Atgādināšu (noderīgajiem)idiotiem. Krievija taču karo par mūsu naudu

Atkal un atkal jārunā par to pašu, ka pie visa vainīgi cionisti. Protams, ka to visu cenšas noliegt tie paši cionisti,- hazāru mafija, pēc savas garīgās būtības- sātanisti. Tieši viņi ir tie, kuri izplata mītu par krievijas varenību, bet noklusē šīs varenības būtību. Būtība ir tajā, ka krievija ir “varena” tikai tāpēc, ka saņem naudu par dabas bagātībām, kuras pērk tie, pret kuriem viņa karo ! Vai tas nav totāls absurds ?

Krieviju varētu iznīcināt bez kara, ja Rietumi atteiktos šīs bagātības pirkt ! Pērk tāpēc, ka arī Rietumos pie varas grožiem ir tie paši hazāri– bijušas Hazārijas pēcteči. Šajā video hazāri ir neapmierināti, ka tiek veiktas sankcijas pret viņiem- ignorēti viņu eksportētie dabas resursi. Tātad, krievija karo par mūsu naudu. Tātad, ja beigsies nauda, ko mēs maksājam par no viņiem pirkto naftu, karš izbeigsies ! To visu mums cionisti cenšas noklusēt, izgudrojot dažādas sazvērestības teorijas… !

Šis idiotisms jau sasniedzis ārprāta robežas, jo krievija tiek “sludināta” par civilizācijas glābēju !

Šiem idiotiem vajadzētu tomēr saprast, ka krievija ir sūdu bedre un sūdu bedres iemītnieki ir nekas vairāk kā mēslu vaboles. Krievs- krievžīds, tā nav tautība, tā ir cilvēces anomālija- ģenētiskie atkritumi ! Tie ir atkritumi, kuriem nav cilvēcīgās īpašības- žēsirdība un izpalīdzība.

Kurai “tautībai” “piederēja” visi Padomju GULAGA priekšnieki ?

Un, tāda maza piebilde, kas bija tie, kuri likvidēja Liepājas Metalurgu un iedzīvojās neskaitāmos miljonos ?

Kas bija tie, kuri apejot oficiālo Latvijas VDK, nokārtoja Latvijas “drošību” ?

Ja šie latviešu tautas bendes nav jānošauj, tad kāda velna pēc ir izgudrota šautene ?

Jā, viņi izmanto mūsu naudu, lai mūs iznīcinātu !

05.03.24

You may also like...

2 komentāru

  1. Fakts saka:

    Latvijas Komunistiskās partijas Centrālajai Komitejai. Rekomendācija LKP Ventspils RK sekretāram A. Lembergam.

    “Pazīstu A. Lembergu kopš 1983. gada, kad viņš sāka strādāt Ventspils rajonā. Šajā laikā esmu iepazinis A. Lembergu kā partijas darbinieku, kurš ir dziļi iedziļinājies visos darbu jautājumos, prot loģiski pamatot savas domas. Padotajiem izvirza stingras, bet tajā pat laikā, ļoti konkrētas prasības. Enerģiski risina rajona perspektīvās attīstības jautājumus. A. Lembergs ir apveltīts ar lielām darbaspējām un plašām teorētiskajām zināšanām gan saimnieciskajos, gan arī ideoloģiskā darba jautājumos. Ņemot vērā minētās A. Lemberga īpašības, rekomendēju viņu darbam LKP CK aparātā.”

    Juris Iesalnieks

    Nacionālās apvienības Saeimas deputāta Jāņa Iesalnieka tēvs. Ventspils rajona p/s Užava direktora vietnieks, Latvijas Komunistiskās partijas Ventspils rajona komitejas biroja loceklis.

    1987. gada 18. novembrī.

    #janisiesalnieks #jurisiesalnieks #nacionalaapvieniba #na #vdk #kremlis #komunisti #ventspils #saeima #politika #Latvija #4maijarepublika

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Nauda – Naudinga – Denga – Denj Go – iz vēstures laikiem izmanto laikam maiņas līdzekli, ko apgroza ļaudis Dienas laikā, kad saules gaisma ir godā. Gods un God – Good – Go – labas lietas ceļ acu priekšā un liek uz galda =Gold – golds. Nauda ir tikai enerģija, ko cilvēki maina pret sev noderīgām lietām, bet bieži cilvēki to izlieto nelietderīgam lietām vai nodarbēm, tad protams ir žēlabas, ka vainīgi ir žīdi, jo viņi izdomāja spēļu automātu zāles. Kas to Eiropas rūpniecību uzturējis ir ar resursiem, kas vēsturiski ir apguvis Sibīrijas ieguves vietas kurās velk ārā tas bagātības? Eiropas lielākā rūpniecība laikam ir Vācija! Tad nu vēsturiski tā Krievija, kā Maskavijas valsts nekas nebija līdz laikam, kad tronī iesēdās žīdu pizdas izdzimtenis Ivans Bargais kura māte bij iz Lietuvas lielvalsts knazienem. Ta nu tieši tanī laikā Londonas tirgoņi izveidoja savu tirdzniecības kompāniju, bet paši angļi vēstī, ka viņi nevalda pār sevi, jo valda vācieši. Kā nu tā? Pienākas dzirdēt vien stāstus par anglosaxsu varenību, bet paši tie runā, ka par viņiem valda vācieši? Nu tās rozhas Krievijas iperatoriem un viņu izdzimteņiem vien trulas un pretīgas, kā arī lielākoties Eiropas galmu pēcteči ir vienkārši deģenerāti. Nu tas Krievijas propogandonu rozhas arī jau nemaz nevelk uz krievu ģīmjiem, bet visādu tautu atkritumi. Tad nu arī ir tā bēda, ja tautā kultivē bastardismu, tad ar debilo vairojas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *