Par Ciānas noziedznieku bandu…

LRTT: Gorbačovs teica: “Bušs atturēja ukraiņu un Baltijas valstu” neatkarības dziņas…

Šo vēsturisko informāciju publicēju sakarā ar ASV notiekošo antiukrainisko batāliju no republikāņu puses. Aiz visa tā slēpjas sātaniskais cionisms.

Buša prezidentālās ģimenes(tēva & dēla) laikā notika viena no lielākajām diversijām pret cilvēci- “11. septembris”. Ir smieklīgi ticēt, ka to visu organizēja Bin Ladens un, ka visas lielākās pasaules drošības sistēmas(ASV & Izraēla) to nezināja !

Visu organizēja starptautiskais cionisms, lai varētu veikt uzbrukumus musulmaņu zemēm, kuras uzstājās pret Izraēlas asiņaino agresiju- pret palestīniešiem. Izraēlas vardarbību nosodīja arī ANO !

Ir arī smieklīgi, pat ja ne idiotiski ticēt, ka HAMAS veica uzbrukumu Izraēlai un tās abi dižie slepenie dienesti to nezināja. Ja tas tā, tad to vadītāji ir publiski jānošauj par nevīžību, kā rezultātā dzīvību zaudējuši jau neskaitāmi tūkstoši !

Bet bez panikas- abus šos ārprāta asins darbus organizēja cionisti. Zinām taču, ka Bin Ladenu un Alkaidu radīja ASV slepenie dienesti, kuri iet MOSSAD pavadā, un HAMAS izveidoja Izraēlas slepenie dienesti ! Karu pret Ukrainu arī organizēja Izraēla ar ar sava čekista Putina rokām. To visu bija cerējuši īstenot dažu dienu laikā, bet “uzrāvās” uz ukraiņu tautu !!!

Ja uzvarēs ukraiņi, tad nāks gaismā visi cionistu asinsdarbi ne tikai Ukrainā, bet visā pasaulē, bet tas nedrīkst notikt !

Un, no kādiem elementiem sastāv Ukrainas politiskā elite- nolādētā zagļu un nodevēju banda ?

Tramps ir Bavārijas hazāru pēctecis, cionists lūdz “kaulu smadzenēm”! Visur pie teikšanas ir hazāru mafija un viņas uzpirktie nodevības elementi ! Latviju šie izdzimteņi(čekisti- komunisti) ir iedzinuši iznīcībā !

Cionistiskā Izraēla nepieļaus, ka uzvar ukraiņi. Viņi darīs visu, lai bremzētu palīdzību tai. Viņi radīs apstākļus, ka konfliktā tiks ierauta visa pasaule ! Komunistiskā Ķīna arī ir cionistu darba instruments, jo komunisms taču ir: SLĒPTS JŪDAISMA TOTALITĀRISMS. Ķīna tik to vien gaida, lai novājinās Krievija, tad tajā varēs ieiet bez pretestības un pēc tam ar “pievākt” Eiropu !

Viss, kā redzat, nav tik vienkārši. Kamēr cionisms- komunisms netiks fiziski iznīcināts, asinis turpinās plūst ! Jau sen šeit rakstīju, ka visu valstu elites ir piesārņotas ar cionistiem !

Ne tikai Staļins un Hitlers bija izdzimteņi, bet arī pārējie trīs, kuri atdeva Baltiju Staļinam. Kā jau sacīts: visi viena kunga kalpi !

03.03.24

Aukstais karš Latvijā pēc Molotova-Rībentropa slepenā līguma, Teherānas, Jaltas, Potsdamas un Maltas slepenās vienošanās. Jeb – Latvijas neatkarības īsā pavada.

by Ivars Līdaka

Potsdamas konference 1945.gadā.

Ilzes Ostrovskas vērtējums (http://nra.lv/latvija/185116-ilze-ostrovska-latvija-ir-dziva-par-spiti-viduvejibam.htm ):

… jautājums par Potsdamas konferences, kurā sadalīja Otrā pasaules kara laupījumu, dokumentu nepieejamajiem pielikumiem. Vai tādi bija vai nebija? Vēsturnieki tūdaļ mani apsūdzēs sazvērestības teoriju atbalstīšanā, taču publiskajā telpā reizēm pavīd indikācijas par to, ka Potsdamas konferences slepenajos dokumentos ir bijusi vienošanās: par to, ka Baltijas valstis un Kēnigsberga tiek nodotas PSRS administratīvajā pārvaldē – Baltijas valstis uz 45 gadiem, Kēnigsberga un apgabals – uz 50 gadiem. Čērčils gan esot bijis kategoriski pret, bet viņš zaudēja vēlēšanās, un viņa teiktais līdz ar to palika nesvarīgs. ASV prezidents Reigans esot PSRS prezidentam Gorbačovam atgādinājis: vienošanās jāievēro. Tieši pēc 45 gadiem, 1990. gada 4. maijā, viss notika: Latvija pieņēma Neatkarības deklarāciju. Ja augšminēto ņem vērā, tad daudz kas attiecībā uz notikumiem pēc 1986. gada iegūst loģiskākas kontūras. Tad ticami šķiet stāsti par to, ka atsevišķi cilvēki no partijas centrālkomitejas garāžas izpirka automašīnas un pazuda nezināmās tālēs, ka drošībnieki savlaicīgi sāka dedzināt papīrus, ka rūpnīcu iekārtas tika izvestas. Tas liek domāt, ka centralizēti tika dots rīkojums būt gataviem administratīvās pārvaldes maiņai X stundā – nosauksim to tā. Un jautājums par to, kurš Tautas frontes laikā «nesa Ļeņina zārku», arī vēl nav skaidrots līdz galam. Varu liecināt, ka Tautas frontes nolikuma pirmais variants tapa kolēģu kabinetā pēc Gorbačova rīkojuma. Viņa komanda ticēja, ka, radot politisku konkurenci PSKP, tiks atdzīvināta ekonomika. Taču vēlāk kompartija zaudēja kontroli pār Tautas frontes veidošanas procesu un notikumu attīstību.

… Bet ļoti daudzi cilvēki bez šaubīšanās ticēja Latvijas Tautas frontes ideāliem. Ļoti limitēts bija to cilvēku loks, kuriem tika dots rīkojums apzināti demontēt padomju varas struktūras un panākt tautas atbalstu šai demontāžai. Pieņemu, ka viņi nezināja par Potsdamas konferences dokumentu slepeno pielikumu esamību, taču, ja atceramies vēsturisko situāciju un tautas noskaņojumu, veikt demontāžu un panākt tautas atbalstu nebija grūti. Latvijas kompartiju Maskavā kūrēja mans aspirantūras kursabiedrs. 1989. gada augustā viņš atbrauca un teica: «Ilze, mi uhoģim.» (Ilze, mēs aizejam – krievu val.) Tajā gadā, kā atceramies, Latvijā nekas sevišķs nenotika. Bet Centrāleiropā – sākot ar Čehoslovākiju un beidzot ar Rumāniju – gan. Kāpēc šo pārmaiņu organizatori nobijās sākt ar Latviju? Pieņemu, ja būtu šaušana, tā pārmestos uz Krieviju, un tad – pilsoņu karš. Tāpēc administratīvās pārvaldes nodošana citās rokās notika relatīvi mierīgi un organizēti. Mēs to saucām par dziesmoto revolūciju. Kamēr liela tautas daļa dziedāja un raudāja piegānītās jūras krastā, tikmēr pragmatiķi pārdeva saražoto preci un vēl derīgās rūpniecības iekārtas. Saprotiet, tās bija divas dažādas pasaules – dziesmotie revolucionāri un revolūcijas izmantotāji. Cilvēkiem bija vajadzīgs emocionālais piepildījums, bet patiesību par to, kas notiek paralēli, neviens negribēja dzirdēt.”

https://tencinusarunas.wordpress.com/2017/12/30/par-psrs-valsts-iestazu-darbibas-izbeigsanu-latvijas-republika-balta-ceka/)

Los Angeles Times, 1989.gada 11.novembris

Buša-Gorbačova galotņu tikšanās Maltā. Buša-Gorbačova tikšanās sniedz prezidentam Bušam lielisku izdevību no jauna apstiprināt Amerikas neatzīšanas politiku attiecībā uz Baltijas valstu padomju okupāciju. Tā ir arī Amerikas iespēja panākt neatzīšanas politikas secinājumu, un tieši – ka Igaunijas, Latvijas un Lietuvas neatkarība ir jāatjauno.
Prezidentam Bušam decembra konference ir jāizmanto, lai panāktu Baltijas valstu padomju okupācijas diplomātisku atrisinājumu, par precedentu ņemot Austrijas pieredzi, kā tika izvests padomju karaspēks, un visas Baltijas valstis atgūst savu neitrālu neatkarīgu valstu stāvokli.
http://articles.latimes.com/1989-11-11/local/me-916_1_baltic-states-bush-gorbachev-meeting-bush-gorbachev-summit

BBC, 1989.gada 3.decembris.

Pēc divu dienu vētras šaustītām sarunām Maltas galotņu tikšanās laikā divu pasaules superspēku, ASV un PSRS, vadītāji ir pasludinājuši Aukstā kara beigas…
Padomju vadītājs, Mihails Gorbačovs tātad teica: “Es apliecināju Savienoto Valstu prezidentam, ka es nekad nesākšu karsto karu pret ASV.”…
ASV prezidents Džordžs Bušs no savas puses teica: “Mēs varam īstenot ilgstošu mieru un pārvērst Austrumu-Rietumu attiecības par vienu no izturīgām sadarbībām. Tāda ir nākotne, kādu priekšsēdētājs Gorbačovs un es aizsākām tieši šeit, Maltā.” …
Buša kungs teica: “Tā nav Savienoto Valstu darīšana diktēt izmaiņu gaitu Vācijā vai jebkur citur.” …
Gorbačova kungs teica: “Pasaule izbeidz vienu laikmetu un ieiet citā. Mēs esam ilgstošas miera ēras gara ceļa sākumā.
Spēka, neuzticības, psiholoģiskas un ideoloģiskas cīņas draudiem jākļūst par pagātnes lietām.” …
Nākošā dienā uz kuģa Maksims Gorkijs borta tika noturētas astoņu stundu sarunas, kuru gaitā radās domstarpības par politiku Centrālamerikā un jūras kara spēku samazinājumu. …
http://news.bbc.co.uk/onthisday/hi/dates/stories/december/3/newsid_4119000/4119950.stm

Bušs.

1989.gada rudenī, Bušam novērojot un gaidot, komunistu režīmi viscaur Austrumeiropā sāka šķobīties, un Gorbačovs publiski atsacījās no “Brežņeva doktrīnas”, kuru Padomju Savienība bija iepriekš lietojusi, lai attaisnotu bruņotus iebrukumus pret brīvības kustībām Ungārijā 1956.gadā un Čehoslovākijā 1968.gadā. Vēsts komunistu vadoņiem 1989.gadā bija, ka tie vairs nevar rēķināties ar padomju tankiem, lai paliktu pie varas. Padomju Savienībai piesardzīgi stāvot malā, novembrī tika sagrauts Berlīnes mūris, un bijušajā padomju impērijā drīz vecos režīmus sāka nomainīt nekomunistiskas valdības. Bija arī pieaugošas prasības pēc nacionālās neatkarības PSRS iekšienē, visvairāk Baltijas republikās Igaunijā, Latvijā, Lietuvā.
Tāds bija stāvoklis, kad savās pirmajās sarunās tikās Bušs un Gorbačovs – vētras plosītā ostā Vidusjūras salas valstī Maltā. Nozīmīgākais Maltas sarunu iznākums bija slepena garantiju apmaiņa. Gorbačovs darīs ko varēs, lai izvairītos no vardarbības Baltijas valstu atdalīšanās grūtību un citu tautu neapmierinātības sakarā. Bušs pretī novērsīs Gorbačova publisku nosodīšanu šajās grūtībās.
http://www.presidentprofiles.com/Kennedy-Bush/George-Bush-The-end-of-the-cold-war.html

Gorbačovs, 2011.gada 15.augusts

…Gorbačovs teica, ka viņš tajā laikā uzskatījis, ka Savienotās Valstis un Vācija tolaik atbalsta Padomju Savienības saglabāšanas domu “jo tās nezināja, vai iegūs no daļām, ja savienība sabruks.”
“Bet citi Vašingtonā atrotīja piedurknes un slepus mudināja steigties,” viņš teica.
Gorbačovs teica: “Bušs atturēja ukraiņu un Baltijas valstu” neatkarības dziņas…
Gorbačovs pieļāva, ka ir uzsācis savu perestroikas (pārbūve) un glasnosķ (atklātība) reformu programmas par vēlu, lai saglābtu Padomju Savienību.
Bet viņš teica, ka viņš 1991.gada jūnijā ir prasījis Bušam un citiem lielāko rietumvalstu vadītājiem parakstīt 30 miljardu aizdevumu Maskavai, lai palīdzētu PSRS izdzīvot.
“Amerikāņi un japāņi bija pret to,” Gorbačovs teica.
http://www.timesofmalta.com/articles/view/20110815/world/gorbachev-says-bush-warned-him-of-91-coup.380426

Jānis Peters.

”Mums jāzina, ka 1989. gada 1. un 2. decembrī Bušs un Gorbačovs vētras laikā tikās uz kuģa Maksims Gorkijs pie Maltas krastiem. … Gorbačovs Bušam apsolīja Baltijas valstīs nelietot spēku. Savukārt Bušs Gorbačovam pretī apsolīja, ka tādā gadījumā ASV ārpolitikā Baltijas valstis nebūs prioritāte. Tā bija tāda slepena vienošanās. Mēs jau toreiz ievērojām, ka viss tā ļoti līgani notika.”

http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/293447-janis_peters_tas_bija_puca_generalmeginajums

—————————-

Tāda ir skopā informācija, bet pat tā tolaik nenonāca baltiešu tautu, bet gan čekas lietošanā. Kas zina, ko vēl sarunāja slepenajās 8 stundās, un kādas instrukcijas saņēma čeka. Čekisti, kompartijas funkcionāri un viņiem pietuvinātie “insaideri” to izmantoja īsti radoši un iesaistot arī melnā tirgus “autoritātes”. Piemēram, sagatavojoties Baltijas valstu, vismaz Latvijas, privatizācijai, kā arī Krievijas “sociālistisko iekarojumu”, tas ir, pirmkārt, pārkrievošanas, pārcelšanai uz cilvēktiesībām. Tā ka nenoskatīties.

Ivars Līdaka

You may also like...

5 komentāru

  1. no malas saka:

    Paldies, ļoti laba informācija, īpaši postpadomju dzimtu “nezinīšiem”! ‘Žēl tikai, ka šķiet, mazliet par vēlu…bet, cerība mirst pēdējā un viss kas vēl var mainīties uz citu pusi. “Jo tā Kunga dzirnas maļot lēni, bet pamatīgi!”

  2. Par 4.maija salašņām vadibā, masmēdijos un VDD saka:

    Paradokss, bet LV var droši, netraucēti un nekaunīgi kremļa aģitatori mēnešiem ilgi izplatīt kremļa propagandu, visādus apmelojumus pret Latviju, pret latviešiem publiskā masu mēdijā nra.lv “Forumā”! Un atklāti ņirgāties pret jebkuru tautu vai cilvēku, kas pretojas kremļa diktātam, netraucēti izņirgājot Ukrainas aizstāvjus, izsmejot no krievu armijas cietušos un nogalinātos civiliedzīvotājus un protams Eiropas un ASV politikas kursu pret bandītisko krieviju. Bet no Valsts Drošības Dienesta puses (VDD) nekādas reakcijas un pilnīgs klusums?!

    https://tautaruna.nra.lv/forums/tema/55697-kadel-krievijas-rezimam-ir-tik-svarigi-iekarot-ukrainu/?p=3

    https://tautaruna.nra.lv/forums/tema/55305-kamdel-ukraina-ir-mirusi-400-000-krievijas-karaviru/?p=3

    https://tautaruna.nra.lv/forums/tema/55537-sodien-ukraini-nogaza-okupantu-a-50-u/

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Pats uzvārds Gorb ochov ir masonu un Kauls to liecināja, ka Jaltā jau bij nolikta vienošanās par Baltijas valstu atdošanu pēc 45.gadiem. Kas ir Goebochovs? Tanī laikā vācu valodas skolotāja izteica, ka Mihails ir tipisks vācu vārds! Pēc kāda tur krievu profesora liecībām Gorbis ir Cara Nikolaja atvase, bet paskatieties tās līdzības ar Medvedevu un Nikolaju, kā arī Anglijas Georgu. Stāvokļa laikā kāds čekists Gorbja mati ir pisis un atskaldijis Gorbim smadzenītes ta nu daba atstāja uz galvas tādu greha zīmi. Nu visi viņi ir vienas asins radniecības izdzimteņi! Šodienas karš Ukrainā arī ir sen izplānots un tās lietas ar jau kustinatas Gorbja laikos. Briedis izteicās par kādu žurnālistu, ka viņa filma Briedis pret Briedi ir sūds, tad nu tas zurnaluga protams piemin Briedim – Nenostajies par Ukrainu, kad lielākā daļa….. Es arī ne nostājos par Ukrainu un esmu pats par sevi visu pirms!

  4. No LV nekur nepublicētā saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=giM815eFZIU  –  Новый Израиль в Украине. Небесный Иерусалим

  5. X saka:

    Rietumvalstu specdienesti neuzticas Vācijai, jo notikušas regulāras informācijas noplūdes uz Krieviju, vēsta izdevums “Bild”. Tas par Vāciju. Tad cik daudz sliktākā situācijā ir Latvija, kur nav veikta lustrācija, deboļševizācija un deokupācika?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *