Nu cer šie maitas uz Krievijas invāziju !

trib 1Noskaties, smirdošais alkoholiķi(Kalniņ), šo(par tavu cēlo putinu) video un beigās vēl kādu, kurā ir runa par Ježovu un viņa galu !

https://www.youtube.com/watch?v=38IrWok0t4U#t=962

IMANTS kALNIŅŠ. Jānis Jurkāns, Dzintars, meži ,pļavas, saeima, mežviets.Ja runājam par smirdošo un alkoholiķi, tad par šo pretīgo jūdasu nekas nav pārspīlēts.

FOTO: Garīgie un vizuālie bračkas. Nu negribas ticēt Darvinam, bet ieraugot šos, būs tomēr jāpiekrīt viņam.

Imants kalniņš ir alkoholiķis un kā mēs visi zinām, tad alkoholisms nav ārstējams. Tas ir tas pats, kas ar nodevību. Nav bijušais nodevējs, ir tikai un vienīgi- nodevējs.

Kas pienākas nodevējam, nevienam nav “jāapgaismo”.

Un kā tad savādāk lai būtu, jo viņš tāpat kā daudzi “mūsu kultūristi”, svinīgi zvērēja staļinistu- ļeņinistu izdzimteņu partijai: “Svēti apsolos īstenot lielā Ļeņina idejas dzīvē ! Bez žēlastības cīnīties pret buržuāzisko nacionālismu un imperiālisma aģentiem !”

Šim zvērestam Imants Vesarionovičs Kalniņš ir palicis uzticīgs līdz šai dienai un, domājams, ka paliks arī līdz “bedres” malai.

Cik tas “iet kopā” ar cilvēcību, tas jau ir cits jautājums, un, kā redzam, tad nebūt neuztrauc šo “zvērētāju”. Nelaime tikai tā, ka Tiesiskā valstī par sastāvēšana šādā tipa bandā draud mūžā ieslodzījums, bet pastiprinoties haosam, tādus “pieliek pie sienas”.

Tas jau arī ir, laikam, tas sāpīgākais jautājums visā šajā Kalniņa proputiniskajā epopejā. Viņš to labi apjēdz un tāpēc dara visu, lai aizkavētu Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā. Viņš, kā redzams, ir gatavs atbalstīt Krievijas invāziju Latvijā, jo atklāti nostājās putiniskās Krievijas pusē, kas attiecas uz Krimas aneksiju. Imis jau nav vientuļš savos uzskatos. Tādi uzskati ir lielākai daļai Pad- laiku “inteliģencei”, kurai latviešu tauta vien tik interesēja, cik varēja parazitēt uz viņas miesas.

Tikko jau aprakstītais Pauls, Peters, Zālīte, Hānbergs, Skulme u.c. kompartijas veterāni- “kultūristi”, ir viņa kompanjoni, kuri tautai kritiskajā brīdī iedurs pēdējo nāvīgo dūrienu mugurā, protams, ja viņus kāds “nepatraucēs”.

Tieši tas ir tas, ko pašlaik dara šī i- vietne.

Tādas beigas, kādas bija Ježovam, sagaida katru komunistu un nodevēju:

https://www.youtube.com/watch?v=8EBqLqMFUbY#t=1170

Tiks darīts viss, lai tev, Kalniņ, būtu tieši tādas beigas.

Dievs, lūdzu apskaidro mums: nu no kurienes uzrodas tādi izdzimumi kā I. Kalniņš & Co ?

========================================================================

Un te vēl viens jūdasa dvēsele- Jaceks Ļurkānovičs !

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3UEiFRFi6Wk

Jānis Jurkāns, Urbanovičs, Čigāne Lolita, LRTT.Nu neticas savām acīm, kad ieraugi un izdzirdi kaut ko tādu.

Šis deģenerāts, kura vārds ir Jānis Jurkāns, ir aizbāžams aiz restēm pat pēc 4. maija kliķes likumiem.

Jurkāns pilnībā atbalsta krievžīda Putina agresiju pret Ukrainu, sakot, ka nav jāievēro Starptautiskie Likumi. Un skaties tikai, cik aizrautīgi, gandrīz aizrijoties, sauc: Krim naš !

Tas nozīmē, ka arī: Latvija naš !

Tas ir nepārprotams norādījums, ka „mūsu” Latgales jebrejs vēlas Krimas variantu arī Latvijā. Kā politiķim, viņam bija jāpiesauc visi Starptautiskie Likumi- līgumi, kurus Krievija slepkavnieciskā veidā ir pārkāpusi.

Viņš to nedarīja !

Jurkāns krievu presē sevi uzsvērti dēvē par poli, kaut gan īstenībā viņš žīds. Viņa patreizējā nostāja pilnīgi sakrīt ar Latvijas krievžīdu bandas: Plinera, Cilēviča, Ždānokas, Mirska, Mamikina u. c. mērķiem, kuri pēc Krimas okupācijas bija aizdrāzušies uz Krimu un Maskavu. Ja Latvijā būtu latviešu tautas interesēs strādājoša DP, tad tāds žīdu provokators- parazīts, kurš sevi lepni dēvē par poli, jau stundu pēc šīs intervijas ar salauztām ribām būtu iemests karcerī.

Kāds iebildīs, ka Jurkāns ir polis vai latvietis, jo uzvārds ir latgalisks. Tad uzrodas pretjautājums, ja viņš sevi dēvē par poli, tad kāpēc ir tīrs latgaliešu uzvārds ? Visas šīs „kombinācijas” ir sen jau no krievžīdiskās čekas „sakombinētas”. Lai liktu JUMS dziļāk aizdomāties, tad pajautāšu: Kā var būt, ka Latvijas žīdu rabīns ir N. Barkāns ? Uzvārds „ta” ir 100% latgalisks.

„Vot i mūsu Jurkāns arī ir viens no šīs šlakas.”

Šodien Latvijā noteicošās vietās ir sabāzti visi šie jaukteņi, kuri savā būtiskā vairākumā ir žīdu poļitruku „mīlas dēku” augļi.

Mēs neesam visi vienādi, kā mums cenšas iestāstīt. Es nekad sevi un latviešus nepielīdzināšu krieviem un krievžīdiem, kuri tikai to vien darījuši, kā slepkavojuši un laupījuši savas kaimiņu tautas.

Vai var būt vēl kas pretīgāks par krievžīdisko Putina Krieviju un šo tautu ?!

14.01.15.    LRTT

=========================================================================

P.S.

Kāds I. Kalniņa kaimiņš jau vairākas reizes esot “griezies” tuvākajā policijas iecirknī, lai kaut ko darot lietas labā sakarā ar rīta miega traucēšanu, jo katru dienu pl. 6 pēc Maskavas laika, tiek atskaņots kāds skaņdarbs: “Imanta Ziedoņa un Imanta Kalniņa dziesma “Ļeņinam”, kas beidzās ar sava veida mantru “Ļeņins, Ļeņins, Ļeņins“, kas padarīja heroisku dziesmu tik aktuālu varai.”

Bet, tākā policijā strādājot pārsvarā “miliči”, tad šīs jautājums ir ticis atstāts bez ievērības… .

You may also like...

4 komentāru

  1. Māris M. saka:

    Pāris apdzīvotas vietas tālāk no Kalniņa dzīvesvietas, kāda latgolīīīšu “miliču” ģimene kaimiņu mieru traucē vēl pretīgāk – regulāri uzvelk mastā sarkano PSRS karogu un pagalmā miera stājā pilnā balsī auro cara himnu. Trijatā – divi brāļi, Rīgas “miliči” un viņu tēvs. Kaimiņiem, patriotiskiem pensionāriem, katru dienu pār žogu nākas dzirdēt naidpilnas jēlības par latviešiem.
    Kaut kā negribas ticēt, ka viņi ir latgaļi, ja tik ļoti ienīst latviešus. Vai tik nav tādi paši ļurkāni kā raksta minētais.

  2. A.Gedroics saka:

    Pauls gan PSKP nav bijis…taču tas nav kritērijs prokrieviskumam.

  3. Ernests saka:

    Nav sabrucis mirušais ozols,
    Kaut galotne nolauzta sen,
    Bet saknes zem zāles vēl sten.
    Dzird ozols kā debesīs putni,
    Dzied dziesmas un pārojas jau,
    Bet lapotnes, kur ligzdas vīt tiem nav…

    Simts gadu lapas ir dzītas,
    Simts gadu vainagos vītas.

    http://pietiek.com/raksti/gatavojas_iznicinat_vel_vienu_no_latvijas_skaistakajam_alejam

    Es paklanos ozola priekšā
    Un sveicinu ciņu no tiem
    No ozoliem jaundzimušiem
    Un veidojas ozolu birzis
    To apturēt nespēj neviens
    To apturēt nespēs neviens

  4. Miervaldis saka:

    Kā liekas, lielākā daļa bijušo padomju kultūras darbinieku būtu jāapšauj, kā nodevējus, jo viņi tikai gremdē Latvijas valsti, un, jo ātrāk mēs nošiem tarakāniem tiksmim vaļā, jo labāk.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *