Holokausta maitu ērglis atkal klāt

www.tautastribunals.eu-1411Kāda jūdasa(LR prezidentosa) raudas cionistu noziedznieku priekšā. Savādāk tas nav secināms.

Iesāksim šo atbildes rakstu(konfrontācija komunista Bērziņa teiktajam) ar kādu komentāru no LA:

Vērotājs 4. jūlijs, 2014 09:12 Atbildēt Grūtups juridiski precīzi pierādīja ka Latvija viņiem neko nav parādā. Lai deivdsons ar šo prasību griežās pie Staļina un Hitlera vai viņu amatus nomainījušiem pēcnācējiem Vācijā un krievijā.
Tagad ,kad Grūtupa vairs nav , izredzes tikt pie nepiederošās mantas palielinās uz to norāda arī prieka pilnais smīns.

=============================================================================

PREZIDENTS,IZRAĒLA,KRIEVIJA,REINIKS,ĀBOLTIŅA, LRTT.H-86.A. Grūtups visu salika pa plauktiem, kā sacīts komentārā. Un, ja mēs esam uzzinājuši, ar kādām metodēm tiek nonāvēti Patiesības cīnītāji https://www.youtube.com/watch?v=FpGVfi5b1Go , tad varam ar pārliecību sacīt, ka Grūtups tika apzināti “saslimdināts” ar vēzi, nemaz jau nerunājot, ka viņam neatļāva pirms nāves pateikt: ko svarīgu latvju tautai.

Noziedznieks Bērziņš: Šodien – 4. jūlijā mēs nākam kopā, lai pieminētu Otrā pasaules kara šausmīgākā nozieguma – Holokausta upurus. Nacistu okupācijas režīms Latvijā izdarīja noziegumus pret cilvēci un izraisīja neattaisnojamas neiecietības izpausmes. Šī nozieguma rezultātā tika iznīcināta Latvijas ebreju kopiena, kas bija neatņemama Latvijas sabiedrības daļa.”

LRTT: Klausies tikai, kā šis komunistiskais glumeklis- bandīts un slepkava izsakās, kas attiecas uz Latviju un latviešiem viņš saka:- represijas, bet uz žīdiem:- šausmīgākais noziegums. Kāpēc tik neadekvāts salīdzinājums ? Tāpēc, latviet, ka noziegumus(Holokaustu) pret latviešu tautu veica Bērziņa partijas biedri- komunisti un žīdi, kuri bija PSRS ļaunuma pamatkodols. Un,-  kuros “svētos rakstos” ir sacīts, ka Latvijas žīdu kopiena bija neatņemama Latvijas sabiedrības sastāvdaļa ? Tas ir tik pat parodisks secinājums kā padomju okupantus saukt par atbrīvotājiem.

Nezinu kā citiem, bet man skatoties uz šiem noziedznieku purniem, kuri redzami foto, rodas pretīgums un mūžsenais jautājums: “Kurā vietā sākas cilvēks un kurā viņš beidz pastāvēt ?”

Noziedznieks Bērziņš: “Šajā vietā pirms 73 gadiem tika nodedzināta Rīgas Horālā Sinagoga, un vēl šodien šīs drupas kalpo kā simbols rasisma un neiecietības izraisītam genocīdam pret nevainīgiem cilvēkiem. Genocīds ir mazvērtības, aizspriedumu un apslēpta ļaunuma rezultāts. Tas var sākties no sīkiem aizspriedumiem, pāraugot atklātā līdzcilvēku aizvainošanā, norādot, ka viņi ir citādi. Bet zināmos apstākļos, un to redzam vēl šodien visās pasaules malās, tas viegli pārvēršas asiņainos konfliktos un mērķtiecīgā nevainīgu cilvēku iznīcināšanā. Tam nav un nevar būt attaisnojuma. Laikā, kad tepat Eiropā konflikti tiek risināti militāriem līdzekļiem, ir jāpieliek visus spēkus cīņā pret vardarbību un aizspriedumiem. Vēsture liecina, ka no melnām domām līdz ļauniem darbiem ir tikai viens solis.”

LRTT: “Vot” cik tālu sarkanais noziedznieks- parodiskais LV prezidentos aizrunājas: “Tas var sākties no sīkiem aizspriedumiem…” Latvijas valsts okupēšana un tās pilsoņu apšaušana un deportēšana šim komunistiskajam noziedzniekam ir sīki aizspriedumi !?  M. Vulfsona pavēle Litenē nošaut latviešu virsniekus !!!…, tas tikai tāds nieks, no kura varēja “izrietēt” sīkie aizspriedumi… . Un pēckara MOSSAD sadiski- bez tiesas sprieduma noslepkavotais H. Cukurs… . Nu jā, kas tad Cukurs ir pret “dievizredzēto tautu”, niecība pagājības putekļos. Izraēlas neatbildēšana uz Latvijas Ģenerālprokuratūras pieprasījumu šajā jautājumā, arī ir tikai tāds sīkums, kas neprasa paskaidrojumus. Latvijas valsts izlaupīšana, ko šodien veic Latvijā dzīvojošie žīdi, arī nav vērā ņemams, jo ar gojām(latviešiem) nav jārēķinās… .

Noziedznieks Bērziņš: “Tomēr holokausts Latvijā radīja arī nesavtīgas pašaizliedzības piemērus. Mēs stāvam pie pieminekļa tiem Latvijas iedzīvotājiem, kuri, riskējot ar savu un savu ģimenes locekļu dzīvību, glāba nāvei nolemtos. Šo cilvēku vārdi ir dokumentēti un iemūžināti. Man bija gods 4.maijā pasniegt Triju Zvaigžņu ordeni ilggadējam sabiedriskajam darbiniekam un holokausta vēstures pētniekam Meijeram Meleram par viņa lielo personīgo ieguldījumu Latvijas vēstures pētniecībā, dokumentēšanā, vēstures liecību saglabāšanā un nodošanā jaunajām paaudzēm. Šis darbs ir jāturpina, lai nekad nekas tāds vairs neatkārtotos.”

LRTT: Brīnums, ka netika pieminēts ” slavenais” žīdu glābējs Žanis Lipke, kurš glāba savus kontrabandas “korišus”, kuri par brīnumu izrādījās žīdi. Nu, tādi paši kā slavenais Simons Vīzentāls, kurš nekad nebija bijis koncentrācijas nometņu moceklis, bet gan kriminālelements  Tas tika aprakstīts Rietumu presē, bet tūlīt arī tikai “aizmirsts”. Tātad, viss žīdisms un viņu “slavēnā” vēsture ir viens vienīgs sātanisks viltojums, kas viss kopā dēvējams par Antikristu. Par jaunākajiem laikiem arī varam sacīt to pašu: sākot no Izraēlas dibināšanas un PAREX bankas afēras, ir noziedzīgs un sātanisks AKTS, kam nav nekas kopīgs ar cilvēcīgu ESĪBAS izpratni.

Noziedznieks Bērziņš: ” Lai mūžīgs miers un piemiņa holokausta upuriem! Paldies tiem, kas nesavtīgi un drosmīgi viņus glāba!”

LRTT: Mūžīgs miers Holokausta upuriem būs tikai tad, kad cionistu barveži atklāti visas pasaules priekšā nožēlos grēkus, grēkus kurus tie pastrādājuši pret visām pasaules tautām un it sevišķi pret latviešu tautu.. Ja tas nenotiks, tad sekos nākošais Dieva sods, kura priekšā Holokausts izklausīsies kā tālas bērnu raudas.

Mums žīdu priekšā nav jāklanās un jāattaisnojas. Neviens latvietis nevienu žīdu nav nošāvis. Tādu visatļautību vācieši latviešiem nepiešķīra. Pēc visa tā, ko žīdi un krievi ir pastrādājuši pret latviešu tautu, viņi no Latvijas ir padzenami uz mūžīgiem laikiem. Sātanistiem un slepkavām nav vietas starp cilvēkiem.

Lai viņi nolādēti visi šie krievžīdu okupanti un komunisti !

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

Путин в ярости. Стыдно быть русским (запрещенное в России видео).

Mi ruskije svinji:https://www.youtube.com/watch?v=PLG1-FaVyWE

===============================================

IZRAĒLA, DUGLAS,REINIKS,LATVIJA,LRTT,H-86Ko meklē šis Holokausta fīrers Latvijā ?

Ja kāds domā, ka šim bandītam, kurš maskējas zem Holokausta maskas, interesē nogalinātie ebreji, tad maldi ir 100%tīgi. Viņš apspriedīsies slepenos  DP “kuluāros” par narkotiku un cilvēku- bērnu tirdzniecību. Un ne jau, lai pret to cīnītos, bet gan, lai to uzlabotu. Zem šī noziedzīgā Holokausta širmja notiek visas sātaniskās darbības.

Izraēla ir visu cionistisko noziedznieku midzenis, kuram diasporas ir visās pasaules valstīs.

Lūk, tā tas izskatās: “Bērnu tirdzniecības bizness ir viens no amorālākajiem un peļņu nesošākajiem biznesiem pasaulē, kurš šai ziņā ir pielīdzināms narkotiku un ieroču tirdzniecībai. Par cik bērnu tirgotājiem Latvijā ir liela ekonomiskā un politiskā ietekme (tajā ir iesaistīti daudzi pazīstami, augstus amatus ieņemoši politiķi, bāriņtiesu vadība, administratīvās tiesas vadība, prokuratūras pārstāvji u.c.)  un viņu darbība kļūst arvien nekaunīgāka , došu īsu ieskatu kā tas notiek .”

Visu lasīt šeit:  http://infoagentura.wordpress.com/2012/12/05/par-bernu-tirdzniecibu/

Vai tu zini, ka mazajā Latvijā katru gadu bez vēsts pazūd ap 1200- 1300 cilvēku ?

Lūk, vairāk: “Pagājušajā gadā kā bezvēsts pazudušas tika reģistrētas 1346 personas. Salīdzinājumā ar gadu iepriekš skaitlis ir palielinājies teju par simtu. Tajā pašā laikā arī atrasto skaits palielinājies. Latvija ir unikāla ar to, ka bezvēsts pazudušos meklē ne tikai Valsts policija, bet arī īpaša labdarības organizācija http://www.bezvests.lv/ .”

Tie, latviet, nav pirāti, kas var pazust jūras viļņos bez pēdām. Visos šajos noziegumos ir iesaistīta Latvijas DP un LR tiesu sistēma, kuru koriģē “tādi” Duglasi… .

2. Linards Grantiņš, LRTT, Latvija - Reiniks, Āboltiņa, SaeimaTieši tāpēc viņš arī ir ieradies !

Par to arī gribēja runāt Grūtups, kurš pēkšņi “pārdomāja” un ieblieza sev lodi vēderā. Nu tieši tāpat kā vēlēšanu komisijas priekšsēdis Kramiņš, kurš ēdot vakariņas savu šķīvi iztukšoja tikai līdz pusei, kad uznāca “ārprātīga vēlme” nošauties.

Tev pat prātā, latviet, neienāk, ka visā šajā jezgā ir iesaistīti- sākot ar ušakovu un beidzot ar kalnieti un bērziņu.

Esmu jau rakstījis, ka pienāks reiz diena, kad tas viss nāks gaismā un tu “nokritīsi” aiz pārsteiguma, jo redzēsi, ka esi sēdējis un priecājies kopā ar slepkavām.

L. Grantiņš    07.07.14.

============================================================================

ZILSLatvijas-republikas-tautas-tribunāls-AZils,-Borovkovs-Ivars-Godmanis-Jānis-Reinisks-Straujuma-Prezidents-Saeima-DP.-ST.-KopieGodmanis,Bende, Latvija, Bandīts,Kurš vainīgs Parexgeitā un budžeta naudas šķērdēšanā :
01.09.2008.-22.10.2008.- no bankas aizplūst 285 000 000 latu
22.10.2008.-28.10.2008.- no bankas aizplūst 34 403 070 latu,
29.10.2008.- no bankas aizplūst 14 000 000 (vienā dienā),
u.t.t.
Viss klusu līdz …..FKTK ar savu ziņojumu un LB pamatojumu (visai šaubīgiem dokumentiem) pieprasa Godmanim bankas darbības ierobežojumus! Un …..tagad klusē MK un Godmanis. Nedara neko.
Bet tai pat laikā :
07.11.2008.-01.12.2008. aizplūst 537 810 000 latu!!!!!!!!!
Zīmīgi – tas notiek laikā ,kad banka jau ir valsts īpašums un tajā jau ir iebāzti pirmie 200 000 000 nodokļu maksātāju lati!!!!!
01.12.2008. MK pieņem lēmumu par ierobežojumu .
Laikā no 01.09.2008. -01.12.2008 ir aizplūduši 1 003 000 000 latu (vairāk kā miljards latu)!!!!!!!!
No valsts budžeta ir izņemti 673,92 milj. latu ,emitētas parādzīmes 6,23 milj. latu apjomā un paņemts kredīts 409.milj.latu apmērā!!!!!!! Un tas viss ir iegāzts bankas bezdibenī!!! Pie tam šis kredīts ir jāatmaksā 01.02.2014. gadā un % jāsamaksā vēl 31,86 milj. latu!!!!!!
Viss šis Parexgeitas ārprāts uz 30.06.2009. bija izmaksājis 1,01 miljardu latu!!!!!!!
Un tas viss gulstas uz mūsu-parastās tautas pleciem!!! Šis te miljards ir tā nauda ,kuru Godmanis uzdāvināja nerezidentiem un tā ir tā nauda, kuru aizņemoties Dombrovskis pārdod mūsu bērnu nākotni un izredzes dzīvot sakārtotā bagātā un laimīgā valstī. Šis miljards ir mūsu slēgtās skolas , postā ejošās slimnīcas, novājinātie valsts kārtības sargi!!!
Valsts kontroles ziņojums ir vistiešākais pamats uzsākt kriminālprocesu par Parexgeitu . Un pie tam apsūdzībā par dienesta pienākumu nolaidīgu pildīšanu ,kas ir radījusi smagas sekas!!!!

Un visas iesaistītās personas :Godmani, Slakteri, Rimševicu, Krūmani, Krasovi
cki ,Karginu
un
vēl dažu labu tā laika valstsvīru arestēt un uz Centrālcietumu līdz lietas izskatīšnai!

=======================================================================

LatvijaPagājība:  Iz vēstures atmiņu laukiem.

Šodiem paiet divi gadi, kopš Ulda Freimaņa noslepkavošanas.

Pienāks diena, Uldi, kad Tev būs viss, ko esi nopelnījis, bet vispirms mēs aizvilksim reinikus, godmaņus un visus pārējos noziedzniekus uz karātavām.

Dievs, lai svēti Tavus aizsaules ceļus !

L.Grantiņš.

https://www.youtube.com/watch?v=YU6xqU83xhA

==================================================

Uldis FreimanisSestdienas rītā(07.07.12.) latviešu patriots Uldis Freimanis atrasts miris pie savas mājas. Portāls tautastribunals.lv vaino viņa nāvē „čekas noziedzniekus” no Drošības policijas.

Minēto portālu veido Linards Grantiņš, bijušais liepājnieks un cilvēktiesību grupas „Helsinki–86” aktīvists, kurš dzīvo Vācijā. Grantiņa „Tautas tribunāls” ir pārliecināts: „Nav ne mazāko šaubu, ka to veikuši čekas noziedznieki, no Jāņa Reinika vadītā kantora. Dievs, Uldi, lai ir ar Tevi Tajā Pasaulē.

Tā Diena nav vairs aiz kalniem, kad Tavi slepkavās tiks vilkti uz “Jekelna skatuves”!”

Pēc neoficiālas informācijas, Freimanim bijusi slima sirds, taču viņš nav pievērsis vajadzīgo uzmanību savai veselībai, piemēram, apmeklējot ārstus.

Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis vien oficiāli apstiprina, ka Purvciemā atrasts 1943. gadā dzimuša vīrieša līķis, bez vardarbīgas nāves pazīmēm, un tas jau ir nodots radiniekiem apbedīšanai. „Kriminālprocess netiks uzsākts,” piebilst Sadovskis.

Freimanis ir pazīstams ar gājienu organizēšanu 1. jūlijā, pieminot kārtējo Rīgas „atbrīvošanu” un Baigā gada beigas – šajā datumā 1941. gadā Latvijas galvaspilsētā iesoļoja Vācijas karaspēks, nomainot PSRS iebrucējus. Vēl pagājušajā nedēļā Freimanis paspēja piedalīties protesta akcijā pie ebreju genocīda upuru piemiņas pasākuma. Latviešu nacionālistu aprindās gan Freimanis bija pretrunīgi vērtēta persona.

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/87125/radikalo-protestu-rikotajs-uldis-freimanis-atrasts-miris

You may also like...

19 komentārs

  1. Eduards Lunis saka:

    —CIK ŽĒL, KA MĒS ESAM, TIK MAZ CIK MĒS ESAM…!
    aTCEROTIES ULDI,AR KURU BIJA’M KOPĀ 4.JŪLIJA PROTESTA MĪTIŅĀ UN KURŠ ,,PĒKŠNI SASLIMA'” UN UN AIZGĀJA NO ŠĪS PASAULES-VAR KĀRTĒJO REIZI SECINĀT gRŪTUPA VĀRDIEM-ŠINĪ VALSTĪ KATRS VAR PAĻAUTIES TIKAI UZ SEVI!?
    BET VAI TAD TA’IR VALSTS,KUR NOTIEK TĀ!?
    —VIEGLUS CEĻUS ,TEV ULDI, TAJĀ SAULĒ!

  2. Andris7 saka:

    VISU LABU DIENU !
    Pieminot Uldi Freimani.Cilveks ar sidsapzinu.Domas un darbi viena vesela.
    Saksu,ka parasti.Viss ir pareizi.Diemzel viss ir reakcija ,uz kaut kadiem
    notikumiem pirms tam.Ja kaut ko grib saprast,tad jasak,no sakuma,lidz
    parravumam,kad jadzivo uzspiestaja kartiba un tad seku novertejums.
    Dzimtas geni vienmer atgadina,ka esam atnaceji,no cita zvaigznaja.Judiem
    nav genetiska atmina,tapec vini ari ir socialie paraziti.Viss, kas ir
    viniem,kadreiz bija mums.Sodien liela mera parveidots un slepts.Visi vinu
    simboli ir nemti,no mums,dodot tiem citas nozimes.

  3. Andris7 saka:

    Musu kasa krusts un ugunskrusts.Galaktiska izteiksme.
    http://s019.radikal.ru/i623/1205/b9/e5e4ca7d7153.jpg
    Musu dzives koks,ar krusta zimi koka vidu,ka pareja uz citu materijas veidu
    http://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/f7/19/17/f71917a4089ce75fd83ac024678f5dc4.jpg
    Ka pareja uz koka galotni,kur valda balta rase.Rase var but tikai viena.
    Citi grib lidzinaties baltajai rasei,vai iznicinat to.Nesanaks,ne viens,
    ne otrs.Lidzinaties nevar,bez genetiskas atminas.Iznicinat nevar,jo ta ir
    musu zeme.Musu,tas nozime visa planeta zeme.Rasisms ir tad,kad kadas
    grupas grib uzspiest savus likumus citiem.Ja piekopj dzimtas tradicijas un dzivesveidu,kads tad var but rasisms.Tikai juda,var izdomat rasismu.

  4. Andris7 saka:

    Rase, var but saimnieki,uz zemes,tikai tad,kad zemes materija notiek
    izmainas.Ta ir dzive ,dzives koka vainaga.
    http://www.asatru.org/images/wtree.gif
    Apzinas maina.Celums,rupes,dzimtas tiriba.Vilka laiks,pie krusta mainas.
    http://www.silverpaganjewellery.co.uk/sm_uploaded_files/product_images/421.1.jpg
    Senas muzikas skanas
    https://www.youtube.com/watch?v=VyvjUW6mYbA
    Jautajums.Kur tad bija latviesi,ja latinisms tika ieviests tikai 16 gst.?
    Kur tad bija ukraini,ja izveidoja maksligu valodas salikumu 19 gst. ?

  5. Ernests saka:

    Uldis bija īsts cīnītājs. Tā nebija viņa poza vai kāda dota pavēle to darīt. Tas viss bija aiz mīlestības.

    Viņš bieži vien vakaros viens pats mierīgi pastaigājās pa Vecrīgas ielām, ejot lēnā solī un ar paceltu galvu pētīja varenos namus. Pats redzēju.
    .
    .
    Admins
    Jā, tieši tā, tas viņam nāca aiz mīlestības pret savu tautu.
    Vai tāda mīlestība ir godmanism, šķēlem vai āboltiņai…,
    bet, ko tur runāt par zvēriem…, viņu laiks ir iezvanīts.
    Viņi tiks fiziski sašķaidīti, tāpat kā Ukrainas “atbrīvotāji”.

  6. Sarkanais Oktobris saka:

    Žīdi lien pie siles. Kā nu nē, lumpeņi visiem klanās pa desu maizi.

  7. Andris7 saka:

    Atbilde Ernestam un Sarkanam Oktobrim !
    Vai mes adekvati pienemam duru piekriteju mecenatus?Var jau smaidit un
    duri turet kabata,un sapnaini domat par pasaules revoluciju.Lai judu
    tiesibas,likumi,perversijas un religija parnemtu visu pasauli.
    http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/codex_magica/codex_magica28.htm
    Ka notiek civilizaciju sadursme,tapat pieradijumi nav vajadzigi.Vini
    zinaja,to izsenis,no masona fantasta Herberta Velsa publiska redzejuma.
    Lidz zemessardzes talejosai klusai atbrunosanai.Lidz pareizai telu
    veidosanas instituta Rigas kinostudijas iznicinasanai un karam Ukraina.
    Viss viena saite sienams.
    ==============
    https://www.google.co.uk/search?q=different+civilizations+images&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=VQq7U_fuGsSQ7AbGnICICg&ved=0CDMQ7Ak&biw=833&bih=725#q=beast+nwo+images&tbm=isch&imgdii=_
    Butu laiks veidoto kokteili sadalit,pa sastavdalam.Redzet un saprast,no
    ka taisiti salati.
    http://novorus.info/news/interesno/24690-tayna-nacionalnoy-rozni-kto-takie-russkie-kto-takie-evrei-kto-takie-zhidy.html
    Un vinu Sarkanas pasaules
    http://www.shutterstock.com/s/%22ussr+propaganda%22/search.html

  8. Repatriants saka:

    Visu cienu U.Freimanim un muuziiga piemina tam, kaa latvju tautas varonim! Vins tieshaam bija drosmigs viirs,kas runaaja ko domaja un redzeja notiekosho pasaulee un Latvijaa ar skaidru, neaizmiglotu skatienu!
    Bet intresanti, ka gandriiz tieshi to pashu par kreivziidu noziegumiem dzirdeeju runaajam arii reiz radio merkurs, ari tik skaidri un skarbi.
    .
    .
    Admins
    Padomā, Repatriant, kāpēc merkurs par to runāja un padomā arī, kāpēc šo kaku žīdi uzlika tieši uz trotuāru ?:
    http://www.irliepaja.lv/lv/raksti/liepajnieki/atklaj-pieminas-zimi-vieta-kur-atradas-liepajas-ebreju-sinagoga/
    Ja nezini, tad izlasi manu komentāru dotajā NORĀDĒ. Arī MERKURS ir provokators un pie tam viens no pretīgākajiem.

  9. Andris7 saka:

    Atbilde Cugunam !
    Skaista maja bij.Pilnigi laba un diskreta vieta visadu sazverestibu
    planosanai un organizesanai.Gojam samelot un goju nogalinat parasta
    lieta,ka pilei udens.Tapec viss sacitais,var izradities vieni,vienigi
    meli.
    https://www.google.co.uk/search?q=libau+synagogue+images&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=rEu8U9z9O8HPOebGgfgC&ved=0CDsQ7Ak&biw=833&bih=725#imgdii=_
    Atcerejas vecas dienas,kad slavi viniem bija vergi.
    ==========
    http://www.veteranstoday.com/wp-content/uploads/2013/04/021-e1366645612342.jpg
    http://themuslimissue.files.wordpress.com/2014/01/29ba7-ws01.jpg?w=610
    Kur vareja darit visu,ko sirds karo.
    https://www.youtube.com/watch?v=LXcIPMEAyAU
    Tapec vajadzeja uztaisit karu,lai ieliktu savus rezidentus.
    =============
    http://via-midgard.info/news/golddorogaevreyalyudoeda.htm
    Un realizetu restituciju.Bijuso ipasumu atgusanu.Latvijas gadijums pie
    ieliktas lobistu valdibas.
    http://pandoraopen.ru/2014-07-08/na-ukrainu-nadvigaetsya-cunami-restitucii/
    P.S. Google tulkotajs latviski.
    https://translate.google.co.uk/translate?sl=ru&tl=lv&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fpandoraopen.ru%2F2014-07-06%2Fkak-iz-cheloveka-delayut-marionetku%2F&edit-text=

  10. ;) saka:

    padomā arī, kāpēc šo kaku žīdi uzlika tieši uz trotuāru ?
    ———————–
    Lai suņiem nav uz māju stūriem jāčurā.

  11. Zeks saka:

    Komunists Bērziņš (ēēēē… bēēēē… bē… ēēē…), šķiet, savulaik remontēdams televizorus būs netur iebāzis nagus un saņēmis strāvas triecienu, kura rezultātā iestājušies atmiņas zudumi. Cilvēki tomēr komunistu un to līdzskrējēju ideoloģijas paudēju un atbalstītāju pastrādātos noziegumus nav aizmirsuši. Nav aizmirsuši par vairāk kā 95 miljoniem komunistu rokām noslepkavoto:
    https://archive.org/details/BlackBookOfCommunismInRussian
    (tai arhīvā grāmata ir arī angļu valodā)
    Pie varas kopš 1990 gada palikušie komunisti joprojām „retina” latviešu tautu.
    Kaut kā dīvaini sanāk – „dieva izredzētie” uzmeistaro komunismu, no kura cieš visas tautas, bet pēc tam visur gaudo ka cietuši tikai paši.

  12. Andris7 saka:

    Atbilde Zekam !
    Melna Gramata.Ta ir veidota Harvardas Universitates pasparne.Ka zinams
    visas pasaules universitates ir zem enu valdibas kontroles.Tad nu vina
    dod rikojumus visadiem projektiem,savas varas stiprinasana.Ka piemeram
    Alena Dalasa Hjustona projekts,jeb Allen Dulles Doctrine
    https://www.google.co.uk/search?q=allen+dulles+doctrine&tbm=isch&ei=kg-9U_6BBbLo7AaT2oHICQ
    http://www.pravda-tv.ru/2009/10/10/2265
    Savas dzives laika PSRS mes visi bijam vina doktrinas ietekmeti.Sakot
    ar beztiesigu verga stavokli sabiedriba,lidz nenormalai dzersanai.
    =============================
    Viniem bija iespeja brivi,ilgiem gadiem studet sabiedriskas uzvedibas
    ietekmesanu un virzibu ,sev velama virziena.Stalins tadu iepeju liedza,
    lidz vinu noindeja.Visi domaja,ka ar Hruscova atnaksanu saksies atkusnis.
    Tikai ne mums.Atkusnis sakas Amerikai un Allena Dallasa doktrina vareja
    iet,uz prieksu,ar pilnu tvaiku.Sakas PSRS un Amerikas slepta sadarbiba.
    Mums uzlika tadus nodoklus,ka jadzivo pusbada.Veikali tuksi.Dzersana
    nenormala.Judi ienemusi visas labakas vietas valdiba un kontroles aparata.
    Viss, sabiedribai nozagtais kapitals, plust uz Ameriku.Amerikai Sibirija
    attaisa zelta ieguves vietas,kuras stingri apsarga karaspeks.Rokfellers
    attaisa banku Maskava kapitala apritei.U.t.t.
    =====================
    Sabiedriba iemet viltigo vardu Demokratija un Briviba,tikai kam ta domata.
    Mes uzkeramies ,uz aka,kuram uzlikts banans.Visas minetas darbibas ir,
    kadas Universitates ,vai sabiedriskas organizacijas,vai petniecibas
    institutu rupigi izstradatie projekti.Siem visi projekti ir pakartoti
    galvenajam Bibeles Projektam.Bibeles Projektam atbilst visa macama vesture,
    ka Skaligera Hronologija,lai neviens neiedomajas kaut ko citu.Visi PSRS
    tika petiti,lai varetu izmantot sava laba.Sagraut visu un visus galigi,un
    pavisam ,savai varenibai.No privatizacijas,lidz tuksnesim un verdzibai.
    http://img.rt.com/files/art-and-culture/news/chubais-rusnano-gets-married-471/anatoly-rusnano-board-chairman.si.jpg
    =============================
    Vins bija enu valdibas rezidents.O.K.Kods Olivers Kromvels.Cits Olivers,
    ne,ar uguni un zobenu,bet ar ekonomiskam iznicibas sviram.Pie kuram strada.
    http://www.fas.harvard.edu/~hpcws/privatelinks.htm
    Lai viss butu pasniegts respektabli.Darba auglus sodien ,var redzet.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Harvard_Institute_for_International_Development
    Tapat Teksasas projekts ,ar nevainu nosaukumu Saspraude,kur pievaca visus
    Reiha zinatniekus,jauniem projektiem,un kosmosam,ka NASA
    http://jcourt.net/wp-content/uploads/2014/02/paperclip.jpg
    Zinot datus,var akcentet vienu,paslept otru.No musas ziloni,un,no zilona
    musu.Ta ilgtermina veidot sabiedrisko domu,sev par labu,ja nezin patiesibu.

  13. Lielisks ir Jūsu komentārs! Šo grāmatu vajag izlaist latviski! Vai tulkojums latviski nav manīts kaut kur? Lūdzu dot ziņu man – elvismuseumlv@gmail.com.

    Nirnberga 2 ir cilvēces aktualitāte Nr. 1.

    Visus godīgos cilvēkus aicinu iestāties Latviešu Biedrībā, lai atjaunotu likumību komunistu sakropļotajā Dzimtenē! Komunisti un čekisti baidās tikai no viena – 1938. gada Rīgas Latviešu Biedrības statūtiem, tādēļ ari 1993. gada 18.februāra naktī brutāli iznīcināja pašu RLB, tās vietā izveidojot komunistu un čekistu pretlatvisko bāzi – Kangarmāju, kas imitē Māmuļu.

    Latviešiem izredzētie neļauj vienoties savu kultūrtradīciju turpināšanai, tādēļ Svētais Tautas Tribunāls ir mūsu nācijas goda atbalsts, visu latviešu ģimeņu tiesību aizstāvības centrs!

    Ģeržinskogradu pārvērst par Latviju ir grūts darbs. Lai mums visiem veicās! Lūdzu visus helsinkiešus iesūtīt materiālus dokumentālajai filmai “Padomjju stāsts 2”.

  14. Savādi gan saka:

    latvijas brīvvalstī latviskākā organizācija vai partija bija Celmiņa Pērkonkrusts .Tā bija par latvisku pastāvošai varai un tika aizliegta . Tagad latvisko ideju Pērkoņkrustam ir jauns firers Šiskins , kura vadlīnijas nav viss Latviju latviešiem , bet kampšanās un draudzība ar okupantiem , kas nelikumīgi tika iepludināti latvju tautas parkrievošanai .
    Lūk pavisam nesen Draugu vietnē publicēts viņa komentārs :
    08:32
    Igors Šiškins

    No krieviem nav jābaidās, bet gan no krievvalodīgajiem un pašmāju nodevējiem, kā NA .

    Tātad tagadējā Perkonkrusta fīrera Šiskina domu graudi ir ,ka viņa sabiedrotie ir žīdi no ždanokas LKS, SC, V, RP,ZZS un visi “labie” okupanti , ka parada sevi Ukrainā .
    Ne jau viņš ir vienīgais viltvardis ,kas nozadzis brīvvalsts patriotisko partiju nosaukumus un ir āzis par darznieku . Tapat Saldus 1.kompartijas sekretārs Brigmanis -Kalpaka pieminekla bende ir nozadzis ZS partijas nosauku . Patieso ZS vada Artūrs Malta .
    .
    .
    Admins
    Šiškins ir DP radīts un apmācīts frukts, kura uzdevums ir diskreditēt latviešus.

  15. Andris7 saka:

    Atbilde Savadi Gan !
    Gadiem varita putra labi maisita un piedegusi.Slavu piederibas simbolika.
    http://img.4plebs.org/boards/pol/image/1396/57/1396579592728.jpg
    Perkonkrusta pirmsimbols.Ne velti G.Celmina Perkonkrusts bija viena
    opozicija ar Dievturiem, pret Ulmana valdibu.
    http://bulbajer.files.wordpress.com/2013/06/fascist-latvia.png
    Laiki mainisies,kad sliktais pats sevi iznicinas.Cuska aped savu asti pie
    perkonkrusta zimes,ka sledzene cuskas aplim.Dzives apli judu vara,ar
    Egiptes ankh zimi,kas norada uz judu genetiski maksligo izcelsmi.
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/de/Theosophicalseal.svg
    ====================================
    https://www.google.co.uk/search?q=egyptian+ankh&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=9PBwU6yRIoT_POnCgeAE&ved=0CDsQsAQ&biw=833&bih=751
    Velna zime mainas uz Dieva zimi.
    http://3.bp.blogspot.com/-U9ydM12JLlY/TccNeiJ3rKI/AAAAAAAAAFE/Bmgf5jVF57U/s400/slide.jpg
    Ta,ka diviem viriem bij,ko parunat.
    http://www.latviannews.lv/userfiles/else/s/1354190414_20121129140014.jpg
    ===============================

    Iesniegts 09.07.2014 at 22.13

    Ukraina notiek kars.Antikrists grib uzvaret un paklaut sev visu pasauli.
    https://www.google.co.uk/search?q=antichrist&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=t0O9U6SNDKLG7Ab7v4CgCg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=833&bih=725#q=antichrist+images&tbm=isch
    Tipiska ta nometnes parstave.
    http://2.bp.blogspot.com/-YMDUGWhOeqE/Ub8AesFu7TI/AAAAAAAAEhM/HORRG4HY78E/s1600/Hilary.jpg
    Un ko vini paspejusi izdarit.
    https://www.youtube.com/watch?v=mlKacrqOmIw

  16. Mēs no pierīgas saka:

    Mēs neko vairs nesaprotam,jo visi nac. latvieši tiek saukti par čekistiem un provokatoriem.Iznāk,ka tāda īsta nac. spēka vairs nav, ir tikai provokatori, jo piem. V.Frimentāla aicinājums vienoties Latv. Biedrībā ari ir strīdīgs, jo gan Dita Rietama gan otrs vaditājs Drulis apkaro viens otru un tā D.R. ir publiski izteikusies par okupantu saglabāšanu un bija pilnīgi pret dekolon. , bet Drulis ir par.
    Pat VL vaditāju arī saka, ka tas sapinies ar to biezo Lūsi(bet viņa sieva esot Sudrabas partijas sekretāre) un tas uzdāvinājis tam R.Dzintars māju Siguldā
    un nu diktē tamnoteikumus un neļauj pat piem. okupantu izvākšanu
    Arī tas radio Merkurijs tiešām saka to pašu ko te Tribunāls, tikpat traki asi reizēm. Nu kam lai tic?
    .
    .
    Admins
    Lasi visu, ko Tribunāls raksta un domā līdzi, tad arī sapratīsi, kurš ir īstais.

  17. Andris7 saka:

    Atbilde Mes no pierigas !
    Tici valdibai+baidies policistus+bez jautajumiem&TV+ienisti Satana
    konspiracijas teoretikus+lieto kreditkartes+ignore debesu kimiskas
    trases+lieto kimiju+spricejies un vakcinejies.
    Tu atdod savus ierocus.Dari,ko liek.
    http://rasica.files.wordpress.com/2013/07/sheeple.jpg
    Zombesanas “burvigums” cionistiem, uz Jaunas Pasaules kartibu.
    P.S.Ja nemacesi pats domat,vienmer atradisies kads ,kas domas Tava
    vieta un,kad apniks,vienmer vares izmest,ka banana mizu.

  18. Bruno11 saka:

    Par holokaustu:Cik zinu, tad tāda Žīdu Holokausts ir vistīrākā FIKCIJA! Otrā pasaules kara laikā tika iznīcināti pavisam 255000 jūdu. No tiem, 150000 jūdu mira 1945.gadā no bada, jo 1945.gadā Anglosak;si sabombardēja Vācijā visas pārtikas noliktavas. Pārejais ir 1953.gadā ASV viena žīda ,šizofrēniķa izgudrojums par 6000000 žīdu upuriem.
    Tad kad žīdi iegāja Eiropā, viņu programma jau bija izstrādāta: 1. Sākt kliegt, viņus nicina, apvaino zādzībā un t.t. 2. Taisīt paniku, gudrākos nokaut. 3. Izzagt valsti un pamest to. Tas viss ir jau no Sātana laikiem ieviests.Nauda valda pār pasauli! Kāpēc žīdi sita krustā Jēzu Kristu? Tāpēc, ka Jēzus ieejot Sinagogā teica: Jūsu Dievs ir Sātans, neticiet viņam! Torā ir teikts: Tas kurš noniecina mani, Jahvi, ir jānonāvē! Te arī ir rezultāts. Kā Jēzus var būt Jahves, sātana dēls? Paradoks! Tāpēc jau Žīdi neieredz Kristiešus! Un paši kliedz, mūs neieredz!
    Mūsu Latvijas kangari ir pārdevušies Nelabajam. Kamēr mēs to nesapratīsim, nekas nemainīsies. Komunistiskais Sātans ir ļoti gudrs un viltīgs! Domājiet, mācaties patiesību un nekļūstiet par Kangaru!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *