Lasītājs. To nedrīkst aizmirst, jo nekas nav beidzies

Arī no Pārdaugavas 2022. gada 2. marta 1.48
Par šo “Pārmaiņu” tekstu esam “Par” abām rokām! Hmm…bet, vai te publicējas divas “Pārmaiņas”, tā pirmā vienmēr bezkompromisa asi, godīgi un redzīgi raksta, bet tā nesen lasītā “Pārmaiņas” likās no pavisam citas mīklas cepta?! Te rakstīts, kā domā viss vairākums patriotu un ir lieliski pausts:

“– Tālāk, kas tad notiek mūsu pašu zemē, dzirdam pacilājošus stāstus kā un ko vajadzētu darīt un principā teiktais ir pareizs un vajadzīgs, tikai ticību nerada fakts, kuri to stāsta. Noklusušo Bordānu ieskaitot visi joprojām okupantus uzskata par savējiem (par ko nešaubos), tāpat kā publiskie oratori un dažādo rakstu autoriem ir tā pati sīkā iezīmīte, nekādā gadījumā neaiztikt krievu kopienu. Nojauksim pieminekli, skolas tikai latviešu valodā, atgūsim Abreni un dzīvosim laimībā, tikai neaiztieciet krievu okupantus, tie ir mūsējie.”

Šiem vārdiem nekas nav piebilstams, tik precīzi tie raksturo šodienas (“šodienu” un jau pāri 30.gadu garumā) pie varas esošos latviešu tautas nodevējus – kangarus, mankurtus un no psrs iebrukušos, omulīgi ieperinātos un aptekalētos maskētos naidniekus – vilkus aitādās (vai, pardon – Latvijas armijas, policijas, specienestu formās)!
Ja mēs kļūdāmies, tad lai tie, kas tā nedomā, nosauc “mūsu” VIENU partiju, vai “mūsu” prezidentu, vai “mūsu” VIENU ministru, kas ir publiski iestājies par latviešu tautas pazemošanas, iznīcināšanas pārtraukšanu, par krievu iebrucēju – migrantu dekolonizāciju un šo psrs okupantu prettiesiskās naturalizācijas pārtraukšanu un pārskatīšanu??? Tāda nav un nav bijis, jo varturi – komunistu, čekistu varza nekad pie varas tādu nepielaistu! Bet tos retos, kas tomēr centās to darīt atklāti un publiski, kas centās kalpot Latvijai, nevis savam makam un vēderam, tādi pazuda, sākumā kaut tik no publiskās aprites. Vai pēkšņi atteicās no darbības politikā, tika fiksi notiesāti, pazuda bez pēdām vai mistiski pēkšņā nāvē mira. Jo, kamēr asiņaina neliešu un zagļu, okupantu un perverso tirliņu banda valda, tā arī būs!

Perverso tirliņu banda

Kamēr klausīgu, stulbu un mantkārīgu iztapoņiu – marionešu valdība akli pildīs minētās bandas pavēles, tēlojot demokrātiju un likumību, tikmēr Latvijā nekad pie varas nebūs godīgi, nacionāli un patriotiski vadītāji. Un kamēr apspiestā, apzagtā tauta to visu diendienā, gadu no gada pieļaus, tikmēr nekas nemainīsies!

LRTT

Pareizi sacīts: PERVERSO TIRLIŅU BANDA. No kurienes viņi nāk un kā viņi uzpeld ? Tikai un vienīgi caur sinagogu, kas ir sātanisma midzenis.

To nesaku es, to saka dižais reformators Mārtiņš Luters. Kamēr šie mēsli netiks iemesti Elles “zaņķi”, nekas nemainīsies.

Tirliņš Zatlers ciemos pie īstā Latvijas prezidenta- sātanista Suharenko

Ko meklē šis kroplis(vējonis) sinagogā ?

07.07.24

You may also like...

4 komentāru

  1. No LA.LV publicētā saka:

    https://www.la.lv/krievija-ir-aizrijusies-ar-ukrainu-un-ta-nespes-sagremot-so-kumosu-slaidins-atklaj-militaristu-viedokli-par-krievu-armiju/komentari

    Trūkst , netūkst burts b 16:09, 8. jūlijs 2024
    truukst burts b, bet nekas 15:56, 8. jūlijs 2024 Ivo 14:01, 8. jūlijs 2024 Kādus krievus tu pajoliņ brīdini? Krievi nesēž šinī portālā atšķirībā no tevis dīvāna varoņa. ——————– Nav tie kremlinkrievi,saki??! Kas tad te diennaktīm klabina kremļa melus, tiešām visi egreji, nevis krievvate? ================Ukrainai paveicies ar saviem krieviem un ebrejiem utt. – tie visi vairumā ir Ukrainas patrioti un drosmīgi karo pret kremļa salašņu bandām! Kaut ukriaņu blogeris Marks, vien ko vērts – ukrainas ēbrejs patriots, nevis kremļa utes, ka te smirdošie kremlinu vates, no kuriem krievu vārdi tik ir maskēšanās dēļ!

    Mūsu domas -precizētas 16:44, 8. jūlijs 2024
    Tas būtu drausmīgi, ja uzvarētu lopi – rucnacisti, kremļfašisti, putinteroristi …

  2. Latvijas pilsoņi saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=4cmb-DeiADk

    Par šiem krievijas divkāju parazītiem ir vēl un vēl jāinformē visa sabiedrība un tik ilgi, līdz tie kļūs neitralizēti!

  3. mafiozās Latvijas ikdiena saka:

    Kamēr Jānis Bordāns un Konservatīvā partija, saņemot valsts finansēju, klusē, tikmēr smagos noziegumos apsūdzēts Aivars Lembergs lepni gozējas pirmajā rindā, turklāt, kā noprotams, ar Latvijas Basketbola savienības lūgto viesu aproci ap locītavu. Tikai otrajā rindā Saeimas Sporta apakškomisijas vadītājs Dāvis Mārtiņš Daugavietis, arī ilggadējie LBS vadītāji V.Voins un E.Šneps

  4. No LA.LV NEpublicētā saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=UccfJK4Fzfs#t=178

    Arī par šo nodevību un “biznesa” neliešiem nedrīkst aizmirst!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *