Priekšlikums L. Grantiņa krimināllietas “fabrikantiem”

temida_baltaKad piedzimstam, mēs visi gribam būt laimīgi un tas, protams, ka ir pašsaprotams.

Piedzimšana šajā pasaulē ir ļoti liela privilēģija.

To var salīdzināt ar kārtējo mācību gadu skolā. Tu esi dievišķa radība un tev ir jāevolucionējas(ir jātiek pārceltam uz nākošo klasi). Garīgā evolūcija var būt sekmīga, ja veicam pozitīvus darbus. Atļauja ierasties šajā pasaulē tiek dota tikai tad, ja esi zvērējis pildīt Dievišķās Pasaules radītos nosacījumus. Kad ierodamies šajā dimensijā, visi nosacījumi, par kuru izpildīšanu bijām devuši zvērestu, it kā ir izdzēsti no apziņas.

Mēs taču neatceramies pirmsdzimšanas laiku.

Tas tā tikai liekas, bet īstenībā visa šī informācija, par kuru bijām Tur zvērējuši, ir abstraktā formā sakoncentrēta Sirdsapziņā(Desmit Dieva Likumi).

Jebkurš cilvēks saprot, kas ir slikti un, kas labi.

Kad 1986. gadā dibināju H- 86, es gāju uz nebūtību. To darīju savas tautas labā, lai mums visiem būtu labi- vieni Likumi un viena Taisnība. Ari, lai to bērni un tuvinieki, par kuriem šeit runāšu, varētu dzīvot drošā- Tiesiskā valstī.

Šodien, kā mēs redzam, par savu veikumu, es tieku turēts par noziedznieku, kurš tiesājams ar 10 g. cietumsodu.

L. Grantiņš, kurš labprātīgi ierodas Latvijā, ar nodomu tikties ar prezidentu, bet tiek ar zvērīgu brutalitāti(miesas bojājumiem), arestēts, saslēgts dubult- roku dzelžos un iemests cietumā.

Grantiņa(atvērt) LIETU turpinās skatīt nākamā gada 27. aprīlī

Zaļš, tautastribunals.euJā, mēs piedzimstot visi gribam būt laimīgi !

Bet sanāk, ka daži tomēr grib būt laimīgāki par citiem. Pasaulē uz katru cilvēku Dievs ir atmērījis vienādas devas no šīs substances, kura tiek dēvēta par LAIMI !

-Tātad, ja kāds grib dzīvot laimīgāk par citiem, viņam ir jāatņem to savam tuvākajam.

-Tātad, tiek pilnībā pārkāpta Sirdsapziņa(desmit Baušļi) !

-Tātad, pilnībā esi lauzis Garīgajā dimensijā doto zvērestu !

-Tātad, esi veicis nāves grēku- sevis garīgu pašiznīcināšanos !

Uz šīs zemes- šajā dzīvē vari vēl daļēji eksistēt, bet Garīgajā Pasaulē par šo noziegumu tu tieci iemests Dievišķās Evolūcijas atkritumos. Tavu enerģiju aprij sātaniskie viepļi, kuri nesaņem pozitīvo enerģiju. To es neesmu izzīdis no pirksta, tas viss ir aprakstīts daudzās nopietnās grāmatās. Arī pats esmu vairākas reizes pabijis uz šo “dimensiju” robežšķirtnes. Nerunāšu, ko es redzēju, jo tikai redzot vien uzmetās nāves sviedri, kur nu vēl, ja būtu tur iemests. Uzskatu par pienākumu atkārtot jau šeit reiz sacīto: par Intas Fogeles “TUR” piedzīvoto.

Ja Fogele, kura nebūt nebija izdarījusi apzinātus nāves grēkus, stāstīja šausmu lietas, tad, kas sagaida tos, kuri L. Grantiņu(safabricējot melu apsūdzību), vēlas iebāzt aiz restēm, praktiski, noslepkavot ?

Atmiņas atsvaidzināšanai: “(atvērt) Māra pastāsta, ka Inta dalījusies izjūtās, ko piedzīvojusi klīniskās nāves laikā, un tās liecina, ka viņa redzējusi „to” pasauli… „Viņa visa no šausmām trīcēja, teica, ka redzētais ir tik briesmīgs, ka nespēj to izstāstīt. Izmisusi viņa vaicāja, ko lai dara, lai tur nebūtu jāatgriežas…” atklāj Māra.”

Tad, kas sagaida tos, kuri kalpo čekas slepkavām, kuriem pēc Tiesiskuma atjaunošanas bija jābūt tiktiem sodītiem ar ASM ? Šie čekisti- slepkavas uz laiku aizkavēja Tiesiskuma atjaunošanu, lai varētu tālāk veikt savus asins darbus pret latviešu tautu un Latvijas valsti, bet tas viss reiz tiks izlabots, slepkavas un to līdzskrējēji(šajā gadījumā visi, kuri saistīti ar manu “krimināllietu) saņems karātavas.

Es piedāvāju šiem noziedzīgajiem elementiem vainas izpirkšanu. Atsakieties no šī nozieguma publiski ar LRTT i- vietnes tautastribunals.eu palīdzību.

Pienāks reiz diena, kad, ja būsiet to izdarījuši, tā būs vislaimīgākā jūsu dzīvē, jo savādāk jums draud ASM, proti, galējais variants- NS. Neviens jūs, par atsacīšanos veikt noziegumu pret aktīvās Atmodas aizsācēju, sodīt neuzdrošināsies.

Precedents ir: eksperte Šarlote Bērziņa atsacījās piedalīties šajā ārprāta noziegumā.

Kāpēc gan nedarīt to pārējiem ?

Piedāvājums darbojas līdz 31.12.16.

Piemēram: prokurorei Ilutai Saulītei, ekspertiem Ilonai Kronbergai un Ērikam Treļam, tiesnesēm A. Moļņikai un K. Kravecai un arī tiesas pārstāvei šajā lietā Oksanai Hvostovai(interesanti, ka neviens no šeit pieminētajiem nav latvietis).

-Jūs daudz labāk par jebkuru ierindas cilvēku saprotiet, ka Latvijā valda asiņaini čekas slepkavas un, ka Latvija nav tiesiska valsts, jo esiet juristi.

-Jūs arī bez priekšā sacīšanas ziniet, kas draud par kalpošanu šādam asiņainam režīmam.

Iepazīstieties ar šo dokumentu http://tautastribunals.eu/?p=33495 un izdariet secinājumu, vai Latvija ir Tiesiska valsts ?

Pienāks diena, kad par visu to būs jāstājas tiesas priekšā. Palīdzību nesagaidīsiet ne no viena varenā, jo visi tie, kuriem jūs šodien pazemīgi iztopiet, kāps uz “skatuves”, kurai izeja ir zem kājām !

Vēlu jums apskaidrību un apzināties noziegumu, kuru veicat !

20.11.16       L. Grantiņš

You may also like...

13 komentārs

  1. jaunumi saka:

    Aiz Linarda Grantiņa stāv Patiesība un Dievs.

    19.novembris 2016

    Tramps piezvanījis Polijas prezidentam

    Tramps sarunā norādījis, ka pazīst daudzus ASV mītošos poļus, ir labi informēts par Polijas jautājumiem, un uzsvēris, ka Duda var būt mierīgs par Polijas un ASV attiecībām.

    20.novembris 2016

    Mits Romnijs tiek apsvērts ASV valsts sekretāra amatam

    Senāku rakstu citāti.

    Republikāņu kandidāts uz ASV prezidenta amatu Mits Romnijs ceturtdien apsolīja, ja tiks ievēlēts, ieņemt stingrāku nostāju pret Krieviju, vienlaikus norādot, ka pašreizējam Baltā nama saimniekam Barakam Obamam attiecībās ar Maskavu trūkst mugurkaula.

    «Viņš, atsakoties no mūsu pretraķešu aizsardzības saistībām, pameta mūsu draugus Polijā, taču pēc [atkārtotas] ievēlēšanas ir gatavs izrādīt Krievijas prezidentam [Vladimiram] Putinam tā kāroto elastību,» uzrunājot republikāņu nacionālā konventa delegātus, sacīja Romnijs.

  2. demoss saka:

    Priediitis tik daudz ir gaanijis latviesu tautu,bet vinu neviens neliek cietumaa.

  3. Eduards Lunis saka:

    –Vislielākā cieņa ,JUMS, GRANTIŅA KUNGS, PAR ŠAJĀ RAKSTĀ TEIKTO!pILNĪBĀ PIEKRĪTU! Bet jūtu, VIŅI PIEDĀVĀJUMU NEVARĒS PIEŅEMT, JO IR PĀRĀK DZIĻI IESTIGUŠI….uN ARĪ CER GLĀBT TIKAI SAVAS NOŽĒLOJAMĀS DZĪVĪBAS, JO VĒL NEVIENS NO VĒL LIELĀKIEM NOZIEDZNIEKIEM NAV SODĪTS…!?

  4. Patiešām saprātīgs piedāvājums!

    Apmaksātām amatpersonām pašām pieņemt lēmumu pēc savas izpratnes!

    Protams, šos cilvēkus var saprast – viņi baidas no sekām – ka paši kļūs par upuriem!

    Neviens Latvijā netic, ka iespējama taisnīga tiesa!

    Pat pieredzējuši advokāti (mani draugi) ar nopūtu izsakās par šodienas “tiesiskumu”.

    Juristu vidū ir atklāti un godīgi cilvēki, bet Latvijā valdošais komunistu un čekistu varenais LPSR klans turpina savu 1940. gada iedibināto kārtību.

    Valdis Muižnieks (slavens latviešu basketbolists) padomju laikos pirms braukšanas uz sacensībam ārzemēs parakstījās uz tukšas lapas trīs eksemplāros.

    Kādēļ?

    Lai neaizbēgtu uz ārzemēm un nepaliktu kapitālistiskajās valstīs.

    KGBisti par visu padomājuši, visu izdomājuši – ka cilvēkus turēt PAKLAUSĪBĀ.

    Ļoti iespējams, ka šodienas juristi pirms sava amata “saņemšanas” tikuši līdzīgi apstrādati!

    LVU juridiskajā fakultātē Valdi Muižnieku pielaida pie iestājeksāmeniem mani nē! (mēs mācījamies sagatavošanās kursos kopā gadu, lai iestātos LVU).

    Komunistu varas noturēšanas prakse ir vienkārša – atbildīgos tiesībsargājošos amatos ielikt “SAVĒJOS” vai vismaz tādus, kuri nav pretojušies visaptverošajai komunistu diktētajai “G A R A N T Ē T A J A I” varas noturēšanas sistēmai.

    Pievienojos H-86 vēlējumam visiem juristiem Latvijā apzināties savu lomu un atbildību par NELIKUMĪBĀM, kas vērstas pret latviešu ģimenēm!

    Dievs Svētī Latviju!

  5. Materu Juris saka:

    Vēl ko Materu Jurim varēja pārmest viņa pretinieki – viņa kritiku par RĪGAS LATVIEŠU BIEDRĪBU un tā VADOŅIEM. ….par to mums tagad nav vairs divu domu un nevarēja arī būt tolaik kad Maters dzīvoja ,tiem ,kas gribēja patiesību redzēt.

  6. info saka:

    Kamēr Latvijā valdīs korupcijas sērga, neviens te neko nespēs glābt. Diemžēl tiesneši – vairumā bijušie komunisti, komunistu lojālisti un viņu starpā arī tautas represētāji (Andris Guļāns, Ivars Bičkovičs)– tagad savos amatos ir apstiprināti uz visu mūžu, bet, aizejot prom pensijā ļoti lieliem kukuļiem un ļoti lielām pensijām, vietā iebīda savus cilvēkus.

  7. kovbojs saka:

    Visi Amerikā dzīvojošie latvieši zina, ka Latvijā Komunistisko partiju “aizliedza”, 14.jūnijā mums ir pat Komunistiskā genocīda upuru piemiņas diena, bet paši komunisti, genocīda izpildītāju politiskie mantinieki, šīs noziedzīgās organizācijas biedri, varu saglabāja. Ivars Bičkovičs, Ēriks Kalnmeiers, Jānis Maizītis ir ielikteņi un pieder pie šīs komunistu noziedzīgās sistēmas.

  8. Atbilde kovbojam.

    Tieši tadēļ Latviešu Biedrības Goda tiesa liek priekšā ieviest juridiskajā terminoloģijā terminus “VARMĀCĪGI ATDALĪTI” un “VARMĀCĪGA DESTRUKCIJA”.

    Tas ir mans priekšlikums un mana iniciatīva (izdoma).

  9. kovbojam saka:

    Vai visi Amerikas latvieši zina arī šo? Noteikti izlasiet līdz pašam galam!

    11.novembris, Brāļu kapi Mežaparkā. Mūsu svētvieta nolaista līdz kliņķim! Pāris fakti apdomāšanai:

    1. Rīgas Brāļu kapi ilgus gadus tika un tiek uzturēti par ziedojumiem. Pārsvarā trimdas latviešu ziedojumi no Daugavas Vanagiem ASV. Papildus tam, reizi gadā LTV tiek lūgts saziedot tautai, kas pati trūcīga, taču saziedo vareni.

    2. Rīgas Brāļu kapi pēdējos 15 gadus regulāri tiek apzagti, kā arī piegānīti. To raksta arī mediji, tas visiem zināms. Pēdējais zināmais gadījums bija pirmā valsts prezidenta(!) Jāņa Čakstes pieminekļa apgānīšana un aprakstīšana ar kāškrustiem un Māra Ruka vārdu. Skaidrs, ka tas ir nelatviešu darbs.

    3. Rīgas Brāļu kapu memoriāla pašā galā, zem mātes Latvijas, uz zemes vienmēr stāvējis liels, melns krusts. Katrs latvietis, kristietis vai ateists, saprot, ka tas ir simbols, tie ir kapi un galu galā tāds bija memoriāla veidotāja Kārļa Zāles projekts. Tas arī tika realizēts, taču PSRS laikā šo krustu nozaga.

    Lielā krusta nav joprojām, un daudz pat nezina, ka tādam tur irjābūt, jo sprauga pamatnē ir aizšpaktelēta ciet. Par šo gan mediji klusē, taču pieļaujams, ka jaunākie žurnālisti arī var nezināt, jo šādas informācijas nav ne internetā, ne presē. Galu galā daudzi Brāļu kapus ieraudzīja tikai Atmodas laikā, taču tad krusts jau sen tur vairs nebija.

    Par Rīgas Brāļu kapiem atbild Rīgas Pieminekļu aģentūra. To jau ilgus gadus vada Guntis Gailītis. Jāatzīst, ka Gailītis apveltīts lieliskām runasspējām, aktiermākslu un solīdu paskatu, kas viņu padara par izcilu demagogu un labu aktieri šajā latviešu patriota amatā.

    Tiesa, tā nav vienīgā Gunta Gailīša loma. Viņš tēlo arī inteliģento un vienojošo latviešu patriarhu, jo ir Rīgas Latviešu biedrības vadītājs.

    Lūk spilgtākie zināmie(!) darbi no abām lomām:
    1. Brāļu kapu degradēšana. Vizuāla degradēšana, nenodrošinot drošību un neaizskaramību. Masveida finanšu izsaimniekošana un nespēja sniegt atskaites par saziedotās naudas tēriņiem. Apzināta darbu kavēšana, kas attiecināms uz lielo krustu, kura izmaksas sastāda labi ja 0,01% no 25 gadu laikā saziedotā. Līdz ar to, varam pārmest arī garīgo, tēla un svētuma vērtības degradēšanu.

    2. Herberta Cukura pīšļu pārapbedīšanas uz Brāļu kapiem bloķēšana. Lūgumu pārapbedīt Brīvības cīnītāju uz Brīvības cīnītāju kapu vietu, lūdza Cukura radinieki, nevis politiķi, taču ar to bija par maz. Bija 3 iestādes, kas regulēja šo notikumu – Rīgas Pieminekļu aģentūra(Guntis Gailītis), Prezidenta vēsturnieku komisija(Inesis Feldmanis) un Rīgas pašvaldība(Nils Ušakovs). Visiem trim cieši sadarbojoties tika ignorēts vēsturiskā patiesība, tuvienieku lūgumi, Brāļu kapu statūti(jo Cukurs ir Brīvības cīņu dalībnieks) un sabiedrības noskaņojums, un tas viss bez juridiska vai vēsturiska pamatojuma.

    3. PSRS Uzvaras pieminekļa restaurēšana un uzturēšana. Protams, arī šeit cieša sadarbība ar vēsturnieku komisiju, kas tālāk nodod viedokli intervijās presē un arī Rīgas pašvaldības vadītāju Nilu Ušakovu, kurš šim okupācijas simbolam piešķir visu rīdzinieku nodokļos samaksāto naudu.

    4. Piedalījies RLB degradēšanā un apzinātā noziegumu noklusēšanā(Par to runā Valdis Freimantāls). Ne tikai nav darījis latviešu biedrības cienīgu darbu, bet pat apzināti degradējis tā tēlu, piemēram, ar Krievijas impēriālisma pārraidēm. http://www.delfi.lv/showtime/news/whatson/concerts/novogodnyaya-noch-v-severnom-parizhe.d?id=41999646

    5. Rīgas Latviešu biedrības izsaimniekošanā un apzinātas nolaidības, kā rezultātā biedrības parādsaistības pārsniedz simts tūkstošus eiro. Neskatoties uz to, paša algai līdzekļi atrodas vienmēr.

    Vērtīgi pieminēt, ka Guntis Gailītis ir kļuvis par miljonāru. Varbūt kā atbilde uz iepriekš minētajiem faktiem un Gailīša darbiem, ir Gailīša trešā loma.
    Guntis Gailītis ir Rīgas Rotary kluba vadītājs. Gailītis ne tikai tur darbojas, bet rīko pasākumus brīvmūrnieku ložām, Rotari klubam un vairākiem citiem slēgtajiem klubiem, pasākumus tieši Rīgas Latviešu biedrībā namā.
    Rau piemērs: https://ifrype.com/perfs/gallery/?pid=289364448

    Zīmīgi, ka pirmais komentārs zem raksta, kurā Gailītis bloķē Cukura pārapbedīšanu ir sekojošs:
    Lasma
    Gailītim nevajadzēja uzņemties šādu amatu, jo viņam sieva jūdiete.Un nedrīkstēja arī uzticēt.

    Komentārs nav “indīgs” vai antisemītisks, bet gan gluži patiess. Tur nav nekas slēpjams. Gunta Gailīša sieva ir trimdas latviete Lita Beiris, kura domājams, ir viena no galvenajām vervētājām. Šajā organizācijā pateicoties viņiem un citiem, darbojas liela daļa no trimdas latviešu organizāciju un preses vadītājiem, biedriem. Tādā veidā uzliekot korķi latviskās un patiesās domapmaiņas saziņā starp latviešiem Latvijā un latviešu diasporu trimdā.

    Teiksiet, ka šādas organizācijas pastāv visās valstīs. Šajā gadījumā ir būtiski apzināties, ka šo brīvmūrnieku un rotari galvas atrodas ASV, kur šīs organizācijas darbojas vairāk kā ekonomisks lobija ierocis. Latvijā to pārstāv bijušie komunisti, un tie, kuri aizstāv vai piesedz komunistu kārtību mūsdienu Latvijā.

    Ar šādu gājienu Gailītis un viņam līdzīgie nošauj vairākus zaķus:
    1. Piesedz Latvijas neatkarības nozagšanu un patieso situāciju Latvijā.
    2. Izmanto trimdas latviešus kā vidutājus. Jo tie ar savu līdzdalību, rada maldīgu iespaidu ārzemju brīvmūrniekiem, ka Latvijas brīvmūrnieki ir tādi paši kā viņi. Kā arī izmanto Latvijas brīvmūrniekus, stāstot, ka viņi nodarbojas ar to pašu ko brīvmūrnieki citur pasaulē.
    3. Starp Latvijas latviešiem un trimdas latviešiem izveido tiltu, kas iet caur viņiem un tiek kontrolēts abos virzienos(saziņa, amati, lēmumi, finanses, pasākumi). Līdz ar to, trimdas latviešos tiek nemitīgi dēsta sajūta, ka Latvijā viss ir kārtībā un biedrības vada krietni cilvēki, jo par citiem viņi neredz nedz savā trimdas laikrakstā, nedz citiem tiek apmaksātas vizītes un ceļojumi, lai referētu, uzstātos vai tiktos ar trimdiniekiem). Viņi pārtiek no tā, kas viņiem tiek pasniegts.

    Kā viens no tilta balstiem, protams, ir Lita Beiris, kā arī vairāki Latvijā dzīvojoši trimdas latvieši. No kuriem, daži strādā Okupācijas muzeja atbildīgos amatos.

    Vēlreiz vēlos piekodināt, ka tie nav īsti ārzemju brīvmūrnieki, bet gan latviešu komunisti vai pārsvarā latviešu komunistu piesedzēji, kuri no tā gūst labumu(amati, ietekme, slava, ordeņi utml). Pieļauju, ka tad vēl ir neliela daļa, kas dejo līdzi un nesaprot situācijas nopietnību.

    Šis tad arī ir tas posms starp ASV brīvmūrnieku ietekmes zonu un Krievijas krievžīdu KGB slepkavu ietekmes zonu. Visur pasaulē viņi karo un cīnās, bet Latvijā spēlē teātri par labu Krievijai. Šis ir KGB vājais posms. Nepaies ilgs laiks un ASV sapratīs, ka tiek apmānīti, izspiegoti un nodoti.

    Trekniem burtiem jāatzīmē, ka šeit minētajā sistēmā ārkārtīgi svarīgu lomu ieņem arī Latvijas diplomāti ārzemēs. Kliedzošs piemērs ir bijušais komunists Andris Teikmanis, kurš pēc neatkarības atgūšanas piedalījies arī Rīgas Latviešu biedrības likvidēšanā kā Rīgas pašvaldības mērs, taču tagad ir Latvijas vēstnieks ASV. Amerikāņi viņu redz kā kārtīgu diplomātu, brīvmūrnieku un “savējo”, taču patiesībā viņš pārstāv KGB un Krievijas intereses, piesedzoties zem Latvijas un NATO aizstāvja vārda.

    Tāpēc līdz šim Latvijas situācija ir bijusi neizkustināma un nemainīga, lai vai kādas partijas valdītu un kādi ierēdņi nebūtu.

    Rau konkrēts piemērs par sacīto.
    Gailītis ar sievu pie trimdiniekiem un viņu presē kopā ar brīvmūrniekiem un Latvijas komunistu piesedzējiem Ilzi Nāgeli un Gunāru Nāgeli. Abi Nāgeļi tiek godāti Latvijā savu patriotisko rakstu dēļ, tiek mīlēti no diplomātiem, jo izkārto publicitāti, intervijas, auditoriju, un tiek turēti godā arī no Austrālijas latviešiem kā vareni latviskā gara uzturētāji.

    Gunārs Nāgels raksta kā Latvijas avīzei Latvijā, tā arī trimdas laikrakstiem. Tāpat Nāgels ir Okupācijas muzeja direktors.

    Tā, kā arī tur viss ir nokārtots:
    1. Latvijā domā, ka tas jau nevar būt komunists, bet gan godīgs, moderns trimdas latvietis, jo dzimis taču patriotiskajā trimdā un atbraucis, kad PSRS jau sabrukusi.
    2. Ārzemēs domā, ka tas jau ir mūsējais un nevar būt komunists, tāpēc tur viss ir vislabākajā kārtībā. Un vēl tik patriotiskus rakstus raksta… Tad jau drošvien arī Okupācijas muzejā viss ir kārtībā.
    3. Bez tam, vienīgais, kas varētu viņu gāzt ir Okupācijas Muzeja biedrība, taču tās vadītājs ir vēl viens trimdenieks un komunistu piesedzējs Valters Nollendorfs. (un atkārtojas 1. un 2. punkts)
    http://www.laikraksts.com/raksti/4458

    SKAIDRĪBAI!
    Pie šīs absurdās situācijas nav vainojama ne latviešu tauta Latvijā, ne latviešu diaspora pasaulē. Vainīgi ir minētās shēmas dalībnieki. Shēma balstās gan uz vietējiem, gan trimdas noziedzniekiem un līdzskrējējiem.

    Rezultātā izveidojusies sekojoša situācija:
    1. Pastāv milzīga plaisa starp latviešiem Latvijā un trimdas latviešiem.
    2. Abas puses dzīvo puspatiesību un greizu pamatu gūstā.
    3. Nav objektīvas un auglīgas informācijas aprites savā starpā.
    4. Latvijas diplomācija starptautiski nepārstāv latviešu tautas intereses. Ir daļa, kas to gribētu, taču bail tikt nolinčotiem. Pie tam, katrs jau ir sasmērējies vairāk vai mazāk. Vai nu viņi spēlē spēli, vai tiek izmesti, ja vien…
    5. Latviešiem Latvijā ir ierobežota sabiedriskā doma un politiskā loma Latvijā.
    6. Latviešu diasporai ārzemēs ir ierobežota sabiedriskā doma un politiskā loma Latvijā.
    7. Ārzemju aizdomas un intereses tiek bloķētas izmantojot vairumu Latvijas diplomātus, kā Latvijā, tā vēstniecībās un organizāciju padomēs ārzemēs.
    8. Patiesā labuma guvēji ir tie, kas šajā noziegumā piedalās. Vienalga vai viņi grib to darīt, vai negrib.

    SECINĀJUMS
    Situācija Latvijā ir pamatīgi iekonservēta no abām pusēm, sabiedriskās domas un politiskās ietekmes Latvijā un Latvijas pārstāvniecībās pasaulē. Kad norādīsim uz šīm kliedzošajām KGB un ASV saplūšanas pretrunām, tad arī ASV attapsies un nokārtos attiecības ar KGB aģentiem, kuriem Latvija ir kā vājais punkts(kā rezultātā Latvijas KGB aģenti ir savā ziņā izredzētie).

    Kad tas notiks, piepildīsies Eižena Finka vārdi:
    “Tad es nevaru pateikt, kā tas iznāks, bet viņi būs spiesti atdot visu atņemto latviešiem atpakaļ. Būs milzīgs pasaules spiediens – krievi un svešie dabūs braukt prom. Latvija būs brīva.”
    ——————————————————————
    Par to kāda ir šī situācija ikdienā un kādi ir nozieguma raksturi varam lasīt tautastribunals.eu. Kopējo ļaunuma summu varam tikai iedomāties. Vai arī nevaram. Taču šoreiz ieskicējums tieši par sistēmas rokām un kājām. Latvijas 4.maija iekārtas galva kā zināms atrodas Maskavā.

  10. Ernests saka:

    Pie varas esošajiem komunistiem ir bail no patiesības, tāpēc jau viņi ir tik tramīgi. Patiesības iemūžinātājs Juris Podnieks, 1992.gadā dažus mēnešus pirms savas noslepkavošanas teica tādus vārdus:

    „Kad stobri tiek vērsti pret žurnālistiem, tas nozīmē, ka uzbrucēji baidās no taisnības. Ar lodēm atgriezt mūs bailēs neizdosies. Šis laiks ir mūsos notrinis asu mietu. Un tagad ja ar kāds mūs grib iznīcināt, viņam nāksies ļoti sevi sadurstīt, ievainot. Tas vairs nav tāds patrunējis strupulis, kādi mēs bijām piecus gadus atpakaļ. Tas tomēr ir nosmailēts, uzasināts tāds pīķis.”

  11. raksts saka:

    Tramps pieņem lēmumu, kas Krievijas propagandas medijiem liek mainīt retoriku

    http://apollo.tvnet.lv/zinas/tramps-pienem-lemumu-kas-krievijas-propagandas-medijiem-liek-mainit-retoriku/778734

    Jaunais ASV prezidents Donalds Tramps aizsardzības ministra amatā iecels bijušo jūras kājnieku Džeimsu Metisu, kurš uzskata, ka Obamas administrācija pārāk maz uzmanības pievērsusi situācijai Ukrainā, kā arī pārāk maz atbalstījusi NATO sabiedrotos, vēsta «ABC News».

    Telekanāls sauc Metisu par «kaislīgu Putina pretinieku un Ukrainas draugu» – viņa iesauka ir «Trakais suns», un Metiss Krieviju uzskata par «plēsīgu» valsti, tādēļ Krimā un Ukrainā ir karš.

    Metiss ir zināms ar saviem spilgtajiem izteicieniem. Žurnāls «The Atlantic» publicējis spilgtākos viņa citātus, un viens no tiem: «Esi laipns un profesionāls, taču galvā turi plānu, kā nogalināt, ja nu gadījumā kas». Cits viņa citāts: «Tu esi daļa no spēkiem, no kura visvairāk baidās un uzticas pasaulē. Tāpēc jāieslēdz smadzenes, pirms ķerties pie ieročiem».

    Tikmēr Krievijas propagandas medijos eiforija par Trampa ievēlēšanu ievērojami noplakusi – saistībā ar 66 gadus vecā Metisa iecelšanu šajā amatā, Krievijas mediji krasi mainījuši retoriku vēstot, ka Tramps savā komandā aicina «trakus suņus un Krievijas ienaidniekus».

    —————————-
    Ja Džeims Metiss runātu un darbotos tāpat kā Amerikā šeit korumpētajā Latvijā, tad neapšaubāmi tādi maizīši, kalnmeieri, borovkovi, godmaņi, mežvieti viņu zvēriski vajātu tieši tāpat kā Linardu Grantiņu. Pēc būtības Džeims Metiss skarbi runā tieši tāpat kā Linards Grantiņš, lietas saucot īstajos vārdos. Ceram, jaunais ASV prezidents Tramps sadzirdēs Grantiņu un aizdomāsies, kāpēc tieši Latvijā, kur palikuši pie varas komunisti, draud trešais pasaules kara izcelšanās?
    Lai Dievs dod, ka ātrāk piepildīsies Eižena Finka pareģojums:
    “Tad es nevaru pateikt, kā tas iznāks, bet viņi būs spiesti atdot visu atņemto latviešiem atpakaļ. Būs milzīgs pasaules spiediens – krievi un svešie dabūs braukt prom. Latvija būs brīva.”

  12. ugunskrustietis saka:

    dievturi tic, ka šīs lietas Laima cilvēkam piedzimstot izkārto.

  13. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Nevajag jaukt jēdzienus : Trimdas Latvietis un Klaidas latvietis;
    Trimdas Latvietis – ir Latvijas patriots un cīnās par Latvijas valsts atjaunošanu!
    Klaidas latvietis ir no vārda klaidonis! Zīmīgs piemērs ir Vaira Vīķe – Freiberga, kas var arī būt boļševička – plintniece, bijusī LR prezidente.
    Tagad pensionāre un firmas “Latvijas Ministru Kabinets”, Padomes priekšsēdētāja. Firma reģistrēta Vācijā, tāpat kā firma “Latvijas Republikas Saeima”, kur Padomes priekšsēdētāja Ināra Mūrniece un izpilddirektore Solvita Āboltiņa.
    Būdama LR prezidente, viņa darīja visu, lai pildītu A. V. Gorbunova solījumu, neatdot agrākiem īpašniekiem savu zemi. Kad Lauksaimniecība Kamera (LLK) iesniedza prasību EK par zemes atgūšanu, tas VVF raksta EK Komisijas priekšsēdētājam Romani Prodi vēstuli, ka visi īpašumi atdoti. Līdz ar to jautājumu, par zemes atdošanu Latvijā tika noņemts no dienas kārtības. Mēģināšu pievienot vēstules orģināla kopiju un tulkojumu latviešu valodā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *