F.Gordons. Sātanisko izdzimteņu vemas(H.Cukurs) !

Žīd- sātanisko izdzimteņu vemas !

Vai izlasīji F. Gordona rakstu LA:

Kāpēc “novāca” tieši Cukuru?

Pēc šī raksta publicēšanas Latvijas vēsturniekiem(ja viņi būtu Latvijas vēsturnieki, nevis žīd- cionistu kājstarpes iemītnieki), būtu bijis jāsaceļ visīstākā vētra Latvijas masu saziņas līdzekļos, jo praktiski tika noņemtas žīd- šizofrēniskās apsūdzības “kara noziedzniekam un žīdu masu slepkavam Herbertam Cukuram”, bet nekas tāds nenotika, jo Latvijā šī sātanistu banda ir pie “siles” !

Ieklausieties tikai, ko saka šie sātanisti: “Izraēlas valsts pastāvēšanas gados tika veikts pāri par 2700 “likvidēšanas” akciju. Taču šis(Herberta Cukura) gadījums esot “izņēmums”.

H.Cukura “noziegumi”, no tur pat vai 40 000 žīdu noslepkavošanas, tiek samazināti uz dažiem, kāda Jariva ģimenes locekļiem, kurš izdzirdis H. Cukura vārdu, esot nokritis bezsamaņā kā klucis !!!





F. Gordons

Citēju no Bergmana intervijas: “Te bija viens izņēmums – Herberts Cukurs – latviešu kara noziedznieks, kas tika nogalināts Paragvajā (te ir kļūda. Cukuru nogalināja Urugvajā. – F. G.), bet tas bija izņēmums zināmu personisku iemeslu dēļ: viņš nogalināja (Izraēlas armijas militārā izlūkdienesta vadītāja) Aharona Jariva ģimenes locekļus, un Meirs Amits (“Mossad” direktors. – F. G.) bija Jariva tuvs draugs. Viņi sēdēja kādā istabā, un kāds nolasīja meklējamo nacistisko kara noziedznieku vārdus, un tika minēts Cukura vārds un atskanēja dobjš troksnis: Jarivs noģība un nokrita uz muguras, dzirdot Cukura vārdu. Cukurs nodedzināja (burned) daudzus viņa ģimenes locekļus, un tad nu bija, ziniet, jāizdara kaut kas drauga labā.”





FOTO: Tātad,- šī grāmata, kura izdota daudzās valodās ir sātanistu murgojums, meli par H. Cukuru un latviešu tautu !!! Pretīgi žīd-sātnistu meli, par ko būs jāsaņem iznīcinošs sods !

Nesāksim šeit apspriest kārtējo žīdu murgu, par Jariva “dobjo nogāšanos”, jo tā ir tāda pati pasaka kā, kad Herberts Cukurs ir noslepkavojis ap 40 000 “dievizredzētas tautas” pārstāvjus,- tātad eņģeļus.

-Tātad, Cīānas sātanistu izdotā grāmata “RĪGAS BENDES NĀVE”, kas izdota daudzās pasaules valodās, ir ārprāta meli par latviešu patriotu Herbertu Cukuru, kuri pēc būtības vērsti pret latviešu tautu !!!

4.maija žīd- boļševistiskā kliķe, kura šodien izog Latvijas valsti un slepkavo latviešu patriots, par šo “atklājumu” klusē !!!

Šis žīdu noziegums pret mūsu valsti un latviešu tautu būtu jāizskata ANO, bet KLUSUMS !

Žīd sātanistu meli un asinsdarbi pret mūsu tautu ir PRĀTAM NEAPTVERAMI !

Neviens latvietis nevienu žīdu nav nošāvis !!!

Tas ir pierādīts un tāpēc nav vairs diskutējams jautājums.

Mūsu uzdevums ir panākt, lai žīdsātanistu noziegumi, kurus viņi veikuši pret latviešu tautu, tiktu izskatīti ANO līmenī, lai žīdi visas pasaules priekšā mums atvainotos par Latvijas okupāciju 1940. g., samaksātu kompensāciju par holokaustu pret latviešu tautu un iznīcināto Latvijas ekonomiku !!!

Minimālā summa būs ne mazāka par 300 – 500 miljardiem… .

Lūk, žīd-sātanistu meli par H. Cukuru(tādi paši meli ir arī par V. Arāju):

H. Cukurs. Es tiku apvainots:

1. Ka esmu Nirnbergas Tribunāla kara noziedznieku sarakstā pazīmēts ar Nr. 17.
2. Ka esmu bijis okupācijas spēku virspavēlnieks un tieši atbildīgs par Rīgas gheto 30.000 žīdu noslepkavošanu naktīs uz 29. nov. un 7. decembri 1941 gadā.
3. Ka esmu žīdu kapsētas apgānījis 2. jūlijā 41. gadā.
4. Ka esmu nodedzinājis Gogoļa ielas sinagogu līdz ar 300 Lietuvas žīdiem 4. jūlijā 41. gadā.
5. Jūlija un augusta mēnešos esmu Bauskā sterilizējis 300 žīdus un tos vēlāk nogalinājis.
6. Tai paša laikā esmu Kuldīgā noslīcinājis žīdus 1200 žīdus.
7. Pašrocīgi vēl 500 žīdus nogalinājis kaut kur.
8. 300 žīdiem un žīdenēm kailiem licis kopoties.
9. Bijis Pērkoņkrusta organizācijas priekšnieks un Pērkoņkrusta mītnē Valdemāra ielā nogalinājis vēl 200 žīdus.
10. Mana meita Antinea, kas nacionalzocialistiskas jaunatnes grupas priekšniece, arī ņēmuse aktīvu dalību Rīgas gheto iznīcināšanā (tai laikā Antineai bija tikai 7 gadi).

Lasīt visu:

Neklusēsim par „dievizredzēto“ noziegumiem !

Lai nolādēts tas, kurš noliedz žīdu veikto holokaustu pret latviešu tautu !

F. Bobinskis. Par H.Cukura aizstāvēšanos pret viltus liecībām

R. Kļimovičs. Kam domāti Brāļu kapi ?

Nodevības melnās gļotas(Māris Ruks)

Turpinājums:Bērziņi cer uz „kabānoviem“…

04.06.18                             L. Grantiņš



Herberts Cukurs tika sacirsts gabalos !

Tās bija sātanisma rituāls !

Žīd-sātanisti, kad palikuši par apsmieklu pasaules tautu acīs, kas attiecas uz H. Cukuru,  sāk locīties kā zuši uz pannas, lai tikai kaut kā attaisnotu savus asinsdarbus pret latviešu tautu !

Bet, viņi netiks attaisnoti un piedots arī netiks!!!

Par HOLOKAUSTU pret latvešu tautu, sātanisti saņems sodu, kādu cilvēce vēl nebūs piedzīvojusi !

Nāvi cionistu bandai !

Nāvi latviešu tautas slepkavām !



Lāsītāji runā:







Šeit varam lasīt par žīdsātanistu(4. maija kliķes) RITUĀLSLEPKAVĪBĀM

24. sērija. Vai ar likumu piesegta nolaidība ir ne tikai Gintas un Sintijas, bet bija arī Ivana Berladina lietā?

June 3, 2018

acgarni.com / Māris Bērziņš

Vakar vakarā netīšām atcerējos par kādu lietu, kuru aizņemtības dēļ biju palaidis garām. Kā jau esmu izteicies iepriekš acgarni.com tomēr tiek samērā cītīgi lasīts. Manuprāt, galvenokārt tieši dažādu valsts policijas, tiesu un prokuratūras kabinetos. Un šis tas arī tiek ņemts vērā. Tādēļ arī tika publicēts treileris par Sintiju Bāliņu. Būs arī turpinājums, taču visu pēc kārtas. Sintijas gadījumā ir iesniegts protests. Iemeslu un pamatojuma tam pietiek. Un nu gan prokuratūrai nebūs iespējas atrakstīties tik viegli, kā Gintas gadījumā. Lai arī mūs neskatās daudzi, tomēr, skatās un mēs par to noteikti pastāstīsim. Sevišķi, ja prokuratūra atteiksies atjaunot Sintijas lietas izmeklēšanu ar kādu trulu atrunu. Gintas lietā, pēc manā rīcībā esošās informācijas, šī atruna esot bijusi: ”Jā, izmeklētāja esot modificējusi Gintai izņemtā datora lietojuma vēsturi, bet viņi NEREDZOT PAMATU lietu atjaunot, jo tā esot bijusi ar PĀRLIEKU lielu rezonansi.” Izlasot šādu atteikuma iemeslu īsti nezini – smieties vai raudāt. Taču pats savām acīm šo atteikumu neesmu redzējis, tādēļ neapgalvošu, ka tas skan tieši tā. Ir vēl kāds atklājums konkrēti Gintas lietā taču par to pastāstīšu kādā no nākamajām ”tiesiskuma deFektīvstāstu” sērijām.

Bet nu gan pie šī konkrētā raksta tēmas. 2017. gada vasarā visa Latvija vairākas nedēļas burtiski dzīvoja līdzi mazā Ivana meklēšanas operācijai Liepājā. Par Ivana lietas dīvainībām rakstījām šajā publikācijā. Bet neviens no Latvijas MDL (Masu Dezinformācijas Līdzekļiem) nav ievērojis to, ko tagad ievērojām mēs. Vai arī nevēlējās ievērot? Zēnu toreiz diemžēl atrada par vēlu, jau mirušu. Mazais puisēns bija NOSALIS… Nosalis MEŽĀ! Un ak vai kāda sakritība – tieši tāpat “NOSALA” Sintija pusgadu vēlāk! Un atkal MEŽĀ! Un abus atrada NE policija! Rodas iespaids, ka Valsts Policijai nepietiek fantāzijas, lai izdomātu vairāk kā tikai vienu ieganstu lietām, kuras viņi nespēj vai negrib atklāt. Un tad to kādu laiku tiražētē. Pašreiz viņu ”topā” acīmredzami ir ”ķermeņa atdzišana”, jeb nosalšana mežā! Gintas laikā bija ”mehāniskā asfiksija”, jeb smacēšana..

Šķiet neviens nebija aizdomājies par to, ka policistei, kura nolaidības, vienaldzības vai slinkuma dēļ nepildīja savus dienesta pienākumus, un tā rezultātā iestājās smagas sekas – mazā Ivana nāve, pēc būtības un arī pēc Krimināllikuma būtu jāsaņem daudz smagāks sods, nekā tikai atlaišana no darba. Kā tas tika plānots sākotnēji.

Taču pēkšņi, šī gada martā, kā zibens spēriens no skaidrām debesīm, parādījās jauna ziņa, ka policisti tomēr grasās sodīt un lieta par nolaidību pildot dienesta pienākumus jau nodota kriminālvajāšanas uzsākšanai. Lai visiem būtu skaidrāks – tas nozīmē, ka visi nepieciešamie pierādījumi savākti un prokurors ar lietu var iet uz tiesu. Nelielīsimies, bet ir pamats uzskatīt, ka tieši šī acgarni.com publikācija varēja izrādīties liktenīga šai konkrētajai policistei. Bet nevar izslēgt arī vēl vienu versiju – ka šī policiste savu darbu padarījusi kā nākas un ziņojusi priekšniecībai par Dubeņos redzēto Ivanam līdzīgo zēnu, bet jau tur kāds “gudrinieks” ir nolēmis – nebūs īstais, un nav reaģējis. Un policistei tagad ”jāuzņemas” vaina par priekšniecības neizdarību. Bet tādēļ plānotais sods būs maziņš un faktiski bez sekām. Pants gan it kā samērā nopietns, pēc visa spriežot viņai inkriminēta KL 319. panta trešā daļa.

319.pants. Valsts amatpersonas bezdarbība

(3) Par valsts amatpersonas pienākumu nepildīšanu, ja ar to izraisītas smagas sekas, —

soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, atņemot tiesības ieņemt noteiktu amatu uz laiku līdz pieciem gadiem.

Piezīmēsim ka potenciālais sods ir staipāms un mīcāms kā tāds gumijas izstrādājums, ko parasti izmet miskastē pēc izlietošanas!

Un jau šī gada maijā notiek kas brīnumains. Reta parādība Latvijas tiesu praksē, bet reizēm gadās. Kad ļoti vajag. Citāts no ziņas par šo fenomenu: ”jo Kurzemes tiesas apgabala prokuratūras prokurors aprīļa nogalē pieņēmis prokurora priekšrakstu par sodu.” Un sods ir – PIESPIEDU DARBS! Taisni vai fanfaras ausīs noskanēja. Jo policiste redziet atzinusi savu vainu un visu nožēlo. Apmēram tā – es tā vairāk nekad nedarīšu. Lai gan kas viņu zina. Un ziņā nekas nav teikts par aizliegumu ieņemt konkrētu amatu uz kādu laiku. Varbūt par priekšniecības sēžamvietas piesegšanu vēl karjeras kāpums un kompensācija prēmijās sanāks?

Taču kam gan vajadzēja to dīvaino prokurora priekšrakstu? Kādēļ kas tāds vispār atrodams KL? Visdrīzāk – tas ir paredzēts tieši šādiem gadījumiem. Ļoti iespējams, ka šmuce sanākusi krietni augstākā līmenī. Piemēram – lai nesakompromitētu “spīdekli”, kurš no Liepājas puses dzīvojās pa TV ekrāniem, bija kaut kas steidzami jāizdomā. Lietu izmeklēja IDB (Iekšējās Drošības Birojs), kas nav liepājnieki! Ja nu tur kāds ”trakais” parādās (kas gan ir visai maz ticami)? Vaina ir pilnībā pierādīta (ja jau pati “atzīstas un visu nožēlo”). Tātad vajadzīgs tikai ”mīksts” prokurors, kurš nevis aizlaiž lietu līdz tiesai (ko pēc tam iespējams vēl arī pārsūdzēt!), bet klusiņām, turpat vietējā ķēķī izšeptē pa savam. IDB, pat ja to grib, vairs NEKO izdarīt nevar, prokurors apmierināts, meitenei karjeras kāpums kādā citā VP ”apkalpotajā” pilsētā. Varbūt pat Rīgā pie paša ķenerāļa. Visi paēduši, visiem silti, visiem labi.

Kādēļ šo visu rakstām? Pēc analoģijas ar iepriekšējo. Vai Latvijā atrastos kāds prokurors, kas sagribētu šo lietu pārskatīt? Tas būtu ļoti bīstams lēmums viņam pašam, tādēļ tas ir maz ticams, bet cerība mirst pēdējā, cerēt jau varam… Varbūt šo izlasa kāds deputāts (vienam otram nosūtīsim) un nolemj uzpucēt savas spalvas īsi pirms vēlēšanām? Rosinot, piemēram, izvākt šo ”prokurora priekšrakstu” no Krimināllikuma? Lai gan arī tas ir maz ticami. Bet cerēt jau mēs joprojām varam, tas vēl nav aizliegts…

​​Atcerējāmies vēl ko kopīgu abām lietām: visi MDL tikai tiražēja ķenerāļa Ģuža (ir jau šim omulīgi apaļīgajam kungam arī citas kolorītākas iesaukas, bet mēs viņu sauksim šādi) episko filozofisko frāzi: ”Viņš dzīvoja viens un nomira viens”! Ja kas (skat. 21. sēriju) – gandrīz tieši to pašu apgalvoja policijas priekšnieķelis Trepša filozofējot intervijā par Sintiju “Šim bērnam sabiedrības nebija…”!!! Kaut ko tādu muldēt par sportisku augstskolas studenti? Viņi tur caur koppapīru strādā vai?

Autors: acgarni.com

You may also like...

1 Response

  1. ES saka:

    Ne šāvis, ne dedzinājis, tāpat kā arājs. Neviens nav klāt bijis, tikai pa skuju spraugu kaut ko dzirdējis. Ir tak jaunā Pučes grāmata par flaiberu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *