Un atkal cionistu (komunistu) smirdoņa

Pirms iesākt šo rakstu, atgādināšu, kuru noziedznieces signe kalniņa un iluta papsujeviča vēlas notiesāt: https://www.la.lv/diena-kas-aizsaka-atmodu

Ārprāts Latvijā jau pat pārsniedz ārprāta robežas. Kāds naids un kāda enerģija tiek pielikta lai izrēķinātos ar L. Grantiņu. Pirmajā tiesu instancē L. Grantiņš pēc daudzu gadu “mocības” tika attaisnots visos apsūdzību punktos. Tiesnese A. Moļņika jau pirms vairākiem gadiem vēlējās šo tiesu noslēgt, bet iejaucās slepkava Rihards Bunka, kā rezultātā visa šī idiotiska šļura turpinājās vēl vairākus gadus. Beidzot tomēr A. Moļņika saņēmās un izbeidz šo farsu- pilnībā attaisnojot L. Grantiņu. Bet prokurore iluta papsujeviča (kura tā pati Saulīte vien ir) mierā nelikās un šo A. Moļņikas “farsu” pārsūdzēja.

Un, tad te nu arī tad sākas tas interesantākais. Attiecīgas iestādes (Bunkas & Borovkova kantori) sameklēja pareizo tiesnesi,- izteiktu antilatvisku elementu, signi kalniņu, kura šajā i- vietnē ir publicēta par nenormālu soda piespriešanu kādam latvietim(lasīt pielikumā).

Saprotams, ka šeit slepkavas bunka/borovkovs vadās uz atriebības iespēju īstenošanu. Nedomāju, ka tāda S. Kalniņa tam visam piekrita labprātīgi, viņai to palūdza attiecīgā toni. Kalniņa, domāju, ka labi saprot, ka šī procesa “gala variantā”(tad, kad būs jāatbild par genocīdu pret latviešu tautu) pašu var aizbāzt aiz restēm. Bet, tās ir tikai manas cilvēciskās domas. Iespējams, ka Kalniņa to pati vēlējās… . Toties Ilutai viss nāk no sirds, jo viņa pārstāv čekista Plauža klanu !

Un skat’ tikai, kas par algu šai tautas bendei: https://www6.vid.gov.lv/VAD/VADData

Nākošā tiesa notikšot novembrī ! Kas tika lemts 20. martā, man neviens neturēja par vajadzību paziņot !

No LRTT arhīva

Lasi un brīnies:

Lūk, latviet, tas tad arī ir žīdisms- cionisms-Antikrists(atvērt) visā savā spožumā un melu varenībā, kas ir pārņēmis mūsu Dzimteni !

Šim jaunajam latvietim, kura vārds ir Mārtiņš Grīnbergs, pienākas pateicība par paveikto, jo viņš, kā neviens cits, ir veicis islamistu fundamentālistu atmaskošanu.

Bet tas nedrīkstēja notikt, jo aiz visa tā stāv cionisms, kurš ir šī noziedzīgā fundamentālisma radītājs, veicinātājs un finansētājs.

Tāpat arī mūsu Tēvzemes izlaupīšanu veic tieši cionisti- komunisti, kuri strādā Izraēlas vadībā.

Gan jau šī tiesnese, par pasūtījumu “tiesām”, par genocīdu pret latviešu tautu, pati nonāks aiz restēm, kopā ar pasūtījumu piegādātāju- krievžīdu Rihardu Bunku & Co.

Lasiet Astrīdas Babānes liecības(atvērt).

Nekas nepaliks apslēpts, kas netiktu atklāts.

10.07.24

You may also like...

20 komentārs

  1. es-tiesa saka:

    Tā dāmsīte tiesnese ir iespējams ar tumšu pagātni. Iestigusi tik lielās kakās,ka viņas vienīgā cerība ir,ka velns viņu paraus pie sevis pirms viņu tiesās tauta.

  2. mafiozās Latvijas ikdiena saka:

    Kā vēstīja vakardienas TV3 raidījums “Degpunktā”, kāda aculieciniece pieredzējusi brīdi, kad vīrietis tika notriekts. Viņa stāsta, ka ievērojusi kādu nemierīgu un aizdomīga paskata vīrieti, kurš satraukti staigājis gar sliežu malu, it kā kaut ko gaidot. Lai nebūtu jāiet gar šo personāžu, sieviete izmainījusi savu ceļu līdz peronam.

    Šeit runa ir par kādreizējo Saeimas priekšsēdērāju, tautā zināmu kā Batjka, Aivaru Straumi, kurš savu galu beidza līdzīgi akadēmiķim Indulim Ronim uz sliedēm zem vilciena riteņiem. Un, skat, čekas Puguļa (Ivara Godmaņa) mauka Elita Veidemane uzrakstīja nekrologu uz karstām pēdām. Lasi un brīnies, ka Aivars Straume esot bijis brīvības cīnītāju grupas Helsinki 86 biedrs

  3. raksts saka:

    LA.LV

    Jānis Straume
    Jānis Straume
    Foto. LETA/Edis Pālens

    VIDEO. Aculieciniece pamanījusi kādu nemierīgu cilvēku, kurš satraukti staigājis gar sliedēm… Trešdien Jūrmalā vilciens sabraucis bijušo Saeimas priekšsēdētāju Straumi

    Ieteikt
    LETA
    21:19, 10. jūlijs 2024
    Ziņas
    Krimināls

    Šorīt Jūrmalā dzīvību traģiski zaudējis bijušais Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume, noskaidroja aģentūra LETA. Jau ziņots, ka trešdienas rītā Jūrmalā, Lielupes ielā zem vilciena pakļuvis gājējs, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. Cilvēks mira notikuma vietā. Valsts policija izmeklē negadījuma apstākļus.

  4. Uzmanību! saka:

    https://www.aprinkis.lv/index.php/sabiedriba/kriminala-informacija/53564-policija-par-bijusa-saeimas-priekssedetaja-straumes-tragisko-bojaeju-jurmala-sakusi-kriminalprocesu

    Par daudz zināja un par daudz sāka runāt: Batjka Aivars Straume. Tāds pats uzvārds ir KNAB priekšniekam Jēkabam Straumem, kura bijušā sieva ir tiesnese. Šī rodņa kā utis salīduši visās naudīgās vietās un vampīriski sūc latviešu asinis. Bet kādreiz kaut ko savā starpā nesadala un novāc viens otru. Visas pasūtījumu sleokavības izplāno Iekšlietu ministrijā ar Aivara Borovkova un Normunda Mežvieta līdzdalību.

  5. lapsene saka:

    62 gadu vecumā miris Krievijas Aizsardzības ministrijas valsts pārbaudījumu nodaļas priekšsēdētājs Magomeds Handajevs. Nāves vieta un apstākļi nav precizēti, vēsta Krievijas neatkarīgais izdevums “The Moscow Times”.

    Līdzīgi kā Latvijā pakārās 220 miljonu afērists Aizsardzības ministrijā. Krievijā un Latvijā ir vieni un tie paši čekisti.

  6. Par melu valsti Latviju saka:

    “Man lika melot,” Citskovskis nepiekrīt disciplinārsodam un gatavo pārsūdzīb

    “Es esmu gatavs atbildēt par visiem tiem lēmumiem, visu to rīcību, ko esmu veicis. Sagaidu, ka katra persona, tai skaitā Ministru prezidents, Ministru prezidenta biroja darbinieki, atbildēs arī par saviem lēmumiem. Es vēlos taisnīgu risinājumu šajā jautājumā,” intervijā “900 sekundēm” sacīja nule no amata atstādinātais Valsts kancelejas direktors Jānis Citskovskis, kura atbildība tika vērtēta Kariņa lidojumu skandālā.

  7. Tikai fakti, nekādu emociju! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=OAZBk-5wQf4
    Atmaskojoša informācija par mēslu pūzni – pagātnes un šodienas krieviju!Nekadu krievu nekad nav bijis un būt nevar! Šodienas “krievu tauta” ir nenormālu jauktņu bars, daļēji sastāvoš no vergiem, daļēji no cittautu pārstavjiem, kas arī vienīgie bija izcilības un kuriem valdošāie barbari – bastardi, alias “krievi” nekaunīgi un melīgi piedēveja savu izdomāto krievisko izcelsmi!

  8. No You Tube publicētā saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=X7v6r39SqFo

    Visai interesanti paklausīties no “iekšpuses” krieveļu kremla radītajās problemās arī pašiem sev! Un labs viņu “spogulis” ir komentāri!

  9. Anonīms saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=glOwuIQXTzw

    – saruna ar raskas -paraskas jauno deģeneraatu paarstaavi, kas neatstaaj saubas par so kremla launo parazitu liekumu virs zemes un esamibu starp Cilveekiem

  10. lāsts neliešiem saka:

    Tā dāmsīte tiesnese ir iespējams ar tumšu pagātni. Iestigusi tik lielās kakās,ka viņas vienīgā cerība ir,ka velns viņu paraus pie sevis pirms viņu tiesās tauta.

    Tā tiesnese sēž nolādētā vietā, kur tikpat vareni jutās komunistu laikos Komunistiskās partijas Centrālās Komitejas, Tieslietu ministrijas čekas okšķera Stirnas un ģenerālprokuratūras kakla
    Rudītes Āboliņas (kopš 1976.g.) tiesā iebīdītie Jānis Laukrozes (pašu Augstākās tiesas tiesnešu mafijas nošauts), Olga Putāne (uzbrauca auto, padarot par kropli invalīdu ratiņos), Ināra Ose (nosprāga ar vēzi), Aivars Kaparšmits (paša kolēģa kopš OBHSS laikiem Andra Guļāna nograusts) utt. Arī gadījumi ar Aivaru Straumi zem vilciena riteņiem un Aivara Borovkova avāriju Artilērijas ielā ar mietu caurdurtu paša bērnu parāda, kā Dievs soda tos visvarenais, kuri neko pret nāvi nevar izdarīt. Nebaidieties vēl un vēl nolādēt sprāgoņus. Aivaru Borovkovu, Andri Guļānu un viņu dzimtu līdz 7 augumam.

  11. No You Tube publicētā saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=DZN2xCaeME0

    – interesanti, ka šķietami mūsu streļķu sugas uzlabošanas sekas -meitene ar eiropeiskiem sejas vaibstiem čatā konstatē, ka vieni salašņas tur trāpās. Un dzeja, bez jēlībām un zemiskā prastuma ir milzu retums, kas TUR tiešām ir fakts!Tapat, kā cilvecisks, normāls krievs ir vēl lielāks retums un it visur, kur tie nelūgti ieperinājušies!

  12. Ieskaties čekistu Plauža un Indriksona purnos saka:

    Mācītājs Kalme liek ielūkoties VIŅU(čekistu) sejās ! Tad, lūk, šeit ir dažas no tām sejām,- pareizāk sakot: IZDZIMTEŅU PURNI ! Šie pretekļPURNI zvērēja Sātanam- būt uzticīgiem viņa kalpiem ! Padomju laikā viņi bija pie teikšanas un arī šodien viņi ir turpat. Atraisīti no Maskavas BIEDRU pārraudzības, šie vampīri kļuva vēl asiņaināki.
    Tādi ir Padomju Sociālistiskās Republikas Savienības Valsts Drošības komitejas oficieri, komunisti Aldis Plaudis (Vesta Balt) un Guntis Indriksons, abi miljonāri.

  13. tiesu vara Izraēlā pāraug žīdu reliģisko varu saka:

    Izraēlā turpinās diskusijas par Augstākās tiesas lēmumu atļaut iesaukt militārajā dienestā ultraortodoksālos ebrejus. Šķietami specifiskais jautājums iegūst citu jēgu, ja atceras, ka reliģiskās tradīcijas stingri ievēro vairāk nekā miljons ebreju jeb 13% no valsts iedzīvotājiem.
    Šī iedzīvotāju kategorija no militārā dienesta bija atbrīvota 76 gadus, bet jautājumu aktualizēja pēc “Hamās” teroristu uzbrukuma un militārās operācijas uzsākšanas Gazas joslā.

    Iesaukšanas vecumu sasnieguši 60 tūkstoši šo cilvēku, bet nekavējoties pakļaut iesaukumam varētu 3000 personu. Taču arī pēc tiesas lēmuma problēma nav līdz galam atrisināta.

    Par ultraortodoksālo ebreju dienestu ir lielākā sabiedrības daļa, bet lēmuma īstenošanas gadījumā premjera Benjamina Netanjahu vadīto valdošo koalīciju varētu pamest reliģiozi noskaņoto partiju pārstāvji.

    Eksperti norādīja, ka vasaras brīvdienās nekas nenotiks, bet kabinets šo jautājumu nevarēs ilgi atlikt. Kāds žurnālistu aptaujātais aktīvists arī atzina, ka drīzāk gatavs doties uz ieslodzījuma vietu nekā armijā, un tā domājot arī viņa domubiedri.

  14. Anonīms saka:

    Nūja!Pats ta ar tipish i zhidish, ka tādu pilna Latvija. Iz vestures patiesības zhids ir patiesi, bez par Habiru var būt arī Grantish. Grantish jau parbega kapitālistu pusē tāpat, kā daudzi komynisti uz vai īsti zināt, ka tik nesagribejas būt par Meshiahu latviešu tautai?Tautai kura pati nezin, kas Ir kas?Ja ieklausas to jūsu mācītāju Kavaci, tad vish norādīja, ka zhidi IR cēlušies no latviešu aizvēstures senčiem un jāpadomā, cik lielas varenības zhidu zhids IR bijis tas jūsu sencis?Ka līdz šodienai tas izpaužas jūsos, kad kashki jums ir kādu kosmisko putekļu dēļ. Varētu jūs noēst viens otru reizi pa visām reizēm, tad pasaulē iestāsies iespējams Miers. Ja jau viss ir sācies dēļ jūsu aizvēstures senča gnidicisma, tad arī ar jams ir jābeidzas.

  15. meeslam Anoniims saka:

    Anonīms 2024. gada 12. jūlija 19.46
    Nūja!Pats ta ar tipish i zhidish, ka tādu.. – beidzot tev drankim paspruka visa tava butibas smirdona un vairs neslepti pieraadi savu atbaidoso dziva puvekla pretlatvisko dabu – ej pakaries, buus vismaz viens labs darbs bijis,,,

  16. Anonīms saka:

    Nuja! Nu i lūk, ka tas tik nav pats Grantinsh, kas iesaka aiziet pakārties?Cikos jau jums pašiem IRL tumsonības un zults sakrājies, ka paši sevī neredz zzhida. Krupji un zalksi ir jūsu dveseles kungi!Ka varbūt pašiem būtu jāskatās uz to, ko jūs gudrikojaties ieskaitīt pašu Grantinu, kad tas vienus zhidus sauc pār īstiem latgaliem, bez citiem piedeve latvietību, kur tiem nav nekāda sakara ar latgaļiem. Kā pašam Grantinam tadas piederibas nāv i pieder piedeve Ulmanisma reliģijas. Sludina cilvēku tiesibas un iestājas pār sieviešu tiesībām, bez piesauc Kristus mācību luterisma mērce pasniegtu. Murgo!Tā nu teikt, ka jūsu latvietis ir kaut kāds super svētais!Nekādi tu nevari būt žīds, ja arī tev to pateiks citas tautas, ka žīdi jūsos ir ļoti daudzos.

  17. Anonīms saka:

    Nūja!Grantinsh apvainojās, ka pats neredz savas lahtviesos zhidus.

  18. Baltiets saka:

    Linard! Bet tu esi painteresējies? Varbūt Mārtiņš jau ir sen nosists un iepriekš dirsā izpists ar krievu okupanteim “līdzcilvēkiem un līdzpilsoņiem LR” Latvijas cietumā kādā?
    Jeb tev kā Flagmani liek izmantot Mārtiņu?
    Vai esi Mārtiņam aizsūtījis 1 eiro…kaut vai ???
    Tak noteikti nē! Un tas ir fakts.

  19. blhaurim "Baltietim" saka:

    Baltiets 2024. gada 13. jūlija 22.44
    Linard! Bet tu esi painteresējies…

    -un kas tu taads esi, kas te par tiesnesi uzmeties??? Ja tik zinosh un tik “humaans”, tad saac ar savu piemeru – pastaaeastii cik, ko un kaa esi paliidzeejis Maartinam??? Ja to nevari (par ko neshaubos), ko uzbruuc Grantinam, kas dod galveno – informaaciju par LV notiekosho nelietiibu un pie tam visus shos gadus un UZ SAVA REEKINA? Vai tu ko lidzigu par sevi un savu darbiibu vari pateikt??? Nee, nevari un tad nemuldi pret tiem kas dara ko var!
    .
    .
    .
    Admins
    “Baltieti” es atpazīstu pēc teksta. Tas ir viens no tiem, kurš pēc tikšanās ar DP, salūza kā kaltēts govs “rausis”. Viņš kādreiz tika arī šeit publicēts, šodien viņa uzdevums ir mani apriet- nomelnot. Agrāk vai vēlāk, bet KARMA sasniedz visus… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *