Kādi tik deģenerāti šodien “spēlējas” ar vēsturi (Gunārs Nāgels)

Kādi tikai ģenētiski atkritumi kā sūdi pēc lietus gāzēm tiek uzrauti straumes virspusē ?!

Kādi tikai ģenētiski atkritumi kā sūdi pēc lietus gāzēm tiek uzrauti straumes virspusē ?! Viņi, šie Ciānas draņķi, mums visu laiku ir bijuši līdzās un, protams, ir arī vēl šodien. Kā man viena cionistu eksperte reiz sacīja: “Viņus var atpazīt pēc nekoptās sejas- bārdas rugājiem.” Tā esot viņu savstarpējā pazīšanās zīme.

Kāds var pasacīt,- kāpēc šis “nevajadzīgais” raksts ir radies ?

Tas ir radies, lai nonicinātu latviešus kā tautu. Šodien, sakarā ar cionista Putina izgāšanos Ukrainā, ir apdraudēts hazāriskais cionisms un tāpēc visi slēptie aģenti tiek likti LIETĀ ! Un, vai ievērojāt, kā dažāda kalibra Izraēlas PILSOŅI nostājas pret ukraiņiem ? Zin pat sacīt: ka Izraēlas “ātomraķetes” ir ieprogrammētas uz Eiropas valstu galvaspilsētām... . Ja mūs centīsies iznīcināt, tad paņemsim līdzi visu pasauli, viņi saka… .

Izlasot šo “Nāģeļa” murgu, sametas šķelmi ap dūšu…. . Tikai ģenētisks ANTICILVĒKS tādu murgu var “izvemt”. Ja Latvija būtu pretojusies, tad no tās un sakarā ar to, no Latvijas pārējas Ziemeļeiropas pāri būtu palikusi tikai SLAPJA VIETA. Un, protams, Izraēlas specdienestu “hemoroīds” Lato Lapsa šo drazu ar baudu publicē !

Šeit redzams vēl viens ar “bārdas rugājiem” apaugušais Ciānas prusaks !

Vai JŪS domājat, ka šis Ciānas ģenētiskais atkritums nezināja to, kas rakstīts šeit zemāk norādītajā:

Salīdzināsim latvieti Kārli Ulmani un žīdsātanistus, viņa mantojuma izlaupītājus.

Zināja, bet vienalga “nāca un nokārtoja savas dabiskās vajadzības uz LATVIEŠU TAUTAS GODA GALDA !

Slava Ukrainai !

Nāvi Putina cionistu bandai !

09.97.22

Ko zināja kolaboratori?

Gunārs Nāgels
06.07.2022.
Komentāri (106)

Iesaki rakstu:

Tautas sēru un nodevības nedēļa pagājusi, un tagad jāturpina rūpēties par nākotni. Valsts prezidents, uzrunājot Saeimas deputātus, uzsvēra valsts drošību un izturētspēju kā noteicošās prioritātes. Diemžēl pirms 82 gadiem Latvijas vadība atdeva Latvijas valsti ne tikai bez kāda protesta, bet pat sludinot, ka ienākošā okupantu armija ir Latvijai draudzīga.

Jebkurš stāsts par Latvijas okupāciju būtu ļoti maldinošs un negodīgs, ja neņemtu vērā Ulmaņa diktatūras lomu tās īstenošanā. Nevajag izlikties, ka Latvijā 1940. gadā būtu bijusi demokrātija ar spēkā esošo Satversmi, kas garantētu cilvēktiesības. Latvijā nebija pieļauta politiskā opozīcija, ieslodzīja uz 6 mēnešiem par valdībai netīkamu anekdošu stāstīšanu, un 1939. gadā izdotajā aizliegto grāmatu, brošūru un citu Latvijā iespiesto poligrāfisko ražojumu sarakstā bija uzskaitīti 810 izdevumi.

Visu šo ierobežojumu dēļ latvieši varēja nezināt par genocīdu, kas tai pašā laikā ritēja kaimiņzemē Padomju Savienībā. Varēja nezināt, ka jau daudzus gadus kaimiņzemē čeka spīdzināja un slepkavoja bez nekādas aiztures. Latvijas presē nekas tāds nedrīkstēja parādīties.

Latvijas okupācija notika ļoti vienkārši. 1939. gada 5. oktobra „Savstarpējās palīdzības pakts starp Latviju un PSRS“ jeb „Bāzes līgums“ atļāva PSRS izveidot karabāzes Latvijā. Somija atteicās parakstīt līdzīgu līgumu, un tāpēc PSRS tai uzbruka un sāka „Ziemas karu“.

Baltijas valstu jūras blokāde uzsākta 1940. gada 12. jūnijā. Naktī no 14. uz 15. jūniju padomju militārie spēki sāka uzbrukumu Latvijas teritorijai Masļenkos – abās pusēs bija kaujā kritušie. 16. jūnija pēcpusdienā PSRS Ārlietu tautas komisārs Molotovs nolasīja Latvijas sūtnim Kociņam ultimātu, uz ko bija jāatbild līdz plkst.23.00, citādi notiks neierobežots uzbrukums Latvijai.

Latvija bez ierunām piekrita visām ultimāta prasībām, un kā bonusu okupanti pat saņēma Ulmaņa teiktos glaimojošos vārdus. 17. jūnijā plkst.13.00 Latvijas Bruņoto spēku kapitulācijas aktu parakstīja pulkvedis Ūdentiņš, kurš vēlāk bija Sarkanās armijas ģenerālmajors.

Ir saprotams, kāpēc Ulmanis neļāva armijai pretoties, – mums nebija neviena sabiedrotā. Hitlers draudzējās ar Staļinu, Parīze tajās dienās krita vācu armijas rokās, Anglijai bija savas problēmas, un ASV bija pārāk tālu. Tomēr protestēt noteikti vajadzēja.

Tātad: uzbrukums ar kritušajiem, ultimāts, kapitulācija. Pusgadsimtu garā okupācija bija sākusies.

Paliek jautājums – ko kolaboratori zināja par okupācijas varas īsto seju? Kā tauta bija tam sagatavota?

You may also like...

5 komentāru

  1. AG saka:

    Nav runa par padošanos kā tādu, bet par K.U. gļēvo runu pēc Latvijas okupācijas sākuma !!!

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Ulmanis visu pirms asinis nebij ne Latgalietis, ne Kursis. Varbūt zemgalietis, bet tomēr Vācietis! Īpatnēji ir tas, ka visu lielie patrioti nāk no Zemgales. 40 gads? Vai tomēr visus tā saucamos neatkarības gadus komunisti sēdēja Latvijā!? Sēdēja un diktēja no iekšienes, ko un kā!? Līdz 1940.gadam viss bij jau pakārtots un 34. gada apvērsums bij vien acu aizmalesana tautai. Līdz tam tautā virmoja neapmierinātība ar sociālistu nedarbiem, ko visādi sabiedrībai izgaismoja ne viss Ulmanis, bet tas svetais, kam apklusinaja balsi viņu nodedzinot ar visu māju. Jāpiemin vien vēsturiskā patiesība, ka latviešu tapšanas procesos žīdi ir visu vairāk līdz atbildīgi un revolūciju visu k vēlāk atbalstīja latviešu socialisti. Tad nu sasmerejusies viņi bij tanī laikā ar tautu asinīm un piedalījās civil iedzīvotāju slepkavības Ukraina tāpat, kā tas lietas notiek šodiena. Tikai runāt par tām lietām publiski nu ne kuram katram bij dušas! Svētais virs arī staigāja bārdā i noaugusiem matiem, bet vish vēl nav sapuvis šodiena un turpina liecināt par komunistu launpratibam iz tās pasaules, kur piedirsteli neiekļūs bez grēku nozelam. Kā un kur nozuda Ulmanis? Kas to zin, ka tik ne aizveda viņu uz Austrāliju līdzīgi tiem Romanoviem.
    .
    .
    .
    Aedmins
    Lasot Tavus komentārus un izteiksmes veidu, nedomāju, ka esi apzināts provokators, bet analfabētisks “muļķis”. Šī tava komentāra BŪTĪBA atbilsts cionistu propagandas stilam.Brīžiem jau Tu uzraksti ko labu, protams, bomža stilā un tāpēc arī tieci apstiprināts. Tavas vēsturiskās zināšanas ir gaužam vājas. Tu raksti emociju vadīts. Tāda sajūta, ka latviešos tu netiec cienīts. Raksti cilvēkcienīgā leksika un tiksi vienmēr apstiprināts. Ja raksti par Ulmani un strēlniekiem, tad mazliet tomēr pašķirsit vēsturi….ja to nedari, tad tavi komenti atgādina nodzērušos krievu bomzi… ar pretīgu leksiku.

  3. novērotājs saka:

    Spiegošanas,izsekošanas un cilvēku slepkavošanas bezskaņas lidojošos robotus (uz kvadrakopteru bāzes) Latvijā ražo priekš represīvajiem orgāniem cionistu firma. Sekmīgi izmēģinājumi Ukrainā kara apstākļos. Civiliedzīvotājiem un latviešiem tādas ierīces rīcībā nav un nav atļautas.

  4. Odze. saka:

    Ja teksta rakstits ,,Ulmana diktatura,, tad viss skaidrs, KAS ir rakstitajs…
    Ulmana Laiki ir latviesu tautas ZELTA LAIKMETS.
    Kad bagatiba un particiba naca katraa maajaa pa logiem,pa durvim.
    Ulmana valdisanas periods ir Latvijas iistaas dzives laiks.
    Katrs , kas svesnieks latvietim , ruuc kaa lauva, ja latvis ir saimnieks ,pats SAVA Zemee.
    Kad mezi bija pilni ar ogam un senem,brieziem,alnien,sabuliem,kad upes un ezeri bij pilni ar zivim un veziem,lasiem,vedzeleem,zusiem,forelem…
    Visa Latvijas Radiba -lauki un mezi bija PAREIZI kopti un saudzeti !

    SMERDELJI esat jus,tie,kas uzgluun un rej no stura,izvemjas un beg,jo no attaluma drosi
    melus izkratit uz visu ,kas ISTS UN PAREIZS. Kad pasiem pagatne pilna ar pretigu velmju noziegumiem!

    Driz …

  5. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    šis kangars nāgels rakstiski atteicās savas muzeja iestādes vārdā atbalstīt patriotu grupas aicinājumu par okupantu pieminekļa nojaukšanu vai pārvietošanu! Bet kad to izdarīja valsts amatpersonas un citas prominences, uzreiz pārmeta kažoku!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *