Pārmaiņas. “Intermeitenes” !

Kievs – krivičs, baltkrievs visticamāk. Pārējā pasaule un paši sevi par russiem vai ruskijiem dēvē, tikai latviešu valodā nav pieņemts moskovītus par russiem saukt.
Vai krievam tāpēc ka krievs jāsatraucas, ne taču pēc tautības te kādu vajā, bet gan noziegumos pret cilvēci darboņus. Cīņa ir pret okupācijas sistēmas turpināšanos un PSRS kolonistiem, kas Latvijā atrodas prettiesiski un kuri šim internacionālajam cionistu režīmam nodrošina stabilu demokrātisko vairākumu. Tas savukārt rada nesodāmības sajūtu kolaboracionistos, un rezultējās ar nesaudzīgu Latvijas izzagšanu un kremļa interešu nodrošinājumu ilgtermiņā.
Citiem vārdiem runājot, tiklīdz Latvija panāks tiesiskuma atjaunošanu un deokupāciju, tā sabrūk viss bandītiskais veidojums un atbalsts viņu ieviestajai politikai, kā iekšējai tā ārējai.

Lūk piemērs, kā veiksmīgi ieguldot ziemeļu tranzītā iegūto heroīna naudu, sportā, fakebukā un citur, mobilizējas vesels bars sistēmas aizstāvju un intermeitenes “klāras cetkinas”. Kuras par jūdasa grašiem nekavējoties ķeras apklusināt patiesības paudējus un manipulē ar cilvēku viedokļiem sociālo tīklu platformās, lai tikai saglabātu kremļa noziedznieku patreizējās pozīcijas, PSRS kolonistu leģitimitāti un liberālisma izlaidības iekarojumi turpinātos.

17.11.20

LRTT

Interzēni !

You may also like...

5 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nu ja! Trejdevinu vīru….., trejdevinu vīru….., trejdevinu…… Tā es pēc kaut kādas mantras noskaitisanas sapnī aidzinu prom no sevis raganu. Spēks un varēšana nāca no trejdevinu celtā zobina! Vēlāk slunterejot darīdams savu smirdīgo darbu mani uzrunā kāda sieviete. Pēc valodas miglaina, bet sāk stāstīt par savu iz bijušo vīru. Nu vispār jau viņš bij labs cilvēks un palīdzēja daudziem ļaudīm, jo viņam bij maizes ceptuve, bet viņš izdarīja pašnāvību. Viņas valodā skan tā, ka es būtu tā dievišķā persona kura spēs aizlūgt par viņas vīru. Tikai maiznīca tika taisīta par Geras naudu, ko viņš aizdeva vīram, bet vīrs neizturēja kredīta nastu un kādu dienu vienkārši pardozeja. Gera jau protams pazaudēja klientu, bet tās lietas iet tāpat vēl šo baltu dienu. Maize ta ļaudīm nav īpaši vajadzīga. Sievietei atgādināju viņas tēvu, kad paradia foto, tad kaut kur varbūt ir tās senču līdzības, bet sievieti viņš sev atrada Lietuvā un meita jau ir tumši brunam acīm. Nu i tā vien viņai jānes sava vīra parādi, ko debesu eņģeļi neatlaiž. Tomēr trejdevinu vīri man liecināja, ka viņa patiešām ir ragana, jo aiz vīra muguras viņa draudzējās ar Geru.

  2. Sveiciens svētkos saka:

    Google -> Sestā jūdze Emigrants
    Tikai, vai mēs dzimtenē jūtamies kā mājās? Daži varbūt jā.

  3. :))) saka:

    Anonīmais , ko tu te vervelē muļķības! Tevī kristiešu dogmas ar paša muļķību peras. Ragana – Ra -Gana ,jeb Ra enerģijas gana , jeb Vieda sieviete.

  4. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Par ko VVF ar Putinu vienojās Austrijā?

    Prezidentu priekšzīme kā etalons

    Bērnu priekšzīme, uzvedības un darbības etalons ir viņu vecāki. Valstu vadītāji kļūst par visas valsts un tautas reprezentantiem un spēkā uzturēto morālo vērtību etalonu.
    Ja pieminam Latvijas Valsts un Ministru prezidentu Kārli Ulmani, atmiņās aust viņa vienkāršība, pieticība, darba griba, uzticība un godprātība. Nav neviena no tagadējās valsts varas elites, kas īsā laikā valsts un tautas labā būtu paveicis tik daudz, kas ar tīru sirdsapziņu būtu uzturējis tik labu kontaktu ar tautu.
    Ja viņam pārmet politisku tuvredzību, tad to var darīt vien tādēļ, ka Kārlis Ulmanis kā godprātības vadīts cilvēks, nevarēja pieņemt domu, ka ir arī tādi staļini, molotovi, ribentropi un hitleri, kuri, jau līgumus slēdzot, domā kā tos pārkāps- cilvēki bez goda un bez sirdsapziņas.
    Tā Kārlis Ulmanis bija un paliek Latvijas valstsvīru godprātības etalons.

    Ambiciozā Vaira Vīķe- Freiberga ne reizi vien piesauca „Ulmaņa autoritāro režīmu”, tā iesaistīdamās patiesi neatkarīgas Latvijas noķengātāju korī un cerēdama kļūt par „spīdekli”, kas apēnos Ulmaņa slavu.
    Ko viņa ir atstājusi aiz sevis? Tikai nožēlojamus egoisma uzplaiksnījumus. Atzinusies, ka ir bijusi kontaktos ar triju valstu specdienestiem un cerēdama uz augstāko ANO amatu, viņa bez kaunēšanās pazemoja savu valsti un tautu.
    Ne reizi neapmeklēja Lestenes brāļu kapus, pat formāli nepasakot paldies latviešu leģionāriem, kuri nosargāja arī viņas iespēju emigrēt. Nekad neatdodama godu nacionālajiem partizāniem, viņa „barojās” ar padomju diversanta Samsona padomiem. „Skriedama” uz slepenu tikšanos ar čekistu Putinu Austrijā, „izlēkdama” pret Baltijas valstu vienoto nostāju, braukdama uz Maskavu svinēt boļševiku uzvaras svētkus, viņa ir radījusi gandrīz nepieskaitāmās iespaidu pati par sevi.
    Kur tad vēl čekista Drozdova vizīte Rīgā un Krievijas patriarha svētība „latvijiešu” tautai! Tas viss tika darīts ar cerību uz ANO ģenerālsekretāres amatu. Eiropas karaļnamu vizītes nobāl uz šo vērienīgo pasākumu fona. Praktiskā labuma no tā ļoti maz, bet Latvija arī te „labi maksāja” par prezidentes ambīcijām uz augstāko amatu ANO.
    Tā nu V. V. Freiberga Latvijas vēsturē sevi ir iezīmējusi kā neierobežota egoisma etalonu.
    Viņa ir kalpojusi pirmkārt sev, nevis Latvijai vai latviešu tautai.

    Prāv. emeritus
    Andrejs Kavacis
    Tālr. 63761256

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *