M. Bērziņš. Ieteikums I. Mednei un O. Miglam…

Inese, varbūt arī šo der parādīt gan pašam O. Miglam, gan tiem policistiem, kuri ir spiesti pēc LV “kolēģu“ lūguma viņu meklēt ?

Nemēdz būt tādu sakritību, sevišķi jau nu Latvijā ne !

Un tas, ka divus nevainīgus cilvēkus iesēdina vieni un tie paši, ieskaitot advokātu, kuram it kā būtu jāaizstāv savs klients, tas, ka abos gadījumos advokāts (kurš parasti strādāt nesāk bez EUR 200 stundā), pēkšņi uzņemās tik smagas lietas par brīvu un drīzāk piespēlē tieši apsūdzības pusei, vai par to nebūtu jāpadomā ?

Latvija jau ir maza un ar laiku noteikti uzzināsim par vēl daudziem šo cilvēku varoņdarbiem: https://www.acgarni.com/single-post/2018/05/02/11-s%C4%93rija-Ties%C4%ABbvagaru-zonderkomanda




FOTO: Domāju, ka šo “čomi” raksturot ir lieki ! Pōza un fizionōmija runā pati par sevi ! “Advokāts kurš strādā par velti !”

Osvalds Migla par advokātiem: Tad lietu uzņēmās Inga Baltiņa, bet viņu nosita. Bandīti it kā tika atrasti… . Tad S. Vārpiņš ar N. Duļevski, tie tādi dzīvelīgāki, bet DDD avīzē tiek runāts intervijā, ka es esot pudeli alu bijis izdzēris (kaut nedzēru vispār, pat viņu tiesu visos spriedumos stāv rakstīts-ka atrados skaidrā un adekvātā stāvoklī) un, ka man sods esot jāsaņem… .

Lasīt visu:

H 86 & LRTT jauns biedrs- Osvalds Migla

(Vo, bļeģ, advokāti nāhuj, sacīs Nils Ušakovs, kad viņu tiesās par Rīgas izlaupīšanu !!!)

LRTT piebilde:

Šīs te “nejaušās sakritības” drīz būs par iemeslu plašiem tiesu procesiem pret šodien valdošo noziedznieku bandu un visu plašo “Latvijas juristu saimi” ! Kaut gan pareizāk būtu sacīt:

organizēto hazāru mafijas karteli zem JURISTU IZKĀRTNES !

Tas viss mums vēl stāv priekšā !

Bet-, pirms stāsies spēkā Latvijas Republikas TIESISKUMS, mēs uz īsu brīdi atcelsim JEB KURU TIESISKUMU, lai sabiedrība nesodīti varētu izrēķināties ar saviem mocītājiem !

Tā būs TIESISKUMA augtākā pakāpe PATIESĪBAS vārdā !

12.11.18                                       L. Grantiņš

You may also like...

3 komentāru

  1. Inese M saka:

    Māri, Anglijas policisti savu darbu dara nevis izpilda kāda lūgumus. Es saprotu, ka dzīvojot korumpētajā Latvijā, ir grūti iedomāties to, ka pasaulē eksistē arī kārtīgi policisti ar kuriem ir patīkami parunāt un, pie kuriem vēlies griezties nelaimes gadījumā.
    Redzi, vińi var kādu uzklausīt, bet galva par Latviju vińiem nu noteikti nesāp, jo vińiem savu problēmu pietiek.

    Piedevām, “runājot” atklāti, man ir apnicis tas, ka mans vārds tiek vazāts pa lietām, ar kurām man nav nekāda sakara. Un ne jau tāpēc es to nevēlos, ka man būtu no kāda bail, bet tieši tāpēc, ka man NAV AR TO VISU NEKĀDA SAKARA!!!

    Esmu pieradusi vienmēr teikt to ko domāju, un arī šoreiz “pateikšu”.

    Pirmkārt. Kaut arī es uzskatu O.Miglu par netaisni notiesātu, TOMĒR, man nav skaidrs, kāpēc vińš aizsargājoties nešāva pa kājām.
    Otrkārt. Man gribētos zināt vai vińš apmeklēja MI6 iestādi, jo ar Home Office vien nepietiek, ja tu nopietni meklē politisko patvērumu. Tur tad arī bija jāstāsta visas pret vińu pastrādātās netaisnības, un tad redzētu, vai vińi noticētu vai nenoticētu. Un mułk’i jau tur nestrādā.
    Savukārt, stāstīt to visu Anglijas policijai ir pilnīga laika kavēšana. Piedevām, izmeklētājs bija šokā par to, ka Latvijā tādas šaudīšanās notiek, jo pusē kurā es dzīvoju tādas lietas notiek ārkārtīgi reti. Bet tas jau sakarā ar angłu stingrajiem ieroču likumiem.

  2. AGedroics saka:

    Un kādu advokātu sev Linardelis ir sameklējis? :)

  3. Cilvēks Gedroicam saka:

    Cilvēkiem advokāti nav vajadzīgi, bet zaglīgiem un melīgiem izdzimteņiem, kā arī viņu paklausīgajiem šakālēniem tie nepalīdzēs tāpat. Pieņem Gedroič beidzot, ka jūsu laiks beidzas un būs jāatbild par katru nozagto santīmu, par katru latvieša asins lāsi un par katru, jūsu sakropļoto likteni cilvēkiem.
    .
    .
    .
    Admins
    Jā, tas laiks jau klauvē pie durvīm !
    Fizikas(Karmas Likumu) LIKUMUS nevienam nav pa spēkam atcelt !
    Tā priiekšā pat dievi luzt kā kaltēti “makaroni”… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *