Sātanistu(hazāržīdu bandas) rituāls turpinās

Ceturdien, 12.04.2018. notiks kārtējais genocīda akts pret latviešu tautu.

Tiesā(nu nav tā nekāda tiesa, bet krievžidu okupantu marionešu banda) jāierodas aktīvās Atmodas aizsācējam, CTAG HELSINKI 86 dibinātājam, 2. šķiras TZO lielvirsniekam Linardam Grantiņam !

Tie, kuri paceļ roku pret L. Grantiņu, paceļ arī savu smirdošo asiņaino komunist- cionistu ķetnu pret latviešu tautu.

Vai tad tas, kas šodien notiek ar Ansi Ataolu Bērziņu, kad viņš tiek piekauts Čehijas cietumā savas mātes acu priekšā, nav SĀTANISKS RITUĀLS(atvērt) ?





Manā medicīniskā izziņā nepārprotami ir pasacīts, ka nevaru ierasties uz šo(atvērt) tiesas sēdi un arī uz turpmākām(cik noprotams, tad ar saprašanu šiem “tiesu ekspertiem” ir lielas problēmas) ?

Vizuālu informāciju par šo bandu un I. Roņa sacīto par sātaniskajiem meliem var iegūt šeit: https://tautastribunals.eu/?p=38863

Būtu līdz idiotiskumam smieklīgi iedomāties, ka es pie šiem sātanistiem ierastos, ja arī man nebūtu šī izziņa.

Tad jau tas nozīmētu, ka es atzīstu savas tautas slepkavas par manas Dzimtenes saimniekiem.

Ja es ko daru, tad: “Es nolādu jūs, Saulīte, Moļņika(un visus tos vītoliņus, bunkas, borovkovus u. c., kuri  safabricējuši šo krimināllietu) un jūsu dzimtas, no Laiku sākuma līdz Laiku beigām, jo esiet manas tautas slepkavas !”

(Nolādēšana ir garīga cīņa. Nevajag klausīt melnsvāršu murgiem, ka tādus vārdus “nedrīkstot mutē ņemt”. Tā ir svētīga garīgā cīņa pret visu ļauno. Baidoties no atriebības par saviem asins darbiem “kristīgā baznīca” uz sārtiem sadedzināja tūkstošiem viedos cilvēkus)

Bet pienāks arī diena, kad jūs manu parakstu lasīsiet zem sava “karātavu sprieduma”!

Šeit plašāks informatīvais aprakts priekš tiem, kuri pirmo reizi ienāk šajā i- vietnē:

-Par “ekspertu”- krievžīdu Treļu, kurš L. Grantiņu apvaino centienos “likumīgās” komunist- cionistu(okupantu) varas gāšanā Latvijā: https://tautastribunals.eu/?p=40534

-Par kievžīdu- slepkavu Rihardu Bunku: https://tautastribunals.eu/?p=40461

-Par tiesnesi Anitu Moļņiku: https://tautastribunals.eu/?p=37717

-Šeit mēs redzam, kam kalpo Latvijas valdība un represīvās valsts varas struktūras: https://tautastribunals.eu/?p=33495



FOTO: Šie zvēri ir starp mums un vēl patriotus tēlo ! Piem: tas pats I. Parādnieks. Šeit redzamie ir nositami bez liekas tiesu ceremonijas.

L. Grantiņu uzskata par noziedznieku mūsu tautas slepkavas, nevis latviešu tauta.

Pie mūsu tautas slepkavām var droši pieskaitīt arī tiesnesi Anitu Moļņiku, prokurori Ilutu Saulīti(video gan redzama kāda izvirtīga izskata Iluta Strautiņa), un ekspertus Ēriku Treļu un Ilonu Veinbergu.

Es jau pirms vairāk kā gada piedāvāju visiem manas LIETAS “fabrikantiem” publiski, ar LRTT i- vietnes palīdzību, atsacīties no šī nozieguma pret latviešu tautu, bet mans piedāvājums netika akceptēts. (Piedāvājums darbojas līdz 31.12.16. Piemēram: prokurorei Ilutai Saulītei, ekspertiem Ilonai Kronbergai un Ērikam Treļam, tiesnesēm A. Moļņikai un K. Kravecai un arī tiesas pārstāvei šajā lietā Oksanai Hvostovai(interesanti, ka neviens no šeit pieminētajiem nav latvietis) https://tautastribunals.eu/?p=35514 )

Tie, kuri tiesā L. Grantiņu, tiesā latviešu tautu.

Nu neizspruks šis cionistu- habadistu bars no taisnīgas TIESAS.

Šī TIESA jau tuvojas. Par to runā arī VIDEO, kas redzams raksta beigās(hazāržīdiem draud karātavas un Latvijas 4. maija kliķe ir visīstākā hazāržīdu banda).

10.03.18           L. Grantiņš





P.S.

Mums visiem reiz pienāk diena, kad ir jāatstāj šī pasaule.

“Tajā pasaulē” nevar nopirkt “savu patiesību”, kā tas iespējams šajā.

Alga tiek saņemta tāda, kādu esi pelnījis: “Māra atklāj, ka pirms trim nedēļām slimnīcā Intu piemeklējusi klīniskā nāve. Kad reanimācijā „atsaukta atpakaļ”, Māra draudzenes meitā vairs nav atpazinusi „veco Intu”. „Pēkšņi viņas čaula – lepnuma, lielības un visvarenības bruņas – bija nost. Manā priekšā bija trausls cilvēks ar kailu dvēseli,” aizlūstot balsij, atklāj tuviniece. Tas, ko viņai nācies dzirdēt no Intas, šokē un liek pārdomāt dzīvi mums katram. Māra pastāsta, ka Inta dalījusies izjūtās, ko piedzīvojusi klīniskās nāves laikā, un tās liecina, ka viņa redzējusi „to” pasauli… „Viņa visa no šausmām trīcēja, teica, ka redzētais ir tik briesmīgs, ka nespēj to izstāstīt. Izmisusi viņa vaicāja, ko lai dara, lai tur nebūtu jāatgriežas…” atklāj Māra.”  http://jauns.lv/raksts/izklaide/19140-patiesiba-kada-isteniba-bija-dzelzs-ledija-inta-fogele

Varam jau neticēt Intas teiktajam Mārai, bet tas nenozīmē, ka tā nav… . Bet laikam jau šeit pieminētie ir tik apstulbināti ar savu varenību un godkāri, ka nav spējīgi izprast pat viselementārāko fiziku- Karmas Likumu.

Bet pastāv arī varbūtība, ka šiem noziedzniekiem nav cilvēka esības MATRICA- DVĒSELE.

Es, piemēram, nevaru paņemt to, kas nepieder man !

Es nemāku melot !

Tātad, es un man līdzīgie nepieder pie šeit minēto sugas, kuriem viss ir pilnīgi otrādi, kuri nemāk nemelot un nemāk nezagt.

Šeit pieminēto suga ir citu dimensiju iemītnieki- sātanisti- tumsības kreatūras.





You may also like...

5 komentāru

  1. Indriķis saka:

    Esam uz ļoti lielu, pasaules mēroga notikumu sliekšņa. Arī Elejas Veronika pirms dažām dienām televīzijas intervijā teica – šis būs kara gads.Pārlasīsim arī šo ASV armijas veterānu žurnālā Veterans Today publicēto žurnālista Prestona Džeimsa rakstu:

    https://tencinusarunas.wordpress.com/2015/06/02/neiedomajami-laundarigas-hazaru-mafijas-slepena-vesture-prestons-dzeimss-un-maiks-hariss-08-03-2015/

  2. Visu Latvijai saka:

    Laikā, kad ASV sāk iedziļināties Latvijas korupcijā un finansēs, KGB nogalina VID vadītāju. Ne tā? Laikam izvēlējās “nepareizo” fronti.
    http://www.delfi.lv/latvija/article.php?id=49827549

  3. Arnolds saka:

    Notikumi attīstās strauji – ASV bankās iesaldēti Krievijas miljardieru konti.

    http://www.forbes.ru/news/282091-ssha-zamorozili-na-schetakh-bankov-rotenbergov-i-kovalchuka-637-mln

  4. :-( saka:

    Delfu komentētāji jau paņirgājās par A.A.Bērziņu. Kur gan rodas visādi tādi jūdasi, viseļčaki , un kas viņiem maksā? Pat, ja pieņem, ka ar Ansi kāds manipulētu, viņš ir diezgan cietis, lai viņu vēl apvainotu kaut kādi ņurņiki.
    .
    .
    .
    Admins
    Tā ir apzināta cionistu komandēta troļļu darbība.

  5. Endijs saka:

    Beidzot procesi sākušies. Šis būs diezgan skaudrs periods, jo iesaistīto ir daudz vairāk kā normāls cilvēks var iedomāties un neaizmirsīsim, ka viņi ir melu, maldināšanas un maskēšanās lielmeistari, kuriem pieder maldināšanas ieroči – masu mēdiji, kā arī reāls bruņojums. Pat tie, kas ārēji izskatās ienaidnieki, īstenībā ir sabiedrotie un atmaskot tos iespējams tikai saliedējoties visiem godīgiem cilvēkiem. Viņu izveidotā sistēma mūs izputina lēni un neatlaidīgi, bet ļaujot tam turpināties, agri vai vēlu mēs katrs neizbēgami kļūsim par viņu upuriem, kaut paši sevi uzskatām par gudriem un neievainojamiem.

    Ja tiesu vara un izveidotā likumdošana nekalpo taisnībai un pilsoņu interesēm, tad pēdējais laiks to pasludināt par noziedzīgu un genocīdu veicošu, kam kā zināms nav noilguma. Te viens no neskaitāmajiem pierādījumiem:
    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/777241-tiesa_atgust_gimenes_maju_bet_krapnieku_kredita_del_banka_to_var_atnemt

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *