“Tiesnese” Signe Kalniņa vai “sinaja bergelmann” ?

TAUTAS TRIBUNĀLS,lATVIJA, L. Grantiņš,LRTTMIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅAhttp://topraksti.lv/notikumi/latvija/par-karosanu-daesh-rindas-broceniekam-piespriez-10-gadus-cietuma-luk-kadus-vardus-pec-sprieduma-vins-veltija/2/

Paskatoties uz šo “signi kalniņu”, kura sevi uzskata par tiesnesi, pārņem neiedomājams pretīgums !

Pirmkārt-

Mēs cilvēku vērtējam pēc viņa izskata, bet otrkārt-, pēc viņa runas un treškārt- pēc darbiem. Ja visas šīs trīs komponentes ir negatīvas, tad tāds radījums cilvēka zemapziņā akumulējas kā preteklis- izdzimtenis.

Es šeit minēšu piemēru, kas liks saprast par manis iepriekš sacīto.

Un tā:

Jūs redzat vienu veci vai veceni kurš/kura pēc pirmā acu uzmetiena rada antipātijas, pat sava veida pretīgumu, bet, kad tuvāk ar viņu saskaraties, dzirdat viņa labvēlīgās, cilvēka cieņai atbilstošās runas, kad redzat viņa izpalīdzību- vēlmi jebkuram palīdzēt, tad notiek brīnums, jo JŪSU zemapziņa viņu novērtē(akumulē) pozitīvi un šis cilvēks jums liekas mīļš un tuvs.

Viņa izskats vairs nespēlē pilnīgi nekādu lomu… .

Signe Kalniņa. Izraēla. Grantiņš.LRTTPilnīgi pretējais ir noticis ar šo tiesnesi(visas trīs komponentes, izskats, darbi un runas, ir ngatīvas). No zemapziņas tiek izmests īsts vulkānisks izvirdums. Pirmais jau “trāpa” šis tiesneses(noziedznieces mantijā) izskats. Tas vairāk līdzinās hazārietei, kurai ar “signi kalniņu” nav nekāds sakars, bet vairāk ar Sinaju Bergelmann.

Visu pirms jau bija jāuzdod jautājums,- kāpēc Mārtiņš Grīnbergs devās uz Sīriju ?

“Sinaja Bergelmann” šī jautājuma vietā VIŅAM “iesmērēja” desmit gadus… .

Vai nevarēja būt tā, ka šis jaunais cilvēks izvēlējās šo ceļu kā protestu pret cionistu- komunistu laupītāju bandu, kura izlaupa viņa dzimteni- Latviju ?

Un te tad arī mēs nonākam pie atslēgas tēmas. Mārtiņš, kā redzam un dzirdam VIDEO, skaidri un nepārprotami definē, ka šodienas Latvija ir noziedznieku un laupītāju paradīze. Tam piekritīs 99,9% etniskie latvieši !!! Par to nešaubās arī tiesnese “bergelmann”(Signe Kalniņa) un tāpēc šim jaunajam latvietim, par biedinājumu citiem, bija “jāpiešķir” šis nāvējošais sods.

Es minēšu(atkal) netiešu piemēru:

Latvijas ELB galva Jānis Vanags, par godu Latvijas 99. jubilejai, saka ko prātam neaptveramu: ”Tauta mīl savus miljonārus, kuri par tādiem kļuvuši smagā darbā” http://jauns.lv/raksts/zinas/260936-arhibiskaps-vanags-tauta-mil-savus-miljonarus-kuri-par-tadiem-kluvusi-smaga-darba . Kad šo ziņu izlasīju, tad meklēju šīs “ziņas” datumu. Biju pārliecināts, ka tas ir 1. aprīļa joks, bet nekā nebija, tā bija sacīta 18.11.2017. gadā.

Tātad, uzmanību, latviet !!!,

visa šī žīd- komunistu banda(godmaņi, kargini, krupņikovi, zaharjini, borovkovi, bērziņi u. d. c), pēc arhibīskapa Jāņa Vanaga sacītā, kura apzogot latviešu tautu peldas miljonos, tiek no latviešu tautas mīlēta ?!

Vai tad tas nav murgs !?

LRTT. Grantiņš. Mārtiņš Grīnbergs.izraēla.godmanis.borovkovs.skangale.LRTT. GrantiņšVai tad patiešām kāds var noticēt, ka tāds Vanags to visu sacījis labprātīgi ? Nē, tam neviens neticēs, bet viņam tas jāsaka, jo savādāk tiks atklātas viņa nelietības pret tautu, baznīcu un Dievu.

Šis mēsls, kura vārds ir Jānis Vanags, ir sasmērējies  http://tautastribunals.eu/?p=666 nodevības mēslos līdz padusēm un tāpēc veiks nelietību pēc nelietības, nodevību pēc nodevības, lai tikai viss tas nenāktu gaismā… .

Jautājums ?

Kuram tad nu ir taisnība,- Jānim Vanagam vai Mārtiņam Grinbergam ?

Lūk, latviet, tas tad arī ir žīdisms- cionisms-Antikrists(atvērt) visā savā spožumā un melu varenībā, kas ir pārņēmis mūsu Dzimteni !

Šim jaunajam latvietim, kura vārds ir Mārtiņš Grīnbergs, pienākas pateicība par paveikto, jo viņš, kā neviens cits, ir veicis islamistu fundamentālistu atmaskošanu.

Bet tas nedrīkstēja notikt, jo aiz visa tā stāv cionisms, kurš ir šī noziedzīgā fundamentālisma radītājs, veicinātājs un finansētājs.

Tāpat arī mūsu Tēvzemes izlaupīšanu veic tieši cionisti- komunisti, kuri strādā Izraēlas vadībā.

Gan jau šī tiesnese, par pasūtījumu “tiesām”, par genocīdu pret latviešu tautu, pati nonāks aiz restēm, kopā ar pasūtījumu piegādātāju- krievžīdu Rihardu Bunku & Co.

Lasiet Astrīdas Babānes liecības(atvērt).

Nekas nepaliks apslēpts, kas netiktu atklāts.

20.11.17    L. Grantiņš

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *