Šizofrēnija globālā līmenī (hazāržīdu noziegumi) !

Tas, kas šodien notiek pasaulē, ir cilvēces aptumsuma augstākā pakāpe. Tiek salīdzinātas LIETAS, kas nav salīdzināmas. Ukraiņu tautas cīņa pielīdzināta situācijai izraēlā.

To visu dzirdot, cilvēks ar veselu saprātu var tikt iedzīts apziņas strupceļā.

Izraēla ir nelikumīgs bandītisks veidojums uz tai nepiederošas teritorijas. Palestīna nekad vēsturiski nav piederējusi hazāržīdiem. Šie pasaules noziedznieki sev nelikumīgi ir piesavinājušies semītisko izcelsmi, lai varētu “ieperināties” vēsturiski semītiskajās teritorijās.

Tas, kas šodien notiek izraēlā, ir pašu izraēliešu roku darbs. Viņu slepenie dienesti radīja “teroristu” uzbrukumu un arī šodienas Irānas agresiju. Izraēla ir tāds pats okupants Palestīnā, kā krievija Ukrainā. Visi tie, kuri šodien aizstāv Izraēlu un krieviju, ir cilvēces GARĪGIE PUVEKĻI !

Atcerēsimies tikai, ko šie izdzimteņi ir veikuši Latvijā kopš 1940. g. okupācijas !? Latviešu tautas asinis, šo neģēļu darbības rezultāta, ir plūdušas nebeidzamā straumē ! Šodien šie ģenētiskie atkritumi veic neiedomājamus asinsdarbus pret ukraiņu tautu, līdz ar to ieraujot konfliktā visu pasauli.

Neaizmirsīsim, kādas zvērības šie asinssuņi veica ar latviešu patriotu Herbertu Cukuru !? Beigās kaunīgi atzina, ka H. Cukurs tika nepamatoti apvainots un zvērīgi- sadiski- sātaniski noslepkavots. Atklāti šie deģenerāti par to nav atvainojušies latviešu tautai !

Jau šajā vietnē ir rakstīts: kamēr nebūs demontēti šie divi anticilvēciskie veidojumi(krievija & izraēla), pasaule grims sātaniskā tumsībā.

Ir arī jāsaprot, ka komunisti(viņu ielikteņi un spermas produkti), lai arī kādam etnosam tie nepiederētu, ir sātaniskā izraēlas darba instrumenti.

Latvijai no šiem mēsliem ir jātiek iztīrītai !

Slepkavas !

Lasi un brīnies, ko veic sātanisti:

23.04.24

You may also like...

6 komentāru

  1. Tautai jāzina savi kolaboranti saka:

    Tikai fakti ( t.sk. ar atsauksmju norādēm uz https://lv.wikipedia.org u.c. info “noplūžu” avotiem):

    Elita Veidemane dzimusi 1955. gadā Rīgā. 1980. gadā beigusi Latvijas Valsts universitātes Filoloģijas fakultāti latviešu valodas un literatūras specialitātē No 1981 līdz 1988. gadam Veidemane darbojusies laikrakstā “Padomju Jaunatne”; no 1988. gada līdz tā slēgšanai 1992. gadā bija LTF izdevuma “Atmoda” galvenā redaktore; no 1991. līdz 1996. gadam vadīja nedēļas laikrakstu “Atmoda Atpūtai”. Skandalozu slavu Veidemane ieguva pēc rakstu sērijas “Vīrieši manā mūžā” publicēšanas, kā arī intervijas žurnālam “Pantera” 1995. gadā. (…) 2007. gadā Veidemane kļuvusi par žurnāla “Vakara Ziņas” redaktori, no 2008. gada jūnija ir laikraksta “Neatkarīgā Rīta Avīze” galvenās redaktores vietniece. Politiskā un sabiedriskā darbība: Veidemane bijusi “Vissavienības Ļeņina Komunistiskās Jaunatnes Savienības” (VLKJS) biedre un dažādu līmeņu komjaunatnes aktīviste no 1969. gada līdz 1983. gadam; centusies iestāties “Padomju Savienības Komunistiskajā Partijā” (PSKP) bet neveiksmīgi, jo nav varējusi iegūt tam nepieciešamās PSKP biedru rekomendācijas (biežāk minētais atteikumu iemesls – “morālu apsvērumu dēļ”); 1995. gadā Veidemane bijusi viena no “Muļķu un bezzemnieku partijas” veidošanas iniciatorēm; 6. saeimas vēlēšanās kandidēja no Z. Čevera vadītās Demokrātiskās partijas “Saimnieks” (DPS) saraksta, bet netika ievēlēta; 2001. gada pašvaldību vēlēšanās kandidējusi no “Latvijas Demokrātiskās partijas” saraksta Jūrmalā, bet arī netika ievēlēta…

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Herberts Cukurs ir izdomāts vārds uz tā laika cukura rūpniecības attīstību vajadzīga bij skala reklāmas kampaņa un to protams nodrošināja tie, kas viņu arī novāca un novāca, kā samaksu par Slavu, ko tam bij devuši. Tā tiem mēdz būt un pats jau aizdomīgi tos zhidus sev pārāk tuvu laida klāt! Kāda sūda pēc tiem būtu jāatvainojas lahtviesu tautas priekšā, ja pati lahtviesu tauta lien to zhidu priekšā iekšā? Tā ar tie rietumos lahtviesi ar savas organizācijas bez zhidu kasierem nekādi nespēj regulēt. Vien uz Daugavas vanagu vadības purnu paskatīties kļūst saprotams, kas ir tie Ulmanisma pēcteči. Sūds ar to Israelu, ka paši jūs pistos un vairotos, bet izņemot smadzeņu čakarēšanu nekā vairāk neesat spējīgi. Zhidi, pidorasi, lesbians, sorositi, NLO, nephilimi, gondoniesi, adrenohromshiku dzerajinii, masonini, zoofilisma pielūdzēji, witches and all kind of prostitūtas you are welcom in Latvia.

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Kur dzīvo un dzīvoja vairāk zhidu Latgale vai Kurzemes Zemgales hercogiste? Ta nu pēc tā Cukura piestaditam slepkavībām var saprast, ka Bauska un Kuldīgā to bij daudz, bet vēl tiek piezīmēt Lietuvas zhidiki. Tomēr skatoties uz modernajiem lahtviesiem publiskās telpās ir vien liels jautājums par tiem vāciešiem, ja patiešām tie vācieši būtu izsavusi visu Latviju no žīdiem, tad no kurienes šodiena latviešos ir nereāli liels žīdu ipat svars? Vien prezidents un visa krāsaino žurnālu bildīšu sejas vai radio un TV mudzet mudž! Vēl jau ir visās pašvaldībās un tirdzniecības iestādēs pilns ar kripto zhidiniem, kas protams sevi identificē par īstiem latviešiem. Tad nu tāds Dimiters arī bij sacerējis to letes papīra vērtus rakstus par Arāju, ka var būt tādi nožēlojami lahtviesi, kas var murgot līdzi tai zhidu holocausta plurai. Dimitera mātei arī gribējās būt slavenai un kļuva par Visa vienības skatuves slavenību, bet īpaši jau izcelt arī negrib, kā to slava apmaksāja? Vai anglosaxsu pasaulē, vai Soviet Krievijā visu skatuvi pārvalda zhidu lēni un samazgas, kas ir uzkrautas virsū vāciešiem? Kā pastāvētu Israel bez Vācijas kompensācijām? Vācieši ražo un ražo augstas kvalitātes auto, bet pašiem resursi no kurienes priekš rūpniecības? Krievijai ir pilnīgi viss, lai ražotu auto, bet neviena nav uztaisīta augstā kvalitātes līmeni ar kuru tie varētu izcelt sevi pasaules tirgū. Pie dirst smadzenes tie māk, bet tie anglosaxsi ir saražojuši kādas samazgu kinofilmas par vāciešiem?

  4. No LA.LV publicētā saka:

    https://www.la.lv/cekusins-kapec-vispar-ir-tads-arguments-ka-divkopienu-valsts-ir-kaut-kas-slikts/komentari

    Bet būtība ir citā! 13:05, 25. aprīlis 2024
    Jo nav runa par kādu nebūt dabisku vai gadsimtu laika veidojušos divkopienu valsti, ko šis slēptais kremlins labi zina! Bet ir runa par turpinošos Noziegumu pret latviesu tautu un pret Latvijas valsti, ko veica psrs okupantu armāda ar uzspiesto krievu valodu un okupācija nav joprojam beigusies! Jo nav izvākti visi okupanti, tikai militāro daļa un par atlikušajiem nav noticis OBLIGĀTAIS PILSOŅU referendumd, kas dotu tiesības okupantiem naturalizeties Latvijā!!!

    Ak 11:04, 25. aprīlis 2024
    tad krievu pasaule okupē jebkuru mazāku kaimiņvalstī, saved iekšā savus vatnikus, uzreiz pieprasa otru valsts valodu, izglītību savā valodā, vietējo valodu nemacas parkrievo mazās tautas.Ja valstī likumīgi dzīvo liels skaits citas tautas pārstāvju tad protams ir jābūt divvalodībai. Neviena valsts brīvprātīgi savā valstī nelaidīs iekšā gandrīz tikpat sveštautiešu, kā pašu, pie tam vēl agresīvu.

    Tikai Fakta konstatācija! 13:16, 25. aprīlis 2024
    Bet būtība ir citā! 13:05, 25. aprīlis 2024 Jo nav runa par kādu nebūt dabisku vai gadsimtu laika veidojušos divkopienu valsti, ko šis slēptais kremlins labi zina! Bet ir runa par turpinošos Noziegumu pret latviesu tautu un pret Latvijas valsti, ko veica psrs okupantu armāda ar uzspiesto krievu valodu un okupācija nav joprojam beigusies! Jo nav izvākti visi okupanti, tikai militāro daļa un par atlikušajiem nav noticis OBLIGĀTAIS PILSOŅU referendums, kas dotu tiesības okupantiem naturalizēties Latvijā!!! =============================================== “Zivs pūst no galvas” – kangaru valdība un kangaru Saeima nelietīgi liek amatos šādus prokrieviskos čekušinus, rosļikovus utt. un dara to masveidīgi un apzināti! Viss LR ir jāmaina un STEIDZAMI!

  5. parazitologs saka:

    Gnīda iekoda Cukuram.Cukurs palika Cukurs,gnīda gnīda.

  6. ШАБЕСГОЙ saka:

    Anonīmais, vai tu domā, no kurienes Latvijā ir tik daudz ebreju? Un jūs aizmirsāt, ka PSRS daudziem ebrejiem bija aizliegts ceļot uz ārzemēm, un, lai viņi varētu ceļot uz ārzemēm, viņi speciāli pārcēlās uz PSRS prestižo nomali. Daudzi no viņiem bija noslēguši jauktas laulības pirms 80 gadu vecuma sasniegšanas, lai viņu bērnus varētu reģistrēt kā citas pilsonības. Pēc 80 varēja mainīt tautību pēc tēva, mātes, savienības republikas vai kļūt par krievu. Tādējādi daudzi šo ebreju pēcteči kļuva par latviešiem vai likumīgiem Latvijas pilsoņiem. Vai naturalizējies.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *