Latvijas nodevēji nepaliks nesodīti ! Viņi jānosit tur, kur tiek satikti !

Ievads: Viss iet un mainās, bet pamati, uz kuriem celta šī PASAULE, paliek nemainīgi. Darbs un alga, noziegums un sods, pastāvēs vienmēr ! Tas ir tāpat, kā nav iespējams piedzimt un/bet nenomirt ! Par padarīto darbu tiek vienmēr izmaksāta alga, bet DZĪVES(laicīgās) alga ir NĀVE !

Atceros, kā Padomju laika sacīju: krievu okupanti tiks patriekti no Latvijas ! Daudzi par manis teikto pasmējās, bet bija arī tādi, kuri par manis sacīto bailēs izvairījās no manis. Mēs visi šodien atceramies, cik negaidīti un ātri visa šī sātaniskā krievu okupācijas varza izšķīda, kad bailes tika pārvarētas ! Mēs arī vēl pirms gada nevarējām iedomāties, kā tiks iznīcināta- savu galu ņems sātaniskā Krievijas Federācija. Mēs arī nevarējām iedomāties, ka viņa uzbruks un sāks apkaut savus tuvākos “brāļus“. Un atkal tas pats, viņi domāja, ka no viņiem nobīsies !!! Bet ukraiņi nenobijās un krievu varonība ar visu vēdera “brūno sastāvu” ietecēja biksēs.

Krievi(krievžīdi- hazāri) nekad nav bijuši karotāji. Viņi sevi vienmēr visos karos ir parādījuši par amorāliem izdzimteņiem- slepkavām un izvarotājiem. Viņi vienmēr ir uzbrukuši saviem miermīlīgajiem kaimiņiem. Tagad ir pienācis laiks, kad tiks izmaksāta alga. Viņu sātaniskais gars tiks iemests ELLES ZAŅĶĪ ! TĀ TAS IR RAKSTĪTS UN TĀ TAM BŪS BŪT !

Un tagad mēs nonākam pie Latvijas. Arī šeit ir pilns ar šiem sātaniskajiem izdzimumiem, kuri pēdējos 30 gadus ir slepkavojuši latviešus, aplaupījuši valsti un To arī nodevuši. Šoreiz atcerēsimies tos, kuri savas glumi nodevīgās un zaglīgās roķeles stiepa, kā hitlerisko sveicienu, “Saeimas zāles griestos”, lai atdotu slepkaunieciskajam okupantam Latvijas neatņemamo sastāvdaļu- Abreni !

Visu šo nodevību vadīja un organizēja Vaira Vīķe Freiberga !

Tas, ka Abrene ir neatņemama Latvijas sastāvdaļa, ir ierakstīts Krievijas- Latvijas MIERA LĪGUMĀ. Latviju tādu arī atzina visas pasaules valstis, ieskaitot TAUTU SAVIENĪBU ! Un, tad atradās bars Sātana “izvad-orgānu” laizītāji, kuri to visu noliedza. Mēs taču atceramies, kā žurku-ģimis G. Kūtris to nokārtoja “pareizi”.………, viņam nepiekrita tikai viena Satversmes tiesnese Kristīne Krūma, kura pēc tam arī tika aizraidīta uz Viņsauli. Mēs zinām, ka šodien šis “kūtris” ir slepkavas Riharda Bunkas bandā !

Un te nu mēs bez grēka “uz mēles” var droši sacīt, ka viņi visi ir pelnījuši ASM- pakarot ! Domāju, ka līdz tādam humānismam nenonāksim un viņi, kādu dienu, tiks nosisti tur, kur satikti.

Un nekad, nekad neaizmirsīsim šo noziedznieku bandu, kuri uzdāvināja noziedznieku režīmam latviešu karavīru asinīm slacītu Latvijas zemi- Abreni(atvērt).

Šeit redzam “SASKAŅU” pilnā sastāvā !

Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā viņi visi tiks arestēti un sodīti atbilstoši starptautiskajiem Likumiem- Nirnbergas variants: Balsoja „PAR”:1. Agešins Valērijs, SC 2. Aizbalts Vitālijs, LPP/LC 3. Augulis Uldis, ZZS 4. Ābiķis Dzintars, TP 5. Ārbergs Māris, TP 6. Barča Aija, TP 7. Bērziņš Andris, LPP/LC 8. Bērziņš Andris, ZZS 9. Blumbergs Guntis, ZZS 10. Bresis Vilnis, ZZS 11. Briedis Uldis, TP 12. Brigmanis Augusts, ZZS 13. Buhvalovs Valērijs, PCTVL 14. Buzajevs Vladimirs, PCTVL 15. Cilevičs Boriss, SC 16. Dalbiņš Juris, TP 17. Daudze Gundars, ZZS 18. Deņisovs Oļegs, SC 19. Dolgopolovs Sergejs, SC 20. Dukšinskis Jānis, LPP/LC 21. Eglītis Jānis, TP 22. Emsis Indulis, ZZS 23. Feldmane Inta, LPP/LC 24. Fjodorovs Sergejs, SC 25. Golubovs Aleksandrs, SC 26. Ģīlis Valdis, TP 27. Hanka Pēteris, ZZS 28. Jaundžeikars Dzintars, LPP/LC 29. Kabanovs Nikolajs, PCTVL 30. Kāposts Andis, ZZS 31. Klementjevs Andrejs, SC 32. Klementjevs Ivans, SC 33. Krastiņš Māris, TP 34. Krauklis Vents, TP 35. Kučinskis Māris, TP 36. Lagzdiņš Jānis, TP 37. Leiškalns Kārlis, TP 38. Līdaka Ingmārs, ZZS 39. Līdums Leons, TP 40. Mirskis Aleksandrs, SC 41. Mirskis Sergejs, SC 42. Mitrofanovs Miroslavs, PCTVL 43. Muižniece Vineta, TP 44. Orlovs Vitālijs, SC 45. Paegle Vaira, TP 46. Pauls Raimonds, TP 47. Pliners Jakovs, PCTVL 48. Porietis Jānis, TP 49. Putniņš Pauls, ZZS 50. Ribakovs Ivans, SC 51. Rubezis Ziedonis, TP 52. Rubiks Artūrs, SC 53. Rugāte Anta, TP 54. Segliņš Mareks, TP 55. Silaraupa Ligita, ZZS 56. Sokolovskis Juris, PCTVL 57. Stepaņenko Vjačeslavs, LPP/LC 58. Strazdiņš Jānis, ZZS 59. Ščerbatihs Viktors, ZZS 60. Šķesters Staņislavs, ZZS 61. Šmits Jānis, LPP/LC 62. Turlais Dainis, LPP/LC 63. Tutins Jānis, SC 64. Upenieks Gunārs, ZZS 65. Urbanovičs Jānis, SC 66. Ušakovs Nils, SC 67. Valers Imants, TP 68. Vidavskis Aleksejs, SC 69. Zommere Ērika, TP

Sātaniska izdzimtene !

06.01.23

You may also like...

8 komentāru

  1. Pie valodas stūrīša saka:

    “Idi nahuj!”:
    Zovjetu laikā radīts krievu noziedzīgajā pasaulē norādījuma teiciens.
    Iztrūkst sakarības un norādījumam nav izpildāmības iespējas,tādēļ latviska tulkojuma nemaz nav.

  2. Anonīms saka:

    Admin! Kas ir ELLES ZAĶIS? :) “…ELLES ZAĶĪ…”,tā raksti.
    .
    .
    .
    Admins
    Ja to nopietni jautā, tad, tā ir Bībeles leksika, kur sacīts, ka Sātans uz tūkstoš gadiem tiks iemests Elles zaņķī… Protams, es to pielietoju vairāk filozofiskā aspektā.

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Tad nu Abrene par kuru jūs īpaši cepaties ir Latgaļu zemes visu pirms vai chulji tur jel kad ir dzīvojuši? Latgali norāda savos pierakstos, ka viņu zemes arī pirms kara republikā ir atdotas bez viņu piekrišanas Sovietiem. To protams necilā Nacuonaliki un saprotama iemesla pēc, ka tik atkal tie latgalieši nenorāda tai nacionālā smirdonas virsotnē – Ulmaņa apvērsums. Tas ir jūsu sūds uz mūžīgiem laikiem, ko jūs nespējat nomazgāt! Vai ta tā Freibergiene nav Leģionāra meita, kā pati kāda patriotiskā runā gvelza, ka viņu senči ir lehusi asinis cīņas par Latviju? Latviešu strēlnieks un strēlniece, kā paši pirmie arī bij zhidu lēni un 80 to gadu nacionālās parādes tie koriģēja tāpat, kā 9. maija gājienus pirms 88 gada. Padomajies, ka uzlikt ķeksīti uz papīra!? Chiks un 200 eiro sods par to, ka elpo dabiski sabiedriskā telpa. Chiks 30 eiro sods, ka izmizies pie bērza nekam launa nenodarot, bet algu saņemot izrādās tava izmisanas maksā 150 euro. Tad nu uzrakstīt uz papīra robežas pārvietošanu ir pilnīgais nieks, kas tur ar tiem latgaļiem? Gan jau sadzivos ar krieviem! Tomēr bēda ir tāda, ka tos nozelojamos latgalus, kam mantojuma ir nācis tēvu īpašums izēd ārā tādi krievzidu lēni, bet pašiem latgaļiem ir garīgā pasivitāte pret jauni dikstosajiem pēcnācējiem ap kuriem vajag saliedēties un visādi sargāt savu senču mantojumu. Freibergiene ir mauka, bet otkon ir jānorāda, ka pašā tautā mauciskuma netrūkst un vainīgi nav bijusi Zatlers vai Freibergiene, kā vien pašu garīgā nolaidība.

  4. Anonīms saka:

    Vēlreiz!!! Augstāk tekstā tev rakstīts: “…ELLES ZAĶĪ…”!
    .
    .
    .
    Izlabojām. Paldies !

  5. Andris saka:

    Nu ja:) savādāk sanāca,ka Elles zaķītim,gan būs grūta cilpošana,kad visus smagsvarus salādēs iekšā. Foršu tev admin. jauno gadu!
    .
    .
    .
    Admins
    Paldies !

  6. AG saka:

    Cik labi, ka Bordāna partijele JKP nemaz nav prokrieviska.. :)))

  7. ādu minim ! saka:

    Вселенная реагирует на вашу частоту. Она не признает ваших личных желаний или потребностей. Она понимает только частоту, на которой вы вибрируете. Например, если вы вибрируете на частоте страха, вины или стыда. вы будете притягивать вещи с аналогичной вибрацией, чтобы поддерживать эту частоту. Если вы вибрируете на частоте любви, радости и изобилия, вы будете привлекать вещи, которые поддерживают эту частоту. Это как настроиться на радиостанцию.
    Точно также, как вы должны быть настроены на радиостанцию, которую хотите слушать, вы должны быть НАСТРОЕНЫ НА ЭНЕРГИЮ , которую хотите проявить в своей жизни.
    Джейк Вудард

  8. Anonīms saka:

    Tam < 2023. gada 6. janvāris 18.46

    Lai dreb un vibrē okupanti ar sarkainajiem izdzimteņiem.
    https://youtu.be/2E5Bmzt4ttg

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *