Tādi cilvēki neaiziet, viņus “aizved” !

Zaļš, tautastribunals.eukristine132x165Pirms lasām šo “nekrologu” atsvaidzināsim savu atmiņu:  http://tautastribunals.eu/?p=427

Nav ne mazāko šaubu, ka Satversmes tiesnese Kristīne Krūma izdarīja noziegumu pret cilvēci, pret Tiesiskumu tā fundamentālajā izpratnē, kaut gan viņa bija vienīgā šajā bandā, kas dēvējas par Satversmes Tiesu, kura norādīja:  Viņa uzsver, ka neatkarības deklarācijas 9.punktā ietvertā atsauce uz 1920.gada miera līgumu nav ierobežota tikai ar to, ka Krievija atzīst Latvijas neatkarību. Krūma norāda, ka sašaurināta šī punkta interpretācija neatbilst Latvijas konsekventai praksei nacionālajās tiesībās, kur uzsvērta 1920.gada miera līguma spēkā esamība pilnībā.”

Tātad, praktiski apstiprināja, ka Abrenes atdošana krievžīdiskajai noziedznieku bandai, kura sevi dēvē par Krieviju, ir prettiesisks un noziedzīgs pasūtījuma darījums.

Izlasot VIŅAS(lasi) SACĪTO secinājums viens,- viņa šajā noziedzīgajā veidojumā(4. maija kliķe) bija nevēlama.

Viņa, cik var spriest pēc runām sabiedrībā, esot bijusi Latvijas patriote.

Latvijas patrioti, ar perfektām juridiskajām zināšanām un cilvēkiem ar patriotisma jūtām pret savu Dzimteni, 4. maija huntai(Izraēlas “hemoroīdveidojums”) ir nevēlami.

It sevišķi, ja tādi cilvēki atrodas tādās vietās(Rīgas Juridiskās augstskolas prorektore) kur ir iespējams ietekmēt jauno paaudzi. Šī hazāriskā krievžīdu banda(komunisti- cionisti), kura sevi melīgi dēvē par ebrejiem, iznīcina it visu, kas nostājas viņas(šīs bandas) ceļā.

Neskaitāms ir noslepkavoto latviešu skaits pēcAtmodas laikā !!!

Neaizmirsīsim vēl tikko noslepkavotos A. Grutupu un A. Brīzi. Viens pirms nāves gribēja ko svarīgu pasacīt latviešu tautai, bet nepaspēja, jo “hazāri” pasteidzās. Otrs bija sagatavojis patriotisku mjūziklu jauniešiem, pēkšņi saslima un sirds apstājās. Abos šajos gadījumos bija iesaistīta Godmaņa sekspadauza- noziedzniece Elita Veidemane, kura ar savu draugu KGB 5. nodaļas vadītāju(5. nodaļa nodarbojās ar nevēlamo personu lkvidēšanu) G. Indriksonu savāca A. Brīzi no “notikuma” vietas. Tā teikt,- tika pilnībā aizvākti jebkuri pierādījumi, ja tādi bija vēl kur aizķērušies. http://tautastribunals.eu/?p=16497

Cinisma augstākā pakāpe !!!

Tūskstošos, latviet, tūkstošos jau ir skaitāmi mūsu cilvēku upuri pēcAtmodas laikā !

K. Krūmas vēlme, tikt “izkaisītai” mūsu tautai tik sakrālā vietā- Baltijas jūrā, norāda uz viņas patieso patriotismu.

Arī es esmu izsacījis tādu pašu vēlmi… .

Pēc mana pagājuša gada zvērīgā aresta un tik pat zvērīgās izdarības apcietinājumā ir pilnīgi skaidrs, ka Kristīne Krūma “neaizgāja” no mums, bet gan tika “aizvesta” no mums.

Šiem sātaniskajiem izdzimumiem, kuri šodien ir pārņēmuši Latviju, ir iespējams jebkuru aizraidīt uz  “turieni” ar kādu slimību vien vēlas !!!

Tas, kas pašreiz notiek ar mani, ir tam apstiprinājums.

“Kamēr nebūs vajadzīgas skaits taisno nokauts, nekas nemainīsies !”

(10 Tad viņi brēca stiprā balsī, sacīdami: “Cik ilgi, svētais, patiesīgais Valdītāj, Tu netiesāsi un neatriebsi mūsu asinis pie tiem, kas dzīvo virs zemes?”
11 Un viņiem katram tika dotas baltas drēbes un sacīts, lai atdusas vēl īsu laiku, kamēr pilns būs darba biedru un viņu brāļu skaits, kas vēl tiks nokauti kā viņi paši.)

LRTT, protams, savus vārdus atpakaļ neņems, kas attiecas uz viņas nosodīšanu par Abreni, bet cer, ka Viņa Garīgajā Pasaulē pievienosies mūsu pulkam.

10.07.16      L. Grantiņš

P.S.

ST atrodas tādi “patrioti” Sanita Osipova, kura par mani vairākkārt sūdzējusies DP, lai taču beidzot tā ko dara, bet Uldis Ķinis pat disertācijas darbu par LRTT “noziedzīgo darbību” sacerējis.

You may also like...

8 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    —Bijām cilvēku pulciņš,kuri varēja sarīkot protesta akciju pret Abrenes atdošanu Krievijai. Bija ļoti spēcīgi runātāji, sevišķi prātā palicis Andrejs Kavacis! Pat Garda labi norunāja! Man bija tas GODS vadi’t šo akciju… Bija sanākuši apmēram 500 cilvēku , bet , cik atceros, publiski tas netika atspoguļots…

  2. Mārupieši saka:

    Jā,Lunim taisniba nebija gan nekadas toreiz medijos info, bet arī par šogada 1.jūliju viss tika masu medijos noklusēts, kaut bija apmēram kādu sešdesmit cilveku gājiens ar vainagu 41.gada krievžīdu nomocītajiem un LLB viens no vadoniem, nelokamais patriots helsinkietis E.Dambītis to visu vadīja.

  3. Pilsonis saka:

    Admin.: Kāda, Jūsuprāt ir izeja? Ko darīt?
    .
    .
    .
    Admins
    Runāt Patiesību, Juri, atmaskot melus…, domāt ar galvu un sēžamvietu neapgrūtināt ar tādām lietām, jo tai ir cits pienākums.
    Uzraksti kādu rakstu ar savu īsto vārdu par kādu nelieti un atsūti to šai vietnei. Protams, ka tāds “ceļš” ir bīstams, jo vari sekot K. Krūmai, bet tas dara Dvēseli brīvu un atver vārtus uz Mūžību, pēc kuras savā dziļākajā būtībā tiecas jebkura Dvēsele. Nesēdi aizkrāsnē un neraksti naidīgas un vienotību šķeļošas domas, kurās Tu H- 86 dibinātāju jau sāc dēvēt par “Trojas zirgu”. Tu droši vien esi viens no tiem, kurš arī K. Ulmani uzskata par nodevēju…, kas ir krievžīdisko cionistu jājamzirgs… .

  4. Pilsonis saka:

    Atvainojos par ”uzbraucienu”! Kā teica Bojārs (senj.): …”nevar pierādīt 2 lietas: ka neesi čekists un, ka neesi pederasts”… Tas, ka ”Melu laboratorija” ignorē Grantiņa k-gu, jau kaut ko nozīmē!

  5. Pilsonis saka:

    Ar ko man jāvienojas?!! Ar J.Lapinski, O.Ozolu, L.Lapsu, S.Graudiņu?!!!
    .
    .
    .
    Admins
    Dari tā, lai vienotos ap Tevi !

  6. Miervaldis saka:

    Bet Grantiņa kungs izdzīvoja!Jūs divi ar kŗūmiņu esat divas pirmās piles vētrai, kura aizslaucīs mēslus no mūsu tēvzemītes.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *