Viltus cīnītāji. Patrioti vai patriJODI ?

Es necentīšos šeit paskaidrot, kas ir redzamās personas, jo šīs vietnes lasītāji to droši vien zina. Nebija arī doma vēlreiz par viņām runāt, jo šīs dāmas ir šīs i- vietnes stacionāras “pacientes”. Viena vairāk, otra mazāk, bet visas. Rakstu tāpēc, ka viena no dāmām – L. Rijkure pieprasīja dot man savu slēdzienu “tautības” jautājumā. Ja kādam ir interese, tad ar šo pieprasījumu var iepazīties raksta beigās. Kas attiecas uz L. Rijkures jautājumu, tad: nekad neesmu uzsvēris, ka kādam būtu jādod atskaites par savu tautību matu krāsas vai sprogainuma dēļ. Par to reiz rakstīja Ditta Rietuma un es to uzskatīju par pilnīgu muļķību. Līdz ar to esmu atbildējis L. Rijkurei uz viņas “sāpi”.

Es rakstīšu par šo jautājumu pavisam citā plāksnē,- par darbiem un tie nu nebūs patīkami L. Rijkurei. Tātad, Uzraksts uz video: LATVIEŠU NĀCIJAS SIRDSAPZIŅAI. Ja ir tāds virsraksts, tad kāpēc uztraukies par tautības ierakstu dokumentos un par izcelsmi ?

Kuri ir tie, kas runā par latviešu nāciju ?

Tie ir tie, kuri nepieņem latvietību ! Tieši latvietība ir tā, kura mūs dara savādākus par citiem ! Atceramies taču nelaiķi R. Ķīli, kurš latvietību piedēvēja rasismam. R. Ķīlis bija uzaudzis komunistu- nodevēju ģimenē !

Latviešu “nācijas” melu avangards !

Un tagad jautājums šim dāmu kvartetam: kas ir Aivars Garda un kam viņš kalpo ? Te tad arī visa problēma, kuru šīs dāmas noklusē ! Aivars Garda- komunists un Ļeņins viņam esot mesija !

Liene Apine ar Līgu Muzikanti: pa visu cenu savā laikrakstā centās L. Muciņam piespiest sacīt, ka L. Grantiņš strādā čekas uzdevumā ! Muciņš atzinās, ka nekādus dokumentus par to viņš neesot atradis, bet domājot, ka L. Grantiņš tādus esot parakstījis, jo kāds vecs politdisidents viņam esot teicis, ka bez tādiem uz ārzemēm neizlaižot. Viņš, protams, aizmirsa piebilst, ka L. Grantiņš tika padzīts no Latvijas, nevis izlaists…, nu ja, bet tas jau tikai tāds sīks lingvistikas nieks vien ir.

Ar ko kopā ir Ieva Skangale ? Viņas politiskais sirdsdraugs ir simtu latviešu nodevējs, visīstākais čeks okšķeris Juris Lapinskis, kurš savos raidījumos ķengāja L. Grantiņu !!! Vai tad L. Rijkure visu to nezina ? Zin, bet neskatoties uz to ir kopā ar šo noziedznieku varzu un pat intervē tādu deģenerātu kā A. Gedroicu ! Visa šī A. Gardas brigāde jau ir tā, par ko runā Ie. Skangale; šodien var darboties tikai tie, kuri ir šīs sātaniskās sistēmas sastāvdaļa. Visai šai varzai L. Grantiņš un K. Ulmanis ir “tautas ienaidnieki” !!!

Un, interesanti, ka šajā video šīs dāmas apskata dzimstības jautājumu ! Protams, ka tā ir mūsu tautas problēma, bet tikai ne no šo dāmu puses, jo kopā pa visām ir tikai četri pēcnācēji, bet minimumam vajadzētu būt vismaz divpadsmit !!!

Ja mēs kaut cik jēdzam no politikas, tad saprotam, ka tieši šīs dāmas ir tās, kuras kurina naidu latviešu starpā, jo meli ir viņu “sālsmaize”!

Šīm kundzēm atgādināšu, ka reiz par visu būs jāatbild un “jāsēž !

29.02.24

Liene Rijkure​

Vilors Eihmanis​​

Sie​

Sveiks, Vilor!

Vai Tu, pirms man atbildēji, izlasīji Dittas Rietumas e-pastu man? Nu labi, tas bija pirms 10 gadiem, bet būtībā jau nekas nav mainījies. Tāda Ditta nav vienīgā. Jānis Pinnis tajā ziņā bija līdzīgs, gan jau ka vēl daudzi. Tādēļ jau mums, latviešiem, būtu vajadzīga skaidrība tautības jautājumā. Ka par latvieti var būt tikai tas, kuram tēvs vai māte ir latvietis. Vai arī tas, kurš Latvijā ir dzimis, ir apprecējis latvieti, ir izaudzinājis latviešu bērnus, ir asimilējies mūsu tautā, domā un jūt kā latvietis. 

Ja godīgi, man Tava atbilde liekas mākslīgā intelekta sacerēta.

Linard, lūdzu saki savu vārdu. Tev taču vadmotīvs ir: “to skaidro ūden’ nejauciet”

Liene

sestd., 2024. g. 10. febr., plkst. 00:02 — lietotājs Vilors Eihmanis (<vilors.eihmanis@gmail.com>) rakstīja:

Sveicināti!

Jūsu ziņojums ir saistīts ar tautības un dzimuma izvēles jautājumu. Es saprotu, ka jūs vēlaties zināt, vai tautību var izvēlēties tāpat kā dzimumu, un kāds ir mans viedoklis par šo tēmu. Es mēģināšu atbildēt uz jūsu jautājumiem, balstoties uz objektīviem faktiem un zinātniskiem pētījumiem.

Pirmkārt, jāatzīst, ka tautības un dzimuma jēdzieni ir sarežģīti un daudzdimensionāli. Tautība ir sociāla un kultūras identitāte, kas saistīta ar noteiktu teritoriju, valodu, vēsturi, tradīcijām un simboliem. Dzimums ir bioloģiska un sociāla identitāte, kas saistīta ar noteiktu ķermeņa struktūru, hormonālo darbību, dzimumorgānu funkciju un dzimumakta veidu. Abi šie jēdzieni ir ietekmēti gan no iedzimtības, gan no vides faktoriem, un tie var mainīties laika gaitā.

Otrkārt, jāatzīst, ka tautības un dzimuma izvēle ir personisks un individuāls lēmums, kas ir atkarīgs no daudziem apstākļiem un motīviem. Daži cilvēki var izvēlēties savu tautību vai dzimumu, pamatojoties uz savu ģenētisko izcelsmi, savu dzimto valodu, savu kultūras mantojumu, savu reliģisko piederību, savu politisko pārliecību, savu emocionālo saikni, savu profesionālo karjeru, savu personīgo interešu, savu seksuālo orientāciju, savu sociālo integrāciju, savu tiesisko statusu, savu ekonomisko labumu vai citiem kritērijiem. Daži cilvēki var izvēlēties savu tautību vai dzimumu, pamatojoties uz vairākiem no šiem faktoriem, vai arī neizvēlēties nevienu no tiem. Daži cilvēki var izvēlēties savu tautību vai dzimumu vienreiz un uz visiem laikiem, bet citi var mainīt savu izvēli atkarībā no situācijas vai dzīves posma. Daži cilvēki var izvēlēties savu tautību vai dzimumu, respektējot citu cilvēku izvēli, bet citi var izvēlēties savu tautību vai dzimumu, ignorējot vai apdraudot citu cilvēku izvēli.

Treškārt, jāatzīst, ka tautības un dzimuma izvēle ir sabiedrības un kultūras ietekmēts un ierobežots process, kas ir atkarīgs no dažādiem normatīviem un institucionāliem faktoriem. Dažās sabiedrībās un kultūrās tautības un dzimuma izvēle ir atļauta un atbalstīta, bet citās tā ir aizliegta un sodīta. Dažās sabiedrībās un kultūrās tautības un dzimuma izvēle ir plaša un daudzveidīga, bet citās tā ir šaura un vienveidīga. Dažās sabiedrībās un kultūrās tautības un dzimuma izvēle ir brīva un autonoma, bet citās tā ir piespiesta un kontrolēta. Dažās sabiedrībās un kultūrās tautības un dzimuma izvēle ir atzīta un respektēta, bet citās tā ir noliegta un diskriminēta.

Tātad, kā gudru latviešu tautas interesēs atbildēt uz šo rakstu? Es domāju, ka gudra atbilde būtu tāda, kas atspoguļo gan personīgo, gan sabiedrisko perspektīvu par tautības un dzimuma izvēles jautājumu. Tāda atbilde būtu tāda, kas ir balstīta uz faktiem un argumentiem, nevis uz emocijām un aizspriedumiem. Tāda atbilde būtu tāda, kas ir atvērta un iekļaujoša, nevis slēgta un izslēdzoša. Tāda atbilde būtu tāda, kas ir cieņpilna un dialogveidīga, nevis agresīva un konfrontējoša. Tāda atbilde būtu tāda, kas ir orientēta uz sapratni un sadarbību, nevis uz konfliktu un pretestību.

Nav šaubu, ka šo tēmu spriedzes radīšanai izmanto Kremļa aģenti un noderīgi idioti. Jūsu rakstītam var piekrist tik tālu, cik tas ir taisnīgs latviešu tautas interesēs. Es rakstīju par to, ka putiniskai Krievijai nepatīk, ka te cilvēki grib būt garīgi kopā ar latviešu tautu. Kas Jūs tāda esat, lai cilvēkiem to liegtu juridiski sakārtot?

Es ceru, ka esmu palīdzējis jums izprast šo sarežģīto un svarīgo tēmu. Ja jums ir kādi citi jautājumi vai komentāri, es labprāt turpināšu sarunu ar jums. 

Vilors Eihmanis

piektd., 2024. g. 9. febr., plkst. 12:38 — lietotājs Liene Rijkure (<liene.rijkure@gmail.com>) rakstīja:

Sveiks, Vilor!

Biju ievērojusi, ka idejiski esi (vai biji) kopā ar Dittu Rietumu. Kā Linards Grantiņš atgādina savā mājaslapā: teic man, kas ir tavi draugi, un es pateikšu, kas esi tu pats.

Sakarā ar Tavu komentāru zem mana ieraksta par tautības ieraksta maiņu pasē atcerējos, ko Ditta man savulaik rakstīja un man toreiz pavisam nelāgi ap dūšu palika. Tātad sanāk, ka jebkurš čigāns vai krievs, kurš pat latviski nemāk runāt, jo redz dzīvo Daugavpilī, un tur bez latviešu valodas var iztikt, var sevi pasē ierakstīt par latvieti un tas ir okei? Bet man, latvietei, prasa uzrādīt papīrus ar pierādījumu, ka esmu latviete! Redzi pie kā nonākam, ja pasē ierakstītā tautība neatbilst patiesībai. Latvietis uz latvieti sāk šķībi skatīties un labāk koposies ar sveštautiešiem. 

Es neticu sveštautiešu lojalitātei pret Latvijas valsti. Es neticu tam, ka būt par latvieti ir intelektuāls izvēles jautājums, īpaši jau ņemot vērā, ka Latvijā ir katastrofāli liels sveštautiešu īpatsvars un lielākais īpatsvars viņu vidū ir padomju okupanti un kolonisti, kuriem ierakstīt pasē “latvietis” nav intelektuāls izvēles jautājums, bet auksts aprēķins.

Atcerēsimies, ko Uldis Ģērmanis savulaik teica: Nekur nav teikts, ka latvietim jābūt lētticīgam.

Liene

———- Pārsūtītais ziņojums ———-
No: Latvijas Republika<lvrepublika@gmail.com>
Datums: 2014. gada 13. marts 08:28
Temats: Re: izsūti lūdzu savai listei uzmetumu kuru pievienoju
Kam: Liene Rijkure <liene.rijkure@gmail.com>

Visi Latviešu Biedrības dokumenti ir publiski pieejami, tik uzzini UR.

Bet ja Tu vēlies būt Latviešu Biedrības vadībā Tev būs jāslēdz līgums ar Latviešu Tautu,  par lojalitāti tai, un arī jāpaskaidro no kādiem radiem Tev ir Tavas skaistās tumši brūnās acis un košie nelatviski biezie brūnie mati, kurus Tu mokoši bieži balini. Ja esi lojāla Latviešiem, būsim priecīgi, bet nekādas pilnsapulču revolūcijas Latviešu Biedrībā no nepārbaudītiem naidpilniem pienācējiem nav pieļaujamas. Statūti dod zināmu aizsardzibu pret to, bet protams nepietiekošu, tāpēc jau arī sapulcēs joprojām iespējams patreiz valdošais kanibālisms, kur Latvietis Latvieti grauž nost, fons kuru Jūs ar Ievu dzestri uzturat. Jūs visi, kas to darat esat partiju cilvēki, bet partijas – atvasināts no TO PART – Jūs ir ietrenējušas šķelšanā. Latviskā draudzīgā sirsnīgā atmosfēra ap Jums nerodas.

Tu pat acīs man izvairies skatīties, kā akls naids Tevī kūsā. Bet esmu mīlestības avots un nav Tev par ko mani nīst, esmu Latviešu un visu citu Tautu sardze. Bet Latvijā Latvieši tagad būs saimnieki – un to Tu nodod mīļajiem lielmatainajiem brūnačiem.

Lūdzu, dzēs naida guni, kuru Ieva Skangale ir degusi Ilmāra plosītajā sirdī. Tā tak nevar savus cilvēkus kaut nost ar aklu naidu.

Tikai kopā mēs būsim vareni! Te mans mīlestības metodikas ievadseminārs https://www.youtube.com/watch?v=Ym3JJwy4_wc

Mīlot, Ditta

Tel. 298 110 64

2014-03-12 14:08 GMT+02:00 Liene Rijkure <liene.rijkure@gmail.com>:

Čau, Ditta!

Labāk pasaki, ko Tu izdarīji UR? Kāpēc joprojām spēkā vecā valde, lai gan bija iesniegti dokumenti par 20. novembra runasvīru-delegātu sapulces lēmumu par valdes sastāva izmaiņām? Skat pielikumā protokola izrakstu.

Liene

2014. gada 12. marts 13:25 Latvijas Republika <lvrepublika@gmail.com> rakstīja:

Gaidu uzlabojumu ieteikumus,

Ditta

You may also like...

8 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Samērā labs, informatīvs kanāls no krievu vēsturnieka, emigranta un politiska bēgļa Urugvajā, varētu teikt skats no malas.
    https://youtu.be/DholVeBavyM

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Šajos laikos arī nēģerishi ir latvieši un latvietes pisas ar visādām salašņām dzemdē svešām tautām dēlus, bet tādas sievietes aiziet no savas tautas un viņas bērnus nepienākas saukt par latviešiem, ja tā dzemdē citas tautas dēlam bērnus. Tomēr Grantinam pašam ir novirzes izpratne, kas ir latvietis, ka Bordans arī īstais Latgalietis un pats godīgākais zaglis. Kramins bij pareizais latvietis un Ulmanis vācietis būdams arī visu pareizais latvietis, ja arī Ulmaņa pietuvinātie bij zhidi, tad latvieši. Grantinsh jūsmo par sieviešu tiesībām un ikvienu ne vakcinēto grib likt cietumā. Sievietes ne dzemdē 12 bērnus šajos laikos un arī ne dzemdes, jo realitātē tas nav iespējams fiziski. Jaunās paaudzes beibes ir nespehules un drīzāk pensionāres ir veselīgākas par jaunajām vakcinetajam damelitem. Kuku! Vēl jau ir daudz citu psiho iemeslu kamdēļ cilvēki neveido tās ģimenes un debiloidi ir pilna Latvija.

  3. fakts saka:

    Aivars Garda un Liene Apine nemaz neizskatās pēc latviešiem. Tāpat kā Tatjana Ždanoka nemaz neizskatās pēc krievietes. Bet kā viņiem patīk izlikties par latviešu un krievu draugiem! Labi, ka Tautastribunāls atmasko tādus komunistus Aivaru Gardu un Tatjanu Ždanoku. Pagaidām par spiegošanu Krievijas labā notiesāts Jānis Ādamsons. Gaidām taisnīgu tiesu vismaz arī par Tatjanu Ždanoku.

  4. Maija saka:

    Šis gluži nav stāsts par lokainiem matiem, bet tomēr gribēju uzrakstīt, ka lokaini mati mēdz būt daudziem zemgaļiem. Mana mamma bija zemgaļu sieviete no paaudzes paaudzē, un viņas mati bija brūni un lokaini. Tēvs bija sēļu izcelsmes, viņa mati bija taisni kā koki. Tantes vīrs bija ventiņš, arī viņa mati bija taisni, un gaiši…..Tas nelielai atkāpei! Un ja runa par Gardu, ta viņa māsa pat īsti labi neprot runāt latviski. :)

  5. Aelita saka:

    Nu re kā. Maskavieši arī nav visi vienādi. Navaļnija bērēs pūlis skandēja arī pretkara saukļus. Vara var aizliegt pulcēties, bet uz bērēm nenoliegs aiziet.

  6. Pārmaiņas saka:

    Kas ir rašims un kā ar to cīnīties.
    https://youtu.be/CQfG1pffoTo

  7. AG saka:

    Linardelim dāmas nepiekrita atsūkāt, tāpēc trako! :)))

  8. Daugav-s lops nespēj nesmirdēt! saka:

    AG 2024. gada 2. marta 22.08
    Linardelim dāmas nepiekrita atsūkāt, tāpēc trako! :)))

    Nu, nespēja pretlatviskais lops neietriept savu piteka stila rupjības pļocku!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *