka viņš noziedznieks. Viņš kopā ar Egilu Levitu nobēdzināja dokumentus, kurus iesniedzu ES,” viņš sacīja. Viņš man vēl piebilda, ka visu to es varu sacīt viņa vārdā… .

Viņš vēl apņēmīgā tonī piebilda: “Es visus čekistus aizvilkšu uz tribunālu. Man ir tam visam neapgāžami pierādījumi.”

Jā, un pēc divām nedēļām mira Andrejs Kavacis un šodien vairs nav pats Indulis Ronis !”

Bet visu lasīt šeit: http://tautastribunals.eu/?p=35586

Šeit vēl, ko I. Ronis sacīja par Levitu:”Arī pats Egils Levits nāk no KGB riska zonas, kā pēckara emigrants komjaunieša vecumā no okupētās Latvijas. Viņa vecāki dabūja atļauju emigrēt un Izraēlu, taču palika uz dzīvi Vācijas FR. KGB centās maksimāli infiltrēt emigrantus ar saviem aģentiem.

Aizdomas pret E. Levitu, šodien Eiropas Savienības tiesas tiesnesi, pastiprina fakts, ka pēdējo mēnešu laikā Valsts prezidents A. Bērziņš ir uzaicinājis E. Levitu par savu padomnieku konstitucionālos jautājumos”(citāta beigas).

Lūdzot ECT pieņemt tiesvedībā 2013. g. 16. augusta iepriekšējo sūdzību, vēsturnieks Indulis Ronis lūdz ECT arī “informēt ministru prezidentu V. Dombrovski par viņa izolāciju no svarīgas informācijas par valsts drošības jautājumiem, ko veic Ministru prezidenta biroja vadītāja O. Augustovska un aizsardzības ministrs A. Pabriks, lai novērstu apdraudējumu iesniedzēja drošībai, pat dzīvībai.”

Diemžēl ECT prezidents un sekretārs neveica savus tiešos amata pienākumus un neveica vēsturnieka I. Roņa cilvēka pamattiesību uz drošību un dzīvību nosargāšanā, kas izraisīja ārkārtīgi smagas kriminālnoziedzīgas sekas. Vēsturniekam I. Ronim pašam nācās privātdetektīva metodēm mēģināt novērst pieaugošo apdraudējumu par viņa iedziļināšanos KGB mantojuma problēmu pētniecībā.

Tirdzniecība ar KGB mantojumu un padomju mlitārajām izstrādnēm kļuva par ļoti ienesīgu biznesu, kurā Latvijā ilgi dominēja Krupņikova klans.

Šis klans nepārprotami ietekmēja ECT prezidentu un sekretāru, lai tie veiktu ārkārtīgi smagu nodarījumu pret jurisdikciju vēsturnieka I. Roņa sūdzību lietā, iznīcinot bez tiesiskas izskatīšanas viņa 2013. gada 16. augusta iepriekšējo sūdzību,2013. gada 11. septembra pamatsūdzību ar papildinājumu 2013. gada 21. oktobrī.

http://tautastribunals.eu/?p=27103

Vēsturnieks I. Ronis ir konstatējis arī to konkrēto personu, kurš kļuva par Krupņikovu klana mafiozo interešu nodrošinātāju ECT– kādreizējo ECT tiesnesi, pašreizējo Eiropas Savienības tiesas tiesnesi Egilu Levitu.”

Visu lasīt: http://tautastribunals.eu/?p=32994

Vai patiešām !!! varētu būt tā, ka Jānis Bordāns neko nezina par Egilu Levitu, Juri Jurašu un Annu Potāpovu(Jutu Strīķi) ???

Visi trīs šeit minētie ir noziedznieki!!!, kuri saistīti ar starptautisko mafiju- cionismu !!!

Liecības.LRTT.H-86.LatvijaSaeimaGrantiņšBitenieksBarissUrbanovičsKozlovskis.Nobeigums

Un tagad, Jāni Bordān, pildi solīto.

J. Bordāns: “Kas attiecas uz vietām vēlēšanu sarakstā, to lems visi biedri kopā un tas pagaidām ir par agru apspriežams jautājums. Tādēļ, esam gatavi uzturēt saikni un darboties Latvijas labā.”

Sasauc kopsapulci, pieaicini televīziju, kā Tu darīji, kad par mēra kandidātiem izvirzīji Jutu Strīķi un Juri Jurašu. Nolasi manis rakstīto šajos piecos rakstos un pieprasi biedru atklātu balsošanu par manu priekšlikumu(katra otrā vieta H- 86 pārstāvjiem). Domāju, ka par Juraša un Strīķes izvirzīšanu par mēra kandidātiem arī notika šādi balsojumi, jo Tu taču man pietiekoši “stingri” par tāda veida demokrātiju JKP paziņoji.

Tur, Jāni Bordān, kur es būšu, tur noziedznieki- Latvijas izlaupītāji, savām kājām aizies uz “pelnīto vietu”!

Pirmkārt, ko darīšu, būs starptautiska LIETAS izskatīšana, kas attiecas uz okupāciju un 1949 gada Ženēvas Konvencijas īstenošanu pēcokupācijas periodā, visaptveroša Latvijas dekolonizācija !

-Tiks gādāts, lai starptautisko ekspertu klātbūtnē tiktu atvērti čekas maisi !

– Tiks gādāts, lai visi Latvijas izzadzēji(miljonāri) stātos Tautas Tiesas priekšā un sniegtu atskaiti par katru Latu/Eiro.

-Tiks gādāts, lai visi čekisti un komunisti tiktu sodīti, par genocīda veikšanu pret latviešu tautu- par kolaboracionismu- sadarbību ar pasaules vēsturē asiņaināko režīmu- komunismu.

-Tiks gādāts, lai 4. maija kliķes noziedzīgās darbības rezultātā padzītie ekonomiskie bēgļi atgrieztos mājās- savā Dzimtenē.

-Tiks gādāts, lai katra latviešu ģimene saņemtu vismaz 5- 7 hektārus aramzemes bez nekādiem nodokļiem tur, kur viņi vēlas, protams, bez tiesībām to pārdot.

-Tiks gādāts, lai latviešu tautai un Latvijas valstij, ar starptautisko institūciju palīdzību, tiktu atdots atpakaļ viss nozagtais- izlaupītais.

-Tiks gādāts, lai nekavējoši tiktu atsaukti visi darbinieki no ES, kuri tur atrodas pēc komunistu “ieteikuma” un, pirmkārt, jau šeit pieminētais Egils Levits !

-Tiks gādāts par visu, kas saistīts ar Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā, kas atbilst Starptautiski izstrādātiem Likumiem un 1922. gada Satversmei !

-Tiks gādāts par to, lai visi tie, kuri pārkāpuši šos Starptautiskos Likumus un Satversmi, tiktu tiesāti starptautiskā Tribunālā Hāgā !

Redziet, Bordāna kungs, es prasu tikai to, kas paredzēts Starptautiskos Likumos un Satversmē.

Kāpēc tauta nav dzirdējusi no Jums neko līdzīgu ?

Kāpēc Jūs neiebildāt, kad starptautiskā noziedznieku mafija pirms diviem gadiem zvēriski, laužot kaulus, mani arestēja ?

Kāpēc ?

Vai tāpēc, ka aiz visa tā stāvēja jūsu cienītais profesors E. Levits ?

Nekas nepaliks apslēpts, kas netaptu zināms !

Es ceru, ka mēneša laikā saņemšu no jums pozitīvu atbildi un mēs varēsim ķeties pie patiesas Tiesiskuma atjaunošanas mūsu, komunistu izlaupītajā, Dzimtenē.

21.03.17       L. Grantiņš

You may also like...

6 komentāru

  1. Māris M. saka:

    Redziet, Bordāna kungs, es prasu tikai to, kas paredzēts Starptautiskos Likumos un Satversmē.

    Kāpēc tauta nav dzirdējusi no Jums neko līdzīgu ?

    —————————————-

    Nabaga “latviešu patriots” Bordāns! :D

    Tikpat kā kaķim degunu paša sūdos izmērcēja…

  2. Eduards Lunis saka:

    —PILNĪBĀ ATBALSTU , GRANTIŅA KUNGS, JŪSU TEIKTO!
    -Neceriet, ka bordāns uz uz to parakstīsies! Domājat-VIŅI NESAPROT-TAS KO JŪS DEKLARĒJAT ,IR VIŅU KAPU ZVANS NOZIEGUMU BRĪVĪBAI UN NESODAMĪBAI! BET IR PĒDĒJAIS LAIKS ATBILDĒT PAR NODARĪTAJIEM NOZIEGUMIEM!VĒL PALIEK -LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCE!?

  3. Valdis Freimantals saka:

    Levits likumigos 1938. gada Rigas Latvieshu Biedribas statutus ignoreja, iznicinot 1992. gada 18. julija atjaunoto, likumigo Mamulas darbibu!

    Tieslietu ministrs – likumibas apkarotajs!

    Visas Latvijas lielaakais kauna traips!

    1993. gada 18. februara nakts kriminalnoziedznieku bandas loceklis valdiibaa!

    Latvijas ienaidnieks!

    Valsts graaveejs!

    Mamulas iznicinaataajs!

    Juda.

  4. Valdis Freimantals saka:

    Un vai Latvijas tieslietu ministrija nesaprot, ka pieprasit no latvieshu gimenem maksat nekustama ipashuma nodokli, ja ienakumi nesasniedz iztikas minimuma partikas dalu – ir N O Z I E G U M S?

    Paldies Linardam Grantinam un H86 par patiesibu un latviskumu!

    Kas butu Latvija bez Helsinki 86?

    Viens parbiedetu vergu pulks pie Dzintara juras!

    Dievs, Sveeti Latviju!

  5. Ernests saka:

    Brigmanis skaitās zaļais, Bordāns skaitās tiesiskais, Rasnačs skaitās nacionālis un Urbanovičs skaitās sociāldemokrāts. Visi veci blēži, kas kalpo KGB trimdiniekam Levitam, un veiksmīgi sadalījuši lomas.

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=934517206587702&set=a.371099409596154.79938.100000882946910&type=3&theater

  6. Valdis Freimantals saka:

    Pateicoties Tribunala rakstiem, Saeima kaut ko lems par nekustamaa ipashuma nodokli!

    Muusu uzdevums ir koncentreet Tautas tribunalaa faktus, kas izniicina latvieshu gimenes Latvijaa!

    Domaaju, ka reizee ar Putina krahu beigsies ari Latvijas sarkano paraziitu “LABIE LAIKI” Latvijaa!

    Visas paziimes nraada, ka ilgi taa nevar vairs taa turpinaaties!

    Aptrakushie varturi pashi nonaaks uz apsudzeeto sola!

    Nirnberega 2 nav aiz kalniem!

    Sarkanie nezveeri pashi salien slazdaa!

    Dievs Sveti Latviju!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *