Pārmaiņas. Sarkanās gnīdas

Sarkanās gnīdas, kas apzaguši latviešu tautu un draugojušies ar okupantiem, nodrošinājuši sev monopolstāvokli visos stratēģiskajos punktos, visvairāk satraukti ir par ulmaņlaiku atkārtošanos (1934). Tas lasāms un dzirdams vai katru dienu, cik šausmīgs nodevējs un diktators ir bijis K.Ulmanis.
Desmit vai vairāk gadus atpakaļ, teicu ka jāizdzen okupanti un katrā lauku sētā jāizbūvē bunkurs ar ložmetēju un granātu krājumu, ko miera laikā, saimnieki varētu izmantot kā pagrabu. Pagājuši daudzi gadi un igauņi ir pieņēmuši tieši šādu lēmumu, bet tie, kuriem okupanti draugos, ir darījuši visu, lai Latvija nebūtu spējīga sevi aizsargāt.

LRTT

Nekas šajā “bēdu pasaulītē” nepaliek bez pelnītās algas. Visi Latvijas sarkanie drazas saņems pēc nopelniem. Ja kādreiz, proti, pēc Atmodas, viņi, šie sarkanie gnīdas, nebūtu līduši un laizījuši okupantu izvadorgānus lai paliktu pie varas, bet būtu pazuduši no politiskās SKATUVES, būtu tikuši cauri ar nelielu izbīli, tad tagad tas velk jau uz nāves sodu tā tiešajā nozīmē. Viņi ir paveikuši tik smagu noziegumu pret latviešu tautu, ka Staļins & Hitlers viņu priekšā ir tikai piena puikas.

Aiz visa šī nozieguma stāv hazāržīdiskie cionisti(tie nav nekādi ebreji, bet hazāru mafija) ! Kas būtu tādi bērziņi, borovkovi, peteri, zatleri, vīķes.… bez cionistu aimugures ? Pilnīgi nekas ! Visi viņi ir saņēmuši svētību sinagogā ! Sinagoga, šiem zemes tārpiem, ir viņu otrās mājas. Gribi panākumus, meklē ebreju ! To labi ir pasacījis R. Bruners. Atcerēsimies, kā šis pats sūda Stradiņš iznīcināja latviešu vēsturnieku I. Roni !

Nāvi cionistiem, palestīniešu slepkavām !

22.01.24

You may also like...

1 Response

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Tu spraud sev Ulmani un spraud, bet ir tā patiesība, ka pats vish arī laizīja Staļinam pakaļu un Staļins Cherchilam, Cherchils Georgam un Georgs Elizabetei atlaizija. Bez atlaizizanas Elizabetei neviens nekādos toņos nav bijis spējīgs uzkāpt un mīļais ģenerālis Balodis arī laizīja zhidu vērtības nomira gultiņā, bet citus latviešu ģenerāļus nošāva vai gāja bojā mistiskās avārijas. Vien tos igauņus bāž par piemēru, bet tas pedorastijas būšanas viņiem progresē daudz straujāk par Latvijas pegiku Egiku lietiņām. Kukū! Tu taču arī jūsmo par sieviešu tiesībām Grantin, kam tev vecam kroplim sieviešu tiesības? Dzīvo tu kaut kādā ne realitāte.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *