SAB izdzimums Arnolds Babris(papildināts ar video)

Bijušais SAB darbinieksArnolds Babris: Pūlim atklāt VDK kartotēku saturu nedrīkst

LRTT piebilde:

Un, kuri tad tās PATIESĀS problēmas, noziedzniek “babri”, ir radījuši, ja ne čekisti ar saviem stukačiem ?!

Pēc tevis sacītā, padibene Babri,  iznāk, ka PŪLIS visu “nolaidis uz grunti, vai ? 

Kaut tu, sātana izdzimum Babri un visa tava dzimta, nolādēta no Laiku sākuma līdz Laiku beigām !





Ar bijušo Satversmes aizsardzības biroja (SAB) vadošo darbinieku Arnoldu Babri sarunājas Romāns Meļņiks.

https://www.diena.lv/raksts/viedokli/latvija/bijusais-sab-darbinieks-pulim-atklat-vdk-kartoteku-saturu-nedrikst-14187939





Ir kaut kas prātam neaptverams, ka viens latvietis var nosaukt savu tautu par PŪLI !

FOTO: Nu nav šis sātaniskais “lisina” nedz lodi, nedz cilpu pelnījis, bet vecu lietotu ķieģeli ! Viņa purns jau izsaka viņa sātanisko būtību. Ja vajadzētu cilvēciskot tikko izd—tu cērmi, tad šo purnu varētu ņemt par matricu. Nebaidies, latviet, par šiem kropļiem izņirgties, jo viņi nav pelnījuši citu attieksmi. Tauta viņam ir PŪLIS, bet tās maksātos nodokļus viņš rij aizgūtnēm !

Protams, ka latvietis to arī nekad nedarīs. Tas, ka šim izdzimtenim(arnolds babris) ir latvisks “nosaukums”, nebūt neliecina, ka viņš ir latviskas izcelsmes. Un ja vēl zinām, ka viņš ir “bijušais” SAB darbinieks, tad vispār atkrīt jebkādi minējumi, ka viņš varētu būt latvietis.

SABs ir Izraēlas iestāde un tās darbinieki(nav bijušie darbinieki) ir viņu cilvēki. Mēs esam tikai un vienīgi gojas priekš tādiem “babriem”.

Kurš lasa šo i- vietni, tas atceras arī vēsturnieka I. Roņa sacīto par Jāni Kažociņu un kam viņš kalpoja, un kalpo vēl šodien. Un arī par tiem, kuri netieši ir saistīti ar SABu(DP): Jānis Reiniks, Jānis Maizītis, Kārlis Kangeris, Ivars Godmanis, Juris Lapinskis, Aivars Borovkovs, Aivars Garda, Jūlijs Krūmiņš, Uldis Neiburgs, Aivars Stranga, Inesis Feldmanis, Jānis Stradiņš un vēl daudzi citi ar jauki skanošiem latviešu “nosaukumiem”(augstākais, viņi ir tikai 50%tīgi latvieši, piem. J. Stradiņš- tēvs sēlis, bet māte Krievijas jebrejiete, bet lielāko tiesu tikai 25% un pat vēl mazāk) !

Šodienas Latvijā neviens latvietis neatrodas politiskajā “avangardā”.

Babra stulbums, kā jau tas krievžīdam ir raksturīgs, sākas ar secinājumu, ka, ja atvēršot šos “čekas maisus”, sākšoties raganu medības un cietēji būšot “nevainīgi” stukaču bērniņi un mazbērniņi.

To jau mēs lasījām tikko “filozofa” Agra Liepiņa “poēmā”(lasīt).

Un ievērojāt, kāda vienota nostādne viņiem visiem šajā jautājumā !

Kurš būs tas, kas sacīs, ka šī “nostādne” nenāk no viena centra ? Un ja tas tā, tad skaidrs, ka viņi visi bazūnē čekas asiņainajā taurē.

Ja neviena postPadomju valsts nebūtu publiskojusi šos arhīvus, tad varbūt kāds garā apdalītais varētu arī noticēt šīm žīd- čekistu gaudām.

-Vai tad kādā valstī, kurā atvērti šie “maisi”, ir notikušas raganu medības ?

Atbilde ir viennozīmīga: N A V !

Tātad, šis izdzimtenis latviešus uzskata par izņēmumu,- par atriebīgiem un asinskāriem radījumiem. Katrā gadījumā par tādiem viņš mūs grib pataisīt. Par tādiem mūs šie ciānas boļševistiskie slepkavas mūs ir taisījuši visus šos garos pēckara gadus. Mēs esot lielāki “žīdu šāvēji” par vācu nacistiem !

Mēs esot žīdu bērniņus aiz kājām grābuši un gar priedēm šķaidījuši…. .

https://tautastribunals.eu/?p=35768

Kaut gan A. Grūtups dokumentāli pierādīja, ka neviens latvietis nevienu žīdu nav nošāvis, jo tādu patvaļu vācu nacisti no latviešu puses pat sapņos nepieļāva…. .

-Būtu arī smieklīgi iedomāties, ka šim slepkav- purnam A. Babrim interesētu stukāču un viņu “mazbērniņu” liktenis.

Viņa skūtais pauris norāda par viņa ģenētiskajām tieksmēm… .

Šim “skūtenim- žopamordam”, un visiem šeit pieminētajiem deģenerātiem, ir bailes par savu likteni- par asinsdarbiem, ko viņi veikuši pēcAtmdas periodā: Tie ir tūkstošos skaitāmi noslepkavotie latviešu patrioti un uzņēmēji, un simtos tūkstošos padzīto latviešu no savas Tēvzemes. Tie ir totālā nabadzība iedzītie vecie ļaudis- pensionāri !

Šeit pieminētie(un ne tikai) ir ārprāta noziedznieki pret cilvēci, nemaz jau nerunājot par latviešu tautu.

Šie babrveidīgie hidras, kuriem latviešu tauta ir PŪLIS, ir nositami kā sērgas apsēsti žurkas.

Viņi to arī apzinās, kāds gals viņus sagaida.

-Tāpēc jau šī i- vietne eksistē, lai aizvilktu šos sarkan- zilos vampīrus uz karātavām !

-Tāpēc viņiem tāds ārprāta naids ir uz šo i- vietni un tās Saimnieku(Īstais saimnieks nebūt nav Grantiņš. Viņi zina arī īsto Saimnieku)  !

07.03.18            L. Grantiņš





Šeit daži “tautas viedokļi” par šo deģenerātu:

„Kur mēs esam nonākuši ka šarikovu spiras savu smirdošo muti vārsta uz Latvijas tautu !“

„Kā no raksta noprotams, netīšām atklāta atbildīgas valsts iestādes – SAB – principiāla attieksme pret tā dēvēto „tautu“ – mēs \šiem kungiem esam tikai „pūlis“, stulbs, truls un domāt nespējīgs. Paldies, kungi, tad kļūst saprotamas šī kantora darbības. Rets gadījums – nevilša atklātība. Nu ko. Miezīša kungs? “

„So noladeto izdzimteni Arnoldu Babri, kurs, visticamak ir cekistu pecnacejs ir jatbrivo no Latvija spilsonibas, jo sis izdzimtensi sanem algu un sanem visus labumus, privlegijas no disputa sastradatas naudas. Kapec vispar sadi izdzimteni kads ir sis Babris, Vikene vareja ienemt Latvijas valsti valsts amatus un sanest lielas pensijas un privlegijas kadas sanem sie noladetie kropli, Latvijas valsts izlaupitaji un latviesu tautas slepkavas Babris, Vikene…? No kura laika kaut kadi izdzimtensi Babris bus lemejs par to, vai atvert cekas mais svai ne? Navi Babrim, navi Vikenei, kuri piesedz, ienemot valsts amatus, Latvijas valsts nodevejus, latviesu tautas iznicinatajus!“





Pielikums-papildinājums

Hazāru mafijai- 4. maija bandai draud Nirnberga 2

Un šeit savu “roku” ir stingri pielikusi arī LCTAG HELSINKI 86 ar saviem ziņojumiem par šīs bandas asinsdarbiem Latvijā.

Tāpēc jau arī tāds ārprāta naids uz LRTT.

You may also like...

4 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Mani tu viņa draugiem šoreiz nepieskaiti? :))
    Lapinskim gan viņš tiešām ir draugs! https://www.youtube.com/watch?v=i_1XkTNQook

  2. raksts saka:

    Pēdējās nedēļās Latvija ir guvusi milzu uzmanību starptautiskajā presē. Diemžēl ziņas nav labas. Tās skaidri pauž vienu domu – Latvija nav tikusi galā ar korupciju un naudas atmazgāšanu caur tās bankām. Esot atklāts gadiem ilgi zināmais “noslēpums” – Latvija ir naudas atmazgāšanas centrs starp Austrumiem un Rietumiem. Šis skarbais apgalvojums grauj mūsu valsts reputāciju, kas savukārt atbaida potenciālus investorus un kavē ekonomikas attīstību kopumā.

    =====================

    Tā izsakas Eiroparlamenta deputāts Krišjānis Kariņš. Kas tad to situāciju radīja, ja ne tas pats Krišjānis Kariņš, Arnolds Babris un citi viņu biedri.

  3. ES saka:

    Nāk 16.marts!
    Labi būtu pagodināt šos varoņus piemiņai.
    Nu, vismaz admin savā lapā.

  4. karencropper saka:

    Sen neesi ēdis nabadziņ? Gan jau īstenībā uzblīdis divu kalvīšu apmērā un tieši tāpēc smagi jāpļūta psrs padauzas stilā par kautkādām likvidētām mistificētām bezjēdzības rūpnīcām. Tādiem idiotiem tikai sarkanajā zvaigznē rīga-11 būtu jāražo.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *