LRTT. Runā lasītāji

Zaļš, tautastribunals.eu

Lasītājs(mums jau zināmais).

Vai Latvijā pēc Padomju okupācijas nokratīšanas ir nokratīti kolaboranti?

Vai par VDK aģentu un informatoru pastrādāto pret Latvijas cilvēkiem klusēt, noliegt, attaisnot un aizvainojoši apšaubīt ir pieņemami un šķietami humāni? Nē, Latvijā demokrātijas vietā valda oligarhija (tie paši komunisti) caur partijām, tiesiskuma vietā korupcija.

Īpaši nav izmeklēti noziegumi pret latviešu tautu, ko veica Padomju prokurori, tiesneši, psihiatri.

Vai tad nav tā, ka šodien pie varas ir tie paši juristi un viņu bērniņi, kas vajāja “Helsinki 86″ dibinātāju Linardu Grantiņu un citus latviešu tautas brīvības cīnītājus pret Padomju okupāciju ? Latvijā cilvēki pieprasa publiskot čekas maisus un veikt lustrāciju. Tā, piemēram, žurnālā „Leģenda” rakstīts: „Tos ārstus, kas nepamatoti ievietoja cilvēkus psihiatriskajās slimnīcās, tos ārstus vajadzētu sodīt! Atņemt viņiem sertifikātus un iespējas praktizēt!”.

Bet kā šo procesu iekustināt, ja jau neesam veikuši lustrāciju, un, vai to nevajadzētu darīt arī ar iekšlietu un tieslietu sistēmā strādājošajiem ?

Atbildes vietā DAUDZIEM IR stingri sakniebtas lūpas.

Šo sarunu ne Juris Lapinskis, ne komunists Aivars Garda negrib pat dzirdēt.

Tad kam viņi kalpo?

Vai ne tiem pašiem, kas izmantoja Padomju laikos specveikala pakalpojumu pie Aivara Gardas Universālveikalā, vai pirka no Jura Lapinska mūziku, par kuru Juris Lapinskis autoriem nebija samaksājis autortiesības?

Šiem komunistiskajiem parazītiem, kas dzīvo uz otra rēķina un sūcot latviešu tautas enerģiju, jāpazūd no šīs zemes virsas. Juri Lapinski un Aivaru Gardu var nostādīt vienā strīpā ar Ivaru Godmani, Aivaru Borovkovu, Andri Šķēli, Valēriju Karginu, Andri Bērziņu un daudziem citiem… .

Lai Dievs palīdz latviešu tautai atbrīvoties no viņiem un atjaunot Latvijā tiesiskumu pēc rietumvalstu standartiem!

AIVARS AARDA, EDVĪNS ŠNORE, IEVA BRANTELRTT atbild:

Kam kalpo Godmanis, Borovkovs, Šķēle, Kargins un Bērziņš paskaidrojumus neprasa. Viņi kalpo savam vēderam un krievžīdu kakla kungiem- Krievijas žīsiskajai impērijai. Tai pašai, kura Latviju 1940. g. slepkavnieciskā veidā okupēja un veica neiedomājamu genocīdu pret mūsu tautu. Tāpēc tie, kuri iestājās kompartijā pēc okupācijas, ir sodāmi ar ASM bez speciāla tiesas sprieduma.

>Vairāk arī jārunā un “jāapgaismo” latvieši par mūsu super- nacionālistu kalpību.

LRTT i- vietnes lasītājs ir labi sapratis un daļēji arī argumentējis viņu kalpību tiem pašiem, kuriem kalpo iepriekš minētie. Parastam ierindas lasītājam- pilsonim ir piedodama kļūdīšanās un ticēšana šiem neliešiem, bet ja viņu nelietīgo darbību atbalsta tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā Edvīns Šnore un Ieva Brante, dodot intervijas Edvīns Šnore, Ieva Brante,Urbanovičs, Rīga,LatvijaAivara Gardas provokator- laikrakstam DDD, kurš pielika visas pūles, lai iznīcinātu LRTT, tad rodas fatālisks(nolemtības) noskaņojums.

FOTO: Cien. dāmas un God. kungi ! Arī muļķība un idiotisms neatbrīvo no atbildības. Šinī gadījumā: genocīdā pret latviešu tautu.***

Kam tad kalpo Edvīns Šnore un Ieva Brante ? Neviens taču neapgalvos, ka šie divi cilvēki ir prātā vāji… .

Sadarboties ar laikrakstu DDD, kas veic atklātu propagandu pret VL!, ir noziegums pret tautu.

LRTT daudzos rakstos ir aprakstījis A. Gardas noziedzīgo darbību. Tad secinājums ir tikai viens, Ieva Brante un Edvīns Šnore ir no tā paša jūdasa klana, kuram pieder “lasītāja” pieminētie latviešu tautas bendes.

Sīkāk par visu šo nodevēju kloāku šeit: http://tautastribunals.eu/?p=19632

*** Ieva, mēs visi redzam cik tu jauka esi, arī tavu “bagātību“, bet kā politiķei Tev vajadzētu ievērot “etiķeti“. Mēs(tauta) Tevi vērtējam pēc darbiem, bet ne pēc krūštura izmēra. Un vēl, kāpēc Tu tik iztekti “danco” žīda Levita priekšā ? Tavs Garīgais potenciāls ir daudz lielāks. Levits ir “nācis” lai mūs iznīcinātu…, tāpat kā Garda ar Lapinski, kuriem pieder savi mēdiji. Ja uztvēri šeit rakstīto kā apvainojumu, tad zini, ka esi vainīga, bet ja kā vērtīgu aizrādījumu, tad kā kļūdīšanos savā politiskajā darbībā.

Beigās jau vienalga uzvarēs Patiesība !

Jautājums tikai ir upuru skaitā. Mazāk kļūdas, vairāk Patiesas drosmes= mazāk upuru. Mūsu tautai upuru ir pietiekoši, tāpēc būsim Patiesi, lai būtu mazāk nelaimes… .

========================================

Sveicināti, Grantiņa kungs!

Man ir dažas lietas ko Jums pastāstīt. Vēlos, lai mans uzvārds būtu anonīms, ja kas.

Pēdējā laika SC aktivitātes ir tik nekaunīgas, ka vēlētos Jūs informēt par dažām no tām.

Piemērām, par kādu Ušakova uzticības personu(KUCI) Rīgas Domē  – Olgu Veidiņu (SC), kura rupji un ciniski izteicās par neredzīgu, godīgu uzņēmēju, kurš interesējās par nodokļu atvieglojumiem savas invaliditātes dēļ.

Šeit links uz rakstu:

http://www.db.lv/citas-zinas/papildinata-ar-rd-komentaru-uznemejs-pateica-loti-skaidra-latviesu-valoda-ka-vinai-esot-pie-pakalas–427163

Ja varu palūgt, lūdzu veltāt kādu no nākamajiem rakstiem par SC zagļu, blēžu un pretvalstisku [likvidējamu] elementu bandu. SC ir nekaunīgi izlaupījusi Rīgu, sakūdījusi vietējās minoritātes un visus savus savārītos sūdus taisās novelt VL!

Es jūtu, ka vadzis drīz lūzīs un SC pajuks – nokļūs aiz restēm vai tiks spiesti mukt uz savu Rašku- Matušku. Lai gan Vienotība nav nekādi jēriņi, bet ceru, ka viens ļaunums saplosīs citu. Šoreiz Vienotība saplosīs SC.

Paldies Jums par pūliņiem Latvijas Republikas neatkarības atgūšanai. Tas netikas aizmirsts !

Ar cieņu!

LR pilsonis (vārds uzvārds)

LRTT atbild:

Neapšaubāmi ir tas, ka SC ir Maskavas krievžīdiskā filiāle Latvijā, kura tiek vadīta un kontrolēta no Latvijas DP.

Olga Veidiņa, Urbanovičs, Ušakovs,Pietiek tikai “uzmest aci” uz tādu Olgu Veidiņu, lai pateiktu, ka viņa pieder pie “izredzēto” klana. Un, ja viņa vēl pieder pie “saskaņistiem”, tad ir pieskaitāma pie zvērcilvēku kreatūrām. 

FOTO: Šalom, genosse Oļga !

“Olga Veidiņas kundze pateica ļoti skaidrā latviešu valodā, ka viņai esot pie pakaļas tie mani nodokļi.” Jā, Oļga Abramovna, tas ir “tīrsASM, jo skaidrāk vairs izteikties nevar, kas norādītu uz genocīdu pret latviešiem.

Nils Ušakovs ir žīds no “māmiņas” puses, tātad, viņa politiskā orientācija ir atilatviska.

To pierāda viņa uzstāšanās pret latviešu valodu.

Šīs partijas fīrers Jaņis Urbanovič ir Latgales izcelsmes jebrejs(miljonārs) ar kriminālu izcelsmi. Latgales mafijas “jumts”- slepkava- un valsts izzadzējs milzu apjomos.

To, ka visi šie noziedznieki tiks tiesāti, šaubu nav.

Tas ir vienīgi laika jautājums !!!

LRTT   09.02.15.

You may also like...

3 komentāru

  1. tikums saka:

    Latvijas brīvvalsts laikos mūsu tauta varēja lepoties, ka Latvijas Valsts pirmais prezidents Jānis Čekste ir kārtīgs ģimenes cilvēks. Pēc Latvijas okupācijas un pēcokupācijas periodā pie varas nonāca un nonāk Padomju laika maukas un maukuļi. Tikai daži no šiem izvirtuļiem, kas nodarījuši ļaunumu mūsu tautai:

    Ivars Godmanis
    Guntis Ulmanis
    Andris Bērziņš
    Jānis Jurkāns

    http://apollo.tvnet.lv/zinas/ilze-jurkane-liek-neuzticigajam-viram-pamest-dzivokli/681999

    Ilze Jurkāne liek neuzticīgajam vīram pamest dzīvokli
    Otrdiena, 2015. gada 10. februāris

    Bijušā ārlietu ministra Jāņa Jurkāna sieva Ilze, ieraugot izdevuma «Kas Jauns» izplatītās fotogrāfijas, kurās redzams, ka viņas prombūtnes laikā Rīgas dzīvoklī saimnieko Jurkāna mīļākā, zobārsta Pētera Apses sieva Linda Apse, nekavējoties aicinājusi vīru dzīvokli pamest.
    Žurnālam «Privātā dzīvē» finansiste Ilze Jurkāne atklājusi, ka visvairāk bijusi satriekta par vīra melīgajiem vārdiem. Savā vārda dienā viņa vaicājusi, kad Jurkāns pēdējo reizi runājis ar Lindu, viņš atbildējis, ka tas bijis simts gadus atpakaļ. Liels bijis Ilzes pārsteigums, kad trīs dienas vēlāk viņa ieraudzījusi fotogrāfijas pašmāju bulvārpresē, kurās redzama Linda iznākam no Jurkānu Rīgas dzīvokļa ar atkritumu maisiem rokās.

    Jānis centies taisnoties, ka Linda viņam, saslimušam cilvēkam, nesusi tikai zāles, tomēr Ilze uzskata, ka svētums, kopīgās mājas slieksnis, ticis pārkāpts.

    Ilze Jurkāne intervijā izdevumam «Privātā dzīvē» atklājusi, ka viņai nav saprotams, kā vīrs atļāvies abu mājās ielaist Lindu, tāpēc viņai bija svarīgi, lai Jānis no dzīvokļa aiziet. Pēc sievas lūguma, viņš to labprātīgi arī izdarījis.

    Ilze abu attiecības nenožēlo un kaunu neizjūt. Viņasprāt, nožēla un kauns būtu jāizjūt viņas vīram.

    Ziņas par to, ka Jānis Jurkāns ir ieskatījies Lindā klajā nāca aizvadītā gada vasarā, toreiz bijušais ārlietu ministrs noliedza gan sānsoli, gan šķiršanos no sievas. Tomēr šobrīd tiek kārtoti šķiršanās dokumenti, kā arī abi jau sadalījuši mantu, turklāt Jurkānu Rīgas dzīvoklī nereti mēdza viesoties arī Linda Apse.

    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/120457/noslepums-atklats-gunta-ulmana-mazmeitina-izradas-arlaulibas-meita

    Noslēpums atklāts! Gunta Ulmaņa „mazmeitiņa” izrādās ārlaulības meita
    11.jūnijs 2013
    Bijušā Valsts prezidenta Gunta Ulmaņa (73) noliegtās attiecības beidzot ir nākušas gaismā. Nesen eksprezidents ieradās bērnudārza izlaidumā, lai kopā ar uzņēmēju, veikalu Upes pērles īpašnieci Diniju Loru (29) sveiktu savu septiņgadīgo meitu, šodien raksta žurnāls „Kas Jauns”.

    Bijušais Valsts prezidents Guntis Ulmanis (73) kopā ar uzņēmēju Diniju Loru (29) nesen bērnudārza izlaidumā sveica savu septiņus gadus veco meitu. Pirms dažiem gadiem politiķis šo sānsoli kategoriski noliedza.
    „Visu šo laiku gan es, gan vairāku citu bērnudārznieku vecāki bijām pārliecināti, ka Guntis Ulmanis ir šīs meitenītes vectētiņš, kurš izpalīdz kādam no saviem bērniem, vadādams uz dārziņu savu mazmeitu,” žurnālam Kas Jauns atklāja kāda māmiņa, kuras atvase apmeklēja to pašu pirmsskolu, ko Ulmaņa atvase.

    Guntis Ulmanis bērnudārza pasākumā uzvedies atraisīti, un citiem ne mirkli neesot radies iespaids, ka bijušais prezidents censtos slēpt radniecību ar mazo meiteni. „Bija arī izlaiduma valsis, ko puikas dejoja ar savām mammām, bet meitenes — ar tētiem. Arī Guntis Ulmanis dejoja ar savu meitenīti,” žurnālam Kas Jauns” stāsta aculieciniece.

    Meitiņas eksistenci vēl pirms trim gadiem Ulmaņa kungs sparīgi noliedza, apgalvodams, ka tās ir nelabvēļu un politisko konkurentu uzpūstas baumas.

    Pērn ar sievu Ainu Ulmani eksprezidents atzīmējis 50. kāzu jubileju. Šajā laulībā dzimusi meita Guntra (50) un dēls Alvils (47).

    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/49832/jaunais-prezidents-nevies-skaidribu-par-saviem-berniem

    Jaunais prezidents nevieš skaidrību par saviem bērniem
    07.jūnijs 2011

    Jaunievēlētais Valsts prezidents, bijušais Unibankas prezidents Andris Bērziņš nav gatavs viest nepārprotamu skaidrību par to, cik tad viņam īsti ir bērnu.
    Vecākie bērni no Bērziņa pirmās un pagaidām vienīgās laulības ir precējušies, nu jau paši ar bērniem. Jaunākais Bērziņa pēctecis ir sešus gadus vecs, dzimis kopdzīvē ar ārsti Daci Seisumu. Prezidentam ir seši mazbērni, viens dzimis Zviedrijā un latviski nerunājot — meita Eva Manavagude apprecējusies ar tumšādainu amerikāni un pārcēlusies uz Stokholmu, kur strādā par „SEB bankas” projektu menedžeri.

    Bērziņa laulība ar Dzintru Bērziņu šķirta pirms vairāk nekā 20 gadiem. Ir ziņas, ka līdz kopdzīvei ar Seisumas kundzi Bērziņam bijušas arī citas attiecības. 29. maija vakarā portālā Kasjauns.lv kādā komentārā pie raksta „Aizdomas par Bērziņu ģimenes veiktu valsts naudas izkrāpšanu” izskanēja ierosinājums: „Lai Andris Bērziņš pastāsta labāk arī par savu ārlaulības bērnu ar (..) Valmierā, par kuru nekad nav rūpējies.” Šī kundze, sazvanīta, vien strikti atbildēja: „Es nekādus komentārus nesniegšu.”

    Savukārt Andris Bērziņš, „Kas Jauns” vaicāts par šo situāciju, atbildēja: „Viņa bija pie manis darbiniece izpildkomitejā.” Ārlaulības bērns? „Mūsdienās to visu var viegli pierādīt ar DNS testiem,” komentēja Bērziņš, gan tā īsti skaidri ne atzīstot, ne noliedzot savu „autorību”, bet arī neizrādot nekādu izbrīnu vai sašutumu par jautājumu.

    Žurnāls „Ir” apgalvo, ka Bērziņam ir 20 gadu veca ārlaulības meita, ar citu uzvārdu. Pēc neoficiālas informācijas, ir arī puisis, kurš nu jau sasniedzis pilngadību un mācās vidusskolas pēdējā klasē.

    Savā pirmajā preses konferencē Bērziņš neieviesa skaidrību šajos jautājumos. Žurnāls „Kas Jauns” vaicāja tieši: „Vai varat ieviest skaidrību, cik jums ir bērnu — trīs, kā deklarācijā, vai četri, kā prese raksta?” Tobrīd mums bija informācija tikai par vienu „nezināmo” bērnu. „Izlasiet manā deklarācijā, tur tas viss ir pateikts,” atbildēja Bērziņš — kā baņķieris, kam visi papīri kārtībā. Mirkli vēlāk žurnālista mobilo tālruni sasniedza kolēģes īsziņa: „Mūsu jaunajam prezidentam esot patiesībā divi ārlaulības bērni.”

    Kaut cik atklāts intervijā „Ir” bijis aktieris, Cēsu uzņēmējs Juris Žagars — viņš dzirdējis, ka draudzeņu Bērziņam dzīvē bijis pietiekami daudz. „Ja arī viņš bijis lielāks donžuāns kā vidusmēra latvietis, vai tas traucē?” spriež Žagars, Latvija taču nav tik puritāniska kā ASV. „Vienīgais, ko es nekad nevarētu piedot cilvēkam, — ja viņš pametis savus bērnus,” piebildis Žagars.

  2. hulio saka:

    Kaas vinus sodis? Nu raksta,apdzied utt. Un ? Talak seko nekas. Ja kads ko gribetu mainit,tad sen butu izdarijis,atsaukit tos valsts izzadzejus. Bet nekas nenotiek.
    .
    .
    Admins
    Tu, hulio, esi viens no tiem, kurš neko nedara, bet glūn un gaida no citiem… .

  3. Miervaldis saka:

    Jā Grantiņa kungs, daudzi no rakstā pieminētajiem ir pelnijuši lodi pierē !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *