9. maijs- sātanistu manifestācijas diena !

SātanistiAgešins,Vējonis,Osipovs,Grantiņš.LRTTRunā fotogrāfijas !!!

Par viņiem ir jāzina, par viņiem ir jārunā, jo LIELĀ tiesas diena jau ir iezvanījusi savu atnākšanu. Neviens noziedznieks netiks atstāts bez “savas tiesas” ! Ar nevērtajiem nacistiem pasaule tika galā, bet tagad pienācis laiks tiesāt NACISTU SKOLOTĀJUS- komunistus- KGBistus !

Iluta Strautiņa.Saulīte.Grantiņš.LRTTZvērības, kādas veikuši SARKANIE NACISTI, nav vēl civilizācijas pastāvēšanas vēsturē notikušas. Šie sarkanie asinssuņi ir pilnībā pārņēmuši Latviju un latviešu tautu.

Deboļševizācija nav notikusi un viņu apmācītie rīkļurāvēji-okupanti-kolonisti, Latvijā atraduši sev “mājvietu” !

Latvijas Tautas Frontes un sarkanās “inteliģences” vadībā tika radīta okupantu varai draudzīga marionešu valdība, represīvā un tiesu sistēma, kura nokomplektēta no ar primāt- intelektu apveltītiem civilizācijas izdzimumiem.

Prokurore Iluta Strautiņa,Iluta Saulīte,Grantiņš.LRTTKārtējais okupantu dzīru 9. maijs to pierādīja visā savā spožumā !

Visu šo kārtējo ārprāta akciju organizēja pie varas esošā sarkano izdzimteņu un viņu ielikteņu banda ! Tāds debīlisms, kāds notiek Latvijā, notiek vienīgi putiniskajā Krievijas Federācijā.

Ja Latvijā valdītu sevi, demokrātiju un tautas cienoša valdība, tad tādi agešini, kavcovi, osipovi turpat pie pieminekļa arī tiktu apšauti, jo šo okupantisko izdzimteņu(primātu) atklātā izrādīšanās bija staļinisko asinsnoziegumu attaisnošana Latvijas Republikā !!!

Bet notiek tieši pretējais !

A. Moļņika,L.Grantiņš.LRTTAr krievžīda Agešina palīdzību cenšas fiziski iznīcināt Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas iniciatoru.

4. maija kliķes prokurore Iluta Strautiņa(tikko vēl bija kāda Iluta saulīte) nekautrējoties paziņo mēdijiem, ka L. Grantiņš ir naida kurinātājs.

Interesanti, ka tika “aizmirsts” vārds: nacionālais !

Tātad,- vairs ne tikai nacionālais naida kurinātājs, bet jau vispārināts uz visu !!!

Protams, ka šiem primātiem, kuri dzīvo savu baiļu ēnā, L. Grantiņš ir naida “kurinātājs” !

Nekad, latviet, neaizmirsti šos purnus !

https://www.youtube.com/watch?v=fiy3Qh15Y5I

14.05.17        L. Grantiņš

P.S.

Neaizmirsīsim, ko šie sarkanie cionistiskie izdzimteņi pieraksta latviešiem ?!

Šodien sarkanie prusaki- dažnedažādi līdzskrējēji, pieraksta man to, ko veic paši !!!

I.Ronis.-L.Grantiņš.LRTT.-Helsinki-86.-Rīga2Lūk I. Roņa sacītais:

” Visinteresantākais brošūras aspekts ir tas, ka lielākā daļa sacerējuma loģikas un izteiktās kolektīvās apsūdzības pret latviešiem ir balstītas pārsvarā uz trim apgalvojumiem, kurus ģenerālis Fridrihs Jekelns ir izteicis savā 1946.gada tiesas prāvā Rīgā. “Patiesība nr.1″ ir apgalvojums, ka latvieši nogalināja lielu, nenosakāmu skaitu ebreju vēl pirms vāciešu ierašanās Latvijā. Otra ir tas, ka latvieši bija labāki šāvēji nekā vācieši. Un trešā – ka Rietumu ebreji tikuši vesti uz Latviju, “jo latvieši bija radījuši tam pienācīgus apstākļus”. /../ Pašlaik Rietumos ir pieejams ievērojams daudzums F. Jekelna nopratināšanas protokolu, un Dr. Indulis Ronis visu lietu redzēja Maskavā. /../ Nevienā no savām liecībām F. Jekelns nepieskārās jautājumam par latviešu atbildību ebreju nogalināšanā.”

Diemžēl arī paša Ezergaiļa apgalvojumu ticamības koeficients svārstās starp 6–10%. Trīs Jekelnam pierakstītās bēdīgi slavenās melīgās izteikas Rietumu literatūrā un, kas ir īpaši dramatiski, tiesu praksē ievazāja daudz agrāk un daudz lielāka kalibra NKVD (saīsinājums no Iekšlietu tautas komisariāta nosaukuma krievu valodā) slepenie aģenti Rietumos, nekā to izdarīja pamfleta “Kas ir Daugavas Vanagi” sacerētājs Paulis Ducmanis. Ezergaiļa minētais Dr. Indulis Ronis ir šī raksta autors, kurš publicējis patieso F. Jekelna liecību. Bet tajā par ebreju nošaušanu Rumbulā ir teikts: “Ebrejus šāva 10 vai 12 vācu karavīri no SD, viņu uzvārdus es nezinu. ” (”Tautību naida kurinātāji Latvijā”. “Daugavas Vanagu Mēnešraksts”, 1995, 1.nr.) Šo izšķirošo liecību savā grāmatā A. Ezergailis noklusē, ar meliem un puspatiesībām cenšoties radīt iespaidu, ka latvieši tomēr šaušanā piedalījušies. Nepiedalījās! Neviens latvietis nenošāva nevienu ebreju Rumbulas akciju laikā 1941.gada 30.novembrī un 8.decembrī. Tāda ir dokumentos, nevis NKVD aģentu apzinātās viltus liecībās balstīta patiesība par šiem patiesi traģiskajiem Latvijas vēstures notikumiem.”


You may also like...

6 komentāru

  1. No Maarupes saka:

    Tos nelieshus, kas Riiga pielauj pazemot latvieshus, laujot riikot 9.maija okupantu lembastu, ir jatiesaa un jasoda, kaa kolaborantus!

    Vai taa kremliskaa tiesnese Ilutka Strautina nav Ushaka sievai maasa Ivetkai Strautinai?

  2. K. Ulmanis saka:

    Mēs neesam bijuši citu apspiedēji un tādi arī nebūsim. Mēs gribam tikai to, lai tā saules tiesa, kura ir mūsu un ir mums vajadzīga, arī paliktu mūsu! Mēs, latvieši, kas gadu tūkstošiem esam bijuši ar šo zemi saistīti, paliksim arī tūkstošus gadus saistīti. /// Liepājā 1934.g.

  3. Uldis saka:

    Mākslīgas, varmācīgi radītas nācijas, pārstāvji, kuri visas savas pastāvēšanas laikā ir bijuši tikai vergi, nevar būt nacisti pēc definīcijas.
    Nacisti, tā ir kultūra, stāja, apziņa un atbildība.
    Vergi, kuri uz laiciņu, pārpratuma dēļ, tikuši kunga tronī, var saukties tikai par šovinistiem vai rusistiem.
    .
    .
    .
    Admins
    Bijušās Hazārijas pavalstnieku spermas produkti, kuri māk tikai laupīt, izvarot un slepkavot !!!
    Viņi nav pieskaitāmi pie kādas nacijas- tautības, bet politiski- reliģiski- ideo(t)-loģiskas varzas- noziedznieku kareļa.

  4. Uldis>>>Admins saka:

    Tautība viņi nav, bet nācija, kurus vieno tūkstots gadus ilga verdzība un negatīvā selekcija, valoda, piederība sātanistu sektai un kolektīva vaina par desmitiem miljonu nevainīgu cilvēku nāvēm Staļina – Rūzvelta imperiālistiskajā WWII, ir gan un nav būtiska viņu izcelšanās. Viņiem visiem tik dažādi gēni: Putins izteikts som-ugrs, Agešins izskatās pēc balta, vai slāva, Kravcovs ir mongolis, Mirskis tipisks hazārs (tjurks), bet Aijo Beness, melns kā velns.
    .
    .
    .
    Admins
    Ja Rūzvelta vietā būtu ielicis Čērčilu un melnacaino Agešinu būtu ierindojis pe Mirska, tad pilnībā Tev piekristu, bet pamātā jau doma pareiza… .

  5. Uldis>>>Admins saka:

    Rūzvelts bija WWII arhitekts, Čerčils vien no prorabiem.

  6. ugunskrustietis saka:

    Mums Slokā policisti paši apmeklē točku, bet Rīgā okupantu ļembastu svin ar vērienu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *