Astrīdas Babānes kundzes liecības H- 86

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅAJā, kamēr netiks sodīti nacistu skolotāji(komunisti), Tiesiskuma virzienā nekas nemainīsies. Sodam jābūt atbilstošam pastrādātajiem noziegumiem.

Komunistam ir jātiek sodītam ar nāvi !

Pirmskara idejiskiem komunistiem vēl var piedot, jo viņi bija apmuļķoti ar “GAIŠĀS NĀKOTNES SAPŅIEM”, bet pēckara izdzimteņiem, kuri stājās šajā sātaniskā veidojumā, kad bija zināmi šo asinssuņu noziegumi, ir jātiek fiziski iznīcinātiem un viņu pēcnācējiem internētiem speciālās nometnēs. Sazagtais ir jāatsavina un jāatdod atpakaļ tautai.

Pie tāda slēdziena drīz nonāks arī Starptautiskās cilvēktiesību uzraugošās organizācijas.

http://tautastribunals.eu/?p=39613

============================================================================

Šajā Astrīdas Babānes ziņojumā Latvijas Cilvēktiesību aizstāvēšanas grupai HELSINKI – 86, ir nosaukti vārdos tie, kuri darbojas Krievijas izlūkdienesta uzdevumā. Kas stāv aiz Krievijas, LRTT lasītājiem nav noslēpums.

Viņi visi ir noziedznieki, kuri reiz stāsies Starptautiskā Tribunāla priekšā par sadarbību ar okupācijas režīmu, par genocīda veikšanu pret latviešu tautu.

Pievērsiet uzmanību šim teikumam: “Man jau ir nodzīvoti 76 gadi, es ļoti baidos no R.Bunkas, ko viņš var ar mani izdarīt.”

Kaut kas tāds tiek sacīts 21.gadsimtā Eiropas Savienības valstī Latvijā ! Vai ES neskaitās demokrātijas paraugs pasaulei ? Izrādās, ka ES ir staļiniskās Krievijas un nacistiskās Vācijas hibrīds- uzlabots slepkavu režīms !

Pašlaik šie deģenerāti parazitē uz Latvijas nodokļu maksātāju rēķina.

Turpmākos rakstos mēs detalizētāk apskatīsim šos noziedzniekus, jo vairāki jau ir pabijuši tautastribunals.eu redzes lokā.

Es A. Babānes kundzei paziņoju, ka šādu informāciju H- 86 nevar noklusēt, lai arī kādu cenu tas maksātu. Mūsu tautas un mūsu bērnu eksistence ir daudz dārgāka par mūsu dzīvībām.

Nelatvietis Rihards Bunka ir masu slepkava un kā tāds arī tiks tiesāts. Tiesāti tiks arī visi tie, kuri ir kopā ar šo slepkavu. Liekā daļa šeit pieminēto  Bunkas “rokas puišu” tiks tiesāti ar galējo ASM, proti, NS.

Riharda Bunkas slepkavu banda ir 4. maija kliķes galvenā aizmugure.

Nebaidieties, Babānes kundze, lai baidās slepkavas !

07.07.17       L. Grantiņš

Zaļš, tautastribunals.eu

Astrīda Babāne,Rihards Bunka..L.Grantiņš.LRTTFOTO: LJA Biedru kopsapulce aizklātā balsojumā ievēlēja jaunu Valdes sastāvu. Par LJA priekšsēdētāju atkārtoti tika ievēlēts Rihards Bunka, par priekšsēdētāja vietnieci Astrīda Babāne, par Valdes locekļiem Juris Matisāns, Sergejs Mahņovs, Dainis Šaicāns.

Es agrāk biju ievēlēta Latvijas juristu apvienībā par priekšsēdētāja (R.Bunkas) vietnieci. Pati vadu biedrību “Par taisnīgumu un atklātību” un Lombardu asociāciju.

R.Bunkam šausmīgi nepatika manas biedrības centieni uz atklātumu. No manis kā vietnieces, ļoti daudz kas tika slēpts.

Es tiku pazemota un izmesta no LJA.

Man jau ir nodzīvoti 76 gadi, es ļoti baidos no R.Bunkas, ko viņš var ar mani izdarīt.

No tā mazumiņa, ko es (būdama marionete) dabūju zināt, varu apstiprināt vairāku LJA apakšvienību nepārtrauktu uzmanību par “Tautas tribunāla” aktivitātēm. LJA gandrīz pilnībā sastāv no visdažādāko spēka struktūru pārstāvjiem.

Mēģināšu aprakstīt ko es biju sapratusi, pirms mani izmeta. Bunkas biedrība ir ļoti plaša ar sazarotu struktūru (atšķirībā no Borovkova maziņās kompānijas). Starp visām biedrības nodaļām visietekmīgākais ir LJA Sadarbības sektors (SS) ar daudzām grupām. Grupā SS15 ir apvienoti vairāki represīvo struktūru tiesību doktori. Grupu SS15 vada majors Ēriks Treļs (agrākais Kārtības policijas priekšnieks Centra rajonā), kurš veica ekspertīzi Jūsu lietā. Grupu SS12 vada kapteinis Vjačeslavs Kļičevs Centrālcietuma darbinieks, kurš izdarīja kratīšanas Jūsu kamerā 203 (Jūsu logi pirmajā stāvā bija pavērsti uz pārtikas bloku) un uzņemšanas nodaļā (Vokzaļčiks).

Jūsu meklēšanas lieta bija pie bijušā Bunkas vietnieka Valsts policijas centrālā aparāta darbinieka majora Ingusa Vītoliņa, kurš tagad darbojas grupā SS13. Jūs nesen publicējāt bildi, kur I.Vītoliņš un R.Bunka stāv kopā ar Saeimas deputātu I. Parādnieku.

Visas SS grupas pakļaujas LJA Sadarbības sektora vadītājam Centrālcietuma Drošības daļas inspektoram pulkvežleitnantam, pie kura kabinetā Jūs uz seifa stūrī redzējāt F.Dzeržinska bildi.

Es pati dzirdēju kā šo situāciju apsmēja savā starpā Bunka un LJA nodaļu vadītāji.

Vēl es zinu, ka cietuma Uzraudzības daļas priekšnieks vada Sadarbības sektora grupu SS14. Vēloties izkalpoties Bunkam, sūtīja SS14 dalībnieku Sergeju Mahņovu vērot Jūsu tiesas procesu. Mahņovs pats ir Abrenes ielas tiesas darbinieks, bija saņemis komandu izlikties sēdē par apmeklētāju. Vienlaicīgi, Jūsu tiesas procesu uzmana grupa SS33 ar Igoru Lukjanovu priekšgalā.

Es ilgstoši pretojos pretekļa Lukjanova uzņemšanai LJA. Man ir zināms, ka grupā SS33 ietilpst cilvēki, kuri piesūtīti klāt Viloram Eihmanim un Mārim Bērziņam. Detaļas no manis tika slēptas. Man kļuva skaidrs, ka visi, izņemot Jūsu lietas izmeklētāju, ir LJA biedri. Vēl man ir zināms, ka Sadarbības sektora “štāba grupu” – SS23 – vada arī Centrālcietuma virsnieks no Resocializācijas dienesta. Bet man nav nekādas informācijas par viņa aktivitātēm pret Jums. Zinu, ka no grupas SS23 pie manis bija piesūtīta Signe Briška, kura par mani visu ziņoja SS23 šefam, tas Sadarbības sektora (SS) šefam, SS šefs ziņo par visu grupu paveikto Valdei. Tik tālu par Sadarbības sektoru. Šobrīd LJA valde ir visšausmīgāko neliešu savārstījums. Tur kopā ar Bunku ir pulkvedis Aigars Evardsons bijušais Policijas koledžas direktors. Nodevējs ! Man smaidīja un vienlaicīgi balsoja pret mani. Valdē ir pulkvežleitnants Oskars Liepa, kura personība ir tik mīklaina, ka pat man īsti nebija zināms no kura dienesta viņš ir. Dzirdēju, ka Oskars Liepa agrāk bija no Zatlera apsardzes, bet kur tagad – nezinu. Viens no redzamākajiem valdes neliešiem ir majors Armands Logins (bijušais Kārtības policijas biroja priekšnieks centrālajā aparātā). Man ir pilnīgi precīzi zināms, ka Armands Logins ir Vladimira Vaškeviča juridiskais pārstāvis. Loginam ļoti nepatika mani aizrādījumi par braukāšanu uz Austriju pie Vaškeviča, un viņš pat vairāk par Bunku centās mani izmest no biedrības. Vēl valdē ir kaut kāda virsleitnante Dace Tarasova. Jauna, centīga vientiesīte, skatās Bunkam mutē. Pirms ievēlēšanas valdē, darbojās grupā SS23. Tas bija par valdi. Valdei ir pakļauta arī tā sauktā LJA Pārstāvju nodaļa. To vada dzelzs lēdija Barba Girgensone. Nodaļa viscauri sastāv no dažādiem pagoņainiem cilvēkiem. Piemēram, LJA pārstāvis KNAB padomē ir bijusī Robežsardzes priekšnieka palīdze majore Kitija Bite (viņa ir arī KNAB priekšnieka atlases komisijas locekle kopā ar Borovkovu un citiem). Pārstāve Ministru kabineta sabiedriskajā padomē ir policijas majore Kristīne Rupeika. Pārstāve Rasnača TM Krimināltiesību darba grupā bijusī Policijas akadēmijas pasniedzēja Larisa Saukāne. Pārstāve Rasnača TM Administratīvajā darba grupā Lielvārdes policijas priekšniece Ineta Lilinfelde. Iekšlietu ministrijas sabiedriskajā padomē LJA pārstāvis ir policijas majors Juris Matisāns no ieroču kontroles dienesta. Un vēl par pārstāvjiem dažādās vietās ir daudzi citi līdzskrējēji, kuru aktivitātēm nespēju izsekot: majors Jūlijs PočsBrasas cietuma Uzraudzības daļas priekšnieks, kapteinis Pēteris Dedelis – Cietumu sistēmas Mācību centra priekšnieks, kapteinis Inguss Kudiņš, majore Laura Apine no Valsts policijas iekšējās drošības daļas un vēl daudzi citi man mazāk zināmie visādu sugu drošībnieki. Tas par Pārstāvju nodaļu.

Bez Sadarbības sektora un Pārstāvju nodaļas, Latvijas juristu apvienībā darbojas Perspektīvo risinājumu nodaļa. Neskatoties uz šķietami nevainīgo nosaukumu, nodaļa savas ietekmes ziņā ne ar ko neatpaliek no Sadarbības sektora (SS) un Pārstāvju nodaļas ! Pateikšu tikai to, ko skaidri zinu. Tur darbojas Latvijas pasta Drošības šefs majors Erlends Čiuča, bijušais Valdības apsardzes dienesta priekšnieks Andris Bunka, bijušais Robežsardzes priekšnieks Ivars Redisons, bijušais Drošības policijas priekšnieks Jānis Reiniks, bijušais Iekšlietu ministra vietnieks Imants Pličs (Važņa vietnieks).

Es jau no janvāra esmu izslēgta no LJA un varu nezināt precīzi par kādu jaunpienācēju. Esmu dzirdējusi, ka tur uz sēdēm nāk vēl Gunārs Kūtris, Tālavs Jundzis. Nezinu vai viņi arī ir tajā pašā LJA nodaļā vai varbūt vēl kādā citā. Bunka kopā ar līdzgaitniekiem visu laiku paplašina organizāciju. Ļoti bieži cilvēki no dažādām LJA nodaļām var nezināt viens par otru, ka abi ir biedri vienā organizācijā. Formāli, kā vietniece, es atbildēju par lietvedību un konferenču rīkošanu. Bet arī esot malā no galvenajām lietām, bieži dzirdēju kā R. Bunka ar līdzskrējējiem uzjautrinās par “Tautas tribunālu”. Bet es dzirdēju arī reālus faktus par Bunku. Kad R. Bunka dienēja Iekšlietu ministrijā, ministre L.Mūrniece uzsāka uz R. Bunku dienesta izmeklēšanu. Izmeklēšanas veicēja – majore Anda Seile – pakārās 22.04.2010. Dienu pirms izmeklēšanas beigām. Kad Bunka bija Drošības daļas priekšnieks, 2013.gada 14.septembrī Centrālcietumā tika nospīdzināts līdz nāvei ieslodzītais tieši brīdī, kad pa cietumu staigāja Eiropas pretspīdzināšanas komisija. Tagad tos darbiniekus/sitējus tiesā, 6.jūnijā bija vēl viena tiesas sēde. Interesanti, ka lietu par ieslodzītā nosišanu izmeklēja Centrālcietuma izmeklētājs majors Dmitro Kņazevs no LJA SS14. Šogad Daugavpils cietumā izdarīja pašnāvību ieslodzītais slepkava, kurš baidījās iziet no kameras uz videokonferenci ar R. Bunku.

Es apzinos, ka man ir zināma tikai maza fragmentāra daļiņa no visa notiekošā. Tas man liek nojaust kādi varētu būt patiesie Latvijas juristu apvienības apmēri. Gandrīz visas spēka struktūras sastāv no LJA biedriem.

Latvijā nenotiek vairs neviens kaut cik nozīmīgs notikums, par kuru nezinātu LJA. Un tas mani iedzen paniskajās bailēs.

You may also like...

11 komentārs

  1. No Maarupes saka:

    Ceru, ka Latvijaa atrodas arii citi, tikpat pieredzeejushi militaarajos jautaajumos pilsoni, bet muusu zemes robini hudi, kas gatavi to pasu dariit ar shiem noziedziniekiem, tikpat slepenaa tribunaala spriest tiesu un sodiit nodeveejus-zaglus, nodeveejus-okupantus un nodeveejus-iereednus

  2. ATTENTION! saka:

    ārprāts kāds SS pseido drošībnieku aparāts – SAB un NATO kompetencē tos izpētīt!

  3. AGedroics saka:

    Šogad Daugavpils cietumā izdarīja pašnāvību ieslodzītais slepkava, kurš baidījās iziet no kameras uz videokonferenci ar R. Bunku.
    CIK VĒRTĪGA DZĪVĪBA IR ZAUDĒTA !!!
    .
    .
    .
    Admins
    Cik kriežīdi(un tu gedroic tāds esi) ir aprobežoti. Vai tad runa ir par slepkavu ?

  4. lasītājs saka:

    Izskatās,ka te ir vēl ņiprāk kā Krievijā.Tad jau LJA ir kas vairāk kā gestāpo un SS kopā.Laikam jau tā ir visā Eiropā,jo viss taču tiek saskaņots ar Briseli.
    Paliek drūmi lasot,un iekšā sāk kaut kas vārīties.
    Latvijas slepkavu apvienība?

  5. Aelita saka:

    Jautājums LJA (ss) – vai jūs cīnaties pret tiem, kas izlaupījuši valsti, vai pret tiem, kas par to runā?
    .
    .
    .
    Admins
    Asprātīgi jautāts.

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Cik saprotu, tad NATO neizprot LIENOŠĀ KOMUNISMA un KGBistu metodes vispār!

    Tas var maksāt dārgi rietumu civilizacijai!
    .
    .
    .
    Admins
    Zin, bet arī NATO ir pilns ar cionistiem, kuri visu bremzē.

  7. AGedroics saka:

    Mjā, Grantiņam durkā būs kolēģe, žēl, ka sieviešu palātā… :)
    .
    .
    .
    Admins
    Ja es tevi neapstiprināšu, tad vēl patiešām kāds var nodomāt, ka esi patriots… .

  8. Aelita saka:

    Ja žurkas ir uz kuģa, tas nozīmē, ka kuģis vēl iet. :)

  9. Ernests saka:

    Visu cieņu Astrīdai Babānei un Linardam Grantiņam. Svarīgi, lai Babānes kundze šo info nosūta arī visai presei, pat ja tā to nepublicēs.
    .
    .
    .
    Admins
    To jau LRTT ir izdarījis, prese ir informēta…. .

  10. Preses hronika saka:

    2012.gada maijā likvidēts advokātu birojs «Platacis un partneri» 2010.gada maijā pazudušā advokāta Aināra Platača advokātu birojs «Platacis un partneri», bet reģistrēts advokātu birojs «A.P. un partneri», kas atradīsies tajā pašā adresē Rīgā, Duntes ielā 34.
    Žurnālā «Jurista Vārds» publicētā Latvijas Zvērinātu advokātu padomes (ZAP) informācija liecina, ka advokātam Jurim Dzelmem uzdots organizēt advokātu biroja «Platacis un partneri» vesto lietu pabeigšanu.
    Tāpat līdzšinējā Platača biroja advokātiem Aloizam Vaznim, Dzelmem, Gijam Rūsiņam, Aigaram Siliņam, Rolandam Bērziņam, Pēterim Krievam, kā arī advokātu palīgiem Edijam Vaznim, Lāsmai Liepiņai, Ivetai Valterei, Normundam Steņģem un Haraldam Skaburskim noteikta praktizēšanas vieta Rīgas apgabaltiesas Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesas teritorijā birojā «A.P. un partneri».
    Birojam «A.P. un partneri» būs arī atbilstoša elektroniskā pasta adrese, bet telefona numuri un faksa numurs palikuši tādi, kādi tie bija Platača birojam.

    P.S. Presē netika pieminēta bijušā Augstākā tiesas priekšsēdētāja Andra Guļāna palīdzes Intas Ķirses meita Madara Ripa (Ķirse), kas bija strādājusi pie Aināra Platača un bija starpniece starp šo biroju un Andri Guļānu. Tāpat netika pieminēts, ka, tāpat kā Juris Podnieks un Ita Kazakeviča, bija noslīcis rakstsnieks Jānis Mauliņš, kurš bija studējis juristos kopā ar Aloizu Vazni un Imantu Fridrihsonu (Augstākās tiesas tiesnesis kopš Staļina laikiem).
    Šim birojam ir zināma loma Riharda Bunkas dzīvē, jo šajā birojā esošās personas, palīdzot uz Austriju aizbēgušajam Vladimiram Vaškeviča, bija iedevis naudu Rihardam Bunkam priekš Latvijas Juristu apvienības izveidošanas kā alternatīvu Latvijas Juristu biedrībai (Aivaram Borovkovam).
    Ja vēlaties tiesisku Latviju, tad ellē jānosūta gan Aivars Borovkovs, gan Rihards Bunka. Ja to neizdarīs, tad lai cilvēki nebrīnās, ka būs vēl daudz nāves gadījumu.

  11. Valdis Freimantāls saka:

    Un viss tas tikai tādēļ ka latviešu kolektīvās analītikas centram “Māmuļā” – Rīgas Latviešu Biedrībai 1993.gada 18.februāra naktī A I Z B Ā Z A muti! (to likvidējot, izsitot, izšaujot, aresētjot vadību un biedrības priekšniecību).

    Brutāli likvidējot visu latviešu VIENOJOŠO centru Rīga Merķeļa ielā 13.

    Atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības V A R M Ā C Ī G Ā likvidācija 1993. gada 18. februāra naktī un 1938. gada statūtu aizliegšana, V I L T U S biedrības izveidošana īstās likumīgās vietā, ir šo KGBistu un komunistu preventīvs pasākums lai L I K V I D Ē T U tiesiskumu Latvijā!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *