Cionistu bandas noziegumi

Iepazīstieties un tad pakomentēsim: From: Santa Ezergaile <santa.ezergaile@gmail.com>
Date: 2017-12-01 3:13 GMT+02:00
Subject: Brīdinājums
To: vilors.eihmanis@gmail.comVilor, Tu nobloķēji mani Facebook un ar to tikai dari milzīgu prieku saviem pretiniekiem!Informēju, ka tas, ka esi nolēmis nepildīt pienākumus, ko pats esi sev uzlicis, var radīt negatīvas sekas biedrībai un cietīsi ne tikai Tu, bet diemžēl arī Tava ģimene.Esmu jau vairākkārtīgi  saņēmusi sūdzības par biedrību, respektīvi, Tavām publikācijām un citu darbību, kas var Tev pašam atspēlēties. Tu izlēmi, ka situāciju atrisināt un konstruktīvu dialogu novēlies, tālruni necel un e-pastus neatbildi 2 nedēļas.Visam ir savas robežas. Gribēju Tev palīdzēt, bet diemžēl nākas secināt, ka tas veselā saprāta ietvaros nav iespējams.

Santa 

LRTT

Viņi, šie cionistu gļotas, ir satecējušas visās domājamās un neiedomājamās vietās, pat cilvēka Dvēselē.

Es jau šeit esmu rakstījis par šīs noziedznieces draudiem Viloram Eihmanim. Kā mēs šodien varam pārliecināties, tad viņa ir “godam” turējusi savu vārdu. Ģimene izjaukta, sieva un bērni iebiedēti un pats Vilors ir iedzīts finansiālā krīzē. Viss noticis tāpēc, ka viņš nepakļāvās šīs noziedznieces spiedienam,- nemainīja savus uzskatus un nepārtrauca kontaktus ar LRTT. Tas vis notiek VDD redzeslokā un nekas netiek darīts, lai arestētu šo “kremļa nelieti”, kuras vārds ir Santa Ezergaile. Darīts tiek tieši pretējais, tiek vērsts terors pret viņa-Vilora māti !

Bet, kādreiz tas viss juks un plīsīs un iestāžu parazītdarboņiem būs jāstājas tiesas priekšā.

Viņi ir ne tikai V. Eihmani iedzinuši eksistences strupceļā, bet visu Latviju !

25.04.24

You may also like...

4 komentāru

  1. Vārds cerība saka:

    Ceru,ka viņi mirs ne savā un ļoti grūtā nāvē par tām sāpēm un šausmām,kuras tie ir sagādājuši cilvēkiem.

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Tās melnās vai ķiršu brūnas acis ir jau tās īstās lahtviesu meiteņu acis, bet vārdos un uzvardos nespēj iztikt bez tiem rh – hr – Ezerhgaile. Sūds ar tām zhidenem, bet tomēr bēda, ka ir tie lahtviesu īpatņi, kas lien tādām virsū un taisa nacionāl patriotus. 40.gads? Jāsaprot tā realitāte, ka tā laika republika nebija īpaši nekas labāks un viņu izdzimteņi bij pilna sabiedrība! Neba Ulmanis bij tas gadīgais tētiņš, bet vien glābiņš tiem pašiem neliešiem, kas ar savu apvērsumu glāba tiem sociālistiem pakaļas. Kā būtu bijis, ja nebūtu tā maldus apvērsuma bijis īsti izist nav iespējams, bet sarežģīti, ja tais latviešos ģenētiski ir tādas Ezergailes izdzimteņi. Viņi vienmēr ir gadīgie un labie, kas rūpējas īpaši par tautas veselību, jo dzīvot bez citu tautu asinīm tie nespēj.

  3. no malas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=HIphYprXzCE

    Loģiska un skaidri formulētu domu pilna mūsu brāļu tautas patriota saruna ar ukraiņu blogeri!

  4. AG saka:

    Vilora sievai beidzot apnika dzīvot kopā ar šiziķi, Linardeļa sieva pagaidām vēl cieš! :)))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *