4. maija kliķes banda atkal tiesās L. Grantiņu

L. Grantiņam, kurš ir atjautās Latvijas valsts STŪRAKMENS, kārtējo reizi jāierodas 12. martā 4. maija bandītiskajā tiesā, lai saņemtu “nopelnīto” sodu. Šī okupantu pēcteču banda ar saviem līdzskrējējiem ir tā aptrakusi savās asiņainajās zvērībās pret latviešu tautu, ka nekontrolē pati savas noteiktās darbības(par nekonsekvenci raksta beigās).

Naids un bailes par pastrādātajiem noziegumiem pret latviešu tautu galīgi aptumšojis šo sātanisko izdzimumu prātus.

Nu kaut vai tās pašas prokurores(Saulītes) prasības pret mani, lai es dzēšot viņas vārdu no savas i- vietnes. Tā taču ir debilitātes pēdējā pakāpe !!!

Tātad, viņa drīkst mani notiesāt, bet es nedrīkstu sacīt, ka viņa bija tā, kura mani apsūdzēja nacionālā naida celšanā(viņa gan saka, ka “kurinot” naidu) un valsts varas varmācīgā gāšanā. Tā vien liekas, Staļina laiki tiek “sisti pušu” visās jomās.

Visu šo idiotismu kontrolē un vada Godmaņa & Borovkova banda, kurai priekšā izvirzīts totālidiots- krievžīds Rihards Bunka(neviens no šīs trijotnes nav latvietis) . Aiz viņiem stāv “varenā krievija”, kuru vada Telavivas cionistu banda.

Viņiem pašlaik ir dota liela vara !

Viņi ir neaizskarami !

FOTO: Divi jefiņMAJORI I. Vītoliņš. R. Bunka un viltus latvietis(židovščina) I. Parādnieks. Draugi, kuri iesaistīti genocīdā pret latviešu tautu un, kuri saistīti ar L. Grantiņa noslepkavošanas mēģinājumu. Visi trīs reiz tiks sodīti par genocīda veikšanu pret latviešu tautu- PAKĀRTI STARPTAUTISKO EKSPERTU KLĀTBŪTNĒ ! Tie nav draudi, bet atgādinājums, kāds sods pienākas par paveikto noziegumu.

Citāts no Astrīdas Babānes liecībām(atvērt): “Mēģināšu aprakstīt ko es biju sapratusi, pirms mani izmeta. Bunkas biedrība ir ļoti plaša ar sazarotu struktūru (atšķirībā no Borovkova maziņās kompānijas).

Starp visām biedrības nodaļām visietekmīgākais ir LJA Sadarbības sektors (SS) ar daudzām grupām. Grupā SS15 ir apvienoti vairāki represīvo struktūru tiesību doktori.

Grupu SS15 vada majors Ēriks Treļs (agrākais Kārtības policijas priekšnieks Centra rajonā), kurš veica ekspertīzi Jūsu lietā. Grupu SS12 vada kapteinis Vjačeslavs Kļičevs Centrālcietuma darbinieks, kurš izdarīja kratīšanas Jūsu kamerā 203 (Jūsu logi pirmajā stāvā bija pavērsti uz pārtikas bloku) un uzņemšanas nodaļā (Vokzaļčiks).

Jūsu meklēšanas lieta bija pie bijušā Bunkas vietnieka Valsts policijas centrālā aparāta darbinieka majora Ingusa Vītoliņa, kurš tagad darbojas grupā SS13. Jūs nesen publicējāt bildi, kur I.Vītoliņš un R.Bunka stāv kopā ar Saeimas deputātu I. Parādnieku.”

Pēc A. Babānes liecībām noprotam, ka manas LIETAS “fabrikanti” ir marionetes žīd- cionista Riharda Bunkas roku darbs. Bunkas bandas darbonis majors E. Treļs ir mana “GADĪJUMA” dižais eksperts ! Pie vēl viena Bunkas major-mēsla Ingusa Vītoliņa “atrodas” mana LIETA.

A. Babānes liecībās redzam, ka šajā R. Bunkas noziedznieku bandā atrodas Ivars Redisons, Imants Plīčs, Jānis Reiniks, Gunārs Kūtris, Tālavs Jundzis… .

Par šiem sātaniskajiem izdzimumiem var sacīt:

mūsu tautas slepkavu ZELTA FONDS !

Jau rakstīju, ka manā arestā 2015. g. ir vainojams Tieslietu ministrs– žīds un cionists, Dzintars Rasnačs(Rasnačs ir tāds pats latvietis kā Borovkovs). Uz foto mēs nepārprotami arī pārliecināmies, ka visā šajā noziegumā piedalās NA, ar I. Parādnieku priekšgalā(Mēs taču visi VIDEO redzējām, kā viņš uzbruka ukraiņiem, kuri bija atbraukuši pie mums 16. martā. Skatīt raksta beigās) ! Viņa izskats un darbības liecina, ka viņam nav latviešu mentalitāte. Viņš ir no tā paša “avju” bara, kuram pieder Bunka, Suharenko, Godmanis, Kargins, Borovkovs un vesels lērums citu “izredzēto”, kuri uzdodas par latviešu tautas glābējiem.

Kad mani 2015. gadā zvēriski arestēja, NA(VL!) portālā neparādījās pat ne zilbīte par šo asiņaino notikumu !!!

Ja šie sūdi(NA) ir latvieši, tad sūds ir konditorejas izstrādājums.

Un tagad par šo sātanistu LOĢIKU.

Dok. nr.3 mēs lasām, ka mana LIETA, sakarā ar manu veselības stāvokli, nosūtīta Valsts Tiesu medicīnas ekspertīzes centram !!! Nekādu atbildi no šī “centra” neesmu saņēmis !

Vai Tiesai nebija mani jāinformē par šī CENTRA slēdzienu ?

Toties es saņēmu Dok. nr. 2, ka man atkal jāierodas sarkanās cionistu mafijas kartelī(kuri šie asinssuņi dēvē par LR) uz kārtējo “tiesas procesu”!

Mana slimības diagnoze viņiem ir zināma un arī mana ārsta vairākkārt rakstītais slēdziens arī zināms. 

Dok. nr. 1 ir teikums, kurš nepārprotami norāda: sakarā ar manu slimību uz tiesas procesiem nekad nevarēšu ierasties !

Ja jau atkal pavēste atnākusi, tad jāsaprot, ka arī Valsts Tiesu medicīnas ekspertu centrs ir deģenerāta Riharda Bunkas pakļautībā.

Pienāks diena, kad visi tie, kuri ir kopā ar noziedznieku Rihardu Bunku, tiks tiesāti ar ASM !





P.S.

I Roņa, A. Babānes, S. Briķes liecībām nākušas klāt arī jaunas liecības, kuras ir izklāstītas Osvalda Miglas PIETEIKUMĀ par pievienošanos Helsinki- 86 grupai.

Tikko ievietotais “Sīra” komentārs arī norāda par R. Bunkas slepkavu bandas darbību:

Šis krievžīda Bunkas sacītais: “04.02.18, 13:29 – ‪+371 26 838 291: Mana pārliecība ir – Tu(domāts Vilors Eihmanis) ar Grantiņu esat par Aganovu un gatavojaties piesegt Šepeta pasūtījuma slepkavības!: norāda par cionistu debilitāti, bet pareizāk sacīt: par viņu sātanisko izcelsmi.

Kas attiecas uz tiesnesi Moļņiku un prokurori Saulīti, tad viņām draud mūža ieslodzījums ar pilnīgu mantas konfiskāciju(iespējams, ka pat NS, jo veikušas aktīvu genocīdu pret latviešu tautu cionistu uzdevumā).

19.02.18     L. Grantiņš





Šeit redzama noziedznieka I. Parādnieka īstā seja, kur viņš R. Bunkas uzdvumā uzbrūk ukraiņu patriotiem:

You may also like...

12 komentārs

  1. Izlūkdaļa zs saka:

    Visa LR “elite” 99% ir nokomplektēta no aģentūras (deputāti,tiesneši,izmeklētāji…). Gan pozīcija,gan opozīcija-ir viena saimnieka dēli!
    Carskaja ohranka-CEKA-NKVD-VDK-FSB=SAB un DP šodienas. Čūska nomaina ādu,bet serde paliek vecā,bīstamā cilvēcei un mieram!

  2. Jānis saka:

    Advokāti,vēstules LR vārdā,tiesu sēdes,atkal un atkal darbības…ar nelikumīgu un bēdīgi slavenu līdzīgu veidojumu LR Valstij.
    Ar teroristiem nedrīkst vest nekādas pārrunas. Visas sarunas ar bandītiem ved-pie viņu stāvokļa legalizācijas.
    Nu ja reiz totalitārs režīms valda Latvijā. Tad kapēc uzturēt sarunas ar viņiem?
    Advokāti šinī lietā Leģitimizē visu situāciju. Starptautiski tas tā ir.
    Tā ir liela kļūda…tā tas izskatās.
    .
    .
    .
    Admins
    Tā ir tikai daļēja taisnība, kas ir noklusēšanas mēģinājums.
    Mans(mūsu) uzdevums ir viņus provocēt un visus šos darbiniekus izvilkt dienas gaismā, lai vēlāk zinātu, kuriem vieta ir karātavās.
    Nedrīkst ignorēt realitāti, ja gribi uzvarēt.

  3. info saka:

    Latviju tagad pazīst pat Korejā un velta analītiskus raidījumus. Ilmāra Rimševiča aizturēšana uzmeta Latviju pirmajās pasaules ziņās un sabojāja valsts reputāciju uz ilgāku laiku (vācu prese izsakās par Latviju diezgan nicīgi kā par pilnīgi korumpētu valsti, kuru nevajadzēja ielaist eiro telpā).

  4. ķiploks saka:

    Latvijas Bankas vadītājs dzer šņabi ar Dmitriju Piļščikovu, kurš saistīts ar Krievijas ieročiem un specdienestiem. Par katru darījumu Latvijā, Rimševics saņemis 100 000 eiro kukuli.

  5. Jānis saka:

    Klaunāde! Braucis ekonomiku taisīt inovatīvajā jomā.
    Patiešām,tāda sajūta ka mēs esam no Marsa vai viņi ir marsieši,kas dzīvo tik marsiešiem redzamajā “inovatīvajā” dimensijā..
    https://www.president.lv/lv/jaunumi/zinas/valsts-prezidents-latvijai-un-dienvidkorejai-potencials-ciesakai-sadarbibai-izpetes-un-inovativu-tehnologiju-joma-25386

  6. AG saka:

    Tu beidzot nožēlo, ka aicināji balsot par VL ???
    .
    .
    .
    Admins
    Es nekad neko nenožēloju, jo Laiks nestāv uz vietas.
    Es esmu vienmēr centies darīt visu, kas atbilst Patiesībai.
    Mainījusies ir VL!

  7. skolnieks saka:

    Vecs likums,ka morus likvidē.Tas sagaidīs daudzus. Par to šodien mazi svētki nepārtrauktā netaisnības pelēcībā.Tās ir bandītu kaujas.
    Mums ir jādomā par nākotni,kas būs grūta.Pats pirmais ir latviešu nacionālā ideoloģija,pats galvenais.Var teikt,sava veida reliģija,mūsdienīga,atbilstoša šodienas un paredzamās nākotnes notikumiem pasaulē,ar pozitīvu iekļaušanos tajos.Tālāk stratēģija,taktika un pārējais.
    Jāmobilizē spēks,lai Latviju nezaudētu ne tikai tuvākos laikos,bet nekad.

    .
    .
    .
    Admins
    Latvija un latvieši nezaudēs !!!
    Zaudēs un tiks pilnīgi iznīcināti tie, kuri kalpo cionistiem- Sātanam !

  8. Endijs saka:

    Video uzskatāmi parāda atšķirību starp savā zemē dzīvojošu pamattautu un tautas klaiņojošo daļu – no tādiem tad veidojas citu valstu okupētāji,laimes meklētāji, kolonistu ordas, alkatīgi augļotāji ar lielummāniju apsēsti lielrūpnieki un lieltirgoņi.Arī šovinisti, savas taisnības uzspiedēji, vienu vārdu sakot cionisti un viņu plāni otrajā video.
    Wiki-(1975. gada 10. novembrī ANO ģenerālā asambleja oficiāli apstiprināja rezolūciju (ANO izdotā rezolūcija Nr. 3379), kas pielīdzināja cionismu rasismam, apzīmējot to kā “rasisma un rasu diskriminācijas formu”.To atcēla 1991. gadā)
    Ko tik nevar panākt ar lielu naudu,vai ne.

    https://www.youtube.com/watch?v=v4fjkxSOPTI
    https://www.youtube.com/watch?v=3uN0cDpSMtU

  9. Izlūkdaļa zs saka:

    Valsts Latvijas vajā/likvidē/nonāvē kādu politisku/paromilitāru cilvēku grupu latviešu tautas piederīgu (zemessargus bijušos),visas pasaules acu priekšā un NATO sastāvā. Un vēl nepietiek Latvijas Valstij,parmaz asiņu,ciešanu.
    L.Grantiņu arī gribās….

  10. ugunskrustietis saka:

    Latvijā jau visur valda čigāniski-žīdiska patvaļa.Ja rodas tādī vīri kā Grantiņa kungs, kuri vēlas ko Latvijā mainīt, tie tūlīt tiek iespundēti slēgta tipa iestādē, vai vienkārši likvidēti.Skumji, ka tautieši pieļāvuši, ka viņu valsti šādi noved.

  11. Vērtīgs materiāls: saka:

    7.02.2018. Klausieties rādio /aod.parstoday.com/ šodien!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *